2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım sabah tartılmakla akşam arasında da çok fark oluyor malum kaç lt su içiyoruz sabahları aç karna tartıl bence bi de hiç moralini bozma bebişin sağlklı olsunda benimde öyle yemediğimiz halde alıyor vücut kendini doğuma hazırlıyor demek bu o yağların da doğuma bebeğe emin ol faydası olacak ayrıca bi çoğu da saten doğumla beraber gidecek enn fazla bi sene de eski formumuza kavuşururuz inş

İnşallah canım inşALLAH :)

MAŞALLAH CANIM BEBEİŞİNE :)

Maşallah kızına ne güzel kilo almış, ters olmasına hiç takılma bence canım. Daha dönmesi için çok zaman var :)
Hayırlı olsun, resimlerini bekliyoruz kesinlikle :) Bir de ne kadar tuttu aldıkların canım ve nerden aldın :)
Benim de en çok merak ettiğim şey su sıralar erken gelir mi acaba, erken açılmam olur mu diye endişeleniyorum. Ama 3 cmlik açıklıkla 3 hafta daha beklemiş olman umutlandırdı benii :) Bebişine de maşallah bu arada
Ben de yarın göreceğim minik kuzumu, çok merak ediyorum kilosunu boyunu :) Seninkine de maşallah,ne güzel büyümüş

Maşallah bebişine annesi kocaman olmuş :))

o zaman senin tartında bi problem var insan 2 haftada 11 kilo mu alır bence de yanlıştır

çok şükür bizim de en son muayeneye kadar öyleydi, sanırım şeker yüklemesinden hal kalmadı kızımda; senin kızçe hep hazırda bak ne güzel, uyku muyku kalmıyor annesi gelecek die

benim eşimde ayağını bana benzetmişti, nedense yüz kısmı benzemiyormuş peeeh

Ay kixamam ben ona ya aç karnına şekerli suyu içince napsın kuzucuk totosuda ne tatlıdir şimdi bunların
yumuşacıktır, ısırmalık
GÖBEK KORDONU DÜŞENE KADAR SİLİN YIKAMAYIN DİYEN DE VAR :) BEN 24 SAAT SONRA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM NASİPSE...
bende en fazla ya 24 ya 48 saat bekletirim, zaten mevsim bahar kıyamam ki yapış yapış o beyaz şey üstündeyken

Kizlar 2.doz tetanoz asisi wurukdum toolamda 7kilo almisim ben 10kiloyu bulmustur diodum
seninle günlerimizin aynı olduğu gibi aldığımız kilo da aynı; ben de en son 6 kg almıştım(2 hafta önce tartıldığımda)

Güle güle kullan inşallah ohh ne kalmış ki onları da tamamlarsın en kısa zamanda :) fotoğraflarını bekliyoruz en kısa sürede :)
teşekkür ederim, inşallah hepimiz tamamlarız eksiklerimizi
mobilyalar eve gelip kurulumundan sonra tabi ki paylaşırım canım fotileriii

Hayırlı olsun, resimlerini bekliyoruz kesinlikle :) Bir de ne kadar tuttu aldıkların canım ve nerden aldın :)
Teşekkür ederim, inşallah montajı yapılınca paylaşacağım canım, bizim beğendiğimiz bebek odası takımını annem ve babam hediye etti aslında, 3 parça 1500 tl tuttu, masko'dan aldık

o zaman senin tartında bi problem var insan 2 haftada 11 kilo mu alır bence de yanlıştır
bence de mümkün değil canım 11 kg, bu kadar kısa sürede

herkese merhaba kızlar,
2 gün önce kontrolümüz vardı 26+2 olmuşuz ve 1 kilo civarında dedi doktor. umarım bebişim en az iki kilo doğacak kadar büyürrr ahh ahh içimde, aklımda bi sürü soru; bi yandan deli gibi hazırlık yapmak istiyorum ama ne alışveriş yapmama ne kalkmama izin var. Bebeğimin herşeyini internetten mi alıcam ben yaaa lohusa seti aldım pijama terlik taç falan bebişim erken doğarda kollarıma gelmeden küveze götürürler diye ödüm kopuyorrr aldığım şeylerden bile bu yüzden keyif almıyorum.. ben bu olumsuzluklardan bahsediyorum die etkilenmeyin lütfen bilmeyenlere söyleyim rahim ağzım kısa benim o yüzden tüm bu korkularım ve tedirginliklerim... Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. (bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine)

kızlar selamlar, bu gun cuma gunu diye sevinmeyen bir tek benim sanırım, cunku haftasonları da calısıyorum...

gecmis olsun canım Allah ın izniyle sağsalim kucagına alacaksın bebişini, sen icini ferah tut yeter..

BEN YOUTUBE DE Bİ SÜRÜ VİDEO İZLEDİM. İLK 24 SAAT YIKAMAYIN SONRA HER GÜN YIKAYIN DİYOR...

GÖBEK KORDONU DÜŞENE KADAR SİLİN YIKAMAYIN DİYEN DE VAR :) BEN 24 SAAT SONRA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM NASİPSE...

ilk bebek olunca bilgi eksiğim çokkk bunları dikkate alacağım teşekkür ederimm, herhalde bir elimde sürekli tel çocuk doktoruna danışırımm....

Allah cümlemize vaktinde ve sağ salim doğumlar nasip etsin, dediğin gibi Cuma'nın yüzü suyu hürmetine inşallah.

ne kadar iyi yapmış hemşiren, teşekkürler buraya yazdığın için :) benim ebem baya bi genç, inşallah o da verir böyle bir eğitim.
bu arada hiç devlet hastanesi yada araştırm ve eğitim hastanelerine gidip de 8-9 haftalık hamilelik ve doğum eğitim alan var mı? benim yengem adapazarındaydı mesela onlara öyle bi eğitim verdiler, doğuma hamileliğe dair sunumlar, bilgiler, fotokopiler, videolar verdiler. çok şaşırmıştım çok güzel bir hizmet keşke her yerde olsa demiştim.

Canım usg kağıdında fl değerı yazmıyo bebein çözemedığım bi fotosu ama not düştüğü bi kağıt var orda FL 31 yaziyo canim
bak canim bana sali gunu doktorun verdigi kagidi gonderiyorum FL(hadlock) 5.72 yaziyor ordaki rakami 7 le carp..

Eklentiler

• 20150227_141814.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 133
Canim geçmiş olsun eksik dua etme. Iki kiloyu da görürsün üç kiloyu da görürsün inşallah. Güzel olumlu şeyler düşün. Arabayla gidin bir bebek magazasinin önünde in kendin beğen al canım en kötü netten alirsin bebeğini sağlıklıca kucağına al sonradan da alınır giysi nedir ki bunlari takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…