2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayyy arkadaşım sorma yaaa 05 şubatta üçlü test yaptırdık tmm bekledim 10 gün ama iki gündür çatladım artık sonucu öğrenemedim halan ya hiç anlamıyo bu dr lar hemşreler bizim halimizi bu yaşıma kadar ne adam akıllı kendim için dr gittim nede yaptırdığım testleri bu kadar bekledim ama söz konusu evlatlarımız sanırlı davranamıyoruz kafayı yicem artık veee senin gibi bende oğluşumu çok fena özledim ayrıntılıya da bizimde daha çok var napcam bilmiyom

seninle aynı doğumlarımız cnm ne yapalım sabır öğrenirsin inş bugün ve güzel çıkar inş sonuçlar...

PERDURABLE özelin dolu o yüzden mesaj gelmiyor teşşekkürler hastane bilgisi için cnm...
hatem has.nerede tam olarak yenimi açılmış acaba

Geçmiş olsun.bende 1 aydir griple savasiyorum tam gecti diyorum tekrar oksurmeye basladim 2 gündür. Antibiyotik icmeme ragmen atlatamadim.simdide öksürük ve afedersin balgam var cok zorlanıyorum. Doktorum sadece ihlamur ve nane limon dedi o da fayda etmiyor.öksuruk icin ne yapabilirim karnim acıyor artık :-(

telefonda olduğu içinmi ilgilenmiyorlar acaba ne saçma kaç gün olmuş öğrenmen lazımdı keşke hastahaneye gitseydin ilgisiz insan çok...

Slm kızlar 😘
Dün arkadasım kokulu sabun yapımından bahsettı bende ondan yapmayı düşünüyorum bakkalım biraz arastırıcam sıZe de fılkır olsun dedım maliyeti düşük

telefonda olduğu içinmi ilgilenmiyorlar acaba ne saçma kaç gün olmuş öğrenmen lazımdı keşke hastahaneye gitseydin ilgisiz insan çok...

yok canım ya labaratuardan gelmemiş sonuç geçen ikili teste aynısı oldu 12. gün telefonla taciz ede ede öğrendim sinir bozuldu bu hastaneye iyice yok ankaraya gidyomuş ordan sonuç geliyomuş bilmemneymiş eee 2 günde hatta ertesi günde öğrenenler nasıl öğreniyo onların nasıl çıkıyo ilk gittiğim özel dr da kendisi değerlendiriyodu ölçümü yapıyodu labaratuara gönderiyo 1 saat sonra kan sonucu çıkıyodu oda ona göre yorumluyodu 250 tl civarı tutyodu orda testler keşke onda yaptırsaymışım şu hastaneler var ya insanı daha çok hasta ediyo sitrese sokuyo

sıkma canını herşeyde bir hayır vardır 2 gün daha sabır pazarteside öğrenemezsen tepkini verirsin güzel sonuçlar çıkar kafanı yorma sen keyfine bak bebişde kızıyordur sana anne niye üzüyorsun kendini diye...her anını her ayını güzel geçir bu günlerin tadını çıkar hep bende ilk de kızıma hamileyken aceleciydim her konuda şimdi nazlana nazlana tadını çıkarmaya çalışıyorum:))

Ay canim cok takma artik ya hastaneye yaptirdigin icin bu kadar cok beklemis olmalisin ben disarda yaptirdim 2liyi gerci ama 1 günde almıştım sonucu neyse onemli olan ne kadar bekledigimiz degil sonuç o yuzden sabirli ol sinirlerini bozup oglusunu huzursuz etme guzel bi haftasonu gecirmeye bak

inş sonuçlar güzel çıksında gerisi önemli değil tabi kaç günde çıkca ama işte panik oluyoruz biran önce öğrenelim sonucu istiyoruz oğluşumu zaten çok özledim bide böyle olunca ayyy neyse ptesi sabahtan sağlık ocağına gitcem aşı vurulcam kalp atışlarını da dinleteyim hemşireye de biraz olsun iyi gelir belki sonra da üçlü sonucumuzu öğreniz inş güzel bir hafta sonu ve gelicek haftada en güzelinden olur hepimiz için

Hadi gözün aydın,ayın sonu gelse de ben de oğlumu görsem :)

yasadıgın yer neresi olursa olsun dedikodu osuyo bende bunlara malzeme olmasın dıye ne kadar gec olursa o kadar ıyı dıye düşünüyorum zaten calısıyorum baharda izne cıkıcam o zaman sele serpe olucak benımde 2 tarafta ilk torun herseyın en iyisi olucak inşallahh :)))

hepiniz laışverişe başlamışsınız erken değil mi?

Benim bel fıtığım var,şu anda bile uzun süre ayakta durup dolaştığımda ağrım oluyor,o yüzden iyice büyümeden karnım almak istedim:) bir de tercih meselesi,8. Aya kadar hiçbişi alma diyen de var 3. Ayda alışverişe başlayan da..son zamanlara bırakınca hepsini maddi olarak da sıkıştıracak o yüzden nerdeyse 5. Ayımız biterken çoğumuz başladık alışverişe :) ayrıca bebek odası için falan bu zamanlarda almayı tavsiye esiyor tecrübeliler,mobilyaların imalatı 1 ayı buluyor,kokularının çıkması 1 ay 45 gün sürüyor,sonra kıyafetleri yıka ütüle yerleştir tam zamanına denkgeliyor:) ee bi de indirimleri de takip ediyoruz uygun bulunca alıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…