Evet bende seyirme hissediyorum bazen ama çok nadir. Erkek bebekler kıza göre tembel olur diyolar:) bakalım bekliycez biraz daha. Benim gibi olan var demekki normal bişey:) Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
arkadaşlar benim 3lü test sonucum orta düzey riskte çıktı, amniyosentez testini yapmak sizin isteginize bağlı bu durumda dedi. böyle çıkanlar var mı.
seni çok iyi anlıyorum. Takmayayım diyorum ama gıcık oluyorum ya hatırlayınca. Neyse canım allah bize huzur bebişlerimize sağlık, akıl ve güzellik nasip eylesin. şu haftalar çabucak geçsin özlüyorum ben bebişimi kaç günde bir doktora gidiyorsunuz.
evet güzel taktikteşekkür ederim
Bende carter s diye bir site buldum ama toplatıp Türkiye gönder diyince 100 lira daha ekliyor.seninki neresi hangi ülke
Babymall çok pahalı geldi bana,nerdeyse 2 kat fiyat farkı var dışarıyla...tek bi tane çıtçıtlı bady 30 küsür liraydı,özelcan da aynı badynin 3 lü o paraya satılıyo
Tamam canim sakin ol.umarim hayal kirikligina ugratmazlar seni
Bencede kesinlikle pahalıydı. Bebek arabaları uygundu sadece.
15 günde gidiyorum ben su tekmeleri duysam daha gitmem de işte heyecanlanıyorum. merak ediyorum. ben hiç sesini duymadım doktorum zararlı 7. aydan sonra dinletcem sana dedi. size öyle birşey demedi mi? 3 dkdan fazlada ultrasonu tutmuyor. adam bi alem . ayda bir çağırıyor beni ben inatla 15. gün gidiyorum.Aminnn canım. Ya sorma özledim diyince eşim bana gülümsüyor. Ne güzel aynı duyguları duymak yaaa.. bu son kontrolde 1 günde 2 doktora gıdınce cok tatlı geldısabah 10da kendı doktorum aksam ustu 4 de ıkıncı doktor (kendı doktorum ınat yapıp cınsıyetını soylemeyınce başka doktorda aldık soluğu) tam ay ı bulmuyor 20-25 gun de gıdıyoruz ama bana cok uzun geliyor. resimlerine bakıp duruyorum. birde eşime demiştim kalp atışlarını kaydet diye :) arada onu dinliyorum :) daha dokunmadan koklamadan yüz yüze gelmeden nasıl bir özlem nasıl bir aşk anlamıyorum. :)
15 günde gidiyorum ben su tekmeleri duysam daha gitmem de işte heyecanlanıyorum. merak ediyorum. ben hiç sesini duymadım doktorum zararlı 7. aydan sonra dinletcem sana dedi. size öyle birşey demedi mi? 3 dkdan fazlada ultrasonu tutmuyor. adam bi alem . ayda bir çağırıyor beni ben inatla 15. gün gidiyorum.
sadece ultrasonda görüyoruz pır pırımın pırpırlayan kalbini. oda bana yetiyor doktoruma çok güveniyorum. sıkıysa güvenmeyeyeim hakakride 2 doktor var zaten biri 5sn ilgileniyor bu biraz daha ilgili 4 dksını bana ayırıyor:) malum 5er 5er giriyoruz odaya:) trabzonda özele gittim kadın hemen kalp sesini açmaya kalktı birden dedim kapatın çok zararlıymış. tamam tamam sakin ol dedi kadıncağız:) korkuttum orda bi 5 dkka baktı bebeğe 3lü testini yaptı her şey normal dedi. bide demir folik takviyesi ve multivitamin verdi
ben demiri aksatıyorum ama ya( siz napıyorsunuz kullanıomusunuz düzenli olarak. çiğne dedi ama çiğneyemiyorum yutuyorum direk:)
bende doktoruma sorucam bi. magnezyum banada yazdı eklem ağrılarım vardı 1 hafta uyutmadı ama şimdi geçti o yüzden magnezyuma gerek duymadım. şu demiri önemsemek gerekiyor heralde.Ben magnezyum ve elevit kullaniorm, bende bazi gunler unutuyorumbu hafta doktora sorcam valla icim rahat etmiyor
Kızlar boyle arada bi sanci giriomu kasiklariniza, en fazla 3dk suruuo gerci adet sancisi gibi?
bende doktoruma sorucam bi. magnezyum banada yazdı eklem ağrılarım vardı 1 hafta uyutmadı ama şimdi geçti o yüzden magnezyuma gerek duymadım. şu demiri önemsemek gerekiyor heralde.
bende doktoruma sorucam bi. magnezyum banada yazdı eklem ağrılarım vardı 1 hafta uyutmadı ama şimdi geçti o yüzden magnezyuma gerek duymadım. şu demiri önemsemek gerekiyor heralde.
Hem de deli gibi,en başından beri çekiyorum bazen yürüyemiyorum bıçak gibi saplanıyo her adımda..doktorum büyüme ağrısı normal dedi..
Bana demir vermedi, kacinci hafta seninki canm? Acaba testlere goremi veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?