canım bu kutular çok şirinmiş, linkini atabilir misin rica etsem?
Bir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.Kizlar bugun devlet hastanesine gittim birde orda kaydim olsun diye burdaki doktorlarda bebek cok iri dedi ve suyumda cok az artis varmis nst de bu sefer sanci cikmadi su fazlaligini ozeldeki doktorum farketmedi mi yada devlette yanlismi olculdu kafam allak bullak oldu persembe tekrar kontrolumuz var bakalim o zmnda artis cikacak mi
Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)Bende dün doktora gittim suyun azaldığını söyledi,doğum tarihini 2 mayıs diye kararlaştırmıştık o zamana kadar beklemeyelim dedi,nisanın sonuna gün verdi,şimdilik bi sorun yok önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı,zaten 36+2 olmuşsun bişey olursa gel dedi.Burda kan uyuşmazlığı olsn bir iki arkadaş vardı eğer onlar mesajımı görürse doğumdan sonra yapılacak iğne hakkında bilgileri varmı diye sormak istedim
Evet canım normal olabiliyormuş ben de duyunca rahatladım. Tabiki önceliğim bebeğimin sağlığı. Ben anne karnında ona zarar verebileceğini düşünmüştüm. Başka bir doktora daha göründüm. Hiç sıkıntı yok, hareketleri normal şekilde takip et, kordon yapısı bebeğin boğulmasını önleyecek yapıdadır dedi. 3 4 kez dolanmaya bile boğulmazlar doğum sezeryan olur sadece dedi. Senin yeni mi dolanmış peki. Bir de bebişin çok hareketli mi senin deCANIM BİZİM DE DÜN KONTROLÜMÜZ VARDI, BİZİM DE BONUMUZDA KORDON VAR, ÜÇ KEZ DOLANANA KADAR SORUN DEĞİL, HATTA NORMAL DOĞUM OLUYOR DEDİ, ÜÇTEN SONRASI SORUN, BUNUN ÜSTÜNE BİDE NST KÖTÜ ÇIKTI, BİZİM SIPA UYUMUŞ, TATLI ŞEYLER YEDİM TEKRAR NST YAPTILAR, ÇOK ŞÜKÜR UYANDI. AMA İNSAN HUZURSUZ OLUYOR, DÜNDEN BERİ KENDİMİ DİNLİYORUM AĞRIM VAR MI, HAREKET ETTİ Mİ FİLAN..
Yusuf eren bence canm@tuubaa60 canim cati agrisi ve hatta kalca bacak agrisi bende de geceleri bas gosteriyor, gun icinde iyiyim ama gece uyandigimda ve sabah ilk kalktigimda zor yuruyorum maalesef..
dun dogdu pasalar cnm bırınde solunumla ılgılı ufak bır sıkıntı varmıs kuveze koymuslar dıgerı annecıgıyleydı dun oyle yazılmıstı ınsallah daha da ıyı olcaklar
sağolun arkadaşlar bilgi verdiğiniz için.Dogum yapmis canim, bebislerden biri minik oldugu icin kuvezdeymis, digeri yaninda ama o da emmek istemiyormus ama cok sukur hepsi iyiymis
Canım konuyu iyi araştırdınız mı, hangi sebepten alırsan al, düşüyor diye biliyorum, ben sağlık bakanlığında çalışıyorum, bizde öyle...farklı bır sebepten olursa aldıgın rapor ızınden dusmuyor cnm ben aıle hekımıyle konustum dırek dedım ıznımden gıtmesın ıstıyorum dıye oda sebebını hamılelık dısı gosterırız sıkıntı kalmaz dedı bende oyle yapmayı dusunuyorum cunku cok zorlanmaya basladım bırde bnm bebısım kanalda oldugu ıcın yatmam lazım
Canım ben ilk hamileliğimde çok gergin bir hamilelik geçirmiştim. 15. haftada ikizlerden birinde spina bifida (açık omur sendromu) tespit edildi o sonlandırıldı. 18 Haftada riske atmamak adına diğerine amniyosentez yapıldı. 20 gün onun sonucunu bekledim. Ayrı bir stres. 23. Haftada kızım kanala girdi her an doğabilir dendi beni yatırdılar. 26. Haftada kızımın kilo alışı 4 hafta geriledi. Kan sulandırıcı.... kullandım 34. Haftada kilo alışı 2 hafta geriye kadar düştü ama 36. haftada gene 4 hafta gerileyince 36. haftada sezaryenle doğum yaptım. Kızım 2 kilo doğdu. Ama küveze bile girmedi. Oldukça stresli ve sorunlu bir hamilelikti. Doktora her gittiğimde olumsuz bir durumla karşılaştım. Kızım ise oldukça sakin mutlu bir bebekti. Halende öyle. Arkadaşlarım sen bebek büyütmedin bile diyorlar. Hurafelere inanma bence. Esasında stresli hamilelik yaşayanların bebekleri gelişimlerini daha hızlı tamamlıyormuş. Daha güçlü bebekler oluyormuş. Kızım şimdi 4 yaşında bünyesi oldukça sağlam.
