fazla falan değil canım gayet normal. doğuma iki ay kaldı şurda ne ara büyücek bu bebişler tabiki normal.Arkadaşlar merhaba netimdr problem olduğu için çok slk takip edemiyorum formu, size birşey soracagim şuan haftamizdan bir hafta indeyiz 30 haftaligiz ve maasallah kilomuz 1600 sizce haftamiza gore fazlami oğlumun kilosu, şekerim sinir da cikmisti, suyumuz falan Normal, doktorumuz herşey güzel görünüyor dedi ama benimkafama ttaklidi biraz, o an bebegimin heyecaninda sormayida unuttum doktora
o sudan çok korkuyorum ben hastaneye falan yetişemezsem diye :-D Ayy Allah korusun. sanırım herkeste de gelmiyormuş.kızlar bu arada eger bebek 8 saatten fazla haraket etmese beni ara dedi.
bir de bu haftalarda bebek aşağıya inmek istediği için yalancı sancılar olabiliyormuş. eğer sancılar 5-10 dakikada bir olursa beni ara dedi.
son olarak da eğer suyun gelirse telaşlanma doğum daha 4 saat sonra başlar. sizlerinde aklında bulunsun. umarım erken gelmez bebişlerimiz.
ıki numara büyük alsan yeter. 39 alterlik alan arkadaşlar, kaç numara aldınız, daha doğrusu su anki numaraniza göre mi aldınız, son ayda çok şişlik oluyor diyorlar ben normalde 37 giyerim acaba onu 40 falan mi alsam ki dedim
teşekkür ederim canım. inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarız. ben de seni ve bebikleri öpüyorum. bu arada erken doğum engelleyici iğne verdi bana. sana bişey verdiler miMaşallahh sizee canım benim yerim senin kızını :) inşallah güzel haberlerle gelirsin öpüyorum seni ve kızını :)
Amin canım amin.. Kafana takma ama, sürekli böyle düşünürsen daha kötü olur. Pozitif olmaya çalış ve erken değil zamanında doğacağını düşün hep ki inşallah öyle olur :) herşeyin hayırlısı olsun onlar da biz de sağlıklı olalım gerisi hiç önemli değil, bunları takıp kendini de bebişi de streslendirme oldu muöpüyorum sizi :)
Ayy ayy ayyy bunlar çok güzell harika müthiş olmuşlar canım annenin de senin de ellerinize sağlıık güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)
Maşallah büyümüş bebiş Allahım hepsini nazarlardan korusun.. Bi arkadaş daha söylemiş ben de nette gezinirken okumuştum bu haftalarda böyle olabileceğini, Allahın izniyle bişey olmycak canım sakın üzme kendini, kötü birşey olsa doktorun tepkisiz kalmazdı dimi
Merhaba canım hoşgeldin.. Ben de fazla aldım ama umursamıyorum sen de öyle yap bence :) doğumdan sonra onların peşinde koşturmaktan hepsi eriycek zaten hiç merak etme :)
Çookkk şükür canım benim çok sevindim iyi olmalarına. Hep böyle iyi olsunlar ve sağlıkla doğsunlar inşallahh.. Erken doğum riskimiz var zaten bunu biliyorsun bol bol dua et öyle birşey olmasın sıpalar sabırlı olsun ve vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah, öpüyorum seni ve kuzucukları
maşallah bebeğine. canm kordonu iki üç kez dolasa bile bşy olmuyor korkma. sadece sezryan olursun düzelmezse. korkma yani.doktordan geldim kızlar şimdi. bebeğim 1400 gram olmuş boyu da 37 cm miş.
ancak kordan boynuna yarım dolanmış durumda şuan. doktor sıkıntı yapacak birşey yok dedi ama ben gene taktım kafaya. böyle birşey duyan var mı?
evet canım o. sen de mi kullanıyosun?Proluton Depot (Progesteron) mu canım iğnenin adı ?
