2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben aslında göbek bağı düşüne kadar dayanmak istiyorum ama annemi ve kayınvalidemi tutabileceğimi sanmıyorum :)

hm anladım şimdi, ben tekrar koku vermesi için ayrı bir esans olduğunu bilmiyordum cidden; dağıtmadan önce bi kokularsın yine dediğin gibi güle güle dağıt inşallah...
ben de mevlütte tespih ve külahta şeker dağıtmak istiyorum, hastane ve ev ziyaretine gelenlere ise kolonya ve çikolata düşündüm... umarım bende halledebilirim annişimle

Fiyatlar çok uygunmuş hakkaten bedenler nasıl acaba?

Canım ben fazla kilo almadım o yüzden alırken hamile kıyafetleri de dahil hep hamilelik öncesi bedenimde alıyorum,zaten normale göre ister istemez belli bölgeleri geniş tutuyorlar,mesela ben bunu da s aldım benim göğüslerimde henüz pek büyümedi o yüzden o kısımlar biraz bol şuan muhtemelen son aylarda dolunca tam olacaktır diye düşünüyorum..ama eğer olmazsa da iade edebilirsin.

Sık sık stokları yeniliyorlar canım,bende takip ederek buldum yoksa yoktu sabahlıklı takımdan ilk başlarda.sende uygun almışsın yine canım,anlattığın kadarıyla şık bir takım baya çünkü..sende güle güle giy inş :)

cok guzel canım gule gule gıy ,cnm beden olayını nasıl hallettın ben en cok ona takılıyorum alamıyorum netten o yuzden doguma dogru kacc kılo olcaz fln
Teşekkür ederim canım,inş.Ya yukarda arkadaşa da yazdım da canım ben önceki bedenimle aynı verdim siparişimi ki son zamanlarda ne kadar kilo alsakda doğum sonrası illaki doğum sonrası bir kısmı gidecek ben kendi ölçülerimi verebilirim kıyaslama yapman için yine ama iade de sıkıntı olmuyor iade edip yeniden istersin olmazsa..

Kızlar ben artık ağırlaştığımı hissediyorum iyice ve bunun iyi günlerim olduğunu söylüyor tecrübeli anneler. Ilerleyen zamanlarda napıcaz kendi yemeğimiz ve işimiz konusunda kimseye Muhtaç olmasam keşke.

ellerinize emeğinize sağlık ne kadar güzel olmuşlar

Elinize emeğinize sağlık canım çok şık olmuş harika görünüyorlar

Selam güzel anneler we onların bal tatlisi bebisleri hepinizi çok öpüyorum ben çok sık giremiyorum diyemicem giriyorum ama sürekli bi geçmişi okuma cabasina gitdigim için yazamiyorum sayfalar çok hizli ilerliyor maşallah bugün okumuycam yeter dedim 25 sayfa atladim ve bugüne geldim:) biz 30 haftayi bitirmek uzereyiz nerdeyse 2 aydir kontrole gidemedik Esim is değiştirdi çok şükür isten cikti DIE üzülür ken Rabbim bebegimin sansiyla daha is bulmasına wesile oldu kizimda bereketiyle gelmişti oglumda bereketini getiriyor maşallah ama babamiz hala duyarsiz beni cildirtiyor hic yardim etmiyor bana ben diyorum kendisine salla aciyorum sana senin ahiretini düşünemiyorum DIE:) hic takmiyo neyse artik bende takmiyorum ama kiriliyorum tabi insan sewdigine kiyamaz bide senin canini tasiyosa ama o anlamiyo iste neyse boswerdim :)

Çok şanslısın canım maşallah annen de sağolsun hepsi çok güzel güle güle giydir :)
Sağol canım bebek nasibiyle gelir derler bizimki de öyle olacak inşallah yeni ev aldığımız için de annem sen hicbirsey alma herşeyi ben alacağım dedi sağolsun ben su an sadece bezini aldım oda önemli he he

Bu arada Esim İstanbul ticaret odasında ise başladı orda özel saglik sigortasi yaptilar Acıbadem le anlasmasi warmis bende Bakırköy acibademe gitmeye karar werdim oraya giden warmi acaba ? Yarin ilk defa gidicem hangi dr.a gidicem bilmiyorum

özel sigortalar doğum masrafını sigorta başlatma tarihi doğumdan en az 1 sene önce ise kabul ediyorlar..sigorta şirketini arayıp poliçenizi kontrol ettirebilirsiniz, sonra süpriz bişi çıkmasın...

Kızlar bu göbek bağı muhabbetine denk geldi . Eşim geldi arkadaşının bi hafta oldu göbek bağı düşmüş düşünce yıkamislar ama enfeksiyon olmuş hastanedelermis şimdi. Burada dikkat etmek lazım, su deyince de enfeksion olabilir demwkki

bende hissediyorum canm dısardan bakınca 5 aylık flan gibi duruyor ama yatarken otururken kalkerken hatta merdiven cıkarken zorlanıyorm . son 2 gundur de cok baskı yapmaaya basladı kasıklarıma yürürken bile zorlanıyorm

Bende o konuda çaresizim ailem uzakta olduğu için kendi isimi kendim gormem gerek artık iyice ağırlaştık tabi eşimin de bana yardımı olacaktır hayat musterek sonuçta dimi canım

Çok güzel olmuş canım eline saglik

MasaAllah bwbisine canim hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllah

Bu ac
Bu acının bir tarifi de dermanı da yok.anlamamıza bence imkan da yok.Allahım sabırlar versin.öbür dünyada şefaatciniz olacak inşallah.ne denir bilemiyorum en iyisi susmak heralde.Allah rahmet eylesin.sana da dayanma kuvveti versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…