- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
canım sen ne siparişi vermiştin istediklerin güzel geldimi ?http://www.aliexpress.com/snapshot/6598994860.html?orderId=66719216567063 umarım düzgün atabilmişimdir
cnm sadece heyet raporunda etkilemiyor di mi onun dışındakilerin hepsi normalde düşüyorCanım konuyu iyi araştırdınız mı, hangi sebepten alırsan al, düşüyor diye biliyorum, ben sağlık bakanlığında çalışıyorum, bizde öyle...
canım heyet dahil tüm raporlar düşer, çünkü aktarma demek sağlıklıyım çalışırım demek, her ne sebeple rahatsızlanırsan rahatsızlan, kaç hekim imzalı olursa olsun, doğum sonundan düşüyor, ve hatta yıllık izin bile aldırmıyorlar, ne alakaysa....cnm sadece heyet raporunda etkilemiyor di mi onun dışındakilerin hepsi normalde düşüyor
Ilk 5 at sat a göre 4 gün geri çıkıyor bebiş ve doktor söylüyor ilk gittiğinde. Ayrıca adet gecikmesinde testte hemen çıkmamıştı hamileliğim. Bu şekilde anlaşılabiliyor. Sizce anlaşılması mümkün değil mi ki?nerden anlıyorsunuz geç döllendigini
Canım ben dün son siparişlerimi verdim bitti gibi görünüyor..biberon bende dr brown's cam aldım emzik philips avent aldım,bir iki de hediye geldi wee nin,bakım ürünlerini de ben organicare tercih ettim tamamen organik olduğu için.. tamamlanınca insanın üstünden bir yük gidiyor rahatladım ben doğrusu :)darısı size inş..Kizlar eksikleriniz kaldi mi? Ben emzik ve biberon almadim. Bir de bebegin vucudunu neyle yikamam lazim? Sebamed sampuan aldim ama sabunu alsam mi bilemedim. Biberon dr browns cam diye dusundum. Bir an once tamamlamaliyim sanirim.
Evet dün salı oıdupuna göre benim camlar da gitti yapacak bişi yokBenim camlar pazartesi silindi sali yagmur yagdi:)dikkat et canim is olur bisekilde yorma sen kendini
Yusuf uras bence canım :)Kizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
BEN ARASTIRCAM CANIM ZTN IS YERINDEKI IK DA TAM BILMIOKI NERDEN OGRENCEZ TAM OLARAK ONU BILMIYORUM
Oyu yerim ya bana da çok hareketli bebeklerde olur dediler. Oh maşallah iyi olsun kuzum zamanını bekler inşallah. Zaten bundan sonra çok hızlı kilo alacak :)canım çok çok hareketliydi oğulcazım, son bir hafta içinde dolanmış geçen hafta yoktu, hareketleri biraz azaldı bir kaç gündür, bugün tekrar nst ye girdim, bebek gayet iyi çıktı da benim sancı çıktı, üstelik rahimde de yumuşama var, haftası erken diye dert etmiyorum ama çok ufak daha 2300 gr, hayırlısı bakalım takip olucaz...
Canım hala var bitmiyor eksikler maalesef :) vücudunu sebamedle yıkıcam saç ve vücut yazıyor çünkü üstünde zaten. Bir de çok az şampuanla yıkıcam. Tülbentle yıkanırmış ilk zaman. Biberon da bende dr browns cam aldım.Kizlar eksikleriniz kaldi mi? Ben emzik ve biberon almadim. Bir de bebegin vucudunu neyle yikamam lazim? Sebamed sampuan aldim ama sabunu alsam mi bilemedim. Biberon dr browns cam diye dusundum. Bir an once tamamlamaliyim sanirim.
