2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Epiduralden kolay diyorlar spinal için. Ama bende heyecan olur korku olur tansiyonum nabzım düşer diye bir stres var ondan genel düşünüyorum. Genelde anesteziden uyanmak beni korkutuyor. Kürtaj olmuştum genel anestezi ile uyanınca çok kötü oldum ağladım kriz gibi bi şey geçirdim tabi herkeste böyle olmuyordur. Benimki bir sinir boşalmasıydı da galiba şimdi aklıma o grliyor korkuyorum

cnm ben 28 gunde bır adet oluyordum cokta duzenlıydı ama bnmkı gec dollenme bence gec donllenme tamamen vucutla alakalı adetın aralıgına fln bakmıyor yumurtlama ne kdr gecse dollenmede o kdr gec

countryrose cnm normal resmi kopyalama olmaığı için screen yaptım deneme amaçlı kızceme bunları aldım iş yerindeki arkadaşlarda bluz felan aldılar inşallah güzel gelirse daha alıcam çok şeyler var arkadaşımında kızı var yeni doğdu hepsinden ikişer tane aldım

Eklentiler

• 1.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 125
  • 2.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 110
  • 4.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 102
  • 5.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 106
  • 6.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 134
  • 7.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 105
  • 8.webp
    26 KB · Görüntüleme: 110
Bir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.

Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)
Ya canim anlayamadigim p.tesi ozele gitmistim ordaki doktor suyun gayet guzel dedi bir gun sonra su artmis cikiyor var bu iste bir gariplik yarin belli olur insaAllah

Canim ali expressten mi aldin o sitede gumruk parasi sonrada aliniyor haberin varmi

Benim badana oldugu ucin yangin olmustuya duvar silinmedi canim.kendim yapamiyorum kadin geliyor ben gunluk toplama isleri yapiyorum yemek vs.simdi temizligimiz bitti sukur cantLar arabaya gitti .cikolata ve lokum siparislerini halledicem ins
Benim de öyle canım, her hafta geliyor çok şükür :) ben de bugün halledicem onları, senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısı

Canım hastaneye evde yap götür çok zor olur diye hazır limonata alıcam, evde kurabiye ve poğaça yapıp götürücem inş. Mevlütte annemler lohusa şerbeti yapıcak.
Çok mantıklı canım ben de öyle yapayım aklıma yattı. Şerbeti çoluk çocuk da içmez. Var mı aklında belli bir marka peki limonata için?

Aldığın herşey çok güzel canım güle güle kullansın bebişler peki 50 dolara kadar mı limit vsr onu aşınca gümrüğe takılıyor mu

Mrb ben de mustela.da karar kıldım. Pahalı evet ama bebeğimin cildine ilk kez değecek kaliteli olsun. Kimyasal olmasın. En azından yaşına kadar diyorum. Ben hesapladım en fazla 200 lira tutuyo. Ürünler de en az 8-9 ay yeter diyolar.

MasaAllah canim tosuncuk olacak seninkide

Haydi hayırlısı 2 haftadan az kaldı canım :) benim tecrübem yok ama ben sezeryan olursam epidural ya da spinal isteyeceğim.

Aaaaaa bebe geliyor mu yani ayyy heyecan yaptım çok çok az kalmış canım hayırlı olsun

Ozaman anlaştık tamam ben de yanlış anladım gülücükten böyle bir Yöntem varmış canım, ilk döllenmeden itibaren hep küçük çıkıyordu oyüzden doktorlar geç döllenme diyor. Hatta geç döllenme deyince kesin kız demişlerdi BÜYÜKLER, genelde kız oluyormuş gerçekten ve bebiş kız :))

Stres yapma tatlım daha çok zamanın var hemen havalandırmaya başlarsın evini bir ayda anca çıkıyor koku, çamaşırları da yıkar hurca koyarsın bu arada. Ohh kafan rahat olur. Artık havalar mis gibi oldu hiç merak etme :)

Canım ogün izinli oluyorsun raporlu değil. Mazaret izni başka bişey ama rapor direk doğum izninden Düşüyor.

Ben oğluma banyodan sonra sebamedin losyonunu kullanayım dedim pamuk gibi cildi pütür pütür oldu zaten o kadar saf yumuşak ve mükemmel ciltleri varkı pahalı kozmetikleri kullanmaya hiç gerek yok aslında unibaby nin yenidoğanlar için şampuanı var en saf olan o bide bebek yağı yeterli . Bebek yağı masaj yaparken çok işe yarıyor. Poposuna kakadan sonra sürmek için hametan pomat iyi geliyor . Yaz bebekleri oldukları için pişikler olabilir onun içinde en iyisi sudocrem veya desitin 27 aylık oğlumdan birçok şeyi deneyerek edindiğim tecrübelerimle yazıyorum

Canım çok faydalı şeyler yazmışsın ben de birşey danışayım sana. Bende desitin mor olan pişik kremi var, onu önlem Amaçlı kullanabilirmiyim. Yoksa önlem Amaçlı olan farklı mı ?

Ya canim anlayamadigim p.tesi ozele gitmistim ordaki doktor suyun gayet guzel dedi bir gun sonra su artmis cikiyor var bu iste bir gariplik yarin belli olur insaAllah
Anlık su artışı azalışı olabilir bence canım benim geçen hafta normalden bu hafta birden azaldı ve artık azalacak, seninki de azalmaya başlar. Belki dün su tutan şeyler yemişsindir

Haydi hayırlısı 2 haftadan az kaldı canım :) benim tecrübem yok ama ben sezeryan olursam epidural ya da spinal isteyeceğim.
Epidurali normal doğumda öneriyorlar spinali sez.da. Tabi sen yine konuşursun doktorunla ama spinal daha kolaymış etkisi daha kısa sürüyormuş. Genelin doğum anı rahattır ama sonrası korkutuyor spinalinse doğum anı uff stresliyim kızlaar

ee ben hep rapor alıyorum ıs yerıme verebılmek ıcın o zmn ıs bası kagıdı alcam dr dan anladıgım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…