2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
tamam canim sakin ol. Umarim hayal kirikligina ugratmazlar seni

geçinemiyoz boşancaz dediler paraları kaptılar:) aynı yalanı mı sölesem:) aman hiç bişey istemiyorum onlardan :)) yavaş yavaş alınır hepsi en önce beşik gibi olanı sonrada diğerlerini yavaş yavaş alırım:) bebişlerimizi korusun rabbimde gerisi sıkıntı değil. Biriktirmeye başlamıştım zaten...

ay evet ya ben daha hiç kilo almadım daa kilo aklıma gelmiyo bi normal doğum bi emzirme bi yürüyüş hallederiz inşallah

şimdi konuşurken buna rastladım bu da fena değil hem 4 teker hem cift yonlu. fiyatıda güzel. diğerindeki gibi anne deski yok ama, bebiş için var. anneyede yanda bardaklık var

sepetin yüksekliğide iyi gibi.

Büyük boy alt file sepeti
Çift yönlü kullanabilme
İtme kolunda içecek koyma bölümü
5 noktalı emniyet kemeri
Tek elle koldan pratik katlama
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
360 derece dönebilen ve sabitlenen tekerler
Tam yatabilen sırt dayanağı
Taşıma ile ve ayrı kullanabilme özelliği
Tam kapanabilen tente
Grup 0+ (13 kg.a kadar olan bebekler için)
E4 belgeli (044443409)
Taşımada 5 noktalı emniyet kemeri
Taşımada ekstra güvenli boyunluk
Taşımada kolay ve pratik taşıma özelliği
Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen taşıma
Kullanım Yaşı : 0-36 Ay
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Net Ağırlık (taşıma ve araba): 13,60 kg
Brüt Ağırlık (taşıma ve araba): 15,50 kg
Kapalı Koli Ebatları: 52 x 39 x 89

bizdede ailede devamlı bir kıyafet muhabbeti donuyor deli oluyorum. hangı kıyafetı ne kadar gıyecek çocuk ve ne kadar kolaya kaçma ya hıc bırsey yapma ya ıse yarar bır sey yap dımı ama. sankı aynı seylerı yasamamıslar neye ıhtıyac var bılmıyorlar.
ıkı tane çaputla dünyayı bağışlamış muhabbetleri şimdiden kızdırıyor beni.

ay evet ya ben daha hiç kilo almadım daa kilo aklıma gelmiyo bi normal doğum bi emzirme bi yürüyüş hallederiz inşallah

ne güzellll ki ne güzel senin için.
ben 1.5 ay yataktan çıkmadım halsızlık ve tansiyon dusuklugunden.
cok kılo aldım simdiden. yeme duzenım cok güzel ama hareketsızlık fena oldu. daha bu hafta çıktım yataktan. inşallah bundan sonra aynı hız olmaz

Bak bu sahaneymis bence enazindan denge problemi yasamazsn

bunun markası ve fiyatı neymiş ki ayy şu an haberlerde bi kamyonun bebek arabasını metrelerce sürüklediğini gösteriyooo çok şükür ki bişey olmamışş Allah korumuşş

amaan sağlığımız yerinde olsunda veririz kiloları hiç dert etme

baston arabalarda iyi gibi görünüyo aslında hem hafif hemde fiyatı uygun ama onda da bebişi göremiyoruz dimi:44:

Cook rahat valla zaten diger arabalara gore daha kucuk oldugu icin bebisi ustten beri gorebiliyosn ben bazen tek basima alisverise cikcagim zaman bile oglusu koyuyorm icine heryere kosturmasin kaybolmasin cocugum :)

Cook rahat valla zaten diger arabalara gore daha kucuk oldugu icin bebisi ustten beri gorebiliyosn ben bazen tek basima alisverise cikcagim zaman bile oglusu koyuyorm icine heryere kosturmasin kaybolmasin cocugum :)

ayy iyi ya tecrübeli olmakta ne güzel kullanışsız bişey almak istemiyorum kesinlikle kararsız kaldım iyice :26:

bunun markası ve fiyatı neymiş ki ayy şu an haberlerde bi kamyonun bebek arabasını metrelerce sürüklediğini gösteriyooo çok şükür ki bişey olmamışş Allah korumuşş

Crystal Baby Cb-566 Nova Çift Yön Travel 300tl

bu bayag yattı aklıma ama canlı görmek lazım.