Ohh öaşallah 3 kg olmuş annesi artık hayırlı zamanda doğabilir inşallah maşallah tosunumuza :)))kızlarr, doktordan geldik, 3 kilo 17 gr olmusuz boyumuz da 49 cm :) yakında dogacak sanırım:) ters duruyodu , simdi duzelmis kafasını asagıya vermis ama doktor suyun cok o yuzden rahat hareket ediyor sürekli dönebilir dedi. Haftaya tekrar kontrol var ama bu arada suyun gelirse hemen gel dedi, sanırım oyle bir ihtimal var :) velhasıl kelam benim velet erken gelecek sanki de oyle hissettim niyeyse. dogum iznine de ayrıldım bu gun, raporu aldım ama iş yerine gelicem bi kac gun daha. bizden haberler boyle :)
Bu gün hastaneye gotureceğim masa süsleme ve ikramliklarimi yikayip hazirliyorum kizlar hepsi cam inşallah kirmadan goturebilirizh.sonu ayrintili ultrasona gidicem donuste koli alip sarip arabanin bagajina koyucam inş. Ben hastaneye limonata, cam fanusta (onun resmini cekmedim) poğaça kurabiye lavanta kesesi gelen cocuklara vermek icinde lolipop ve oglumun isminin yazili oldugu cikolatalardan goturucem. Mevlut icin ayrica bebek arabali kutuda draje cikolata, kokulu sabun, gul suyu vs de hazirladim. Artik son hazirliklar hergecen gun ve gece sancilarim arttikca korkuyorum kararlastirdigimiz gunden once dogurucam diye. Artik hersey hazir olsun istiyorum, aklimda biseyler kaldikca huzursuz oluyorum
Kuzularcnm sadece heyet raporunda etkilemiyor di mi onun dışındakilerin hepsi normalde düşüyor
Hangi satıcı dan aldın bende erkek için Ugg alacamevet yaa ben bir sürü şeyler aldım eşim zor tuttu burdada kaldığım yerden devam ediyorum inşallah güzel şeyler gelir.
canım ayaklarını yukarda tut biraz oda yapabilir ben iş yerinde sallandırıyodum şişmeye başladı masanın altına bişeyler koydum uzatıyorum şimdi çokta rahat ediyorum dene bi istersen
Senin de her hafta kadın geliyordu sanırım değil mi canım. Benim ev temizliği bitti şükür, haftaya da perdeleri ve Duvarları halledecek abla eğer doğurmazsamBenim camlar pazartesi silindi sali yagmur yagdi:)dikkat et canim is olur bisekilde yorma sen kendini
Yusuf eren:)Kizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
bnde sanal kart yok yaa kredi kartıyla alabliyomyz acbakuzum sanal kart kullandım nolur nolmaz diye 200 tl limit koymuştum bişey olursa en azından giden o olsun diye. tmm cnm ben gelince haber veririm sana ama çok geç egeliyor heralde 5-25 gün felan yazıyodu
Benim badana oldugu ucin yangin olmustuya duvar silinmedi canim.kendim yapamiyorum kadin geliyor ben gunluk toplama isleri yapiyorum yemek vs.simdi temizligimiz bitti sukur cantLar arabaya gitti .cikolata ve lokum siparislerini halledicem insSenin de her hafta kadın geliyordu sanırım değil mi canım. Benim ev temizliği bitti şükür, haftaya da perdeleri ve Duvarları halledecek abla eğer doğurmazsam
Cok guzel olmus csnim hersey ellerine saglokBu gün hastaneye gotureceğim masa süsleme ve ikramliklarimi yikayip hazirliyorum kizlar hepsi cam inşallah kirmadan goturebilirizh.sonu ayrintili ultrasona gidicem donuste koli alip sarip arabanin bagajina koyucam inş. Ben hastaneye limonata, cam fanusta (onun resmini cekmedim) poğaça kurabiye lavanta kesesi gelen cocuklara vermek icinde lolipop ve oglumun isminin yazili oldugu cikolatalardan goturucem. Mevlut icin ayrica bebek arabali kutuda draje cikolata, kokulu sabun, gul suyu vs de hazirladim. Artik son hazirliklar hergecen gun ve gece sancilarim arttikca korkuyorum kararlastirdigimiz gunden once dogurucam diye. Artik hersey hazir olsun istiyorum, aklimda biseyler kaldikca huzursuz oluyorum
