benm doktorum çocuk doğana kadar anne değilsin kendini kaptırma dedi hemde hiçbir sıkıntım yok. maşallah herşey yolunda . sadece bakıyorum ama almıyorum. annemler bişiler yapmışlar onları bile yanıma almadım. tedirginim açıkcası belki doğumdan 1-2 hafta önce alışveriş yaparız... Allahım bebişlerimizi kucağımza almayı nasip etsinde. ilk bebeğim hayırlısıyla dünyaya gelsin. sizleri görünce mutlu oluyorum. kendinizi dizginlemiyorsunuz benm gibi süpersiniz valla.Benim bel fıtığım var,şu anda bile uzun süre ayakta durup dolaştığımda ağrım oluyor,o yüzden iyice büyümeden karnım almak istedim:) bir de tercih meselesi,8. Aya kadar hiçbişi alma diyen de var 3. Ayda alışverişe başlayan da..son zamanlara bırakınca hepsini maddi olarak da sıkıştıracak o yüzden nerdeyse 5. Ayımız biterken çoğumuz başladık alışverişe :) ayrıca bebek odası için falan bu zamanlarda almayı tavsiye esiyor tecrübeliler,mobilyaların imalatı 1 ayı buluyor,kokularının çıkması 1 ay 45 gün sürüyor,sonra kıyafetleri yıka ütüle yerleştir tam zamanına denkgeliyor:) ee bi de indirimleri de takip ediyoruz uygun bulunca alıyoruz :)
benm doktorum çocuk doğana kadar anne değilsin kendini kaptırma dedi hemde hiçbir sıkıntım yok. maşallah herşey yolunda . sadece bakıyorum ama almıyorum. annemler bişiler yapmışlar onları bile yanıma almadım. tedirginim açıkcası belki doğumdan 1-2 hafta önce alışveriş yaparız... Allahım bebişlerimizi kucağımza almayı nasip etsinde. ilk bebeğim hayırlısıyla dünyaya gelsin. sizleri görünce mutlu oluyorum. kendinizi dizginlemiyorsunuz benm gibi süpersiniz valla.
böyle beşik salıncak falan olabiliyordu bir çok şeyi almış gibi oluyodun e tokerde çok güzel bir siteymiş teşekkür ederim.Bebek arabasi ise ben paylaşmıştım casual cadiilac travel system sky , e-toker.com da var ordan inceleyebilirsin:)
böyle beşik salıncak falan olabiliyordu bir çok şeyi almış gibi oluyodun e tokerde çok güzel bir siteymiş teşekkür ederim.
fikirlerin için teşekkürler. aklımda bulunduracağım. ayy heyecanladım birden:)Bence son anı bekleme,8. Aydan sonra doğum yapma ihtimalin var,çevremdeki hamileler doğum yapanlar hepsi aynı şeyi söylüyor nerdeyse,8. Ayda çantanız eşyalarınız hazır olsun ne olur ne olmaz..her şeye hazırlıklı olalım bence :)
fikirlerin için teşekkürler. aklımda bulunduracağım. ayy heyecanladım birden:)
Bence son anı bekleme,8. Aydan sonra doğum yapma ihtimalin var,çevremdeki hamileler doğum yapanlar hepsi aynı şeyi söylüyor nerdeyse,8. Ayda çantanız eşyalarınız hazır olsun ne olur ne olmaz..her şeye hazırlıklı olalım bence :)
http://www.e-toker.com/tiny-love-3-in-1-rocker-napper-ana-kucagi-haki-2565 bunuda ben çok beğendim :)
Merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum bendemi sorun var ister istemez panik oluyorum aranızda benim gibi olan varmı?
Merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum bendemi sorun var ister istemez panik oluyorum aranızda benim gibi olan varmı?
pahalılar ya gerçekten belki indirime girerler çocuklar doğana kadar :) beklemek en güzeli :) 18 kg olana kadar idare eder. umarım indirime girer. neyse fıstık anneler ve bekleri ben çıkıyorum. Allaha emanet olun.Güzelmiş :) çok pahalılar ama bizim bütçeyi çok aşıyor en azından :)
22. hafta evet korkmamak gerekliymiş. sadece kelebek gibi pır pır ediyormuş minnoşlar bana bazen oluyor. bide tuvalette baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.merhabaabizde hissedemiyoruz yani benim daha erken belki sizlere göre ama senin gibi olanlarda var canım panik oluyoruz evet gereksiz yere 22.haftadan sonra hissedilmeye başlanırmış
Güzelmiş :) çok pahalılar ama bizim bütçeyi çok aşıyor en azından :)
pahalılar ya gerçekten belki indirime girerler çocuklar doğana kadar :) beklemek en güzeli :) 18 kg olana kadar idare eder. umarım indirime girer. neyse fıstık anneler ve bekleri ben çıkıyorum. Allaha emanet olun.
22 haftaya kadar yolu var canım, hissedemeyen bikaç kişi kaldı ben de heyecanla bekliyorum :)
İnşallah bekliyorum sabırsızlıkla 3 hafta kaldı.merhabaabizde hissedemiyoruz yani benim daha erken belki sizlere göre ama senin gibi olanlarda var canım panik oluyoruz evet gereksiz yere 22.haftadan sonra hissedilmeye başlanırmış
aynen bende hafiften hissediyo gibiyim kelebek gibi pır pırlanıyo ya da sanki içimde minik bi balık var yüzüyo gibi bi anlık bişey oluyo22. hafta evet korkmamak gerekliymiş. sadece kelebek gibi pır pır ediyormuş minnoşlar bana bazen oluyor. bide tuvalette baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.
aynen canım sağlam tepikleri sabırsızlıkla bekliyoruzİnşallah bekliyorum sabırsızlıkla 3 hafta kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?