- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Epiduralden kolay diyorlar spinal için. Ama bende heyecan olur korku olur tansiyonum nabzım düşer diye bir stres var ondan genel düşünüyorum. Genelde anesteziden uyanmak beni korkutuyor. Kürtaj olmuştum genel anestezi ile uyanınca çok kötü oldum ağladım kriz gibi bi şey geçirdim tabi herkeste böyle olmuyordur. Benimki bir sinir boşalmasıydı da galiba şimdi aklıma o grliyor korkuyorumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel az kalmış, 5 Mayısta bizim nasipse. Bende sezeryan yapıcam, ben genel istiyorum ama sipinalde bebeğin çıktığını hissetmek sesini duymak, hemen görebilmek, odaya birlikte gidebilmek çok güzel olmalı eminim. İlk doğumum normaldi epidural aldım bel ağrım kalıcı oldu diye genel tercih ediyorum ben.
cnm ben 28 gunde bır adet oluyordum cokta duzenlıydı ama bnmkı gec dollenme bence gec donllenme tamamen vucutla alakalı adetın aralıgına fln bakmıyor yumurtlama ne kdr gecse dollenmede o kdr gecCanim icindeki hisse hic kulak asma,umutlu olmaya devam et,benim de adetlerim cok duzenlidir.benim bildigim gec dollenmede adet duzensizligi degilde daha gec araliklara adet oluyorsun.normalde 28 gunde birken Gec dollenler 30-31 gunde bir adet oluyormus.
Ya canim anlayamadigim p.tesi ozele gitmistim ordaki doktor suyun gayet guzel dedi bir gun sonra su artmis cikiyor var bu iste bir gariplik yarin belli olur insaAllahBir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.
Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)
Canim ali expressten mi aldin o sitede gumruk parasi sonrada aliniyor haberin varmicountryrose cnm normal resmi kopyalama olmaığı için screen yaptım deneme amaçlı kızceme bunları aldım iş yerindeki arkadaşlarda bluz felan aldılar inşallah güzel gelirse daha alıcam çok şeyler var arkadaşımında kızı var yeni doğdu hepsinden ikişer tane aldım
Benim de öyle canım, her hafta geliyor çok şükür :) ben de bugün halledicem onları, senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısıBenim badana oldugu ucin yangin olmustuya duvar silinmedi canim.kendim yapamiyorum kadin geliyor ben gunluk toplama isleri yapiyorum yemek vs.simdi temizligimiz bitti sukur cantLar arabaya gitti .cikolata ve lokum siparislerini halledicem ins
Çok mantıklı canım ben de öyle yapayım aklıma yattı. Şerbeti çoluk çocuk da içmez. Var mı aklında belli bir marka peki limonata için?Canım hastaneye evde yap götür çok zor olur diye hazır limonata alıcam, evde kurabiye ve poğaça yapıp götürücem inş. Mevlütte annemler lohusa şerbeti yapıcak.
Aldığın herşey çok güzel canım güle güle kullansın bebişler peki 50 dolara kadar mı limit vsr onu aşınca gümrüğe takılıyor muanladım canım şimdilik bende bi sıkıntı yok inşallah ilerdede çıkmaz izin konusunda birazcık rahatım
paylaşayım kuzum birazdan stıcı olarak hiç bakmadım hangisi gözüme güzle geldiyse onu aldım valla
canım bankanı ara kendi kartınla bağlantılı sanal kart numarası veriyorlar benim kartımın limiti çok fazla yüksek bişey olursa Allah korusun riske atamadım ama internet alışverişler için sanal kart veriyor çoğu banka
Mrb ben de mustela.da karar kıldım. Pahalı evet ama bebeğimin cildine ilk kez değecek kaliteli olsun. Kimyasal olmasın. En azından yaşına kadar diyorum. Ben hesapladım en fazla 200 lira tutuyo. Ürünler de en az 8-9 ay yeter diyolar.arkadaşlar merhaba. çoğu eksiklerimiz tamam. herşeyi hallettik çok şükür. ama bebek bakım ürünlerinden neye karar vermeli ne almalıyım bilemedim . şampuan ve nemlendirici krem almak istiyorum . mustela ürünleri iyi diyorlar. onlardan almayı düşünüyorum . ama çok pahalı . eşim bile johns. baby 200 ml olan şampuan 9 tl iken neden diğerine 40 tl vereyim diyor. siz ne kullandınız yada neler tercih edip alacaksınız ? yardım edin
MasaAllah canim tosuncuk olacak seninkidekızlarr, doktordan geldik, 3 kilo 17 gr olmusuz boyumuz da 49 cm :) yakında dogacak sanırım:) ters duruyodu , simdi duzelmis kafasını asagıya vermis ama doktor suyun cok o yuzden rahat hareket ediyor sürekli dönebilir dedi. Haftaya tekrar kontrol var ama bu arada suyun gelirse hemen gel dedi, sanırım oyle bir ihtimal var :) velhasıl kelam benim velet erken gelecek sanki de oyle hissettim niyeyse. dogum iznine de ayrıldım bu gun, raporu aldım ama iş yerine gelicem bi kac gun daha. bizden haberler boyle :)
Haydi hayırlısı 2 haftadan az kaldı canım :) benim tecrübem yok ama ben sezeryan olursam epidural ya da spinal isteyeceğim.Kızlar naber? 27 nisana gün verdi doktorum. Allahın izniyle 12 gün bi şey kaldı oğluşa ama doğum korkum çok fazla. Sez. Olucam kesin sadece genel mi spinal mi ona karar veremedim. Cuma kontrolüm var yine doktorla konuşucam bakalım ne dicek. Sizlerden tecrübesi olanlar varsa dinlemek isterim
Aaaaaa bebe geliyor mu yani ayyy heyecan yaptım çok çok az kalmış canım hayırlı olsunKızlar naber? 27 nisana gün verdi doktorum. Allahın izniyle 12 gün bi şey kaldı oğluşa ama doğum korkum çok fazla. Sez. Olucam kesin sadece genel mi spinal mi ona karar veremedim. Cuma kontrolüm var yine doktorla konuşucam bakalım ne dicek. Sizlerden tecrübesi olanlar varsa dinlemek isterim
Ozaman anlaştık tamam ben de yanlış anladım gülücüktentabikide anlaşılır ben o kısmını düşünemedim ayrıca gülme işaretinin o kadar abartılı olmasını istememiştim :)
başka bi hava katmış yazıma ...
