2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
34+1 den Gunaydınn,
Kontrole gidecek olanlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz bizimde kontrolümüz yarınn az kaldıı
sende hayırlı haberlerle gelırsın cnm ınsALLAH bızımde yarın ama ben cok korkuyorum kotu bısey duycam dıye gecenkınde erken dogum olucak deyınce bu seferde bır korku var ne alemdeyız dıye baklaım hakkımızda hayırlısı artık ...

Ben varim canim cok acikiyorum ama canım hiç bişey çekmiyor abur cubur yemek istiyorum sadece. Tabi yemiyorum. Bak canım cacık yapabilirsin sarimsaksiz iştahı açıyor biraz hem bebişe de faydali
sağol canım,aynen acıkıyorum ama canım yemek istemiyor, herşey tatsız tuzsuz geliyor, ben de süte ağırlık verdim bir dikişte bitiyor,birşey yiyemiyorum bari süt içeyim diyorum ama vicdan da yapıyorum(

sağol canım,aynen acıkıyorum ama canım yemek istemiyor, herşey tatsız tuzsuz geliyor, ben de süte ağırlık verdim bir dikişte bitiyor,birşey yiyemiyorum bari süt içeyim diyorum ama vicdan da yapıyorum(
Tatlım sütü seviyorsan sutlac yapabilirsin mesela o da tok tutuyor ve yine faydali

bikaç haftadır hamile olduğumu iyiden ıyıye hissediyorum göbeğim baya büyüdü.göğüsümün alt kısmı da doldu daha dik oturmama sebep oluyor bu :) oturduğum yerden kalkınca belim ağrıyor.sabahları uyandığımda ıdrar kesem dolmuş oluyor tuwalete gidene kadar kasığım fena ağrıyor :)) çatı ağrısı zaten malum :)

Merhaba.. ben de mayis annesi olacagim insallah.. daha once normal dogumla dogan bir oglum var.. burayi takip ediyorum ama yazmaya vaktim olmuyordu.. sizin bebeginiz donmemisti sanirim.. benim oglum 29da dogum pozisyonunu alip bir daha hic degistirmemisti..

Bu hamileligimde 27. Haftada dogum pozisyonuna gecti sozde.. fakat neredeyse gun icinde bile pozisyon degistiriyor.. hala tam dogum pozisyonu almadi. Drum dogum pozisyonunu alacagini cok az bebegin ters dogdugunu, ters dogumlarin da genelde annenin cati darligindan kaynaklandigini soyledi.. yabi simdiki drlar beklemeden hopp sezaryen yapiyor.. donecek bebegi bile ters diye sezaryenle aliyor.. hatta sezaryen gunu verilmis bir kadinin ameliyata girmeden once bebegin pozisyon degistirdigini hissetmesini, dra soylemesine ragmen muayene etmeyip direk ameliyata aldiklarini okumustum.. tabi sezaryende bebegin dogum pozisyonuna gectigi goruluyor..

Normal dogum istiyorsaniz sonuna kadar bekleyin.. yuruyusunuzu ihmal etmeyin.. kedi pozisyonu, bacaklari iki yana cekip yatma bunlar da faydaliymis..

Ahh canım bende de var öyle kv ama ben ağzının payını veririm bildiği için artık korkuyor susuyor. Hiç de samimi davranmayı düşünmüyorum. Gelir gelir bakar yüz yok geri gider. Rüzgar eken fırtına biçermiş. Hiç kusur bakmasın kimse.

ben de beklemek istiyorum canım tabi doktorum kabul ederse ve risk görmezse

Kizlar bende bi sey soracagim affiniza siginarak. Benim bebegim 23. Haftasindan beri basasagi duruyor kafasi solda. Ve her kontrolde pozisyonu ayni. ama dogum kanalina girmis degil. acaba hic degistirmiyor mu poZisyonunu? hareketli bi bebek ama orayi kendine yer mi yapmis acaba :) bi de kanala ne zaman girer acaba?

Ben yapamıyorum canım nedense. . Eşim için susuyorum. Sonuçta annesi onunla sorun yasarsam eşimle de yüz göz olucam. Umarim Doğumdan sonra yanımda çok kalmaz . Ne kadar kalır ki sence. Sanki yanımda çok kalmak için 15 gün toparlanamazsin falan diyor. Ama ben gece gündüz 15 gün boyunca yanımda kalmasını istemiyorum. Kızımla eşimle yalnız kalmak istiyorum biraz

Kizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezeyan mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezeryana yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.
Allah yardım eder canım, ben de arada bir korkuyorum

Valla seninkini bilmem ama bizimki yüz bulsa eve yerleşir. Benim annem gelecek 15 gün doğumdan sonra kalacak. 35 günlük olucaya kadar 20 gün evde yalnız olacağım ya da annem geri gelecek. Annem gelemese de ben yalnız kalacağım diyeceğim. Zaten bebek 35 günlükken ben memlekete gidiyorum. 1,5 ay yokum. Sonra da onun kızı doğuruyor. Kurtuluyorum.

Ben eşimle zamanında çok problem yaşadım onlar yüzünden. Bazı günler oldu gözyaşlarım durmadı sinirden. Nışanlıyken ayrıldık vs vs. Dolayısı ile artık şu dakkadan sonra eşimle kavga etmek uğruna da olsa haddini bildiririm. Çünkü artık ben bir aileyim. Herkes bunu anlayacak ve bilecek. Tabi ama belli şeylere mecbur katlanacağım bende. Çünkü bana kalsa ölene kadar görmem

Aynı şekilde canım bende yürüyemiyorum artik çati ağrisindan

Canım benimde aynı. Tam başaşağı ne zaman döndü bilmiyorum ama baya oldu. Hep aynı yerde sanki. Ama öyle değil aslında merak etme. Fır dönüyorlar içeride de bize öyle geliyor.

Anladım canım . Sanslisin yine aranızda mesafe var. Hem de bayagi bir mesafe :) doğumdan sonra da gidiyorsun zaten kurtuluyorsun biraz. Bakalım bende ne olucak umarım çok kalmaz

Ay evet erkekler sabırsız çıkmış Kızlarımız da yerlerinden memnun galiba

benmde 30. haftadan beri oyle duruyor canım çapraz duruşta bazen yanlarda göbeğimde flan hissediyorm hareketlerini geçen kontrolde sordum doktora dönüyomu arada diye cokfazla donmez elleri ayaklarıdır onlar dedi. :))

Anladım canım . Sanslisin yine aranızda mesafe var. Hem de bayagi bir mesafe :) doğumdan sonra da gidiyorsun zaten kurtuluyorsun biraz. Bakalım bende ne olucak umarım çok kalmaz
Kız ne mesafesi 10 dk ötemde oturuyor yürüyerek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…