ben aslında göbek bağı düşüne kadar dayanmak istiyorum ama annemi ve kayınvalidemi tutabileceğimi sanmıyorum :)Yakın zamanda dogum yapan arkadaşlarım var canım, onlara da doktor ve hemşireler göbeği dusene kadar yikamayin diye tembih etmişler, o üzerindeki sıvının kalması uygunmuş, sağlık bakanlığınin tavsiyesi de yikanmamasi yonundeymis o yüzden hastanede silerek veriyolarmis, özellikle normal doğumda bebek doğarken rahimde bi sıvı oluyormus ona sürünerek çıkıyormus o da bağışıklık açısından çok saglikliymis, tabi dayanabilir iyim ben de bilmiyorum:) bide bizim Bebisler yaz bebeği olacak ya kısmetse 10 gün falan düşmezse gobusu tutabilir miyim bilmiyorum :S
hm anladım şimdi, ben tekrar koku vermesi için ayrı bir esans olduğunu bilmiyordum cidden; dağıtmadan önce bi kokularsın yine dediğin gibi güle güle dağıt inşallah...
istersen üzerine istersen içine katabiliyorsun canım ama zaten koku uçucu bir şey olduğu için 2 ayda gidiyor. sonra gene üzerine damlatıyorsun. zaten english home da felan da taşın yanında küçük şişelerle satarlar. kendin dökersin üzerine. eğer esansın renkli gibiyse arkasına damlatırsın :) benim daha çok var diye az esans koydum içine tozla suyu karıştırırken ama, mayısa kadar uçacak kokusu muhtemelen. dağıtmadan önce hepsinin arkasına damlatacam tekrar :)
Fiyatlar çok uygunmuş hakkaten bedenler nasıl acaba?
Sık sık stokları yeniliyorlar canım,bende takip ederek buldum yoksa yoktu sabahlıklı takımdan ilk başlarda.sende uygun almışsın yine canım,anlattığın kadarıyla şık bir takım baya çünkü..sende güle güle giy inş :)canım çok akıllı bi alışveriş yapmışsın çok ucuza gelmiş siteye baktım ben şimdi çoğu tükenmiş...
valla lohusa takımı çok araştırdım ben 60 tl den aşşağı bulamadım genelde ekru beyaz inci düğmeli sade sık olsun dedim lohusa sepetinde uyguna buldum 60 tl idi bi kısa kollusunu bide uzununu 120 tl tuttuşık olsun deidm birini mevlütte giyerim belki...
Teşekkür ederim canım,inş.Ya yukarda arkadaşa da yazdım da canım ben önceki bedenimle aynı verdim siparişimi ki son zamanlarda ne kadar kilo alsakda doğum sonrası illaki doğum sonrası bir kısmı gidecek ben kendi ölçülerimi verebilirim kıyaslama yapman için yine ama iade de sıkıntı olmuyor iade edip yeniden istersin olmazsa..cok guzel canım gule gule gıy ,cnm beden olayını nasıl hallettın ben en cok ona takılıyorum alamıyorum netten o yuzden doguma dogru kacc kılo olcaz fln
Çok şanslısın canım maşallah annen de sağolsun hepsi çok güzel güle güle giydir :)
Teşekkür ederim canım :)Çok güzel maşallah göbüşe kocaman :)
çok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)
canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)Eki Görüntüle 1434497
Elinize emeğinize sağlık canım çok şık olmuş harika görünüyorlarçok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)
canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)Eki Görüntüle 1434497
Maşallah canım güle güle giydir sağlıkla inşallah, hepsi çok tatlı :)
Sağol canım bebek nasibiyle gelir derler bizimki de öyle olacak inşallah yeni ev aldığımız için de annem sen hicbirsey alma herşeyi ben alacağım dedi sağolsun ben su an sadece bezini aldımÇok şanslısın canım maşallah annen de sağolsun hepsi çok güzel güle güle giydir :)
Bu arada Esim İstanbul ticaret odasında ise başladı orda özel saglik sigortasi yaptilar Acıbadem le anlasmasi warmis bende Bakırköy acibademe gitmeye karar werdim oraya giden warmi acaba ? Yarin ilk defa gidicem hangi dr.a gidicem bilmiyorum
bende hissediyorum canm dısardan bakınca 5 aylık flan gibi duruyor ama yatarken otururken kalkerken hatta merdiven cıkarken zorlanıyorm . son 2 gundur de cok baskı yapmaaya basladı kasıklarıma yürürken bile zorlanıyormKızlar ben artık ağırlaştığımı hissediyorum iyice ve bunun iyi günlerim olduğunu söylüyor tecrübeli anneler. Ilerleyen zamanlarda napıcaz kendi yemeğimiz ve işimiz konusunda kimseye Muhtaç olmasam keşke.
Bende o konuda çaresizim ailem uzakta olduğu için kendi isimi kendim gormem gerek artık iyice ağırlaştık tabi eşimin de bana yardımı olacaktır hayat musterek sonuçta dimi canımKızlar ben artık ağırlaştığımı hissediyorum iyice ve bunun iyi günlerim olduğunu söylüyor tecrübeli anneler. Ilerleyen zamanlarda napıcaz kendi yemeğimiz ve işimiz konusunda kimseye Muhtaç olmasam keşke.
Çok güzel olmuş canım eline saglikcanım çok basit aslında ya :) toz var sıcak suyla karıştırıp kalıplara döküyorsun sadece :) ama kurdela kısmı biraz uğraştırıcıydı, güzel dursun diye önce elimde diktim sonra yapıştırdım :)
MasaAllah bwbisine canim hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahdün akşam hastanedeydim şükür herşey yolunda çıktı sadece böbreklerimde enfeksiyon çıktı ondan olabilir dedi monurol verdi bebeğimde 1750 gr olmuş keyfi yerinde dedi ilk bebeğimde 35. haftada 3 cm açıklığım olmuştu 38 +5 de doğurmuştum okadar açıklıkla beklemiştim haftalarca.
Bu acarkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Bu acının bir tarifi de dermanı da yok.anlamamıza bence imkan da yok.Allahım sabırlar versin.öbür dünyada şefaatciniz olacak inşallah.ne denir bilemiyorum en iyisi susmak heralde.Allah rahmet eylesin.sana da dayanma kuvveti versin inşallah.arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?