bende merak ediyodum bi yönteminiz mi var aceba die merak ettim...
Stres yapma tatlım daha çok zamanın var hemen havalandırmaya başlarsın evini bir ayda anca çıkıyor koku, çamaşırları da yıkar hurca koyarsın bu arada. Ohh kafan rahat olur. Artık havalar mis gibi oldu hiç merak etme :)Kizlar benim ew bu hafta sonu boya olarak ve odasi sonra gelicek insallah havalar guzel olur cunku benim ewim sobali odamdan soba kalkmasi lazim usumeyiz insallah bian once odasi gelsin istiyorum esyalari yikayip utuleyip yerlestircem bitek dogum cantamizdakiler yikanip utulendi malesef ki ewim kucuk oldugu icin yer bulamiyoruz hic biseye
Canım ogün izinli oluyorsun raporlu değil. Mazaret izni başka bişey ama rapor direk doğum izninden Düşüyor.ya ıyıce kafam karıstı ee bız sımdı aylık kontrole gıdıyoruz ondada alıyoruz odamı dusuyor ama ben mevzuatı okudugumda hamılelık ıcın çalışana muayne ıcın ucretlı ızın verılır yazıyor
arkadaşlar merhaba. çoğu eksiklerimiz tamam. herşeyi hallettik çok şükür. ama bebek bakım ürünlerinden neye karar vermeli ne almalıyım bilemedim . şampuan ve nemlendirici krem almak istiyorum . mustela ürünleri iyi diyorlar. onlardan almayı düşünüyorum . ama çok pahalı . eşim bile johns. baby 200 ml olan şampuan 9 tl iken neden diğerine 40 tl vereyim diyor. siz ne kullandınız yada neler tercih edip alacaksınız ? yardım edin
Canım çok faydalı şeyler yazmışsın ben de birşey danışayım sana. Bende desitin mor olan pişik kremi var, onu önlem Amaçlı kullanabilirmiyim. Yoksa önlem Amaçlı olan farklı mı ?Ben oğluma banyodan sonra sebamedin losyonunu kullanayım dedim pamuk gibi cildi pütür pütür olduzaten o kadar saf yumuşak ve mükemmel ciltleri varkı pahalı kozmetikleri kullanmaya hiç gerek yok aslında unibaby nin yenidoğanlar için şampuanı var en saf olan o bide bebek yağı yeterli . Bebek yağı masaj yaparken çok işe yarıyor. Poposuna kakadan sonra sürmek için hametan pomat iyi geliyor . Yaz bebekleri oldukları için pişikler olabilir onun içinde en iyisi sudocrem veya desitin 27 aylık oğlumdan birçok şeyi deneyerek edindiğim tecrübelerimle yazıyorum
Anlık su artışı azalışı olabilir bence canım benim geçen hafta normalden bu hafta birden azaldı ve artık azalacak, seninki de azalmaya başlar. Belki dün su tutan şeyler yemişsindirYa canim anlayamadigim p.tesi ozele gitmistim ordaki doktor suyun gayet guzel dedi bir gun sonra su artmis cikiyor var bu iste bir gariplik yarin belli olur insaAllah
Epidurali normal doğumda öneriyorlar spinali sez.da. Tabi sen yine konuşursun doktorunla ama spinal daha kolaymış etkisi daha kısa sürüyormuş. Genelin doğum anı rahattır ama sonrası korkutuyor spinalinse doğum anı uff stresliyim kızlaarHaydi hayırlısı 2 haftadan az kaldı canım :) benim tecrübem yok ama ben sezeryan olursam epidural ya da spinal isteyeceğim.
Az kaldı canımcım ama ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Allahım hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsinAaaaaa bebe geliyor mu yani ayyy heyecan yaptım çok çok az kalmış canım hayırlı olsun
ee ben hep rapor alıyorum ıs yerıme verebılmek ıcın o zmn ıs bası kagıdı alcam dr dan anladıgım kadarıylaStres yapma tatlım daha çok zamanın var hemen havalandırmaya başlarsın evini bir ayda anca çıkıyor koku, çamaşırları da yıkar hurca koyarsın bu arada. Ohh kafan rahat olur. Artık havalar mis gibi oldu hiç merak etme :)
Canım ogün izinli oluyorsun raporlu değil. Mazaret izni başka bişey ama rapor direk doğum izninden Düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?