2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.

Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)

Kizlar bnim arkadasim calisir raporu almisti ama sknti cekti bozmak istemedi raporu aile hekiminden gribim diyerek rapor aldi dogumdan dusmedi kadin dogum olmadigi surece dogum izninden dusus olmuyo aklinizda olsun

Evet canım normal olabiliyormuş ben de duyunca rahatladım. Tabiki önceliğim bebeğimin sağlığı. Ben anne karnında ona zarar verebileceğini düşünmüştüm. Başka bir doktora daha göründüm. Hiç sıkıntı yok, hareketleri normal şekilde takip et, kordon yapısı bebeğin boğulmasını önleyecek yapıdadır dedi. 3 4 kez dolanmaya bile boğulmazlar doğum sezeryan olur sadece dedi. Senin yeni mi dolanmış peki. Bir de bebişin çok hareketli mi senin de

dun dogdu pasalar cnm bırınde solunumla ılgılı ufak bır sıkıntı varmıs kuveze koymuslar dıgerı annecıgıyleydı dun oyle yazılmıstı ınsallah daha da ıyı olcaklar

Dogum yapmis canim, bebislerden biri minik oldugu icin kuvezdeymis, digeri yaninda ama o da emmek istemiyormus ama cok sukur hepsi iyiymis
sağolun arkadaşlar bilgi verdiğiniz için.

Canım konuyu iyi araştırdınız mı, hangi sebepten alırsan al, düşüyor diye biliyorum, ben sağlık bakanlığında çalışıyorum, bizde öyle...

İnşallah bizde öyle oluUruz,artik agrilarima dayanmiuorum 20 nisanda 37 haftalık olacagiz, doktorlar konusayim alsin diyorjm, her kafadan ayri ses cikiyor biraz daha bekle, ya sorun olursa diyorlar , 33. Haftada ciğer geliştirici yaoildi zaten suyum erken gelirse diye, kafam çok karisik

canım çok çok hareketliydi oğulcazım, son bir hafta içinde dolanmış geçen hafta yoktu, hareketleri biraz azaldı bir kaç gündür, bugün tekrar nst ye girdim, bebek gayet iyi çıktı da benim sancı çıktı, üstelik rahimde de yumuşama var, haftası erken diye dert etmiyorum ama çok ufak daha 2300 gr, hayırlısı bakalım takip olucaz...

Yok canim istegimle değil kesin de değil. Ama yüzde 80 öyle. Bebek kaç aydır aynı pozisyonda dönmüyor. Bir de cok kılo almışım ve ödemim çok fazla. Risk almak istemiyor doktorum. Bir de bebiş tedaviyle olduğu için Daha temkinli korkuyor garantiye almak istiyor

Kullanıcı İsmi istiyorum bende alacağım çok cici şeler beğendim

Y
Gunaydin kizlar.. doktora randevumuz var bgn.. 10.30 da oglusumlaa buluscaz. Bakalim kordonla aramiz nasil bu hafta

Ay inşallah çıkmış olsun o kordon boyundan :) hayırlı haberlerle gel canım bana da umut olursun inşallah

Allah şifa versin canım , tabi ki öyle düşünme. Onlar melek her türlü sıkıntıları olacak ama annesinin onu ne kadar çok sevdiğini bilecek. Zordur biliyorum ama ağlamamaya çalış en azından. Ben ağladığım günlerde kızım çok az hareket ediyor sanki, bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

İnşallah tatlım haklısın gerçekten öyle ama o kadar boş konuşan insan var ki. Felaket tellalı hepsi.
Bu arada normal sezeryan farketmez canım, inan sağlıklı olması önemli. Ayrıca duraksama yaşayabilir şimdiden bunları düşünme hayırlısı olsun hakkında

Kizlar eksikleriniz kaldi mi? Ben emzik ve biberon almadim. Bir de bebegin vucudunu neyle yikamam lazim? Sebamed sampuan aldim ama sabunu alsam mi bilemedim. Biberon dr browns cam diye dusundum. Bir an once tamamlamaliyim sanirim.

kızlarr, doktordan geldik, 3 kilo 17 gr olmusuz boyumuz da 49 cm :) yakında dogacak sanırım:) ters duruyodu , simdi duzelmis kafasını asagıya vermis ama doktor suyun cok o yuzden rahat hareket ediyor sürekli dönebilir dedi. Haftaya tekrar kontrol var ama bu arada suyun gelirse hemen gel dedi, sanırım oyle bir ihtimal var :) velhasıl kelam benim velet erken gelecek sanki de oyle hissettim niyeyse. dogum iznine de ayrıldım bu gun, raporu aldım ama iş yerine gelicem bi kac gun daha. bizden haberler boyle :)

kredi kartıyla aldn dimi cnm hadi bakalım sennkiler gelsnde bnde bi cesaretlenp alym
kuzum sanal kart kullandım nolur nolmaz diye 200 tl limit koymuştum bişey olursa en azından giden o olsun diye. tmm cnm ben gelince haber veririm sana ama çok geç egeliyor heralde 5-25 gün felan yazıyodu

Bu gün hastaneye gotureceğim masa süsleme ve ikramliklarimi yikayip hazirliyorum kizlar hepsi cam inşallah kirmadan goturebiliriz h.sonu ayrintili ultrasona gidicem donuste koli alip sarip arabanin bagajina koyucam inş. Ben hastaneye limonata, cam fanusta (onun resmini cekmedim) poğaça kurabiye lavanta kesesi gelen cocuklara vermek icinde lolipop ve oglumun isminin yazili oldugu cikolatalardan goturucem. Mevlut icin ayrica bebek arabali kutuda draje cikolata, kokulu sabun, gul suyu vs de hazirladim. Artik son hazirliklar hergecen gun ve gece sancilarim arttikca korkuyorum kararlastirdigimiz gunden once dogurucam diye. Artik hersey hazir olsun istiyorum, aklimda biseyler kaldikca huzursuz oluyorum

Eklentiler

• image.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 129
Inan yoruldum canım annem mutfağı halletti ben makine çalıştırdım durdum valla camlar parlıyor inşallah yağmur yapmaz

Ama çok yoruldum belim ağrıdı
Benim camlar pazartesi silindi sali yagmur yagdi:)dikkat et canim is olur bisekilde yorma sen kendini

Kullanıcı İsmi istiyorum bende alacağım çok cici şeler beğendim
evet yaa ben bir sürü şeyler aldım eşim zor tuttu burdada kaldığım yerden devam ediyorum inşallah güzel şeyler gelir.

Ben de çok az tuketiyordum canım yemeklerimde tuz tadı hiç olmaz ama neden öyle oldu anlamadım
canım ayaklarını yukarda tut biraz oda yapabilir ben iş yerinde sallandırıyodum şişmeye başladı masanın altına bişeyler koydum uzatıyorum şimdi çokta rahat ediyorum dene bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…