canım çok çok hareketliydi oğulcazım, son bir hafta içinde dolanmış geçen hafta yoktu, hareketleri biraz azaldı bir kaç gündür, bugün tekrar nst ye girdim, bebek gayet iyi çıktı da benim sancı çıktı, üstelik rahimde de yumuşama var, haftası erken diye dert etmiyorum ama çok ufak daha 2300 gr, hayırlısı bakalım takip olucaz...Evet canım normal olabiliyormuş ben de duyunca rahatladım. Tabiki önceliğim bebeğimin sağlığı. Ben anne karnında ona zarar verebileceğini düşünmüştüm. Başka bir doktora daha göründüm. Hiç sıkıntı yok, hareketleri normal şekilde takip et, kordon yapısı bebeğin boğulmasını önleyecek yapıdadır dedi. 3 4 kez dolanmaya bile boğulmazlar doğum sezeryan olur sadece dedi. Senin yeni mi dolanmış peki. Bir de bebişin çok hareketli mi senin de
kesin sezaryen oluyorsun yani.. bi sıkıntı yoktu di mi sen istediğin için oluyor sezaryen?.. ayy evet ben de bu hafta ağda yapmadım haftaya çatı muayanesi var o zaman yapayım diye.. ama olur da sancı falan başlarsa hemen jiletle almayı düşünüyorum.. canım ben taşınalı nerdeyse iki ay olacak ama tam olarak yeni yeni bitiyor işler.. seni çok iyi anlıyorum.. kolay gelsin..
Kullanıcı İsmi istiyorum bende alacağım çok cici şeler beğendimözgecim ben dibine vurdum diyebilirim dün 80 tllik çok cici şeyler aldım bugünde iş yerindeki arkadaşlarla bakıyorum eğer alışveriş yaparsan dikkat et ben tam ödemeyi yapacakken bazı parçalarda kargo ücreti çıktı iptal ettim bende hemen çünkü aldığım üründen çok kargo parası vardı :)
Ben de çok az tuketiyordum canım yemeklerimde tuz tadı hiç olmaz ama neden öyle oldu anlamadımcanım bende normalde hiç tuz yemem kan dolaşımını yavaşlatıyor diye benim için pek zor olmadı ama dediğin gibi tuza çok dikkat edilmeli
Gunaydin kizlar.. doktora randevumuz var bgn.. 10.30 da oglusumlaa buluscaz. Bakalim kordonla aramiz nasil bu hafta
Allah şifa versin canım , tabi ki öyle düşünme. Onlar melek her türlü sıkıntıları olacak ama annesinin onu ne kadar çok sevdiğini bilecek. Zordur biliyorum ama ağlamamaya çalış en azından. Ben ağladığım günlerde kızım çok az hareket ediyor sanki, bana mı öyle geliyor bilmiyorum.Herkese gunaydin anneler ve minik brbisleri. Hepimiz sona yaklasiyoruz, 36 haftaligiz ama gelin son uç ayimi bana sorun, hatirlarsaniz 23. Haftadan beri şiddetli basur çekiyorum, dayanmaya calisiyorum.Sizlere sorum var hamilelik nasil geçerse bebekte doğunca öyle olur diyorlar, ben son 3 aydir gergin agliyorum bi fasil, simdi benim brbegim.mutsuz ve mizmiz bir bebek mi olacak
İnşallah tatlım haklısın gerçekten öyle ama o kadar boş konuşan insan var ki. Felaket tellalı hepsi.Mytwin Allah saglikla evinize donmeyi nasip etsin gozun aydin canim... toist Allahin izniyle bisey olmaz bebeklerimiz buyudukce kordonuda boyunlarinin altina alma ihtimali artiyormus...Ayrica kizlar zaten 35. Haftadan sonra bebeklerimizin suyu azalmaya baslarmis bu fizyolojik normal biseymis...Benimde bebegim iri gidiyor kizlar 3 kilo olduk nerdeyse simdiden doktorum zamanini beklerse normal konusunda endiseli oldugunu tekrar dusunmemi istedi durumlar boyle:/...
kuzum sanal kart kullandım nolur nolmaz diye 200 tl limit koymuştum bişey olursa en azından giden o olsun diye. tmm cnm ben gelince haber veririm sana ama çok geç egeliyor heralde 5-25 gün felan yazıyodukredi kartıyla aldn dimi cnm hadi bakalım sennkiler gelsnde bnde bi cesaretlenp alym
Benim camlar pazartesi silindi sali yagmur yagdi:)dikkat et canim is olur bisekilde yorma sen kendiniInan yoruldum canım annem mutfağı halletti ben makine çalıştırdım durdum valla camlar parlıyor inşallah yağmur yapmaz
Ama çok yoruldum belim ağrıdı
evet yaa ben bir sürü şeyler aldım eşim zor tuttu burdada kaldığım yerden devam ediyorum inşallah güzel şeyler gelir.Kullanıcı İsmi istiyorum bende alacağım çok cici şeler beğendim
canım ayaklarını yukarda tut biraz oda yapabilir ben iş yerinde sallandırıyodum şişmeye başladı masanın altına bişeyler koydum uzatıyorum şimdi çokta rahat ediyorum dene bi istersenBen de çok az tuketiyordum canım yemeklerimde tuz tadı hiç olmaz ama neden öyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?