2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok gerildim.büyüdü son iki hafta da.duş aldm iyice kurudu galiba.krem daha etkisini göstermedi
canim gecen haftalarda benim de cok gerilmisti karnim. dus aldiktan sonra havluyla hic kurulamadan direk bebe yagi veya zeytin yagi gibi bisey sur. hem o gerginligi aliyor hem de kasintiyi azaltiyor.

Yok canım genelde etkilemiyormuş. Baştan beri önde gidip son ay zamanını buluyorlarmış.
Hadî inşallah, maşallah
Bende bir tarafdan normalmidir, bir hafta önde olması acaba erken dogum belirtisi ola bilirimi diye sacmaliyodum kendi kendime
Çok az kaldı, inşallah hepimiz saglikla kucağımıza alırız

evet evet, bir iki haftadir oyle. onceleri elini koyunca oyun oynar gibi tekmeliyordu, simdi elini koydugun yere o da ya elini ya da ayagini dayiyor.

kizlar ya, uygun fiyata oyali yazma siparis edebilecegim bir site biliyor musunuz? burdaki arkadaslara hediye almak istiyorum da, annem gelirken getirsin. ya da bunun gibi hediye fikriniz var mi internetten soyleyebilecegim?

keşke mesajını dün görseydim.1 litre süte 1 su bardağı irmik ve bir su bardağı şeker koyup sürekli karıstır dip tutmaması ve topak topak olmaması için.kaynayıncaca ve yoğulaşınca içine bir yemek kaşığı kadar tereyağı 1 paket vanilya ve bir yemek kaşığı kadar hindistan cevizi katıp karıstır ve ıslattığın borcama koy.soğuyunca kek gibi kesebilirsin.üstünü tarçın ceviz ,fındık vb.süsleyebilirsin ben denediim güzel olmuştu

canım gözün aydınn maşallah bebişe ne yeyip ne içiyosun :) bende çok kilo alınca dr şeker yüklemesi yaptı ama çok şükür bi sıkıntı yokmuş :)

Gunaydin kizlar dun gittik doktora cok sukur 3 hftayi atlattimmi riskimiz kalmiyo artik iki hfta sonra izne cikicam gun sayiyorum artik

inşaAllah canım az kalmıs.

maşaAllahhh miniğeee oyun oynamaya başlamış demek

Günaydın kızlar ve büyüyen bebişler.benim dersim bugün öğleden sonra.keyif yapıyorum biraz.laranjitten sesim berbat halde.çok acıyor boğazım.kalkıp bir ıhlamur kaynatıyım belki işe yarar. biyolojik canım çok sevindim inşallah hiçbir tehlike kalmaz. papatya_2014 kız napıyo bu bebeler oralarda.benim oğlan da iniyor aşağı sonra da kasıklarıma tekme atıyor.yürüyemiyorum bile.

Gunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla ((

yeni yeni seyler ogreniyo bunlar ya benmkide parmaklarıyla tıklatıyo içim bi hoş oluyo

geçmiş olsun canım dikkat er kendine dinlen bol bol vitamin al. valla benimde hep tekmelerdi ama artık stil değiştirdi bu kız valla

yeni yeni seyler ogreniyo bunlar ya benmkide parmaklarıyla tıklatıyo içim bi hoş oluyo
ayy o his anlatılacak gibi değil valla içim kıyım kıyım kıyılıyor bakalım daha neler görücez bunlarda

maşallah canım korkma otur keyfini çıakrt benöyle hareketlendiğinde geçip izliyorum onu doktor nasıl yattığınıda göstermişti şurda ayakları var burda poposu var felan diye o tekmeledikçe şimdi şurasını oynattı diyorum acayip zevkli oluyor beklemesi bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…