2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

AYNEN BENİM OĞLUŞUM OLACAK TEMBEL BİRAZ ODA BENİM GİBİ

arkadaşlar benim 3lü test sonucum orta düzey riskte çıktı, amniyosentez testini yapmak sizin isteginize bağlı bu durumda dedi. böyle çıkanlar var mı.

canım benim 3lu testim düşük cıktı. Yalnız daha yeni 4lu testi yaptılar, onlarda düşük fakat bu 4lü test dediklerinin 2si zaten yine aynı biri down biri trisomi. insanın duygularıyla oynayıp para almak.

doktor anladı bozulduğumu zaten, testleri görünce bunların ikisini daha geçen ay yapmadık mı zaten dedim.
2 tanede yeni var ama dedi. ben bu testlerin para tuzağından başka bısey olduğunu düşünüyorum. lakin içimiz rahat etsin diye elden gelen bir şey yok sanırım.

hımm bırde her defasında ustune basa basa da kesin sonucu temsil etmez diye de hatırlatıyorlar.

bana doktorun söyledi yüksek düzey çıkarsa amniyosentez testini önermekti.

Aminnn canım. Ya sorma özledim diyince eşim bana gülümsüyor. Ne güzel aynı duyguları duymak yaaa.. bu son kontrolde 1 günde 2 doktora gıdınce cok tatlı geldı sabah 10da kendı doktorum aksam ustu 4 de ıkıncı doktor (kendı doktorum ınat yapıp cınsıyetını soylemeyınce başka doktorda aldık soluğu) tam ay ı bulmuyor 20-25 gun de gıdıyoruz ama bana cok uzun geliyor. resimlerine bakıp duruyorum. birde eşime demiştim kalp atışlarını kaydet diye :) arada onu dinliyorum :) daha dokunmadan koklamadan yüz yüze gelmeden nasıl bir özlem nasıl bir aşk anlamıyorum. :)

Kizlar selam nasilsiniz hersey yolundadir umarim..benim detayli da 3 hafta sonra ama bana uclu dortlu falan istemedi sizin cogunuzdan istemisler sanirim..size birsey soracagim..iki gun once tuvalete gittigimde camasirim bayagi islanmisti yani akinti degil de su gibi..acaba dedim amniyo kesesinden falan sizinti mi oluyo korktum bir daha olmadi ama doktor bunu anlamam icin ozel bir ped soyledi onu aldim..gerci yenikoydum bakalim ins.oe birssy yokgur da sizin basiniza boyle birsey geldi mi..

Bencede kesinlikle pahalıydı. Bebek arabaları uygundu sadece.

Onlar da pk uygun gelmedi bana,orda sorduğumuz arbanın aynısı ulusta daha ucuz ve pazarlık payı da var..sunny baby nin vardı travel system 400 liraydı en uygun oydu onun dışında 700 liranın altında yoktu araba..1 hafta falan önce girmiştim bakmaya

15 günde gidiyorum ben su tekmeleri duysam daha gitmem de işte heyecanlanıyorum. merak ediyorum. ben hiç sesini duymadım doktorum zararlı 7. aydan sonra dinletcem sana dedi. size öyle birşey demedi mi? 3 dkdan fazlada ultrasonu tutmuyor. adam bi alem . ayda bir çağırıyor beni ben inatla 15. gün gidiyorum.

Beni de ayda bir çağırıyor,ilk gittiğimde dinletmedi bi tek o zaman da minicikti daha :) her gittiğimde dinletiyo mutlaka bana,uzun uzadıya değil ama duyuyorum pıt pıt atan kalbini :)

sadece ultrasonda görüyoruz pır pırımın pırpırlayan kalbini. oda bana yetiyor doktoruma çok güveniyorum. sıkıysa güvenmeyeyeim hakakride 2 doktor var zaten biri 5sn ilgileniyor bu biraz daha ilgili 4 dksını bana ayırıyor:) malum 5er 5er giriyoruz odaya:) trabzonda özele gittim kadın hemen kalp sesini açmaya kalktı birden dedim kapatın çok zararlıymış. tamam tamam sakin ol dedi kadıncağız:) korkuttum orda bi 5 dkka baktı bebeğe 3lü testini yaptı her şey normal dedi. bide demir folik takviyesi ve multivitamin verdi
ben demiri aksatıyorum ama ya( siz napıyorsunuz kullanıomusunuz düzenli olarak. çiğne dedi ama çiğneyemiyorum yutuyorum direk:)

Ben magnezyum ve elevit kullaniorm, bende bazi gunler unutuyorum bu hafta doktora sorcam valla icim rahat etmiyor

Ben magnezyum ve elevit kullaniorm, bende bazi gunler unutuyorum bu hafta doktora sorcam valla icim rahat etmiyor
bende doktoruma sorucam bi. magnezyum banada yazdı eklem ağrılarım vardı 1 hafta uyutmadı ama şimdi geçti o yüzden magnezyuma gerek duymadım. şu demiri önemsemek gerekiyor heralde.

bende doktoruma sorucam bi. magnezyum banada yazdı eklem ağrılarım vardı 1 hafta uyutmadı ama şimdi geçti o yüzden magnezyuma gerek duymadım. şu demiri önemsemek gerekiyor heralde.

Ben demir hapı içiyorum sadece,yatağımın başında duruyo sabaha karşı uyandığımda içip uyumaya devam ediyorum:) hamilelikte demir ihtiyacı çok oluyor diyo nerdeyse her doktor o yüzden mutlaka veriyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…