- 26 Temmuz 2010
- 74
- 55
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.781
Anladim hayirlisiAslında acılma benim hızlı oldu. Suyunu patlatsalar daha da hızlı açılırdi. Ama açılmaya rağmen bebek aşağıya baskı yapmadı yukarda kaldı kafası. Strese girmesin diye devam etmedik
B
bizim 13. Gün düştü doktorum hiç bişey sürme dedi bizde hiç bişey sürmedik[/QUOTE
bugün 5 günlük olduk 4.günümüzde düştü doktorumuz alkol sürdü eve geldik ertesi gün düşmüştü
Gazlı beze birazcık alkol sürüp göbeğe değidirdik akşamına düştü canım.. Hemşire tavsiye etmişti..Kızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.
Hayır ilginç olan o ana kadar ayıp olan şey.otomatik olarak çok doğal birşey dönüşüyor umursanmıyor hiç birşey.Çok utanç verici yaaama utanamadım bile telaşeden
Eczanelere söylersen biliyorlar.sprey kullandık bizde bir haftada düştü.istersen al her bez değiştirimde sür demişlerdi.Kızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.
Hanimlar herkesin bebisi hayırlı olsun Allah güzel ömür nasip etsin. Ben de Temmuz annesiyim inşallah. Siz yeni tecrübe ettiniz bilirsiniz yalnızca gece pedi yeterli olur mu doğumdan sonra yoksa hafta bezi mi almam gerek
benim de kanala girmedi iri bebek dendi 40ini doldurur doldurmaz sezeryan oldu canim.Kızlar bende temmuz annelerindenim. Sizler tecrübelisiniz doğum yapmayanınız kalmadı sanırım. Son zamanlar sizleride takip ettim biraz. Size bi sorum olucak. Benim bebeğim baş aşağı pozisyonda ama bu hafta kontrolümüzde doktor kanala girmemiş daha yukarıda inmesi gerekirdi dedi. Bu hafta beni de çok rahatsız ediyor zaten önceden bukadar değildinormal doğum çok istiyorum sizce iner mi? Benimle aynı olanlar var mı?
20 gün mü? Benim daha 5. Gün bende diyorum bgn yrn düşer mi ki:/ peki dikişlerinin sancısı ne zaman geçmeye başladı? Düşene kadar acıdı mı?Çok geçmiş olsun canım. Ben çok şükür o kadar sancı çekmedim. Yarın 20gun olacak dikişlerim dusmeye başladı benim.
canım bi set aldık biz, sprey ve mendil, onu sürüyoruzKızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.
canım hasta yatağına serilen kocaman bezi ikiye katlayın koyduk biz ilk 2 gün, sonra boyutunu düşürdük, şimdide gazlı beze pamuk sardık, çok kişi tavsiye etti iyileşmeyi hızlandırıyormuşHanimlar herkesin bebisi hayırlı olsun Allah güzel ömür nasip etsin. Ben de Temmuz annesiyim inşallah. Siz yeni tecrübe ettiniz bilirsiniz yalnızca gece pedi yeterli olur mu doğumdan sonra yoksa hafta bezi mi almam gerek
ay canım benimkide sarılık, ama şükür biraz düştü emmeye çoo ağırlık veriyorum her fırsatta enziriyorum şükür, ben philips avent kullanıyorum 0-6 ay, sürekli kabul etmiyo ama canı isterse alıyo , ama çevresi biraz büyük gibi emerken burnuna değiyo, bende başka ne alsam ki die düşünüyorumiyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum geçmişi de okumaya çalışıyorum benim kız izin verdikçetek tek alıntılayamadım doğum yapan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun analı babalı büyütsünler bekleyenler de bi ana önce kavuşsun yavrularına biz bugün 8 günlük olduk göbeğimiz de düştü bugün sarılık olduk 2 kez kan verdik canını yaktılar kızımın ama değerimiz düşmeye başladı çok şükür umarım hemen atlatırız birde emzik kullanan arkadaşlar 2 tane emzik denedim almadı damaklıyı hiç sevmedi zaten sizler hangi marka kullanıyorsunuz? bide onlardan alıp deneyeyim bakalım
1hafta sonra hafifliyor.canım yorulursan çok ayakta durursan falan ağrıyor 10 günden sonra rahat oturabildim ben çok şükür20 gün mü? Benim daha 5. Gün bende diyorum bgn yrn düşer mi ki:/ peki dikişlerinin sancısı ne zaman geçmeye başladı? Düşene kadar acıdı mı?