Normal yada sezeryan hiç fark etmez cnm hayırlısı herşeyin, inşallah sağlıkla doğarlar hepsi :) dolanmaz inşallah annesi akıllı durur meleğin merak etme sen..Mytwin teşekkür ederim canım içim rahatlıyor. sanırım riskli bir durum yok. anladığım kadarıyla normal doğum olmayacak gibi. hayırlısı artık. biraz baktım netten düzelebilirmiş de daha da dolanabilirmiş de. hayırlısı artık.
Maşallah canım bebişi iyi besliyorsun, bişey olsa doktorun söylerdi herşey normal dediğine göre bişey yoktur Allahın izniyle, bebiş seni biraz daha fazla sömürüyor demekki annesi :) afiyet olsun ona yarasın inşallah..Arkadaşlar merhaba netimdr problem olduğu için çok slk takip edemiyorum formu, size birşey soracagim şuan haftamizdan bir hafta indeyiz 30 haftaligiz ve maasallah kilomuz 1600 sizce haftamiza gore fazlami oğlumun kilosu, şekerim sinir da cikmisti, suyumuz falan Normal, doktorumuz herşey güzel görünüyor dedi ama benimkafama ttaklidi biraz, o an bebegimin heyecaninda sormayida unuttum doktora
Ne güzel oğluşunla buluşcaksın demek :) hayırlı güzel haberlerle gelin canım, inşallah olmaz erken doğum, kafana takma sakın oldu muKızlar herkese iyi akşamlar yarın kontrolümüz var bakalım büyümüş mü oğluşum her kontrol ayrı bir heyecan hayırlı haberlerle döneriz inşallah tek korkum erken doğum bizim oğlan kasıklarımda hep umarım vaktinden önce gelmez hepinizi öpüyorum anneler
Çıktılar tabi büyüdüler artık :) göbüş onun artık her yerde hissedebilirsin annesi :) listeden bahsetmişsin bilgilerini özel mesajla gönder cnmKızlar benim oğlan kafasını kaburgalarıma yaslıyor ve ittiriiyor.canımı acıtıyor resmen.bu kadar yukarı çıktılar mı yaa?yoksa başka bişey mi bu? Ama kafasının şeklini hissediyorum resmen top gibi.
Aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan inşallah cnm, gayet ideal, alman gerekeni almışsın maşallah fazlasını almamışsın. çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişi..Iyi aksamlar kizlar. Cok yogundu is bugun. Kamyon carpmis gibiyim. Simdi okuyabikdik yazdiklarinizi yine bir duru sry ogrendim sizden. Allah razi oldun.
bende dun pompa aldim. Medela markasi. Siyah cantasi. 4lu saklama sisesi ve sogutucusu var. Pil yada elektrikle calisabiliyor. Kullanan arkadasim ravsiye etti.Bide yine medela calma bibebin aldim.
yarin yuksek seker nedeniyle diyetisyene gidiyorum. Agir bi diyet vermez ins. 9 kilo almistim gecen hafta 1 vermisim. 8 aldim bugun itibariyle.
opuyorum hepinizi uyku saatim geldi geciyor
Benim oglus kac haftadir kaburgalarımla ugrasip duruyor. Doktorum 32. Haftaya kadar yukarı çıkacak daha da dedi. Yer yok nereye cçıkacak bakalım :) bu arada mytwin kuzum ne listesi bu?[/QUOTE][QUOayse7478, post: 39678050, member: 117861"]Kızlar benim oğlan kafasını kaburgalarıma yaslıyor ve ittiriiyor.canımı acıtıyor resmen.bu kadar yukarı çıktılar mı yaa?yoksa başka bişey mi bu? Ama kafasının şeklini hissediyorum resmen top gibi.
