2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben de geriden okuyorum :) biz de 19 günlüğüz bugün. valla ben istediğim kdr su bile içemiyorum. ama uyku olayını çocukla uyuyarak çözdüm. süt uyku ve gaz için anca rezene içiyorum. şükür süt sıkıntım yok. ama böyle giderse sıkıntı olacak diye korkuyorum

bana da bir kere oldu ama süt şişti çok gögsümde ondan olmuş gb geldi bana. gece oldu Allahtan adama verdim çocuğu duş aldım uzun uzun geçti

zamanla geçer canım, benim de düşmedi dikişlerim sızlıyor tabi özellikle iç tarafa doğru olanlar, yan yatarken araya yastık felan koyuyorum değmesin die. Senin kaç gün oldu dikişlerin çok mu?

Kızlar ben doğum yapalı bgn 8 gün oldu, 1 kere lavman sayesinde tuvalete çıkabildim bidaha da çıkamadım, dün öldüm karın ağrısından, her gün çorba ve komposto içiyorum, doktorun verdiği tozu da içiyorum ama hala tuvalete çıkamıyorum, gece eşimi eczaneye gönderip yine lavman aldırdım. Onla çıktım. Nolcak benim bu Halim lavmana alışmak da çok kötüymüş

Ya cnm ben gunde 1 litre kayisi suyu ictim vallaaa. Bol bol kayisi yedim zaten mevsimi. Cok ise yariyor inan. Dogumdan bu yana hic kabiz olmadim dene sende. Bi de magnezi kalsine diye bi toz verdi doktor. Bagirsaklari acayp çalıştırıyor doktor verdi kardesim kullandi sikur şükür ben ihtiyaç duymadim daha

Bide bu emziğin alt kısmı boş oraya serçe parmağınızı sokup meme gibi sıcak bir his verebiliyormuşsunuz.bebeğin ağzının içi bile görünüyor alttan çok şirin
ayy bu emziğin videosunu izledim de çoook tatlı ya çok güldüm peki nerde satılıyor bu emzik ben hiç bir mağazada görmedim nerden alacaksın canım?

Kizlar sezeryanda kac dikis oluyo bilen war mi? Benim doktora israrla sormama ragmen soylemedide merak ediyorum

Canım çok ayakta durduğumda ağrı yapıyordu benimkiler de. Çok oturursam bir de.
Şükür düştüler ama dikiş yerlerinden bi tanesi hafif kanıyor. Heralde normaldir diye düşünüyorum.

zamanla geçer canım, benim de düşmedi dikişlerim sızlıyor tabi özellikle iç tarafa doğru olanlar, yan yatarken araya yastık felan koyuyorum değmesin die. Senin kaç gün oldu dikişlerin çok mu?
İnşallah ya.ben ne doğumda ne hamilelikte.böyle tasaya düşmedim dikişler konusunda çok evham yaptım.19. Günüm.

Benim 31 gunluk benegim dikislerim 2 gun oldu duseli normal dogum yaptim benim sikintimda kizim beni emzik yapti resmen 24 saat emziriyorum resmen memede uyuyor agzindab cikartip yatirdigin an 5 dak gecmeden aglamaya basliyor gece 4ten asagi uyuyor en sonunda yanima alip yatiyorum ama bu seferde ben huzursuz oluyorum yalanci meme wee var almadi kusucak gibi yapiyor ve cok agliyor gizlerimin ici kizardi resmen uykusuzluktan bizden boyle meme konusunda fikir sunan varsa denemeye hazirim hepinizi optum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…