2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
1 kere verdım o da gebelıkten once ,hamıle kalamadıgım ıcın doktor ıstemıstı,ama her ay bunu ısteyen doktor duymadım hıc

hos geldın nehayet bıttı bu sacma yasak

Hoşgeldiniz canım

eşim "kendine dikkat etmiyosun bu çocuğa da bişey olursa ben sana yapacağı biliyorum" dedi
cevabını verdim tavır da yapmadım ama çok üzüldüm böyle düşünmesine moralim ağrıyor ya

canım kafana bu kadar takma benım esım senınkı kadar degılde bıraz sıtemlerde bulunuyor ben cok hareketlıyım egılmeme dogrulmama dıkkat etmıyorum hıc dınlenmıyorum dıye sureklı serzenıste carsamba gunu sıddetlı agrı cektım baya bır laf saydı bende haklısın dedım hıc uzatmadım sende bosver ALLAHIN ıznıyle bır sey olmaz de bırazda dıkkat et kendıne oldu bıttı

Keseler ve tesbihler bitti paylaşayım hemen ortasına da pualı fiyonk koycam 100 tane hazırladım

Hastahane için de 25 tane hazırladım
Bayıldımmm! ellerine sağlık, kesene bereket; bunlar mevlüt için mi?
ben mevlüt için tespih ve külahta şeker; hastane ve ev ziyareti için ise hacı şeriften çikolata ve böyle kolonya dağıtmayı istiyorum, netleştirdim.
malzemeleri nereden tedarik ettin tatlım sen önümüzdeki ay alacağım kısmet olursa

Ben mevlüt için tesbihleri ihvan adlı siteden

Keseler nikah şekerimalzeme sitesine girip sitede Arama alanına kese yazınca geliyor
mevlüt için bide Eyüp sabri tuncerden kolonya alacağım

Hastahane içğn hacı şerif çikolata

Bu yaptığım kolonya lar ve şeker kavanozları mini kavanoz lar kavanozları da Akgüzüccaciye adlı siteden aldım

seviliyosun şekerimmm hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…