• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aslında kışlıkları yazlıkları ayırsam güzel olur yavaş yavaş ama işten 16.30 gibi çıkıyorum gelince çocuğu parka götür getir yemek vs derken saat oluyor 21 sonra uyutma maratonu derken bende hal kalmıyor.
Haftasonua kadar oyuncak dolabı almıştım oğlum için onu kurup ayırıp bebişe abisinin komodininde yer ayırmak istiyorum bakalım park işini kvye atacağım hafta içi sanırım🙈

Benim kvdem Allah razı olsun bozmasın çok iyidir.
Depremden beri birlikte yaşıyoruz zaten yani evimizin bir ferdi oldu o da kp yıllar önce vefat etmiş iki çocuğunu aslanlar gibi çalışmış okutmuş büyütmüş kimseye muhtaç etmemiş o yüzden ona hep saygı duymuşumdur.
Depremden sonra yanımıza geldi 7 ay 1+1 evde üçümüz yaşadık bana tek laf etmemiştir söylenmemiştir.
Oğlum doğunca tayin vs taşındık 3+1 eve çıktık bi odayı ona verdik şimdi bizimle oğlum 1.5 yaşında ben çalışıyorum ona bakıyor evde de çok yükümüz alıyor sağolsun.
Eşim hem çalışıyor hem okuyor bana bir faydası yok ben kocanın eksiğini kapatmaya çalışıyorum kızım yapabildiğim kadarı ile der hep.
Maşallah enerjisi de yerindedir günlük evi toplar çamaşır bulaşık vs yapar oğlumu köpeğimi gezmeye çıkarır hiç şikayet etmez ben yürümeyi hava almayı severim der hep.
Şimdi mesela sabah 8.30da uyandı oğlan sesini duydum almış oyun oynattı kahvaltısını yaptırdı tatil günü ben dinlendim uyudum 10a kadar yani çok düşüncelidir 🫠
Ben annemlere gidince daha çok yoruluyorum bazen 🙈
Böyle anlatınca sanki ütopik gibi geliyor ama çok şükür aynı evde 2.5 yıl yaşadık yaşıyoruz bir sorunumuz olmadı 🙏🏻
Ev bakıyoruz ona şimdi 2.geliyor biraz rahat etmek istiyor haliyle ama ben korkuyorum ne yalan söyleyim napcam diye çekiniyorum eşimi Eylül ve temmuz arası hiç saymıyorum evde aktif gördüğüm temmuz ağustos 2 ay🫠
Kvde de gündüz gelirim akşam giderim diyor ama sağolsun bunları yapması bile bana çok hakkı geçiyor diye bana vicdan azabı oluyor bazen 🥲

Ben de ailemden görmediğim desteği maddi ve manevi olarak kp ve kv den gördüm ve görmeye devam ediyorum. Tamam maddi olarak onların gücü daha elverişli ama ya diğer türlü?
Bekarken ailemi hep yanımda hissederdim o yüzden sanki evlenince de destek olurlar sanırdım. Bebek müjdesini verdiğimde annem ‘yapacak bişey yok’ dedi bana düşün :) Hayat şaşırtmaya devam ediyor sayın seyirciler 🙃

Benim karnım en başından beri çok büyüktü şuan bağımsızlığını da ilan etti o yüzden ağlayarak kestim 2 gün önce eşim diyo ki niye söylemedin ben yapardım 🥲🥲🥲 ama rutin şeyleri de yapamayınca insan kendini iyice kötü hissediyo
Evet evet, bu his çok sinir bozucu. Ben Seyit onbaşı gibi her işi kendim yapmaya alışmışım, yapamayınca sinirlerim bozuluyor. Bugün yere oturdum alt çekmeceleri düzenledim. İşim bitti ama ayağa kalkamıyorum, eşim dışarıya çıktı çöp dökmek için. Ona muhtacım yerden kalkmak için çok zoruma gitti yere uzanıp ağladım 😅

Valla hepsi aynı kapalı balkondan kızımın eski beşiğini malzemelerini çıkardı bebek arabasini gidip en arkaya koymuş birde öyle bir geri dizmiş ki balkonu dersin balkondan hicbirsey çıkamamış eskiye göre daha dolu 🤦🏻‍♀️

