Günaydın canım,Gunydin kizlar...Allah bebegini kucagina almis olanlara eve donmeyi alacak olanlarada bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallah....Duaya en cok ihtiyacimiz olan zamandayiz...Benimde bugun kontrolum var bakalim ne olacak sezeryanmi normalmi sorusundan bunaldim bu ara bende:/...insallah hayirli haberlerle doneriz...
hadı hayırlı haberlerle gel canım :)Günaydın kızlar bizim bugün randevunuz var :)) randevusu olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah
Günaydın güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bizim bugün randevunuz var :)) randevusu olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah
Aynen canım ben doğumdan çok Doğumdan sonrasını düşünüyorum ve ınan stres doluyorum. Kaynanam saçma sapan konuşuyor. . Doğumdan sonra da yanımda kalacakmış kim istediyse kalmasını artık. Sürekli o benim torunum deyip deyip duruyor. Neymiş efendim kız gelin gelirmiş. Torun erkek tarafının olurmuş gibi saçma saçma şeyler söylüyor psikolojimi bozdu annemin yanında da sarfetti bir kere Allahtan annem dikkate almadı onu anneme torunumu görmek için benden izin alacaksın demişti. Sonra şaka yapıyorum deyip gulmustu. Offf offffGünaydın canım,
Bende bunaldım ya. Her önüne gelen soruyor. Sana ne ya sana ne yani. Artık belli değil diyip geçiyorum valla. Ben bu insanlara lohusalıkta nasıl dayanacağım bilmem. Eşimin sülalesinin gözü bizde sıkıldım.
Bu arada herkese hayırlı kontroller sağlıklı ve mutlu doğumlar olsun bugünde. İnşallah artık kuvöze giren bebeğimiz olmaz. Girenler de bir an önce çıkar.2bilinmeyen 'i çok merak ediyorum. Kızı nasıl oldu diye. Diğerleri toparlar zaten. Güzel haftalar olsun hepimize.
gunaydınnGünaydın kızlar bizim bugün randevunuz var :)) randevusu olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah
bugün 36. hafta oldumsenin daha 35. hafta görünüyo canım dönme ihtimali yüksek. benim 38. hafta oldu
oluyordur tabi istisnalar ,genel olarak öyle derler kızlar erkeklere göre daha erken gelir diye.O hic belli olmaz canim, benim kizim 41 haftalik dogdu, daha da dogmuyodu da, mudahele ettiler, hastaneye Elimi kolumu sallaya sallaya gittim, ne sanci ne baska.sey
Dogum yapan arkadaslar, Allah anali babali buyutsun, insaallah kuvezdeki bebeklerimiz de bir an once saglikla annelerinin kollarina kavusur.
Benim daba ne cantam hazir, ne ev hazir, yapamiyorum ya, 24 saat uyusam uyurum yani o derece. Bu hafta hallEtmem lazim artk ☺
Bu ara en.cok dusundugum gogus ucu yaralari. kizimda cok cektim. bu sefer doguma giderken sogan.surmeyi duaunuyorum. Cunku ilk emzirme.dogumhanede oluyor burda, o an zaten ay dur.bi sogan.sureyim demek aklima gelmz.
Bu güzel gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine Allah'ım hepimize vakitli, sağlikli, kolay doğumlar, ağrisiz, sancisiz, bol sütlü lohusalıklar, hayırlı, sağlikli, iştahlı yavrular nasip etsin, hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah. Sende güzel haberlerle dön canım:)Kızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
Aklım hep @biyolojik ,2bilinmeyen , @sadem_karamel ve diğer arkadaşlarda. Nasıllar şimdi acaba. Bebekleri daha iyidir umarım. Bir de @ACEM NUR arkadaşımızın nişanı gelmişti o ne yaptı ki.
@elf21 yarın güzel haberlerle gel canım kaçta randevun, acaba nişanın mı geldi?
Benim de 10.40 randevum var, kızlar bu güzel gece hürmetine dua edin hayırlısıyla Kızımın kordonu çıkmış olsun Boğaz'ından. Hayırlısıyla normal doğum yapabileyim.
Bu ara bence sezeryan da çok zor normal doğum da çok zor. Bu ara Sancı ve adet ağrısı çekiyorum o ilk an aklım gidiyor acıdan. Ikisi de kolay değil yani. Ama şöyle de bişey var bazısı sezeryandan çok memnun bazısı normalden. Artık Allaha tevekkül etmek lazım. Ben benden hayırlısını bilir diye Allaha bıraktım. Hangisi hayırlısıysa yavrum ve benim için, inşallah onu Yaşarım.
