tamam canim sakin ol.Umarim hayal kirikligina ugratmazlar seni
ilk gordugumde bayılmıştım 3 tekerlı olanlara ama sonra detaylı dusununce şüpheye dusmustum.2 aydır eşime 3 tekerliklinin dengesi iyi değilse hayatta almam diyip duruyordum. ilk zamanlar ama manevrası soyle böyle diyip duruyordu.boş arabada tabi kaymak gibi. bende devamlı bak ben onunla markete sağa sola gidicem çocuk sağlam oturmalı dengelı olmalı dıye soylenıyordum. tesadüf demiz alışveriş listesi için aradı :))) bak dedim forumda kızlarla bebiş eşyaları konuşuyoruz, 3 teker dengesizmiş tekrar araba almışlar dedım. aaaa dedi ben de yaaaa dedim
herşey güzel saklanınca ikinci bebişte daha bir rahatlık oluyordur tabi :)
yaa hem nasıl vericez aldığımız kilolarıdoğumdan sonra 1 yıl ıcınde toparlanmak lazım. onun içinde yazın son demlerinde de bol yürüyüş gezme lazım :)))
geçinemiyoz boşancaz dediler paraları kaptılar:) aynı yalanı mı sölesem:) aman hiç bişey istemiyorum onlardan :)) yavaş yavaş alınır hepsi en önce beşik gibi olanı sonrada diğerlerini yavaş yavaş alırım:) bebişlerimizi korusun rabbimde gerisi sıkıntı değil. Biriktirmeye başlamıştım zaten...
ay evet ya ben daha hiç kilo almadım daa kilo aklıma gelmiyobi normal doğum bi emzirme bi yürüyüş hallederiz inşallah
şimdi konuşurken buna rastladım bu da fena değil hem 4 teker hem cift yonlu. fiyatıda güzel. diğerindeki gibi anne deski yok ama, bebiş için var. anneyede yanda bardaklık var
sepetin yüksekliğide iyi gibi.
Eki Görüntüle 978965
Büyük boy alt file sepeti
Çift yönlü kullanabilme
İtme kolunda içecek koyma bölümü
5 noktalı emniyet kemeri
Tek elle koldan pratik katlama
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
360 derece dönebilen ve sabitlenen tekerler
Tam yatabilen sırt dayanağı
Taşıma ile ve ayrı kullanabilme özelliği
Tam kapanabilen tente
Grup 0+ (13 kg.a kadar olan bebekler için)
E4 belgeli (044443409)
Taşımada 5 noktalı emniyet kemeri
Taşımada ekstra güvenli boyunluk
Taşımada kolay ve pratik taşıma özelliği
Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen taşıma
Kullanım Yaşı : 0-36 Ay
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Net Ağırlık (taşıma ve araba): 13,60 kg
Brüt Ağırlık (taşıma ve araba): 15,50 kg
Kapalı Koli Ebatları: 52 x 39 x 89
şimdi konuşurken buna rastladım bu da fena değil hem 4 teker hem cift yonlu. fiyatıda güzel. diğerindeki gibi anne deski yok ama, bebiş için var. anneyede yanda bardaklık var
sepetin yüksekliğide iyi gibi.
Eki Görüntüle 978965
Büyük boy alt file sepeti
Çift yönlü kullanabilme
İtme kolunda içecek koyma bölümü
5 noktalı emniyet kemeri
Tek elle koldan pratik katlama
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
360 derece dönebilen ve sabitlenen tekerler
Tam yatabilen sırt dayanağı
Taşıma ile ve ayrı kullanabilme özelliği
Tam kapanabilen tente
Grup 0+ (13 kg.a kadar olan bebekler için)
E4 belgeli (044443409)
Taşımada 5 noktalı emniyet kemeri
Taşımada ekstra güvenli boyunluk
Taşımada kolay ve pratik taşıma özelliği
Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen taşıma
Kullanım Yaşı : 0-36 Ay
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Net Ağırlık (taşıma ve araba): 13,60 kg
Brüt Ağırlık (taşıma ve araba): 15,50 kg
Kapalı Koli Ebatları: 52 x 39 x 89
amaan sağlığımız yerinde olsunda veririz kiloları hiç dert etmebizdede ailede devamlı bir kıyafet muhabbeti donuyor deli oluyorum. hangı kıyafetı ne kadar gıyecek çocuk ve ne kadar kolaya kaçma ya hıc bırsey yapma ya ıse yarar bır sey yap dımı ama. sankı aynı seylerı yasamamıslar neye ıhtıyac var bılmıyorlar.
