2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bende alıcam bundan inşallah :)) çok çok çok güzel diğer beşiğide almayı planlıyorum.
Diger besik dedigin tiny love ise bence ikisi ayni isi gorecek seyler. Besik icin 2-3yasa kadar kullanilacak buyuk bisey bakmaliyiz.
Bu çok kullanışlıymış markası nedir ya da nerden bulabılırız kı acaba :)

Markasi fisher price 3 in 1... Bazi e bebek magazalarinda var. Ben gittigidiyor da gormustum bi de

ay bende 3-6 falan aldım zaten minikleri anca 1-2 ay giyebilcek tulum zıbın vs.onun dışında etek elbise şort kürk falan 3-6 aylık aldık çok güzeller :)
bende 3 tekerlekli düşünüyodum buda çok güzelmiş hatta ama ben kullanırken bebeğimide görmek isterim bunlarda çevirme özelliği yok o yüzden vazgeçtim

Diger besik dedigin tiny love ise bence ikisi ayni isi gorecek seyler. Besik icin 2-3yasa kadar kullanilacak buyuk bisey bakmaliyiz.

Markasi fisher price 3 in 1... Bazi e bebek magazalarinda var. Ben gittigidiyor da gormustum bi de

evet canım tny love 3in1 çok sevdim onuda ben rahat taşınabilir şüper bişi:) karar vericem diye uğraşmıycam ikisinide alıcam İNŞALLAH :)

Katiliyorum tek yonlu olmasin bebek arabasi. Bebek de anneyi gormek ister zaten belli bi aya-yasa kadar.

almayacağım canım bu ikisi yeter :) gerçi düşer diye korkarım :) ama şimdilik beşiği düşünmüyorum kaynanam alsın. Yada kendi annem insan torununa alır bişiler demi:) beşiğide onlar alsın:)

Onlar alirsa sorun yok ama almazlarsa bu ikisi yetmez canim onu dusunerek karar ver.

yerden cok yüksek olmaması cok güzel. salıncakları hep cok yüksek gördüğümden korkutuyor beni.

evet taze anneler forumda hep 0-3 u cok az alın yazmışlar. iyi ki okumuşum demiştim cunku yaz bebişi cok değişir diye ben aşırı almayı düşünüyordum. kışlık tulumlar montlar falan cok aklımda ozellıkle. sezon sonunda normale gore cok alakasız rakamlara ınıyorlar. ama ben aldım çok güzeller demekle olmuyor burda resimler olsun. :)

evet o konuya bende cok takılıyorum. bu araba çift yonlu değil. ( eşim olsun diyor. ben minnoşumun yüzünü görmek istiyorum diyorum. zaten bu arabalarda herşeyi bir arada bulmak imkansız ((

bunun sepet boyu cok aşağıda değil o kullanışlı geldi. birde hem bebiş hemde anne tarafında bardak bolumu var.

e gezerken anne, bebiş sut ve kahve keyfı yapmayalım mı

onlar alirsa sorun yok ama almazlarsa bu ikisi yetmez canim onu dusunerek karar ver.

diğer eltilerin doğum masraflarını ödediler en özel en pahalı hastanede sezeryan ücreti. Ve 3 bin tllik bebek odası aldılar. Yeminle kavga ederim. çalışmıyorlar diye herbişeylerini onlar hallediyor. çifte standart uyguluyorlar. Bu kez sinirlenebilirim...

Evet bnde cok begendim bu modeli. Baska da bakmiyorum artik

Araba konusunda arkadas hakli canim bebek de huzursuz olur korkar seni goremezse. O yuzden 4 tekerlekli donebilen modeller en iyisi

Cnm isine karismak gibi olmasin ama bende ogluma aldm ayni 3tekerlekli kilo aldikca biraz buyudukce one dogru koltugunu kaldirdigimda devrilcek gibi oluyor pek memnun kalmadim baston aldim valla ondan daha rahat kullandm

Tamam canim sakin ol. umarim hayal kirikligina ugratmazlar seni

ayy bak hiç onu düşünmemiştimmm anne bebiş süt kahve keyfi oohh ne güzel olur kıızz çok havalı valla sabırsızlanıyorummmm

