2 de çıkcakmış zaten 13,45 gibi ara tekrardan dedi ya bilmiyom canım yani sölese sonucu da hafta sonu bari acaba acaba demesem kafamız rahat olsa
merhabalar kızlar nasılsınız...test sonucu bekleyenler var heralde o bekleme anı kadar zoru yok geçmek bilmez zaman bende martın7sinde ayrıntılı ultrasna gidecem ama daha çok var geçmek bilmiyor oğlumu özledeim görmek istiyorum sabır ne yapalım...bir bakarız bebişler kucağımızda inş...
ayyy arkadaşım sorma yaaa 05 şubatta üçlü test yaptırdık tmm bekledim 10 gün ama iki gündür çatladım artık sonucu öğrenemedim halan ya hiç anlamıyo bu dr lar hemşreler bizim halimizi bu yaşıma kadar ne adam akıllı kendim için dr gittim nede yaptırdığım testleri bu kadar bekledim ama söz konusu evlatlarımız sanırlı davranamıyoruz kafayı yicem artık veee senin gibi bende oğluşumu çok fena özledim ayrıntılıya da bizimde daha çok var napcam bilmiyom
Insallah canim ya
Geçmiş olsun.bende 1 aydir griple savasiyorum tam gecti diyorum tekrar oksurmeye basladim 2 gündür. Antibiyotik icmeme ragmen atlatamadim.simdide öksürük ve afedersin balgam var cok zorlanıyorum. Doktorum sadece ihlamur ve nane limon dedi o da fayda etmiyor.öksuruk icin ne yapabilirim karnim acıyor artık :-(bende grip oldum allahtan hafif atlattım..
bana ballı ıhlamur dedi doktor amaa günde 2 kupadan fazla bitki çayı içme dedi..
ben bi kupa kuşburnu içtim öğlen gibi, akşamlarıda yatmaya yakın 1 kupa ballı limonlu ıhlamur.. aralarda boğazım çok acırsada ılık suya bal limon koydum boğazımı yumuşatmak için..
ay canım yok ya çıkmamış gelmemiş hemşirede çıkıyomuş zaten artık ptesi ye kaldı çok sinirim bozuldu ya valla ağlıcam sinirden artık ya herkez 2 3 günde sonuç öğreniyo 15 gün olcak bizim bu ne bu kadar ya
telefonda olduğu içinmi ilgilenmiyorlar acaba ne saçma kaç gün olmuş öğrenmen lazımdı keşke hastahaneye gitseydin ilgisiz insan çok...
yok canım ya labaratuardan gelmemiş sonuç geçen ikili teste aynısı oldu 12. gün telefonla taciz ede ede öğrendim sinir bozuldu bu hastaneye iyice yok ankaraya gidyomuş ordan sonuç geliyomuş bilmemneymiş eee 2 günde hatta ertesi günde öğrenenler nasıl öğreniyo onların nasıl çıkıyo ilk gittiğim özel dr da kendisi değerlendiriyodu ölçümü yapıyodu labaratuara gönderiyo 1 saat sonra kan sonucu çıkıyodu oda ona göre yorumluyodu 250 tl civarı tutyodu orda testler keşke onda yaptırsaymışım şu hastaneler var ya insanı daha çok hasta ediyo sitrese sokuyo
Ay canim cok takma artik ya hastaneye yaptirdigin icin bu kadar cok beklemis olmalisin ben disarda yaptirdim 2liyi gerci ama 1 günde almıştım sonucu neyse onemli olan ne kadar bekledigimiz degil sonuç o yuzden sabirli ol sinirlerini bozup oglusunu huzursuz etme guzel bi haftasonu gecirmeye bakay canım yok ya çıkmamış gelmemiş hemşirede çıkıyomuş zaten artık ptesi ye kaldı çok sinirim bozuldu ya valla ağlıcam sinirden artık ya herkez 2 3 günde sonuç öğreniyo 15 gün olcak bizim bu ne bu kadar ya
sıkma canını herşeyde bir hayır vardır 2 gün daha sabır pazarteside öğrenemezsen tepkini verirsin güzel sonuçlar çıkar kafanı yorma sen keyfine bak bebişde kızıyordur sana anne niye üzüyorsun kendini diye...her anını her ayını güzel geçir bu günlerin tadını çıkar hep bende ilk de kızıma hamileyken aceleciydim her konuda şimdi nazlana nazlana tadını çıkarmaya çalışıyorum:))
Ay canim cok takma artik ya hastaneye yaptirdigin icin bu kadar cok beklemis olmalisin ben disarda yaptirdim 2liyi gerci ama 1 günde almıştım sonucu neyse onemli olan ne kadar bekledigimiz degil sonuç o yuzden sabirli ol sinirlerini bozup oglusunu huzursuz etme guzel bi haftasonu gecirmeye bak
A city de çocuk reyonlari baya uygun. Babymall den daha ucuzdu bende baktigimda
hadi yaa bende onu merak ediyodum inş cd verirler diyodum vermiyolarmı acaba burda dadoktor direk orayı dediği için araştırmadım bakınayım o zaman bende başka yerde de varmı acaba.. yada önce bi üniversiteyi arayayım cd veriyomusunuz diyim..
oğlum 350 gram olmuuşş :) yalnız karnım çok büyüyomuş iç karnın geniş değil demekki dedi çok çıkıcak karnın dedi muslera yada bepantol karın için krem var dedi onlardan al dedi yoksa çok genişlicek çatlama dedi..
uykumdan uyandırdı ağrım diye sordum normaldir dedi dönerken olmuştur olcak bu kadarı normaldede çok hızlı hareket etme dedi..
1 ay sonrada şeker yüklemesi için çağırdı..
bizden haberler bu kadar :)
Babymall çok pahalı geldi bana,nerdeyse 2 kat fiyat farkı var dışarıyla...tek bi tane çıtçıtlı bady 30 küsür liraydı,özelcan da aynı badynin 3 lü o paraya satılıyo
hepiniz laışverişe başlamışsınız erken değil mi?
lütfen çok fonksiyonlu beşik araba tarzı bişi paylaşmıştı birisi onu bulamıyorum acaba tekrar paylaşabilirmisiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?