ıkı tane çaputla dünyayı bağışlamış muhabbetleri şimdiden kızdırıyor beni.
ne güzellll ki ne güzel senin için.
ben 1.5 ay yataktan çıkmadım halsızlık ve tansiyon dusuklugunden.
cok kılo aldım simdiden. yeme duzenım cok güzel ama hareketsızlık fena oldu. daha bu hafta çıktım yataktan. inşallah bundan sonra aynı hız olmaz
baston arabalarda iyi gibi görünüyo aslında hem hafif hemde fiyatı uygun ama onda da bebişi göremiyoruz dimi:44:
Cook rahat valla zaten diger arabalara gore daha kucuk oldugu icin bebisi ustten beri gorebiliyosn ben bazen tek basima alisverise cikcagim zaman bile oglusu koyuyorm icine heryere kosturmasin kaybolmasin cocugum :)
bunun markası ve fiyatı neymiş ki ayy şu an haberlerde bi kamyonun bebek arabasını metrelerce sürüklediğini gösteriyoooçok şükür ki bişey olmamışş Allah korumuşş
bizdede ailede devamlı bir kıyafet muhabbeti donuyor deli oluyorum. Hangı kıyafetı ne kadar gıyecek çocuk ve ne kadar kolaya kaçma ya hıc bırsey yapma ya ıse yarar bır sey yap dımı ama. Sankı aynı seylerı yasamamıslar neye ıhtıyac var bılmıyorlar.
ıkı tane çaputla dünyayı bağışlamış muhabbetleri şimdiden kızdırıyor beni.
ne güzellll ki ne güzel senin için.
Ben 1.5 ay yataktan çıkmadım halsızlık ve tansiyon dusuklugunden.
Cok kılo aldım simdiden. Yeme duzenım cok güzel ama hareketsızlık fena oldu. Daha bu hafta çıktım yataktan. Inşallah bundan sonra aynı hız olmaz
Valla ben daha hicbisi almadm canm, gecen hafta bi yurtdisi sitesi kesfettim ordan bikac parca kiyafet siparis verdim ucuz bi site ama yurtdisi ve internet olunca biliyosunuz cok guvenilmiyor..oyuzden bekliyorum henuz gelmedi, ona gore o siteden alisveris yapmayi dusunuyorum.. onun disinda arastirmadm, sizin onerileriniz varsa benmde ihtiyacm olacak👏
Crystal Baby Cb-566 Nova Çift Yön Travel 300tl
bu bayag yattı aklıma ama canlı görmek lazım.
ya dun yolda bır kadın bebek arabasını ıtıp ıtıp elınde bısey var onunla uğraşıyor. deli oldum. eşime gosterdım yaptığına bak dıye, eşimde ''pro olmuş heralde artık dıyıp guldu. kızdım, eşime dedim, ''ne prosu yolda eğim olsa yolun devamı ana yol araba ucucak ana yola. sonra bebek arabası elin kaçtı diye haber oluyor. Rabbim korusun evlatlarımızı ama annelerinde milyon kat dikkatli olması gerek.