Hahah düzen diyince de kocalar 😂 Titizlik düzen tertip meselesine hiç girmeyelim ayrı vukuatlar silsilesi. Ya bu sıcaklarda bu hamilelikte o kadar kolay değil iş yapmak zaten. Bir de arkayı dönünce yaptığın toparlamanın tekrar bozulması inanılır gibi değil 😶‍🌫️🔫

Kilolar noldu bu arada ben 58 ile başladığım yolculuğuma 73 görerek devam ediyorum. Bugün tam 32+0 oldu. Nasıl bir anda böyle oldu anlamadım daha geçen gün 71 çıkmıştım. İnanılmaz. Ha 58 görmeden bir ay önce de 55’tim orayı hesaba bile katmıyorum +’yı düşünürken. Her yerim tombikleşti bi çöktüm anne görüntüsü yüklendi 😂

Bu olay yavaşlayacak mı artık bi yerde duracak mı ne biliyim önde olanlar biraz aydınlatabilir mi 🥹

37. Haftadan Selamlar güzel annişler 🥰
Herkesin bayramı çok güzel geçmiştir umarım benim çok yoğun geçti misafir ağırladım üç gün neyseki bugün evden dışarıya çıkabildim
Bayramın 4 günü Dr hastaneye gel nst ve şeker ölçümlerine bakalım dedi şuan nst deyim geçen haftaki nst iyiydi bakalım bu nasıl çıkacak
Sorunsuz buradan ayrılırım inşallah

Bu arada doğumhane bölümündeyim az önce biri sanırım doğum yaptı bebiş sesi geliyordu hem çok korktum hem çok sevindim böyle o sesi duyunca karmaşık duygular bizde sonlardayız Sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah 🥹❤️🤲🏻

Kilolar noldu bu arada ben 58 ile başladığım yolculuğuma 73 görerek devam ediyorum. Bugün tam 32+0 oldu. Nasıl bir anda böyle oldu anlamadım daha geçen gün 71 çıkmıştım. İnanılmaz. Ha 58 görmeden bir ay önce de 55’tim orayı hesaba bile katmıyorum +’yı düşünürken. Her yerim tombikleşti bi çöktüm anne görüntüsü yüklendi 😂

Bu olay yavaşlayacak mı artık bi yerde duracak mı ne biliyim önde olanlar biraz aydınlatabilir mi 🥹
Grupta en çok ve en hızlı kilo alan benim diye biliyorum. İlk aydan 6.aya kadar çk hızlı kilo aldım 7-8.aylarda yavaşladı hatta durdu ama o dönem bebekte pek kilo almadı şimdi artık son aydayım kilo artışlarım hızla devam 😝 81.30 dum en son 2 gün önce. 63 le başladım gebeliğe. 35+0 ız bugün.

Oraya doguma kadar bi +5 daha yazilacak gibi canim simdiden hazirlikli ol .bende 58le baslayip 54 e dusmustum iki uc ay içinde .dermanin varsa biraz yürüyüş yap aksamlari 15-20 dakika ekmegi vs azalmaya calis

Grupta en çok ve en hızlı kilo alan benim diye biliyorum. İlk aydan 6.aya kadar çk hızlı kilo aldım 7-8.aylarda yavaşladı hatta durdu ama o dönem bebekte pek kilo almadı şimdi artık son aydayım kilo artışlarım hızla devam 😝 81.30 dum en son 2 gün önce. 63 le başladım gebeliğe. 35+0 ız bugün.

Arkanızda ben takip ediyorum sizi hahahahah

Hahah maşallah maşllah 😂
Ben hala +9 ile devam 70 ile başlanıldı 79 son durum
80 e bir basamak kaldı 😂😂hiç görmek istemediğim sayı 😂🤦🏻‍♀️

Hahah maşallah maşllah 😂
Ben hala +9 ile devam 70 ile başlanıldı 79 son durum
80 e bir basamak kaldı 😂😂hiç görmek istemediğim sayı 😂🤦🏻‍♀️
Hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. Oğlumda 78 le doğuma gitmiştim. Kendimi tombiş bir panda gibi hissediyorum. Oturduğum yattığım yerden kalkarken panda gibi yuvarlanıyorum 😄 hele yürüyüşüm... kaplumbağa hızında 😝 yerde oturmayı çok severim Ama artık yerde oturursam bacaklarım uyuşuyor ☺️ hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum.

