2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim canim bak brn bubchen marka aldim bitkisel hem set halinde aldim cokta guzel kokuyo insallah memnun kaliriz alman markasinin urunu arastir istersen bi

Kızlar naber? 27 nisana gün verdi doktorum. Allahın izniyle 12 gün bi şey kaldı oğluşa ama doğum korkum çok fazla. Sez. Olucam kesin sadece genel mi spinal mi ona karar veremedim. Cuma kontrolüm var yine doktorla konuşucam bakalım ne dicek. Sizlerden tecrübesi olanlar varsa dinlemek isterim

bübchen ve unibaby ürünlerini aldım canım ben

Canım hiç birşeye boşa para harcama . Mesela göğüs kremleri bile arada çok fark var doktorum dedi hepsinin içeriği aynı .Yani ben herşeyin uygununu bulup aldım hiçte fark yok . Bimde 2.5 Mu ne bebek şampuanı var . Ben bi Bimden aldım bi de johns baby bebek yağı kampanya ile aldım 9 a ama gerçekten fark göremedim hep markaya para harcıyoruz.

ragy H hukukcu_ kızlar ben bu şekilde süsleyeceğim hastane kapimizi bunun icin 4 metre fisto aldim, masa ortumuzun saten fiyonklari dikilirken minik fiyonklarda dikildi, süsüm farkli sadece onunda resmini koyuyorum buraya. Gerçi siz keçe istiyormuşsunuz ama fikir olsun diye paylasiyorum. Kapi susunu 70 tl ye aldim buarada

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 100

maşallah bebişine ben geçen hafta gitmiştim kontrole digeride 22 nisanda :)
rapor ne zman geçerli olacak ben 30 nisana kadar çalışacagımı düşünmüştüm tam 37 hafta oluyorum
erken mi ayrılıyosun yoksa ben mi yanlış tarihi bekliyorum :)

Ben unibaby aldım. Kullanmadığım için bi şey diyenicem ama parabensiz olmasına dikkat ettim. Mustela ithal o yüzden pahalı yurtdışında bu kadar pahalı değil aslında döviz vergi vs fiyatı katlanıyor. Mustelanın her şeyine gerek yok ama bi kaç ürününü aldım ben o da diğer markalarda muadili olmadığı için.

Benim de ayni,2 mayista alacakti.suyu azalinca her an alabiliriz dedi ne zaman dogacagi belli degilhaftada 2 kere takip edecek

Canim
canim bak brn bubchen marka aldim bitkisel hem set halinde aldim cokta guzel kokuyo insallah memnun kaliriz alman markasinin urunu arastir istersen bi
bubchen bende çok duydum bundan da memnun olan çok kişi var. set halinde nerden ne kadar aldın hatırlıomusun canım

Canım konuyu iyi araştırdınız mı, hangi sebepten alırsan al, düşüyor diye biliyorum, ben sağlık bakanlığında çalışıyorum, bizde öyle...
bana aıle hekımının dedıgı buydu ben baska bırıne sormadım tam anlamıyla nereye sorcaz bılmıyorum varsa bılgınız soyleyınde arayıp soralım en ıyısını ogrenelım paylaşalım

mustelanın hangi ürünlerini tercih ettiniz ? neler aldınız birde ? ben sadece saç*vucut şampuanı bir olandan bide yağ yada vücut kremi almayı düşünüorum çünkü başka bişey alınıyormu bebeğe

Kizlar benim ew bu hafta sonu boya olarak ve odasi sonra gelicek insallah havalar guzel olur cunku benim ewim sobali odamdan soba kalkmasi lazim usumeyiz insallah bian once odasi gelsin istiyorum esyalari yikayip utuleyip yerlestircem bitek dogum cantamizdakiler yikanip utulendi malesef ki ewim kucuk oldugu icin yer bulamiyoruz hic biseye

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel az kalmış, 5 Mayısta bizim nasipse. Bende sezeryan yapıcam, ben genel istiyorum ama sipinalde bebeğin çıktığını hissetmek sesini duymak, hemen görebilmek, odaya birlikte gidebilmek çok güzel olmalı eminim. İlk doğumum normaldi epidural aldım bel ağrım kalıcı oldu diye genel tercih ediyorum ben.

ya ıyıce kafam karıstı ee bız sımdı aylık kontrole gıdıyoruz ondada alıyoruz odamı dusuyor ama ben mevzuatı okudugumda hamılelık ıcın çalışana muayne ıcın ucretlı ızın verılır yazıyor

Boya kokusu hemen gitmiyor canım keşke birkaç hafta önce boyatsaydınız. Bebeğin giysilerini yıkayıp ütüleyip hurca kaldırabilirsin canım odası geldikten sonrada siler hemen yerleştirirsin ben öyle yaptım, ütüsü bozulanların üstünden geçtim sadece. Allah kolaylık versin

Phycobebe mi öyle bir ürünü var alt temizlemek için. Islak mendil kullanmak istemediğimden onu aldım. Unibabynin yeni doğan ıslak mendilini bebe yağı köpük şampuanı pişik kremi nemlendirici sütünü ve kulak çubuğunu aldım. Fiyatı oldukça uygun hepsi parabensiz bakalım memnun kalırım inş

Canim icindeki hisse hic kulak asma,umutlu olmaya devam et,benim de adetlerim cok duzenlidir.benim bildigim gec dollenmede adet duzensizligi degilde daha gec araliklara adet oluyorsun.normalde 28 gunde birken Gec dollenler 30-31 gunde bir adet oluyormus.

anladım canım şimdilik bende bi sıkıntı yok inşallah ilerdede çıkmaz izin konusunda birazcık rahatım

Hangi satıcı dan aldın bende erkek için Ugg alacam

aldıklarını neden paylaşmadın biraz kız cicileri göreyim eminim herşey harika dır
paylaşayım kuzum birazdan stıcı olarak hiç bakmadım hangisi gözüme güzle geldiyse onu aldım valla

bnde sanal kart yok yaa kredi kartıyla alabliyomyz acba
canım bankanı ara kendi kartınla bağlantılı sanal kart numarası veriyorlar benim kartımın limiti çok fazla yüksek bişey olursa Allah korusun riske atamadım ama internet alışverişler için sanal kart veriyor çoğu banka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…