2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım bebeğine, kordon dolanması olabiliyomuş bu haftalarda canım takma kafana sonra geri düzeliyormuş. Zaten riskli bi durum olsa doktorun da söylerdi ve müdahele ederdi. Şu son haftaları da sağ salim atlatıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah :)

Bu günlerde geçer canım birşey kalmadı sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da unuturuz onlarla bu zamanları

Hoşgeldin canım, kaç kilo aldın ki. Ben 10 kilo aldım şimdiye kadar ama hiç kafama takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun da veririm geri :) Bi de önceden zayıf olanlar da çok kilo alabiliyormuş. Tabi böyle dedim diye abartmamak lazım bi yandan da normal doğum istiyorum çünkü :) Ama yine de kafana takıyosan ekmeği,şekeri falan azaltabilirsin. Yani çocuğa faydasız olacak şeylerden kısabilirsin ama yemenden kısma bence

İnan hic farketmiyor canim umursamiyo beni yaninda agridan agliyorum yine farketmiyo kalkip bunu da ben yapim demiyo ne dedim ne yaptiysam olmadi bende artik solemiyorum bile rabbime biraktim

Hosgeldin canım ben dün tartıldım 10 kilo almışim gayet iyi dedi ebe bana sen kaç kilo aldin ki birde Bebişin cinsiyeti ne

14 kilo aldım bende.. hamile kaldığımda normal kilomdaydım ne az ne çok hamurişi ekmek fln yememye çalışıyorum ama bakalım artık..:) dediğin gibi bebişler sağlıklı olsunda kilo verilir heralde...

terlik alan arkadaşlar, kaç numara aldınız, daha doğrusu su anki numaraniza göre mi aldınız, son ayda çok şişlik oluyor diyorlar ben normalde 37 giyerim acaba onu 40 falan mi alsam ki dedim

Hosgeldin canım ben dün tartıldım 10 kilo almışim gayet iyi dedi ebe bana sen kaç kilo aldin ki birde Bebişin cinsiyeti ne
14 kilo almışım bende ama bu aydan sonra alırsın diyor herkes 20yi geçmem inş..:) erkek bizimki senn bebişin cinsiyeti ne..?

inşallah canım ya. insan ister istemez endişeleniyor.

14 kilo almışım bende ama bu aydan sonra alırsın diyor herkes 20yi geçmem inş..:) erkek bizimki senn bebişin cinsiyeti ne..?
Bundan sonra dikkat edersin canım fazla almazsın alırsan da Bebişın canı sağolsun verirsin doğum dan sonra yazin doğum yapacağız nasılsa Bebişi de alıp çıkarsın dışarı bizimki de Rabbim nasip ederse erkek

Mytwin Hoşgeldin, konunun sahibi olarak seni burada görmek çok güzel :):)
Not: Baya sevenin var alıntıla alıntıla bitmemiş :):)
Seviyoruz seni ve oğluşlarını :*

Bizde seni seviyoruz mayıs topiğinin güzel annesi

hos geldın nehayet bıttı bu sacma yasak

Hoşgeldiniz canım

seviliyosun şekerimmm hoşgeldin

hoşgeldin canım :) 'haksızlık karşısında susan dilsiz Şeytandır' buyrulmuş haksızlıktı tabiki destek olunmalıydı :) inş bi daha tekrarlanmaz :)
Canlarıım hoşbulduk çok teşekkür ediyorum

Bu günlerde geçer canım birşey kalmadı sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da unuturuz onlarla bu zamanları
Canım buarada cicilerinizi paylaşmışsın, güle güle kullanın inş,Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin hala bizleri düşünüyorlar ne mutlu bize :)

Eki Görüntüle 1434252 bu da benim kızım kızlar salı günü gorcez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum :) okul selfie :)
Maşallahh sizee canım benim yerim senin kızını :) inşallah güzel haberlerle gelirsin öpüyorum seni ve kızını :)
Amin canım amin.. Kafana takma ama, sürekli böyle düşünürsen daha kötü olur. Pozitif olmaya çalış ve erken değil zamanında doğacağını düşün hep ki inşallah öyle olur :) herşeyin hayırlısı olsun onlar da biz de sağlıklı olalım gerisi hiç önemli değil, bunları takıp kendini de bebişi de streslendirme oldu mu öpüyorum sizi :)
Ayy ayy ayyy bunlar çok güzell harika müthiş olmuşlar canım annenin de senin de ellerinize sağlıık güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)
Maşallah büyümüş bebiş Allahım hepsini nazarlardan korusun.. Bi arkadaş daha söylemiş ben de nette gezinirken okumuştum bu haftalarda böyle olabileceğini, Allahın izniyle bişey olmycak canım sakın üzme kendini, kötü birşey olsa doktorun tepkisiz kalmazdı dimi
Merhaba canım hoşgeldin.. Ben de fazla aldım ama umursamıyorum sen de öyle yap bence :) doğumdan sonra onların peşinde koşturmaktan hepsi eriycek zaten hiç merak etme :)
merhaba kızlar :) bugün doktora gittik bebekleri görmeye.. Allah a şükür ikisi de iyi. bir sıkıntı görmedi doktor. erken doğum engelleyici iğneye verdi. haftada bir kere vurulacam 6 hafta kadar.
Çookkk şükür canım benim çok sevindim iyi olmalarına. Hep böyle iyi olsunlar ve sağlıkla doğsunlar inşallahh.. Erken doğum riskimiz var zaten bunu biliyorsun bol bol dua et öyle birşey olmasın sıpalar sabırlı olsun ve vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah, öpüyorum seni ve kuzucukları

Mytwin canım listeye beni de ekler misin bu arada :) Bi kez daha yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. sat 12 ağustos, bdt 19 mayıs,32 yaşındayım, mersindeyim. Kızım olacak adını da Asya Simay koyacaz inşallah

rabbim esirgesin hepimizinkini sağ salim kucağımıza aalmayı nasip etsin inş..:)

Maşallahh kızlar sayfalar dolmuş taşmış, herkes iyidir inşallah :) tamamını okuyamadım arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar

Kızlar onbeş gündür raporluydum. Yarın başlıyorum . 12 Marta dr kontrolüm var ozaman verirse eğer doğum izni raporunu çok iyi olur ama vermezSe 23 Martta ancak 32 hafta oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…