Ben zaten kilolu başladığım ve şeker diyeti yaptıgım için +6 kilodayım.

Tartıda gördüğümüz rakamlarda ödem de var.
37. Haftadan Selamlar güzel annişler 🥰
Herkesin bayramı çok güzel geçmiştir umarım benim çok yoğun geçti misafir ağırladım üç gün neyseki bugün evden dışarıya çıkabildim
Bayramın 4 günü Dr hastaneye gel nst ve şeker ölçümlerine bakalım dedi şuan nst deyim geçen haftaki nst iyiydi bakalım bu nasıl çıkacak
Sorunsuz buradan ayrılırım inşallah

Bu arada doğumhane bölümündeyim az önce biri sanırım doğum yaptı bebiş sesi geliyordu hem çok korktum hem çok sevindim böyle o sesi duyunca karmaşık duygular bizde sonlardayız Sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah 🥹❤️🤲🏻
İyi haberlerle gel bacım 😊

Ben bu bayram ne misafir oldum, ne kimseyi ağırladım. Bi görümcem geldi kahvaltıya. Bana kalsa onu da istemezdim de işte. :KK12:Bu ara epey gıcıgım kendisine. Tahammülüm yok. Onda da kasılmam var dedim. Eşim hazırladı kurdu kaldırdı sofrayı. Saolsun görümcem 37 yaşında, totosunun üstüne oturup telefona baktı ergen kız gibi. :olamaz:
Mesajlarımın altındaki vki sinirimi bozuyo ya 😅 obez sayıyo beni 😜 ben hamileyim arkadaş ekstra bi durum var normal kategoride saymasana beni 😃 hormonlarım coşmuş durumda biraz anlayış lütfen 🤪
Benim öyle şeylerle işim olmaz. Zaten aynaya bakınca canım sıkılıyor. Bi de mesajın altına koyayım da gözüme gözüme batsın :63:

Son düzenleme:
Sezeryan yerim acıyor benim bu aralar. Böyle bi durum yaşayan varmı? Tırsıyorum biraz incelme falanmı vardır acaba diyerekten.
Devamlı bi acı mı ? Devamlı ve artıyor mu bu önemli.

Eğer ara ara hissediyorsan sonra geçiyorsa bebeğin yaptığı basıdır. Hayır, az-çok hep varsa yara yeri incelmiş olabilir. Ciddiye alınmalı. Allah korusun.

Belki bi acile gidip görünebilirsin.

Ben zaten kilolu başladığım ve şeker diyeti yaptıgım için +6 kilodayım.

Tartıda gördüğümüz rakamlarda ödem de var.

İyi haberlerle gel bacım 😊

Ben bu bayram ne misafir oldum, ne kimseyi ağırladım. Bi görümcem geldi kahvaltıya. Bana kalsa onu da istemezdim de işte. Adet olmuş. Onda da kasılmam var dedim. Eşim hazırladı kurdu kaldırdı sofrayı.

Benim öyle şeylerle işim olmaz. Zaten aynaya bakınca canım sıkılıyor. Bi de mesajın altına koyayım da gözüme gözüme batsın :63:
İnşallah Laydcim 🤲🏻🥰
Vallahi bana kalsa bende istemezdim evimi temizlemiştim güya doğuma kadar temiz temiz kalsın diye yok ya vallahi olmadı tekrar baştan girişmem gerekecek
Eşim ve ailesi bu konularda anlayışsız ne var işte misafir gelip gitsin tarzı
Neyse atlattık üç günü bundan sonra gelmezler inşallah 😂😂

Nst bu şekilde daha göstermedim doktora vajinal muayene edecek sanırım 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_5275.webp
    IMG_5275.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5274.webp
    IMG_5274.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 26
Back
X