hosgeldın tekrar
Sen yurtdışındaydın sanırım, orda havalar nasıl oluyor ki o dönemde. Ben mersindeyim o yüzden ben giydiremem :) Ama eşimin memleketine gidersek orada giyeblir. Bulunduğun yerin havasına göre değişir yani bence :)
Giydirilir canim. Guneyde degilsen tabi. Haziran ortasina kadar evler ozellikle aksamlari serin. Ben giydigimi bilirim kalin seyler. Bebegide kendinden max 1 kat fazla dusun tabi.
kokusu burnuma geldi sankı canım miss gibi olmuşlarÇektim senin için buyur canım :) inşallah sen de yaparsın ve hayırlı zamanda giydirmek nasip olur hepimize. Eki Görüntüle 1433046
kız ban yedin geçmiş olsun nasılmış banlanmakHosbuldukkk
kız ban yedin geçmiş olsun nasılmış banlanmak
hoşgeldin aramıza
gecmiş olsun canım. çalışmıyosan eğer iş güç yapma yat bolca öyle bir durumun varsa. çok etkileniyosan bence de çok girme buraya ya da okuma bebeğini düşün güzel şeyler düşün. inş zamannda ve sağlklıca alırz kucağımza.herkese merhaba,
birkaç gündür girmiyordum dün bir bakayım dedim foruma moralim bozuldu ağlayarak kapattım. eşimle annemde girme okuma moralin bozuluyor üzülüyorsun diye beni uyardılarçok etkilendim dün okuduklarıma çok ağladım aklıma geldikçe. allah bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır versin gerçekten zor. haberlerde de 8 aylık bebeğini kaybedip yaşamını yitiren anneyi de görünce iyice kötü oldum. bunlar da yaşamın bir parçası ama üzülmemek mümkün değil işte. son 4-5 gündür ayağa kalksam sancım oluyor bebeğim çok aşağıda sanırım. doktor biraz aşağıda çok ayakta durma demişti ama sanırım dahada aşağı indi. karnımın dahada aşağı indiğini düşünmeye başladım. psikolojik olarak da kendimi motive etmem lazım. doğum hazırlıklarımı hızlandırmayı düşünüyorum artık. bebeğin ve benim herşeyimizi biran önce hazırlamam gerekiyor ne olur ne olmaz. umarım hep iyi haberler alırız birbirimizden. geçmişi okumadan yazdım direk. umarım hepiniz iyisinizdir. bu arada 2. şeker yüklemesindede bir değer yüksek çıktı. cumartesi tekrar dahiliyeye çıkıcaz. umarım iyi olur bu sefer. hepinizi öpüyorum kızlar. bebeklerinize çok iyi bakın.
bulunduğun yer serinse giydirilir. türkiyede giydirilmez mesela.Kızlar bu Mayıs'ın 17de giydirilirmi (56 beden)?
Korkuyorum sıcak olacak, ama ila istiyorumda
merhaba Bi şey sormak istiyorum siz kaç günde Bi tsh ölçümüne gidiyorsunuz benim gebeliğim daha çok yeni normalde tsh düşük çıkardı şimdi 2,12 normal ama yükseliş çok hızlı 15 gün önce 0.5 ti endokrin doktoru birbuçuk ayda Bi gel yeter dedi ama ben tatmin olmadım sizce kaç günde Bi vermeliyim lütfen cvp atar mısınız endişeliyimcanım benim de tshım yüksek ve ilaç kullanıyorum senin tsh 2,9 çıktığı zaman iyiymiş doktor niye düşürdü ilacını?.. canım gebelikte troid çok önemli ve gebelikte aniden yükselebiliyor.. bence 3 hafta çokkk.. sen şimdi hemen aile hekimine git ve tsh ölçtür.. yükselmiş olabilir ve eğer yükseldiyse ilacı arttırman gerek.. ben sık sık ölçtürüyorum.. gebelikte 2.5 altı olması gerekiyormuş..
Evet canım çalışma muhabbeti çıktı arkadaş abarttı biraz yağmur eslem ve mytwin haksız yere banladilar inşallah aramiza geri dönerlerKizlar baktim soyle bir ama cok detayli inceleyemedim. Kimleri banladilar? Ben de gamzecik gitti saniyordum. Ne olmus boyle ya? Olay calisma muhabbetinden cikmisti onu hatirliyorum.
kızlar tsh nedir? doktor benden de istedi sağlık ocağında yaptır gelirken getir ama acelesi yok doğuma kadar yaptr getir dedi. nedir bu ?merhaba Bi şey sormak istiyorum siz kaç günde Bi tsh ölçümüne gidiyorsunuz benim gebeliğim daha çok yeni normalde tsh düşük çıkardı şimdi 2,12 normal ama yükseliş çok hızlı 15 gün önce 0.5 ti endokrin doktoru birbuçuk ayda Bi gel yeter dedi ama ben tatmin olmadım sizce kaç günde Bi vermeliyim lütfen cvp atar mısınız endişeliyim
tsh troid bezleriyle alakalı kanda çıkan bir değer ve bu değer hamilelikte çok önemli ben troid ameliyatı olduğum için benim açımdan daha önemlikızlar tsh nedir? doktor benden de istedi sağlık ocağında yaptır gelirken getir ama acelesi yok doğuma kadar yaptr getir dedi. nedir bu ?
