2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seni ve oğluşlarını ÇOK SEVİYÜRÜKKKK

Kızlar ikinizde hoşgeldiniz yeniden,çok sevindim sizi gördüğüme :) aman sakın ha kafanıza takmayın,biz böyle kaldığımız yerden devam edeceğiz inş :)öpüyorum sizleri

Teşekkür ederim canlarım :)

Canim seni gormek cok guzel ev sahibi eve dondu:) maalesef tatsiz seyler oldu dun ama senin uygunsuz bir uslubun yoktu ins buhaksizlik bir daha tekrarlamaz

Canim benim hos geldin hakli odugn seyin uzerine gitmek tabikide dogru bizde seni destekleriz canim bizde seni sewiyoruz kizimla opuyoruz

Kizlar kanguru yanguru isni halleden war mi ben kararsizim hangisini tercih etmelitiz ?

Tekrar hoşgeldiniz canım sen ve bebişlerin :) bu topiğe emeğiniz çok, haksız olan uzaklaştırmanın uzun sürmemesine sevindim

Kızlar burnu kanayan var mı aranızda? Ben grip olmuşum iki gündür bugün şiddetle burnumu boşaltmaya çalıştım (ne kadar da kibar anlatmaya çalışsam da iğrenç oldu yine de kusura bakmayın :) ) ve baya kanadı. Gerçi internette okuduğum kadarıyla normal yazıyor ama ben yine de çok korktum. Eşim de bu hamilelik ne zormuş yaa diyor :)) Gerçekten zor ama bi okadar da güzel

Kızlar ben yine ihmal ettim burayı kaç gündür giremedim. Şimdi bir açtım Mytwin in yazısını gördüm. Kimler kaybetti bebeğini ? Ne oldu? Hiç birşeyden haberim yok . İçim çok kötü oldu. Geçmişe bakıp anlamaya çalışacağım şimdi ama kısaca bana yazarsanız iyi olur ((

Tekrar hoşgeldiniz canım sen ve bebişlerin :) bu topiğe emeğiniz çok, haksız olan uzaklaştırmanın uzun sürmemesine sevindim
Teşekkür ederim canım benim :)
B bynkilic arkadaşımız bebeğini kaybetmiş malesef elifeva arkadaşımızın da kaybı vardı hatırlarsan duygularından ve yaşadıklarından bahsetmiş, dün üzücü bir gündü malesef..
ben takip edene kadar gelmisler bile :))
Mytwin @Yagmur Eslem hosgeldiniz tekrar :))
Teşekkür ederim canım hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…