2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım konuyu iyi araştırdınız mı, hangi sebepten alırsan al, düşüyor diye biliyorum, ben sağlık bakanlığında çalışıyorum, bizde öyle...
cnm sadece heyet raporunda etkilemiyor di mi onun dışındakilerin hepsi normalde düşüyor

cnm sadece heyet raporunda etkilemiyor di mi onun dışındakilerin hepsi normalde düşüyor
canım heyet dahil tüm raporlar düşer, çünkü aktarma demek sağlıklıyım çalışırım demek, her ne sebeple rahatsızlanırsan rahatsızlan, kaç hekim imzalı olursa olsun, doğum sonundan düşüyor, ve hatta yıllık izin bile aldırmıyorlar, ne alakaysa....

nerden anlıyorsunuz geç döllendigini
Ilk 5 at sat a göre 4 gün geri çıkıyor bebiş ve doktor söylüyor ilk gittiğinde. Ayrıca adet gecikmesinde testte hemen çıkmamıştı hamileliğim. Bu şekilde anlaşılabiliyor. Sizce anlaşılması mümkün değil mi ki?

Kizlar eksikleriniz kaldi mi? Ben emzik ve biberon almadim. Bir de bebegin vucudunu neyle yikamam lazim? Sebamed sampuan aldim ama sabunu alsam mi bilemedim. Biberon dr browns cam diye dusundum. Bir an once tamamlamaliyim sanirim.
Canım ben dün son siparişlerimi verdim bitti gibi görünüyor..biberon bende dr brown's cam aldım emzik philips avent aldım,bir iki de hediye geldi wee nin,bakım ürünlerini de ben organicare tercih ettim tamamen organik olduğu için.. tamamlanınca insanın üstünden bir yük gidiyor rahatladım ben doğrusu :)darısı size inş..

Yusuf uras bence canım :)

BEN ARASTIRCAM CANIM ZTN IS YERINDEKI IK DA TAM BILMIOKI NERDEN OGRENCEZ TAM OLARAK ONU BILMIYORUM

Oyu yerim ya bana da çok hareketli bebeklerde olur dediler. Oh maşallah iyi olsun kuzum zamanını bekler inşallah. Zaten bundan sonra çok hızlı kilo alacak :)

Kizlar eksikleriniz kaldi mi? Ben emzik ve biberon almadim. Bir de bebegin vucudunu neyle yikamam lazim? Sebamed sampuan aldim ama sabunu alsam mi bilemedim. Biberon dr browns cam diye dusundum. Bir an once tamamlamaliyim sanirim.
Canım hala var bitmiyor eksikler maalesef :) vücudunu sebamedle yıkıcam saç ve vücut yazıyor çünkü üstünde zaten. Bir de çok az şampuanla yıkıcam. Tülbentle yıkanırmış ilk zaman. Biberon da bende dr browns cam aldım.

Ohh öaşallah 3 kg olmuş annesi artık hayırlı zamanda doğabilir inşallah maşallah tosunumuza :)))

Ne güzel özenmişsiniz valla bravo çok beğendim :) hepsini hayırlısıyla kullanıp dağıt canım. Ben de limonata dağıtayım en iyisi loğusa şerbeti hiç hoş değil evde mi yapacaksın yoksa hazır mı alacaksın limonatayı.

Kuzular junes duailemutluluk mevzuatta yazıyor maalesef 32 den sonra ne sebeple olursa olsun aldığınız bir gün rapor bile izninizden düşer. Diğer türlüsü mümkün değil eminim ben :)) düşmedi diyen de farkında değildir düşmüştür. Özelde de kamuda da durum bu üzgünüm.

Hangi satıcı dan aldın bende erkek için Ugg alacam

aldıklarını neden paylaşmadın biraz kız cicileri göreyim eminim herşey harika dır

Benim camlar pazartesi silindi sali yagmur yagdi:)dikkat et canim is olur bisekilde yorma sen kendini
Senin de her hafta kadın geliyordu sanırım değil mi canım. Benim ev temizliği bitti şükür, haftaya da perdeleri ve Duvarları halledecek abla eğer doğurmazsam

Y
Yusuf eren:)

Senin de her hafta kadın geliyordu sanırım değil mi canım. Benim ev temizliği bitti şükür, haftaya da perdeleri ve Duvarları halledecek abla eğer doğurmazsam
Benim badana oldugu ucin yangin olmustuya duvar silinmedi canim.kendim yapamiyorum kadin geliyor ben gunluk toplama isleri yapiyorum yemek vs.simdi temizligimiz bitti sukur cantLar arabaya gitti .cikolata ve lokum siparislerini halledicem ins

Cok guzel olmus csnim hersey ellerine saglok

Maşallah tam tosuncuk annesi ne güzel haberlerle dönmüşsün, artık evinde bol bol dinlen kuzucuk gelene kadar:)

Ben ilk oğlumda sebamedin sabununu kullanmıştım, yine aynısndan aldım. Biberon ve emzikte mamajoo aldım ben. Gerçi ben oğlumda hiç biberon kullanmamıştım ama ne olur ne olmaz diye bir tane alıp çantamıza koydum inş yine gerek kalmaz

Canım hastaneye evde yap götür çok zor olur diye hazır limonata alıcam, evde kurabiye ve poğaça yapıp götürücem inş. Mevlütte annemler lohusa şerbeti yapıcak.

tabikide anlaşılır ben o kısmını düşünemedim ayrıca gülme işaretinin o kadar abartılı olmasını istememiştim :)
başka bi hava katmış yazıma ...
bende merak ediyodum bi yönteminiz mi var aceba die merak ettim...

arkadaşlar merhaba. çoğu eksiklerimiz tamam. herşeyi hallettik çok şükür. ama bebek bakım ürünlerinden neye karar vermeli ne almalıyım bilemedim . şampuan ve nemlendirici krem almak istiyorum . mustela ürünleri iyi diyorlar. onlardan almayı düşünüyorum . ama çok pahalı . eşim bile johns. baby 200 ml olan şampuan 9 tl iken neden diğerine 40 tl vereyim diyor. siz ne kullandınız yada neler tercih edip alacaksınız ? yardım edin

Canım ben bakım ürünlerini unibaby aldım, sabununu sebamed aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…