Maşallah tam tosuncuk annesi ne güzel haberlerle dönmüşsün, artık evinde bol bol dinlen kuzucuk gelene kadar:)kızlarr, doktordan geldik, 3 kilo 17 gr olmusuz boyumuz da 49 cm :) yakında dogacak sanırım:) ters duruyodu , simdi duzelmis kafasını asagıya vermis ama doktor suyun cok o yuzden rahat hareket ediyor sürekli dönebilir dedi. Haftaya tekrar kontrol var ama bu arada suyun gelirse hemen gel dedi, sanırım oyle bir ihtimal var :) velhasıl kelam benim velet erken gelecek sanki de oyle hissettim niyeyse. dogum iznine de ayrıldım bu gun, raporu aldım ama iş yerine gelicem bi kac gun daha. bizden haberler boyle :)
Olsun canim cerceveler tmiz camlarada cok gelmemis saglik olsunEvet dün salı oıdupuna göre benim camlar da gitti yapacak bişi yok
Ben ilk oğlumda sebamedin sabununu kullanmıştım, yine aynısndan aldım. Biberon ve emzikte mamajoo aldım ben. Gerçi ben oğlumda hiç biberon kullanmamıştım ama ne olur ne olmaz diye bir tane alıp çantamıza koydum inş yine gerek kalmazKizlar eksikleriniz kaldi mi? Ben emzik ve biberon almadim. Bir de bebegin vucudunu neyle yikamam lazim? Sebamed sampuan aldim ama sabunu alsam mi bilemedim. Biberon dr browns cam diye dusundum. Bir an once tamamlamaliyim sanirim.
Yusuf uras bence canım :)
Oyu yerim ya bana da çok hareketli bebeklerde olur dediler. Oh maşallah iyi olsun kuzum zamanını bekler inşallah. Zaten bundan sonra çok hızlı kilo alacak :)
Canım hala var bitmiyor eksikler maalesef :) vücudunu sebamedle yıkıcam saç ve vücut yazıyor çünkü üstünde zaten. Bir de çok az şampuanla yıkıcam. Tülbentle yıkanırmış ilk zaman. Biberon da bende dr browns cam aldım.
Ohh öaşallah 3 kg olmuş annesi artık hayırlı zamanda doğabilir inşallah maşallah tosunumuza :)))
Ne güzel özenmişsiniz valla bravo çok beğendim :) hepsini hayırlısıyla kullanıp dağıt canım. Ben de limonata dağıtayım en iyisi loğusa şerbeti hiç hoş değilevde mi yapacaksın yoksa hazır mı alacaksın limonatayı.
Kuzularjunes duailemutluluk mevzuatta yazıyor maalesef 32 den sonra ne sebeple olursa olsun aldığınız bir gün rapor bile izninizden düşer. Diğer türlüsü mümkün değil eminim ben :)) düşmedi diyen de farkında değildir düşmüştür. Özelde de kamuda da durum bu üzgünüm.
Ilk 5 at sat a göre 4 gün geri çıkıyor bebiş ve doktor söylüyor ilk gittiğinde. Ayrıca adet gecikmesinde testte hemen çıkmamıştı hamileliğim. Bu şekilde anlaşılabiliyor. Sizce anlaşılması mümkün değil mi ki?
Canım ben bakım ürünlerini unibaby aldım, sabununu sebamed aldım.arkadaşlar merhaba. çoğu eksiklerimiz tamam. herşeyi hallettik çok şükür. ama bebek bakım ürünlerinden neye karar vermeli ne almalıyım bilemedim . şampuan ve nemlendirici krem almak istiyorum . mustela ürünleri iyi diyorlar. onlardan almayı düşünüyorum . ama çok pahalı . eşim bile johns. baby 200 ml olan şampuan 9 tl iken neden diğerine 40 tl vereyim diyor. siz ne kullandınız yada neler tercih edip alacaksınız ? yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?