2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
benm doktorum çocuk doğana kadar anne değilsin kendini kaptırma dedi hemde hiçbir sıkıntım yok. maşallah herşey yolunda . sadece bakıyorum ama almıyorum. annemler bişiler yapmışlar onları bile yanıma almadım. tedirginim açıkcası belki doğumdan 1-2 hafta önce alışveriş yaparız... Allahım bebişlerimizi kucağımza almayı nasip etsinde. ilk bebeğim hayırlısıyla dünyaya gelsin. sizleri görünce mutlu oluyorum. kendinizi dizginlemiyorsunuz benm gibi süpersiniz valla.

Bence son anı bekleme,8. Aydan sonra doğum yapma ihtimalin var,çevremdeki hamileler doğum yapanlar hepsi aynı şeyi söylüyor nerdeyse,8. Ayda çantanız eşyalarınız hazır olsun ne olur ne olmaz..her şeye hazırlıklı olalım bence :)

fikirlerin için teşekkürler. aklımda bulunduracağım. ayy heyecanladım birden:)

fikirlerin için teşekkürler. aklımda bulunduracağım. ayy heyecanladım birden:)

Tercih senin yine de ben yakın çevremde yaşadığım için son anı bekleme dedim :) 7 şubatta doğum yaptı arkadaşım,32 haftalıkken doktordan çalışabilir raporu almaya gitti hiçbir sıkıntısı yoktu,sancısı çıktı doktor yatak istirahati verdi tuvalet hariç yerinden kalkamadı..20 şubat yerine 7 şubatta aldı bebeğini kucağına :) illa böyle olacak değil ama hazırlıklı olmak en iyisi :):)

hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah. neyse canım benm inşallah şu korkuları aklımdan silip atarım.

Merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum bendemi sorun var ister istemez panik oluyorum aranızda benim gibi olan varmı?

Merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum bendemi sorun var ister istemez panik oluyorum aranızda benim gibi olan varmı?

merhabaa bizde hissedemiyoruz yani benim daha erken belki sizlere göre ama senin gibi olanlarda var canım panik oluyoruz evet gereksiz yere 22.haftadan sonra hissedilmeye başlanırmış

merhabaa bizde hissedemiyoruz yani benim daha erken belki sizlere göre ama senin gibi olanlarda var canım panik oluyoruz evet gereksiz yere 22.haftadan sonra hissedilmeye başlanırmış
22. hafta evet korkmamak gerekliymiş. sadece kelebek gibi pır pır ediyormuş minnoşlar bana bazen oluyor. bide tuvalette baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.

Güzelmiş :) çok pahalılar ama bizim bütçeyi çok aşıyor en azından :)

pahalılar ya gerçekten belki indirime girerler çocuklar doğana kadar :) beklemek en güzeli :) 18 kg olana kadar idare eder. umarım indirime girer. neyse fıstık anneler ve bekleri ben çıkıyorum. Allaha emanet olun.

Ben paylasmistim kizlaar. Almaya karar vrrdigimiz anakucagi. Size de fikir olsun diye.

Eklentiler

• $Fisher-Price-3-in-1-Salincak__60796784_0.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 50
22 haftaya kadar yolu var canım, hissedemeyen bikaç kişi kaldı ben de heyecanla bekliyorum :)

İnşallah hastaneye gidip bi kalp atışı dinleyip çıkıcaktım diyesim var:)) o kadar meraklanıyorum bide etrafımda arkadaşlarım soruyo bişey hissetmiyorum ki ne söyleyim:) sonra bende sorunmu var acaba diyorum panik oluyorum hamilelik psikoliji işte:))

Bende 2 gün önce ilk kez hissettim, oda çok tesadüf gece uyandığımda içimde bişeyin kaydığını hisseder gibi bi histi:)) ondan sonra daha yok ama, doktorumda bana 22 haftaya kadr hissedersin demişti..

22. hafta evet korkmamak gerekliymiş. sadece kelebek gibi pır pır ediyormuş minnoşlar bana bazen oluyor. bide tuvalette baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.
aynen bende hafiften hissediyo gibiyim kelebek gibi pır pırlanıyo ya da sanki içimde minik bi balık var yüzüyo gibi bi anlık bişey oluyo
İnşallah bekliyorum sabırsızlıkla 3 hafta kaldı.
aynen canım sağlam tepikleri sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…