Merhaba canim cvp verdigin icin tesekkür ederim bunları duymak içimi rahatlatıyor. Bizde bugün bebegimizin cinsiyetini ögrenmeye hemde muayeneye gittik nazlımı nazlı bir cimcime olucak dedi doktorumuz kızımız olacakmıskanama icinde icerde herhangi bir kanama olmadıgıni bebegin haftasıyla uyumlu oldugunu düsük riski oldugunu ama bu haftadan sonra kanama olsada düsük riskinin az oldugunu söyledi bol bol yatip dinlenip ilaclara devam etmemi söyledi. Ben hamileligimin basından beridir ilk üc ay jel simdide progestan kullaniyorum bebeklerimiz saglıklı sıhhatli olsunda elbet ilacı bırakacagız...
bide onu alma biz aldık pişman olduk şunu alma çok gereksizmiş şimdi anladık yeminle gebertecektim bu tatilde hepsini iyiki yanlarında değilim hatta iyiki aynı şehirde değilim. 2sinden de nefret ediyorum. Bizimkilerin kıyafetleriyle idare edersin falan merak etmeyin babamdan bişi beklemiyorum kazanç yollarınıza el koymayacağım dedim en son... Almışlar babamla annemin emekli maaşlarını harvurup harman savuruyorlar. Eskiden üzülürdüm kayınbabama ama artık nefret ediyorum. Daha beter olsun diyorum içimden.
progestanmı kullanıyosun?eğer öyleyse yatmadan önce iç hiç anlamıyosun içtiğini iyi oluyo gözün aydın sen yinede dikkatli ol hepimiz için geçerli tabi :) Allah sağ salim kucağımıza versin bebişlerimizi inşallahben de bugün kontrole gittim. ilaçın artık ağır geldiğini söyledim, günde 100mg lık 1 doza indirdi.haftada bir iğneye devam. yavaş yavaş tamamen bırakıcaz dedi. riski atlattık çok şükür. inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız çocukları hayırlısı ile.
ayy evet fiyatta iyimiş ama canlı canlı görmedende rahat edemiyorum bende bak bak ne kadar kötü bişey ya dursunda baksın bari düşüncesiz Allah a emanet bebişler ya arabayı anneye bağlayan kemer gibi bişey yokmu acaba
ya zaten insanların lafta adamlığına normalde dayanmak zor, kaldiki simdi daha da tahammülümüz sınırlı hiç dayanılmıyor.
Bizler anne babayız ındırımden yaz basında botta alırız. Kışın atlette. Ama ihtiyaç varken millet kavuğuna çekiliyor. Akıl vermeye gelince aslan kesiliyor herkes.. Valla ailede herkesi daha iyi tanıdım bu süreçte.
Insanın kendi annesi dünyaya bedel.. Benim annem 7 sene once vefat etti. Bugun o olsaydı suan cok daha farklı olurdu.
Aylardır cinsiyeti ne diye yırtınıyorlar. Kendilerini tatmin edicekler ya giysi alarak. Biz heveslenmiyoruz sabırsızlanmıyoruz cunku cici almaya.daha yeni duydular cinsiyeti. Herkese haber vericem yavaştan kıyafet almayın, giyme fırsatı olmaz diye. Daha almadan lafını yapıyorlar bırde alsalar ne olacak. Kimsenin çöpünü bile istemiyorum. Dillenecek iyilik uzak dursun. Gucumuz yettiği kadarını alırız huzurlu oluruz.
burda detaylı bir bebiş mağazası var ben onun sitesinden baktım bu arabayı. ilk fırsatta gidip görmek istiyorum. yalnız benım aklımda sey de var. araba vs için değilde diğer daha ufak seyler için mağazandan canlı bakıp markasını not alıp nette guvenılır sıtelerde fıyatlara bakıcam.
mesela dısarda magzada canlı bakıp begendiğim bir ürün 100tldır. ama internette 75tl vardır. zaten gordugum ıcın urunu rahat alınır. bu taktıgıde tavsıye ederım. ben o mağazaya gıttıgımde begendıgım herseyı fıyatlarıyla not alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?