2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aycicegi10 canım arkadaşın dediği gibi eksik dua etme herşeyin en güzelini en bolunu iste. Bu sorunla kilolu ve zamanında doğan bebişler var. Ayrıca al bikaç takım doğduktan sonra çıkar bebeğimle alırsın herşeyini bınlar hiç önemli şeyler değil. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

gecmis olsun canım Allah ın izniyle sağsalim kucagına alacaksın bebişini, sen icini ferah tut yeter..

Allah cümlemize vaktinde ve sağ salim doğumlar nasip etsin, dediğin gibi Cuma'nın yüzü suyu hürmetine inşallah.

Allah razı olsun kızlar ya desteğinizle rahatlıyorum... Çok sağolun

kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama henüz elime alamadım :)

Haklısınız cnm da insanoğlu işte aklımıza hersey geliyor. inşallah dediğin gibi olur Rabbimin izniyle.. Allah hepimizin gönlüne göre versinnn

Canım bi yegenim beş gün sonra bi yegenim 2 hafta sonra dusurmustu. Uzarsa kasinmasin bebislerimiz :)

Maşallah kızına. Burdan da anliyoruz ki kilosundan çok içerde kaldığı süre önemli bence de. Yani 32 haftada dogan 2 kilo bebekle 36da doğan iki kilo bebek bir olmuyo. Icerde kaldığı süre gelişiyo. Allah 38 39u görmeyi nasip etsin hepimize de. Sagliklica kucağımza alalım inşallah

Maşallah bebisine benle ayni gün gitmişsin kilomuz da ayniymis

Ayıp ya . Ne güzel olmuş bayildim. Ve anladim Benden tırt olmaz . Öyle oturuyorum.

Bayıldım ya harika olmuşlar tebrikler :) güle güle dağıt inşallah :)

Kızlar bebeğin gazı için rezene çayı ya da ilaç bitkisel ilaclar sruplar vs. Bunlari önceden alıp hazırlamak saçma mı olur? Siz alacak mısınız bişey.

harika olmuş canım hepsi zor oldumu nasıl yapılıyor

cok guzeller canım hayırlısıyla dagıtmak nasip olsun ınşALLAH :)

Haklısınız cnm da insanoğlu işte aklımıza hersey geliyor. inşallah dediğin gibi olur Rabbimin izniyle.. Allah hepimizin gönlüne göre versinnn
Canım hiç kendini de bebeğini de üzme sen tedbirinı al takdirini Allaha bırak eminim herşey güzel olacak bebeğin tombiş bir bebek olacak Rabbim nasip etmeyeceği hiçbirşeyi hayal ettirmez gönlünü ferah tut tatlım dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…