- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
1 kere verdım o da gebelıkten once ,hamıle kalamadıgım ıcın doktor ıstemıstı,ama her ay bunu ısteyen doktor duymadım hıcmerhaba Bi şey sormak istiyorum siz kaç günde Bi tsh ölçümüne gidiyorsunuz benim gebeliğim daha çok yeni normalde tsh düşük çıkardı şimdi 2,12 normal ama yükseliş çok hızlı 15 gün önce 0.5 ti endokrin doktoru birbuçuk ayda Bi gel yeter dedi ama ben tatmin olmadım sizce kaç günde Bi vermeliyim lütfen cvp atar mısınız endişeliyim
hos geldın nehayet bıttı bu sacma yasakÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
Hoşgeldiniz canımÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
insallah canım ,bı an once sen de toparlarsın ınsallah kendını zor ama ınsallah bıgun tekrar hamıle kaldıgını da duyarız burdanAllahın ızınıyle sag saglım alcan kucagına tam zamanında ben ınanıyorum
Canım oncekı doktorum sadece açlık sekerimi olçmustu ama simdi ki doktorum 50 lik olçturecek p.tesiKizlar seker yuklemesi yaptirmayan var mi
eşim "kendine dikkat etmiyosun bu çocuğa da bişey olursa ben sana yapacağı biliyorum" dedi
cevabını verdim tavır da yapmadım ama çok üzüldüm böyle düşünmesine moralim ağrıyor ya
Keseler ve tesbihler bitti paylaşayım hemen ortasına da pualı fiyonk koycam 100 tane hazırladım
Bayıldımmm! ellerine sağlık, kesene bereket; bunlar mevlüt için mi?Hastahane için de 25 tane hazırladım
Bayıldımmm! ellerine sağlık, kesene bereket; bunlar mevlüt için mi?
ben mevlüt için tespih ve külahta şeker; hastane ve ev ziyareti için ise hacı şeriften çikolata ve böyle kolonya dağıtmayı istiyorum, netleştirdim.
malzemeleri nereden tedarik ettin tatlım sen önümüzdeki ay alacağım kısmet olursa
seviliyosun şekerimmm hoşgeldinÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
hg canımmhoşbulduk :))
yazdıklarını göremediğim arkadaşlarrr varsa affınıza sıgınıyorum, herkese teşekkürlerr; hoşbulduk.
yaptırdım çok şükür normal çıktı :) ihmal etme onuda yaptır bazılarında hamilelikte ortaya çıkıyomuşkızlar tsh nedir? doktor benden de istedi sağlık ocağında yaptır gelirken getir ama acelesi yok doğuma kadar yaptr getir dedi. nedir bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?