canim gecen haftalarda benim de cok gerilmisti karnim. dus aldiktan sonra havluyla hic kurulamadan direk bebe yagi veya zeytin yagi gibi bisey sur. hem o gerginligi aliyor hem de kasintiyi azaltiyor.çok gerildim.büyüdü son iki hafta da.duş aldm iyice kurudu galiba.krem daha etkisini göstermedi
Hadî inşallah, maşallahYok canım genelde etkilemiyormuş. Baştan beri önde gidip son ay zamanını buluyorlarmış.
evet evet, bir iki haftadir oyle. onceleri elini koyunca oyun oynar gibi tekmeliyordu, simdi elini koydugun yere o da ya elini ya da ayagini dayiyor.İyi akşamlar kızlar ben bebeğim hareketlerini tekmeden çok gerdirme şeklinde hissediyorum yani karnımin içinde geriliyor sanki bebek ittiriyor karnımi siz nasıl hissediyorsunuz birde bugün azaldı hareketleri hissediyorum ama az :-(
Vallah olurmu bilmiyorum ama eve aldırmiyorum artık senin gibiKızlar kokulu tuvalet kağıdı kullanmamizda bir sakınca var mi.esimi o kadar uyarmama rağmen getirmis
kızlar canınız çekmesin ama benim canım sütlü irmik helvası istiyor güzel bi tarifi olan var mı denenmiş onaylanmış nettekilere güvenemedim benbu arada sevgili kocama 9:30 da surda satılıyor dedim gidip almadı düşünebiliyormusunuz böyleöküz böyle anlayışsız böyle aptal bi kocam var nasıl ağlattı nasıl içime battı anlatamam
canım gözün aydınn maşallah bebişe ne yeyip ne içiyosun :) bende çok kilo alınca dr şeker yüklemesi yaptı ama çok şükür bi sıkıntı yokmuş :)aynen canım Rabbime şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş kız bende şaşrıdım kiloyu duyunca doktor tam 2 hafta ilerde bu dedi senin yediklerin cocugada kilo aldırmış dedi dikkat et kendine bana şeker yüklemesi yapmışmıydın dedi hayır dedim hemen istedi kilomdan dolayı 1 ayda 5 kilo almışım toplamda 15şeker yüklemesini yaotık sonucu gördü adam şaşırdı o kadar çikolataya ragmen bide 50 lik yükleme yapıldı 109 çıkmış adam gece yemeğini kes ekmeği azalt yeterli dedi 2 hafta bir gidecekmişiz artık oleyyyy
Gunaydin kizlar dun gittik doktora cok sukur 3 hftayi atlattimmi riskimiz kalmiyo artik iki hfta sonra izne cikicam gun sayiyorum artik
günaydın kızlar benim ufaklığın kafası aşağıda yeni bi huy edindi kafasını sağa sola sallıyo içim kıyım kıyım oluyor bi gıdıklanıyorum anlatamam size şimdiden benle uğraşmaya başladı bile
aynen canım ya dün öğlen arası sohbete gittim kadının karşısında nasıl duracağımı bilemedim maşallah boyna gıdıkladı durduinşaAllah canım az kalmıs.
maşaAllahhh miniğeee oyun oynamaya başlamış demek
yeni yeni seyler ogreniyo bunlar ya benmkide parmaklarıyla tıklatıyo içim bi hoş oluyogünaydın kızlar benim ufaklığın kafası aşağıda yeni bi huy edindi kafasını sağa sola sallıyo içim kıyım kıyım oluyor bi gıdıklanıyorum anlatamam size şimdiden benle uğraşmaya başladı bile
Bubarkadasimin dogum yapmadi beni etkiled kizlqr ya 7hafta wardi aramizda erken dogum yapmis 5hafta tedbiri elden birakmamak lazim daha almak gereken ne kadar cok sey war benim mevlut icin hediyelik hastane icin hediyrlik lohusa pijamasi bi takim war ama onu bana annemler almisti hamile bile degildim o zamanlar cok begenmistim pembe o da Allah icime dogdurtmus kizim olacagini anlamisimbi takimda elbise sabahlik war ama normal buyuk beden aldim onu hemde 10tl ye bgun aldim ewde dogumdan snra giyerim yazin rahat olur diye sabahligi bile war tanidigim bi pijamaci cok uygun pijamalar onda haftaya lohusa pojamalari gelcekmis bakacam hafta gidecem camasir kendime almadim daha bi tane emzirme sutyeni aldim ama kilot falan almam lazim bi kac tane daha emzirme sutyeni alayim aklet falaj terlik alacam off cok var daha [/QUO
benim ilk bebeğimde 36 haftalıkken rutin kontrole gitmiştim.dr suyunda azalma var hemen yarın alacaz bebeği demişti.o kadar hazırlıksızdım ki .o bir gün içinde ne yapacağımı şaşırdım.hastaneden çıktım doğru kendime pijama almaya,bebeğin eksikleri falan derken.çarşıdan doğru kuaföre(ağdaya),ordan bu sefer evdeki hazırlıklar çanta hazırlama falan....baya yoğun geçmişti.sonuçta 4 hafta vardı daha ve ben 37 haftada izine ayrılınca tamamlayacaktım hepsini.bebek şekerleri bile yaptıramamıştım.bir sürü eksikler kaldı ama hepsi tamamlandı sonra.
geçmiş olsun canım dikkat er kendine dinlen bol bol vitamin al. valla benimde hep tekmelerdi ama artık stil değiştirdi bu kız vallaGünaydın kızlar ve büyüyen bebişler.benim dersim bugün öğleden sonra.keyif yapıyorum biraz.laranjitten sesim berbat halde.çok acıyor boğazım.kalkıp bir ıhlamur kaynatıyım belki işe yarar.biyolojik canım çok sevindim inşallah hiçbir tehlike kalmaz. papatya_2014 kız napıyo bu bebeler oralarda.benim oğlan da iniyor aşağı sonra da kasıklarıma tekme atıyor.yürüyemiyorum bile.
ayy o his anlatılacak gibi değil valla içim kıyım kıyım kıyılıyor bakalım daha neler görücez bunlardayeni yeni seyler ogreniyo bunlar ya benmkide parmaklarıyla tıklatıyo içim bi hoş oluyo
maşallah canım korkma otur keyfini çıakrt benöyle hareketlendiğinde geçip izliyorum onu doktor nasıl yattığınıda göstermişti şurda ayakları var burda poposu var felan diye o tekmeledikçe şimdi şurasını oynattı diyorum acayip zevkli oluyor beklemesi bile güzelgünaydın kızlar,
benimde son üç dört gündür oğluşumda inanılmaz bir hareketlenme var :) bazen korkutuyor beni hareketlerinden :) bazen sadece dönüp, gerinme hareketi yapıyor :) ah diyorum birna önce bitse de kucağıma alsam oğluşumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?