herkes aynı sanırım bnde tıngır tıngır beşik salııyorum rüyamdaGünaydın kızlar. Doğuma az kaldikca saçma sapan rüyalar görüyorum. Kızım bir anda kayboluyor hep. Rabbim aklıma mukayet olsun bu hafta :)
Canım sağlicakla almışsindir inşallah yavrunu kucağina, Allah kolay bol sütkü bir lohusalık nasip etsin, bizlerede yaşatsın inşOğlumu kucağıma almama saatler kaldı uyku tutmuyor çok heyecanlıyım ya allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et hiç anlamadan bitivwrsin sütlerimiz dolsun taşsın
hayırlı doğumlar cnm güzel haberlerini bekliyoruz yaz bize :))Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı uyku tutmuyor çok heyecanlıyım ya allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et hiç anlamadan bitivwrsin sütlerimiz dolsun taşsın
sonra kaynanayla iyi anlaşın diyorlar böyle konuşurlarsaAynen canım ben doğumdan çok Doğumdan sonrasını düşünüyorum ve ınan stres doluyorum. Kaynanam saçma sapan konuşuyor. . Doğumdan sonra da yanımda kalacakmış kim istediyse kalmasını artık. Sürekli o benim torunum deyip deyip duruyor. Neymiş efendim kız gelin gelirmiş. Torun erkek tarafının olurmuş gibi saçma saçma şeyler söylüyor psikolojimi bozdu annemin yanında da sarfetti bir kere Allahtan annem dikkate almadı onu anneme torunumu görmek için benden izin alacaksın demişti. Sonra şaka yapıyorum deyip gulmustu. Offf offff
Dualarımız sizinle canım inşallah kordon çıkmıştır sorun etme ya bizim tanıdığın nişanı gelip sancısı gelince 3 kez kordon dolnadıyı halde normal doğum yapmış ana hep gittiği doktora gidemedi adadan ana karaya geçince ennyakın hastahaneye gittiler acil olarak allahın işiKızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
Aklım hep @biyolojik ,2bilinmeyen , @sadem_karamel ve diğer arkadaşlarda. Nasıllar şimdi acaba. Bebekleri daha iyidir umarım. Bir de @ACEM NUR arkadaşımızın nişanı gelmişti o ne yaptı ki.
@elf21 yarın güzel haberlerle gel canım kaçta randevun, acaba nişanın mı geldi?
Benim de 10.40 randevum var, kızlar bu güzel gece hürmetine dua edin hayırlısıyla Kızımın kordonu çıkmış olsun Boğaz'ından. Hayırlısıyla normal doğum yapabileyim.
Bu ara bence sezeryan da çok zor normal doğum da çok zor. Bu ara Sancı ve adet ağrısı çekiyorum o ilk an aklım gidiyor acıdan. Ikisi de kolay değil yani. Ama şöyle de bişey var bazısı sezeryandan çok memnun bazısı normalden. Artık Allaha tevekkül etmek lazım. Ben benden hayırlısını bilir diye Allaha bıraktım. Hangisi hayırlısıysa yavrum ve benim için, inşallah onu Yaşarım.
Ne güzel canım çok az kaldı çok. . Hepimiz besık sağlıcakla yakinda. Sonra keçileri falan sayicaz. Çok zevkli ya. O minik minik bebişler kucağımızda olucak gözlerimizi onlardan alamicaz hatta belki herkesten kiskanip esimizle bile paylaşmak istemicez heheherkes aynı sanırım bnde tıngır tıngır beşik salııyorum rüyamda
Iyi olsalar annemiz kadar sevevez canım ama çok kıskaniyor lar ya. Çok kinciler. Meselâ bana ben seni hiç yalnız bırakmam korkma doğumdan ben sana yardimci olurum diyor içimden iyi bu kadın ya Allah razı olsun diyorum sonra o cümleleri kurunca deli oluyorum. Dün eşime de dedim annen her şeye müdahale etmek isteyecek umarım sorun yasamayiz dedim eşim de edecek tabi deyip güldü. Ona da çakasim geldisonra kaynanayla iyi anlaşın diyorlar böyle konuşurlarsa
Hiç anlaşılmaz. Çok şükür kayınvalidem iyi ama arada yine illa oluyor . Aynen sanki benim bebeğim erkek tarafının olacak. Yok kız halaya çekermiş ne saçma nasıl yetiştirirsen öyle olur. Balık canım çekiyor dediğimde ağız büyük mü olacak fln... Yani konuşuyorlar öyle
ben uzun zamandır hiç ilaç kullanmıyorum canm sırt agrım kullanırkende oluyordu şimdi de oluyor.kızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi
pozitif doğum hikayelerini oku canım.benhep öyle yapıyorum olumsuz seyler okumuyorum ve okudukça cesaretim artıyor.normal doğum yapmanın bana nasip olmasını çok istiyorum.istanbul doğum akademisinin videolarını da izleyebilirsin orda da normal doğumun önemiyle ilgili güzel teşvik edici bilgiler veriliyor.Kizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezeyan mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezeryana yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.
doğum yapanlar hep erkek anneleri gibi :)
Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe emelll5 30.03.2015 01.05.2015 Efe merve8886 11.04.2015 04.05.2015 - Mytwin 14.04.2015 10.05.2015 Yiğit&Yağız 2Bilinmeyen 14.04.2015 31.05.2015 - sadem_karamel 16.04.2015 20.05.2015 Şahin biyolojik 17.04.2015 12.05.2015 -
Ben varim canim cok acikiyorum ama canım hiç bişey çekmiyor abur cubur yemek istiyorum sadece. Tabi yemiyorum. Bak canım cacık yapabilirsin sarimsaksiz iştahı açıyor biraz hem bebişe de faydaliarkadaşlar günaydın, ben de ciddi iştahsızlık başladıve biraz da mide bulantısı, benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?