Evet bnde cok begendim bu modeli. Baska da bakmiyorum artik

Araba konusunda arkadas hakli canim bebek de huzursuz olur korkar seni goremezse. O yuzden 4 tekerlekli donebilen modeller en iyisi

yok bende bunda son kararda değilim zaten. minnoş korkmasa bile etrafa bakarken hepimiz görmek isteriz sanırım zuzularımızı
ki ben zaten durup durup bakmak durumunda kalırım muhtemelen. çok arada kalmıştım eşimden dolayı ama çift yonlu en iyisi sanırım.

Cnm isine karismak gibi olmasin ama bende ogluma aldm ayni 3tekerlekli kilo aldikca biraz buyudukce one dogru koltugunu kaldirdigimda devrilcek gibi oluyor pek memnun kalmadim baston aldim valla ondan daha rahat kullandm

canım ne demek işine karışmak. zaten amaç satın almadan önce fikir alışverişi yapmak burda. benim için fikirler ne kadar değerli anlatamam. bende bir önceki yazımda tam da senin yorumunla ilgili sormuştum. onde tek tekerlek kaldırımda vs de sorun olurmu dıye. ki oluyormuş da. :)

ayy bak hiç onu düşünmemiştimmm anne bebiş süt kahve keyfi oohh ne güzel olur kıızz çok havalı valla sabırsızlanıyorummmm

yaaa onun ne hayallerini kuruyorum var ya :)))) doğum ve ilk 2 ay cok sıcak olucak ama, eylül sonu ve ekim ayı Antalyada böyle limon gibi mis bir hava oluyor. (zaten ilk 2 ayda aşırı dışarı çıkmaması bebişin hayrına :) )
kızımla sahilde yürüşler yapıcam inşallah.

Bebek kucukken hicbir problem olmuyor cunku surekli yatar pozisyonda one agirlik olmuyor ama kilo artikca bebek oturmak istediginde koltugu kaldirinca cok zor oluyor hatta hafif bayir yerlerde devrilcek gibi oluyor banada soylemislerdi arabayi almadAn once ama benim kocam dinlemedi bakti tehlikeli oluyor bende cok yoruluyorm baston araba aldik simdi zaten 3yasina girdi arabalar oyun parklari yataklar kardese kaldi :)

evet yaa azcık sıcaklarda son ayımızı geçircez ama yinede şanslıyız 40 ı çıktıktan sonra aşırı sıcaklarda kalmaz fazla serinde olmaz kızlarımızı alırız çıkarız sahile ohh

baston arabalarda iyi gibi görünüyo aslında hem hafif hemde fiyatı uygun ama onda da bebişi göremiyoruz dimi:44:

ilk gordugumde bayılmıştım 3 tekerlı olanlara ama sonra detaylı dusununce şüpheye dusmustum.2 aydır eşime 3 tekerliklinin dengesi iyi değilse hayatta almam diyip duruyordum. ilk zamanlar ama manevrası soyle böyle diyip duruyordu. boş arabada tabi kaymak gibi. bende devamlı bak ben onunla markete sağa sola gidicem çocuk sağlam oturmalı dengelı olmalı dıye soylenıyordum. tesadüf demiz alışveriş listesi için aradı :))) bak dedim forumda kızlarla bebiş eşyaları konuşuyoruz, 3 teker dengesizmiş tekrar araba almışlar dedım. aaaa dedi ben de yaaaa dedim

herşey güzel saklanınca ikinci bebişte daha bir rahatlık oluyordur tabi :)

evet yaa azcık sıcaklarda son ayımızı geçircez ama yinede şanslıyız 40 ı çıktıktan sonra aşırı sıcaklarda kalmaz fazla serinde olmaz kızlarımızı alırız çıkarız sahile ohh

yaa hem nasıl vericez aldığımız kiloları doğumdan sonra 1 yıl ıcınde toparlanmak lazım. onun içinde yazın son demlerinde de bol yürüyüş gezme lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…