2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iyi aksamlar.. herkes iyidir umarim. Bebegini kaybeden arkadaslara Allah sabir versin..

Giydirilir canim. Guneyde degilsen tabi. Haziran ortasina kadar evler ozellikle aksamlari serin. Ben giydigimi bilirim kalin seyler. Bebegide kendinden max 1 kat fazla dusun tabi.

Yurt dişindayım ben kızlar. Türkiye'ye göre burası yağmurlu olur, serin olur ama havasıda beli olmuyorki. Bır soğuk, bır bunaltıcı oluyor o yüzden fıkrınızı alayım dedim:)
Eyer o mevsimde yeni doğan bebeye siz bir kat daha gıydırıyorsaniz ben bunu iki hafta kadar giydire bilirim olmazsa Dediğiniz gibi akşam üzeride giye bilir galiba

Yaklaşik 3 haftadır alış veriş sepetınde bekletiyorum, çok kararsızdım,
birde indirimde diye Heran bite bilir

gecmiş olsun canım. çalışmıyosan eğer iş güç yapma yat bolca öyle bir durumun varsa. çok etkileniyosan bence de çok girme buraya ya da okuma bebeğini düşün güzel şeyler düşün. inş zamannda ve sağlklıca alırz kucağımza.

merhaba Bi şey sormak istiyorum siz kaç günde Bi tsh ölçümüne gidiyorsunuz benim gebeliğim daha çok yeni normalde tsh düşük çıkardı şimdi 2,12 normal ama yükseliş çok hızlı 15 gün önce 0.5 ti endokrin doktoru birbuçuk ayda Bi gel yeter dedi ama ben tatmin olmadım sizce kaç günde Bi vermeliyim lütfen cvp atar mısınız endişeliyim

Kizlar baktim soyle bir ama cok detayli inceleyemedim. Kimleri banladilar? Ben de gamzecik gitti saniyordum. Ne olmus boyle ya? Olay calisma muhabbetinden cikmisti onu hatirliyorum.
Evet canım çalışma muhabbeti çıktı arkadaş abarttı biraz yağmur eslem ve mytwin haksız yere banladilar inşallah aramiza geri dönerler

kızlar tsh nedir? doktor benden de istedi sağlık ocağında yaptır gelirken getir ama acelesi yok doğuma kadar yaptr getir dedi. nedir bu ?

kızlar tsh nedir? doktor benden de istedi sağlık ocağında yaptır gelirken getir ama acelesi yok doğuma kadar yaptr getir dedi. nedir bu ?
tsh troid bezleriyle alakalı kanda çıkan bir değer ve bu değer hamilelikte çok önemli ben troid ameliyatı olduğum için benim açımdan daha önemli Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Banlamak nerden cikti cok sasirdim arkadaslarin uslubunda ne uygunsuzluk vardiki muhatablari cok tahrik ediciydi gercekten haksizlik tamamen

Onları neden aldılar ki aaa çok saşkınım keyfini kaçırdıklarını forumun

@mytwins neden kapatıldı kı hesabı?cok sasırdım bı sey yazmamıs kı hakaret anlamında bu kadar emek verdı burda haksızlık yanı cok sınırlendım gorunce

Gunaydin kizlar gunumuz harika gecsin artik uzuntuler bizlerdennuzak dursun we uzaklastirilan arkadaslarimizida geri istiyoruzz site yonetimi bunu goz onunde bulundursun

anladım ve üzüldüm inşallah en kısa surede donerler

ya küfür yok hakaret yok belli seviyede bi konuyu tartışıyorlar neye göre veriliyor bu uzaklaştırma kararı site yönetiminden açıklama bekliyoruz..
Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıca daha fazla uzatmıycam seviyorum sizi

Kızlar ikinizde hoşgeldiniz yeniden,çok sevindim sizi gördüğüme :) aman sakın ha kafanıza takmayın,biz böyle kaldığımız yerden devam edeceğiz inş :)öpüyorum sizleri

geçmiş olsun canım. aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…