canım bi set aldık biz, sprey ve mendil, onu sürüyoruz
canım hasta yatağına serilen kocaman bezi ikiye katlayın koyduk biz ilk 2 gün, sonra boyutunu düşürdük, şimdide gazlı beze pamuk sardık, çok kişi tavsiye etti iyileşmeyi hızlandırıyormuş
ay canım benimkide sarılık, ama şükür biraz düştü emmeye çoo ağırlık veriyorum her fırsatta enziriyorum şükür, ben philips avent kullanıyorum 0-6 ay, sürekli kabul etmiyo ama canı isterse alıyo , ama çevresi biraz büyük gibi emerken burnuna değiyo, bende başka ne alsam ki die düşünüyorum
Cnm aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum.bugün 1 haftalık olduk.bugüne kadar sağma,mama,silikon meme ucuyla idare ettik.biz kaşıkla değil biberonla verdik birde.bugün inat ettim meme ucumu sık tim ağzına ucunu zor bela kaptı süt gelince.sütünün biraz artması için bebeğine ve kendine zaman tanı bence.biz yavaş yavaş azalttık mamayi.hala yetmediği yerde veriyoruz.benim sütun 4.gün gelmişti senin çabuk gelmiş yine.acele etme sabır. Bence çocuğu da alissin diye AC bırakma.silikon meme ucunu öneririm ilk alışma sürecinde sonra onuda biraktirirsin.Merhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var
Yalnız sıkıntılarımız var.. Size danışmak istedim. Gögüs ucum yok zaten hastanede de sütüm gelmedi. Mama vermek zorunda kaldık. Fakat bizim sıpa kolaya alıştı sanırım. Gögsümü hiç almıyoKızarana kadar ağlayıp zırlıyo.. mama vermeden her seferinde memeye tutuyorum yok.. Sütümü sağmak için makine aldık. Azcık azcık cıkıyo onu da kaşıkla veriyorum. Napıcam böyle çok üzülüyorum çokk
Canimhepiniz ayni sorunlari uasiyoruz humana still tea ve resenesini ic mutlaka bol bol komposto sutun gelsin zaten tam anlamiyla 1 hafta icinde geliyo ilk su gibi bisey geliyo oda cok faydaliyms meme uckarn yoksa yara oluyo kacinilmaz sarilik icin bebegini emzrmen gerek pes etme gerekirse sagarak kasik yada biberonla takviye yapman gerekecek ama ilk etapta sutu getrcek tedbirleri al bol bol sut olsun insMerhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var
Yalnız sıkıntılarımız var.. Size danışmak istedim. Gögüs ucum yok zaten hastanede de sütüm gelmedi. Mama vermek zorunda kaldık. Fakat bizim sıpa kolaya alıştı sanırım. Gögsümü hiç almıyoKızarana kadar ağlayıp zırlıyo.. mama vermeden her seferinde memeye tutuyorum yok.. Sütümü sağmak için makine aldık. Azcık azcık cıkıyo onu da kaşıkla veriyorum. Napıcam böyle çok üzülüyorum çokk
Son an bile iner canim...ki benimki öyleydi...sancilarla inmişti...doktorun sezeryan doktoru gibi geldi bana ama inşaAllah değildir..Kızlar bende temmuz annelerindenim. Sizler tecrübelisiniz doğum yapmayanınız kalmadı sanırım. Son zamanlar sizleride takip ettim biraz. Size bi sorum olucak. Benim bebeğim baş aşağı pozisyonda ama bu hafta kontrolümüzde doktor kanala girmemiş daha yukarıda inmesi gerekirdi dedi. Bu hafta beni de çok rahatsız ediyor zaten önceden bukadar değildinormal doğum çok istiyorum sizce iner mi? Benimle aynı olanlar var mı?
Aynı biz :/ bende 2014 Haziran annesiyim tam 3 hafta almadı göğsümü. DediğiniZ gibi kıpkırmızı oluyordu ağlamaktan. Bende sağıp veriyordum ama biberondan mama veririm içiyordu ama annesütünü tükürüyordu. Yılmadan uğraştım 3 hafta sonra pes etmek üzereyken Aldı. Göğsüme mamayı damlatım en son mama diye göğsümü Aldı ama çok uğraştım. Allah kolaylık ve sabır versin :)Merhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var
Offf deme yaa değildir inşallah.karnını ve ayaklarını sıcak tut.bez ısıt ütüyle karnına koy.fazla sıcak yapma dikkat et.belki biraz rahatlar.kimyon denesenmi acaba kullananlar çok memnun ama işe yararmı bilmiyorum.çaresizlik neler yaptırıyor insana:)Bizim kız canımızı okudu kızlar bugünsaat 12den 14.30 a kadar ağladı arada 2-3 dk dinlenip tekrar ağlıyordu kolik mi acaba napıcaz bilmiyorum
Emmese de sürekli sağ.ilk gğnler zaten o da güçsüz.bende sağıp veriyorum ayrıca bir.sağımda benim 40-60 cc çıkıyor ama bizim kıza yetmiyor mama.takviye yapıyorum.evolvia mama aldım bu araa sizler ne kullanıyorsunuz?Merhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?