- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
canım çok basit aslında ya :) toz var sıcak suyla karıştırıp kalıplara döküyorsun sadece :) ama kurdela kısmı biraz uğraştırıcıydı, güzel dursun diye önce elimde diktim sonra yapıştırdım :)Ayıp ya . Ne güzel olmuş bayildim. Ve anladim Benden tırt olmaz . Öyle oturuyorum.
daha güzelleri sizin olsun :)Cok tatlilar :)
MaşaAllah canım oğlusuna :)hayırlı cumalar
dün doktor amcamıza gittik oğlum yine yüzünü tam göstermedi aşağı doğru bakıyor
doktor inatçı olacak dedi
boyumuz 37 cm kilomuzda 1300gr olmuş
27+5 tik 28+3 olmuşuz maşallah
biz sıramızı beklerken muayene olan bir kız direk hastaneye nts ye gönderildi erken doğum olabilirmiş
karnı baya büyüktü 37 haftalarındaydı muhtemelen
onun yerine bizde heyecanlandık
Teşekkür ederiz teyzesi inşaAllah döner en yakin zamandaMaşallah kızına ne güzel kilo almış, ters olmasına hiç takılma bence canım. Daha dönmesi için çok zaman var :)
Hayırlı olsun, resimlerini bekliyoruz kesinlikle :) Bir de ne kadar tuttu aldıkların canım ve nerden aldın :)
Benim de en çok merak ettiğim şey su sıralar erken gelir mi acaba, erken açılmam olur mu diye endişeleniyorum. Ama 3 cmlik açıklıkla 3 hafta daha beklemiş olman umutlandırdı benii :) Bebişine de maşallah bu arada
Ben de yarın göreceğim minik kuzumu, çok merak ediyorum kilosunu boyunu :) Seninkine de maşallah,ne güzel büyümüş
Bayıldım ya harika olmuşlar tebrikler :) güle güle dağıt inşallah :)
cok guzeller canım hayırlısıyla dagıtmak nasip olsun ınşALLAH :)
cok güzel olmuşlar cnm
harika olmuş canım hepsi zor oldumu nasıl yapılıyor
Tamam canım tesekkürler :)canım o değeri 7 ile çarpınca bebişin ortalama boy uzunluğunu veriyor (femur kemiği uzunluğu)
Canım hiç kendini de bebeğini de üzme sen tedbirinı al takdirini Allaha bırak eminim herşey güzel olacak bebeğin tombiş bir bebek olacakRabbim nasip etmeyeceği hiçbirşeyi hayal ettirmez gönlünü ferah tut tatlım dualarimiz seninle
Hayırlı olsun tatlım Bebiş içinde rahat edecek eminimkızlar sonunda park yatagımızı aldık, babymall da indirime girmiş sunny baby aldım umarım pişman olmam, icine de %100 pamuk yatak aldım umarım onda da pişman olmam :) bi uyku setimiz kaldı, ama onlar da masallah pek bi pahalı, biraz daha arastıracagım bakalım...
Canim bana öyle bi kağit vermedi kibak canim bana sali gunu doktorun verdigi kagidi gonderiyorum FL(hadlock) 5.72 yaziyor ordaki rakami 7 le carp..
Hayırlı olsun tatlım Bebiş içinde rahat edecek eminim
herkese merhaba kızlar,
2 gün önce kontrolümüz vardı 26+2 olmuşuz ve 1 kilo civarında dedi doktor. umarım bebişim en az iki kilo doğacak kadar büyürrr ahh ahh içimde, aklımda bi sürü soru; bi yandan deli gibi hazırlık yapmak istiyorum ama ne alışveriş yapmama ne kalkmama izin var. Bebeğimin herşeyini internetten mi alıcam ben yaaalohusa seti aldım pijama terlik taç falan bebişim erken doğarda kollarıma gelmeden küveze götürürler diye ödüm kopuyorrr aldığım şeylerden bile bu yüzden keyif almıyorum.. ben bu olumsuzluklardan bahsediyorum die etkilenmeyin lütfen bilmeyenlere söyleyim rahim ağzım kısa benim o yüzden tüm bu korkularım ve tedirginliklerim... Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. (bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine)
kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama Eki Görüntüle 1434350 Eki Görüntüle 1434351 henüz elime alamadım :)
çok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)
canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)Eki Görüntüle 1434497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?