Yok kuzum şimdilik yok ama bu gittiğimde ne der bilmiyorumteşekkür ederim canım. inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarız. ben de seni ve bebikleri öpüyorum. bu arada erken doğum engelleyici iğne verdi bana. sana bişey verdiler mi
o sudan çok korkuyorum ben hastaneye falan yetişemezsem diye :-D Ayy Allah korusun. sanırım herkeste de gelmiyormuş.
hastaneye yetişememe gibi bir durum yok dedi doktorum. eğer suyun gelirse beni ara; ben sana duşa gir rahatla falan diyeceğim dedi. zaten 4 saat sonra doğum oluyormuş. korkma canım sudan.maşallah bebeğine. canm kordonu iki üç kez dolasa bile bşy olmuyor korkma. sadece sezryan olursun düzelmezse. korkma yani.
Beniö ilk oğlum normal doğdu gece 12 de suyum geldi hiç sancım yokken sonra sancılar başladı sabah 6, 30 da doğdu paşam yani su önce gelirse öyle hemen doğum olmuyor ben o halimle 1, 5 saat yol gittim hastaneye ulaşmak için gittiğimde 5 cm açılmam vardı daha da bekledim orda endişelenmeyinhastaneye yetişememe gibi bir durum yok dedi doktorum. eğer suyun gelirse beni ara; ben sana duşa gir rahatla falan diyeceğim dedi. zaten 4 saat sonra doğum oluyormuş. korkma canım sudan.
inşallah kordon daha fazla dolanmaz güzelim yaa. normal istiyorum çünkü.
herkes sancı gelince su gelince duşa gir iyi oluyo diyo senin dediğn gibi ama ayyy ben o korkuyla bi de duşa gircem haahastaneye yetişememe gibi bir durum yok dedi doktorum. eğer suyun gelirse beni ara; ben sana duşa gir rahatla falan diyeceğim dedi. zaten 4 saat sonra doğum oluyormuş. korkma canım sudan.
inşallah kordon daha fazla dolanmaz güzelim yaa. normal istiyorum çünkü.
1. sayfada canım liste :) anneler ve bebişlerin listesi[/QUOTE]TE="Mytwin, post: 39678671, member: 622005"]Normal yada sezeryan hiç fark etmez cnm hayırlısı herşeyin, inşallah sağlıkla doğarlar hepsi :) dolanmaz inşallah annesi akıllı durur meleğin merak etme sen..
Maşallah canım bebişi iyi besliyorsun, bişey olsa doktorun söylerdi herşey normal dediğine göre bişey yoktur Allahın izniyle, bebiş seni biraz daha fazla sömürüyor demekki annesi :) afiyet olsun ona yarasın inşallah..
Ne güzel oğluşunla buluşcaksın demek :) hayırlı güzel haberlerle gelin canım, inşallah olmaz erken doğum, kafana takma sakın oldu mubiz de öpüyoruz
Çıktılar tabi büyüdüler artık :) göbüş onun artık her yerde hissedebilirsin annesi :) listeden bahsetmişsin bilgilerini özel mesajla gönder cnm
Aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan inşallah cnm, gayet ideal, alman gerekeni almışsın maşallah fazlasını almamışsın. çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişi..
Benim oglus kac haftadir kaburgalarımla ugrasip duruyor. Doktorum 32. Haftaya kadar yukarı çıkacak daha da dedi. Yer yok nereye cçıkacak bakalım :) bu arada mytwin kuzum ne listesi bu?
bana tedbir amaçlı başlattı. bu haftadan itibaren her hafta 1 tane iğne vurulacam. 6 tane yazdı. 34. haftaya kadar vurulacak.Yok kuzum şimdilik yok ama bu gittiğimde ne der bilmiyorum
Benim doktorum biraz tuhaf canım ya değiştirme şansım da yok gittiğim hastanenin en iyi doktoru güya, Hastane değiştiriyim desem ilçedeyim malesef... Napalım artık hayırlısı olsun, maşallah doktorun ilgiliymiş demekkibana tedbir amaçlı başlattı. bu haftadan itibaren her hafta 1 tane iğne vurulacam. 6 tane yazdı. 34. haftaya kadar vurulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?