2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selamlar Herkeslere :)

Kızlar kontrole gittim. Yine benim doktorum söylememekte ısrar etti cinsiyeti. Başka bir doktora gittik ve öğrendik hemencik.

Hemde şansımıza hemen kocaman açtı bacaklarını minnoşum. sizlerde hep dua etmiştiniz inşallah acarda hemen gorunur ogrenırsın diye. cok cok sağolun güzel dualarınıza..

Kızım olacak Allahın izniyle. :109:

Rabbim hepimize sağlıkla, huzurla kucaklamayı nasip etsin kuzucuklarımızı..

ay ay ayy bi prenses daha geliyoo Allah sağ salim kucağınıza versinn

ay ay ayy bi prenses daha geliyoo Allah sağ salim kucağınıza versinn

amiinn hepimize inşallahhh..

hemen cicişler alasım geldi ama eşim biraz daha duralım diyor, haklıda aslında sanırım :) aylardır cicilere hep kız-erkek karışık bakıyordum ilk defa netleşince sabırsızlanıyorum tabi :)

merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum bendemi sorun var ister istemez panik oluyorum aranızda benim gibi olan varmı?

merhaba
bende 19 haftalık hamileyim ve çalışıyorum bende hissetmedim daha fakat gece sol tarafıma yattığımda karıncalanma gibi birşey oluyo bebek o tarafta belki hareket eder diyorum birde göz seyirmesi gibi birşeymiş ilk başlarda

allah kucağına almayı nasip etsin

Gözünaydın canm bu sene erkek bebekler daha çok valla, kız bebek bekleyen anneler çok şanslısınız:)) tabi hepimiz şanslıyız ama kız bebek oranı daha düşük... Tebrikler Allah hepimize sağlıkla kıcağımıza almayı nasip etsin:)

ben daha hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez bişeyler alalım dedim eşimde bi 3 ay geçsin cinsiyeti de belli olsun öyle alırız dedi beyaz sarı renk alırız dedim ama tabi bekledik şimdi eşim beğeniyo seçimleride süper :) ya artık erken değil aslında çünkü o kadar çok alıncak şeyler var ki son aylarada bırakmak iyi olmaz Allah korusun herşeye hazırlıklı olmak lazım erken doğum olursa çarşıya çıkamıcak durumda olursak tedbirli olmak lazım :)
Aynen oyüzden ağzıma koymuyorum artık ama lor'da çok tatsız tuZsuz bişi yaa:)
amaann öyle oluyo valla ben yemiyorum gerçi içim almıyo hala biraz daha zaman geçsinde hormonsuz domatesin üstüne lorları serp hem görüntüsü güzel olur hemde arada kaynar gider

Evet bende seyirme hissediyorum bazen ama çok nadir. Erkek bebekler kıza göre tembel olur diyolar:) bakalım bekliycez biraz daha. Benim gibi olan var demekki normal bişey:) Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

allah kucağına almayı nasip etsin

amin hepimize..

çok çok sağol canım allah herkese gönlüne göre versin ama once hep sağlık versin.. bir ara erkek gibi hissediyordum. sonra sanki sıfırlandım bir sure. ama ne hikmetse 2 gündür kız diye emindim sanki. :) herşeyin hayırlısı. Allah bebişlerimizi bize, bizi bebişlerimize bağışlasın..

çokk doğru diyorsun. bir de biz yalnızız aile, yada yakın birleri yok yanımızda ve ilk bebiş tecrübesizlik cok var. devamlı arastıryorum neler lazım diye, hastane çantası bile şimdiden korkutuyor beni. aman o eksik kalacak aman bu eksik kalacak diye. gerçi şuan bizim dönemler için cok şey yok mevsimden dolayı ama ben klasik mantıkta simdiden sezon sonu indiriminden 3-6 ve 6-9 aylık bir kaç parça birşeyler almayı bıle düşünüyorum. kışlıklar daha pahalı oluyor ve 1-2 aya rakamlar cok dusucek

bir de sıcaklarda son donemde ne kadar gezebılıcez ve dediğin gibi erken doğum yada halsızlık olabılır. zaten son 2 aya cok guvenmıyorum ben Antalyada yaşıyorum o donem evden çıkmam yalnızca ihtiyaç için olur.

bir de bebiş arabası baktınız mı benım kafam cok karıştı araba konusunda. alanlar yada karar verenler fikir verirse cok sevinirim.
Üç tekerli olanlar var ama tekerleri kocaman onları sürmek cok kolay manevraları falan da iyi ama kaldırımdan inip çıkarken onde tek teker olması sıkıntı olurmu onu bılemıyorum.

Valla ben daha hicbisi almadm canm, gecen hafta bi yurtdisi sitesi kesfettim ordan bikac parca kiyafet siparis verdim ucuz bi site ama yurtdisi ve internet olunca biliyosunuz cok guvenilmiyor..oyuzden bekliyorum henuz gelmedi, ona gore o siteden alisveris yapmayi dusunuyorum.. onun disinda arastirmadm, sizin onerileriniz varsa benmde ihtiyacm olacak👏

simdiye kadar bakıp fiyat ve özellikler olarak bu aklıma yattı biraz. gerçi bunun tekerlekleri dediğim kadar buyuk değil ama. yanında koltuguda var. :)

Kullanışlı, büyük boy file sepeti vardır.
Koldan kırma özelliğine sahiptir.
İtme kolunda bardaklık mevcuttur.
Ergonomik yapılı ve çok kullanışlı itme kolu sayesinde rahat kullanıma sahiptir.
5 Noktalı emniyet kemeri sayesinde güvenle kullanabilirsiniz.
Dayanıklı ve sağlam gövde yapısına sahiptir.
Tente arkasında malzeme bölümü vardır.
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler sayesinde rahat kullanım sağlar.
Arka tekerler tek kolla sabitlenebilme özelliğine sahiptir.
Tam yatabilen sırt dayanağı vardır.
Taşıma ile ve ayrı olarak kullanabilme özelliğine sahiptir.
Taşımada 5 noktalı tam güvenli emniyet kemeri sayesinde taşıma ilede güvenli kullanım sağlar.
Taşımada ekstra güvenli boyunluk mevcuttur.
Kolay ve pratik taşıma özelliği sayesinde rahat kullanım sağlar.
E4 Belgesine sahiptir.
Kullanım Yaşı: 0-36 Ay
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Net Ağırlık: 11,60 kg
Brüt Ağırlık: 13,30 kg
Kapalı Koli Ebatı: 47 x 39,5 x 84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…