Hosgeldin canım aramiza yeniden
Hoşgeldin :)
Kurunun yanında yanan yaş arkadaşlarıma üzüldüm Yağmur Eslem ve Mytwin'e.. Onları pasif görmek beni üzüyor, aylardır burada bizlere destek oldular, keşke bunu göz önüne alıp ona göre değerlendirme yapsaymış yönetim.. İyi akşamlar herkese konuyu daha fazla uzatmayalım bence de..
Ben anlamıyorum arkadaşların uslubunda sorunmu vardı burası özgür bir platform değilmi özgürlük tab saygı çerçevesi ben burda saygısızlık yada küfür vb şeyler göremiyorum ve böyle olunca şaşırıyorum ne topiklerde ne laflar dönüyor olan burda arkadaslara oluyor
O zaman bu durum yargısız infaz değilmi ilk uyarı olsa olmuyrmu
Bu durumu başımızda bulunan Devlet büyüklerinin hareketlerine çok benziyor diyorum susuyorum
Mytwin gayet uygun bir uslüpla konuşmuş diye düşünüyorum. Diğer arkadaş Hepimizle saygısızca konuştu mytwin de saygı çerçevesinde cevap verdi. Diğer forumlarda neler gördüm böyle küçük bir meslede arkadaşımı uzakta görmek hiç hoş değil.
yapılan bu haksız banlanmalar haksız yere suçlanmalar yüzünden insanın şuraya giresi kalmıyor gerçekten madem bişey yapıyorlar gerçekten bazı şeyleri okusunlar ona göre değerlendirme yapsınlar gerçekten kkdan soğumaya başladım o iki arkadaşımızın hiç suçu yokken haksız yere banlandılar kii o iki insanda bu topiğe çok fazla emek vermiş olan insanlar. ben onları gerçekten burada görmek istiyorum belki bunları yazdım diye beni banlıcaksınız ama siz bilirsiniz bu şekilde buraya emek veren insnlara bunu yaparak bu topiği azaltıyosunuz bunuda göz ardı etmeyin lütfen emeğe saygı biraz hepimizin emeği vardı bu topikte
Banlamak nerden cikti cok sasirdim arkadaslarin uslubunda ne uygunsuzluk vardiki muhatablari cok tahrik ediciydi gercekten haksizlik tamamen
Onları neden aldılar ki aaa çok saşkınım keyfini kaçırdıklarını forumun
gercekten sacmalık kimse kusura bakmasınMytwin ve @yağmur eslem haksız bişey yada küfür hakaret içeren bısey demıs degıl keldı kı sayfanın devamlı okuyucu ve kullanıları arada sırada yazanlar yuzunden banlamak cok yakısıksız
Allahım neler olmuş forumda biz böyle şeylere alışık değiliz kızlar söylenen kötü söz sahibine aittir burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sadece bu kadar ağır sözlere değecek birşey yok arkadaşimiz gerçekten ayıp etmiş banlanan arkadaşlarada üzüldüm ortada o kadar büyük bir hakaret içeren birşey de yazmamislar hep bize destek olan arkadaşlar birde o değil de acısı olan arkadaşlar varken bu durumlar hiç hoş değil çoğumuz 10 hafta sonra anne olacağız Allah nasip ederse merhametli ve sevgi dolu olmalıyız boşverin böyle şeyleri uzatmayalım gerçekten
@mytwins neden kapatıldı kı hesabı?cok sasırdım bı sey yazmamıs kı hakaret anlamında bu kadar emek verdı burda haksızlık yanı cok sınırlendım gorunce
Gunaydin kizlar gunumuz harika gecsin artik uzuntuler bizlerdennuzak dursun we uzaklastirilan arkadaslarimizida geri istiyoruzz site yonetimi bunu goz onunde bulundursun
anladım ve üzüldüm inşallah en kısa surede donerler
inşalllah
günaydın arkadaşlar ;
dün tatsız olaylar yaşanmış öncelikle kayıp yasayan arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum. düsünmesi bile okadar kötüki ateş düştügü yeri yakmıştır. rabbim onlara bol bol sabır ve dayanma gücü ihsan etsin.
tartişma nedeniyle siteden ayrılan arkadaslar adınada üzgünüm umarım en yakın zamn da geri dönerler...
günaydın kızlar, dün en son forumdan çıktıktan sonra olanları okudum ve şaşırdım açıkçası da...
ilk kez böyle bir polemikle karşılaşıyorum, banlananlar da olmuş galiba sırf bu yüzden, bu da ayrı bir saçmalık olmuş.
günaydın kızlar uzaklaştırılan arkadaşlara üzüldüm açıkçası hakaret küfür içeren şeyler yazılmadı.
ya kızlar birşey soracağım çalışabilir raporunu illa almak zorunda mıyız?
Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcaya küfür yok hakaret yok belli seviyede bi konuyu tartışıyorlar neye göre veriliyor bu uzaklaştırma kararı site yönetiminden açıklama bekliyoruz..
Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
geçmiş olsun canım. aminn inşallahtsh troid bezleriyle alakalı kanda çıkan bir değer ve bu değer hamilelikte çok önemli ben troid ameliyatı olduğum için benim açımdan daha önemliRabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?