Çok güzel canım hayırlı olsun, güle güle dağıtmak nasip olur inşallahKeseler ve tesbihler bitti paylaşayım hemen ortasına da pualı fiyonk koycam 100 tane hazırladım
Geçmişi okuyorum şimdi bir taraftan canım
hoşgeldin canım :) kısa süreli bir ayrılık yaşadık:)Çok güzel canım hayırlı olsun, güle güle dağıtmak nasip olur inşallah
İyi bir başlangıç olur canım. Devlet artık ilaçları da ücretsiz verecek sigara bırakma için. Hadi bakalım....aynen canım once saglıgıma kavusmam lazım oncelıkle sıgara bırakmak ıcın tedavı gormem lazım kızımdan sonra kendımı tutamıyorum sureklı ıcıyorum
Hoşgeldin :)
Kızlar ikinizde hoşgeldiniz yeniden,çok sevindim sizi gördüğüme :) aman sakın ha kafanıza takmayın,biz böyle kaldığımız yerden devam edeceğiz inş :)öpüyorum sizleri
Cnm saldırganım derken nasıl birşey kendine felsn mı zarar veriyosun yoksa Allah korusun ya sabır çek ilaçlarında ysn etkisi olmasın sakınher zaman canım bıldıgım ne varsa yardımcı olurum az once esım aradı psıkıyatrıme randevu alcakmıs yenıden bu aralar bıraz saldırganım :S ılaclarımı deısmesını ıstıcekmıs
arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Hihii sağol teyzecikkokusu burnuma geldi sankı canım miss gibi olmuşlar
Sağol canım yazdıkların beni çok mutlu etti. Dün hepimiz çok sinirliydik mutsuzduk üstüne hoşuma gitmeyen bir yorum çalışma konusunda. Ve Kayıplar olunca dayanamadım, dayanamadık. Hepimiz burda birbirimzden çok faydalandık inşallah birdaha böyle bir gün yaşamayız.Ya arkadaşlar nabız yükselmiş benim de zaman zaman bu platformda tartıştığım insanlar oldu. Uzun uzun forumda zaman geçirmek boş vakti olmak falan da değil olay. Sadece birsey söylemek istiyorum. ben iyi bir gozlemciyim, her gün giremesem de geçmişi olabildiğince okur olabildigime yardımcı olur bana cevap yazanlara cevap verir, yararlı bulduğum alışveriş vs. paylaşımda bulunur çikarim o biz herkesi tanıyoruz kimin ne olduğunu biliyoruz falan dıyenlerden bazıları beni bilir, bazıları da zaten 6. Aydan sonra takılmaya başladı buralara onlar bilmez.Mytwin arkadaşımız cogunlukla üslubuna dikkat eden kırmayan saygili ilgili bir arkadaşımız. Kimseyi bilerek kırmayacağini ve boş konusmayacagini ben de bu kadar zaman içerisinde anladım. Aynı şekilde toist Benim Minnak Sevgilim @Ariver biyolojik countryrose H hukukcu_ deryaizm safakmeley ve aklıma gelmeyen ama bu başlığa seviyeli bir sekilde emek veren diğer arkadaşlar gibi. Haksızlık etmeyiniz.
Bizde seni seviyoruz mayıs topiğinin güzel annesiÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
Sağol canım yazdıkların beni çok mutlu etti. Dün hepimiz çok sinirliydik mutsuzduk üstüne hoşuma gitmeyen bir yorum çalışma konusunda. Ve Kayıplar olunca dayanamadım, dayanamadık. Hepimiz burda birbirimzden çok faydalandık inşallah birdaha böyle bir gün yaşamayız.
Ya arkadaşlar nabız yükselmiş benim de zaman zaman bu platformda tartıştığım insanlar oldu. Uzun uzun forumda zaman geçirmek boş vakti olmak falan da değil olay. Sadece birsey söylemek istiyorum. ben iyi bir gozlemciyim, her gün giremesem de geçmişi olabildiğince okur olabildigime yardımcı olur bana cevap yazanlara cevap verir, yararlı bulduğum alışveriş vs. paylaşımda bulunur çikarim o biz herkesi tanıyoruz kimin ne olduğunu biliyoruz falan dıyenlerden bazıları beni bilir, bazıları da zaten 6. Aydan sonra takılmaya başladı buralara onlar bilmez.Mytwin arkadaşımız cogunlukla üslubuna dikkat eden kırmayan saygili ilgili bir arkadaşımız. Kimseyi bilerek kırmayacağini ve boş konusmayacagini ben de bu kadar zaman içerisinde anladım. Aynı şekilde toist Benim Minnak Sevgilim @Ariver biyolojik countryrose H hukukcu_ deryaizm safakmeley ve aklıma gelmeyen ama bu başlığa seviyeli bir sekilde emek veren diğer arkadaşlar gibi. Haksızlık etmeyiniz.
Allahın ızınıyle sag saglım alcan kucagına tam zamanında ben ınanıyorumsuanlık gelişimi gerıden geliyor canım o deger yuksek cıkınca ya noral tup defektı ya erken dogum ya da gelısım gerılıyı oluyormus.Ntd yok cok sukur ama gelısım gerılıyı ıcın takıpte tutuyorlar
Sen yaptırmadin mi canım ¿¿Kizlar seker yuklemesi yaptirmayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?