ya dun yolda bır kadın bebek arabasını ıtıp ıtıp elınde bısey var onunla uğraşıyor. deli oldum. eşime gosterdım yaptığına bak dıye, eşimde ''pro olmuş heralde artık dıyıp guldu. kızdım, eşime dedim, ''ne prosu yolda eğim olsa yolun devamı ana yol araba ucucak ana yola. sonra bebek arabası elin kaçtı diye haber oluyor. Rabbim korusun evlatlarımızı ama annelerinde milyon kat dikkatli olması gerek.

bide onu alma biz aldık pişman olduk şunu alma çok gereksizmiş şimdi anladık yeminle gebertecektim bu tatilde hepsini iyiki yanlarında değilim hatta iyiki aynı şehirde değilim. 2sinden de nefret ediyorum. Bizimkilerin kıyafetleriyle idare edersin falan merak etmeyin babamdan bişi beklemiyorum kazanç yollarınıza el koymayacağım dedim en son... Almışlar babamla annemin emekli maaşlarını harvurup harman savuruyorlar. Eskiden üzülürdüm kayınbabama ama artık nefret ediyorum. Daha beter olsun diyorum içimden.

Bende carter s diye bir site buldum ama toplatıp Türkiye gönder diyince 100 lira daha ekliyor.seninki neresi hangi ülke

ayy evet fiyatta iyimiş ama canlı canlı görmedende rahat edemiyorum bende bak bak ne kadar kötü bişey ya dursunda baksın bari düşüncesiz Allah a emanet bebişler ya arabayı anneye bağlayan kemer gibi bişey yokmu acaba

ben de bugün kontrole gittim. ilaçın artık ağır geldiğini söyledim, günde 100mg lık 1 doza indirdi.haftada bir iğneye devam. yavaş yavaş tamamen bırakıcaz dedi. riski atlattık çok şükür. inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız çocukları hayırlısı ile.

arkadaşlar benim 3lü test sonucum orta düzey riskte çıktı, amniyosentez testini yapmak sizin isteginize bağlı bu durumda dedi. böyle çıkanlar var mı.

Ya zaten insanların lafta adamlığına normalde dayanmak zor, kaldiki simdi daha da tahammülümüz sınırlı hiç dayanılmıyor.

bizler anne babayız ındırımden yaz basında botta alırız. kışın atlette. ama ihtiyaç varken millet kavuğuna çekiliyor. Akıl vermeye gelince aslan kesiliyor herkes.. valla ailede herkesi daha iyi tanıdım bu süreçte.

insanın kendi annesi dünyaya bedel.. Benim annem 7 sene once vefat etti. bugun o olsaydı suan cok daha farklı olurdu.

aylardır cinsiyeti ne diye yırtınıyorlar. kendilerini tatmin edicekler ya giysi alarak. biz heveslenmiyoruz sabırsızlanmıyoruz cunku cici almaya.daha yeni duydular cinsiyeti. herkese haber vericem yavaştan kıyafet almayın, giyme fırsatı olmaz diye. daha almadan lafını yapıyorlar bırde alsalar ne olacak. kimsenin çöpünü bile istemiyorum. dillenecek iyilik uzak dursun. gucumuz yettiği kadarını alırız huzurlu oluruz.

progestanmı kullanıyosun?eğer öyleyse yatmadan önce iç hiç anlamıyosun içtiğini iyi oluyo gözün aydın sen yinede dikkatli ol hepimiz için geçerli tabi :) Allah sağ salim kucağımıza versin bebişlerimizi inşallah

burda detaylı bir bebiş mağazası var ben onun sitesinden baktım bu arabayı. ilk fırsatta gidip görmek istiyorum. yalnız benım aklımda sey de var. araba vs için değilde diğer daha ufak seyler için mağazandan canlı bakıp markasını not alıp nette guvenılır sıtelerde fıyatlara bakıcam.

mesela dısarda magzada canlı bakıp begendiğim bir ürün 100tldır. ama internette 75tl vardır. zaten gordugum ıcın urunu rahat alınır. bu taktıgıde tavsıye ederım. ben o mağazaya gıttıgımde begendıgım herseyı fıyatlarıyla not alıcam.

seni çok iyi anlıyorum. Takmayayım diyorum ama gıcık oluyorum ya hatırlayınca. Neyse canım allah bize huzur bebişlerimize sağlık, akıl ve güzellik nasip eylesin. şu haftalar çabucak geçsin özlüyorum ben bebişimi kaç günde bir doktora gidiyorsunuz.

evet güzel taktik teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…