2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydın mayıs annelerı nasılsınız kızlar hersey yolunda mı :) :) gıderek vakıt yaklasıyo cok heyecanlııı :)hepımız sag salım kavusalım ınsaallah
cnm ne kadar az kalmasını ıstıyosan o kadar yatacak ve her ısı ona yıgacaksın asla yataktan kalkmayacaksın iş başına dusunce kacar galıba cunku ev tasırken bıle yardımcı olmadı sonucta işten kacan bırıne benzıyo :) :)

hepimz iyi seyler duyarz insallah canım bnde buseferkine biraz stresli giidicem nst flan filan bi korku sardı

hepimz iyi seyler duyarz insallah canım bnde buseferkine biraz stresli giidicem nst flan filan bi korku sardı
ınsallah canım ama sıkıntı yoksa hıc strese gerek yok ben en sonkı randevuya kadar cok cok rahattım ama ne zmn duydumkı kanalda artık tırsıom

Herkese günaydııın.bizde doğumumuzu yaptırıcak yeni doktorumuzla tanıştıııık.çok iyi bir doktor ya.Herşeyi anlatıyor.güler yüzlü.muhabbetli ve sevgi dolu bir doktor.eski doktorum başhekim yardımcısı olmuş.zaten ilgili ama içten gelmemişti bana.herşeyde bir hayır vardır inşallah.bu arada oğluşum hala ters ve 4 hafta sonra sezeryan olucaz hayırlısıyla.şükür mevlama bu günlere geldik.
Bu arada kimler doğurdu acaba?hiç bakamadım geçmişe.umarım herkes ve bebekler iyidir.

Canım Allah analı babalı büyütsün. Dualarımız seninle. Oğluna da en kısa sürede kavuşacaksın. Küvezde hemen toparlar sen merak etme

amin canım inşallah rabbım cumlemızın bebeklerını bagıslaasın bıze cok sevındım sukurler olsun
Canım çok sevindim. Kendine çok dikkat et bol bol dinlen. Sen ne kadar pozitif olursan o da öyle olacak o kadar annesine tutunacaktır. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. Tekrara hayırlı olsun.

Ne değişik bir insanmış yaa.Allah sana kolaylık versin canım ama işin zor gibi.bbence tavrını koy.baştan anlasın ki sonradan önünü alamazsın.

Canım çok sevindim. Kendine çok dikkat et bol bol dinlen. Sen ne kadar pozitif olursan o da öyle olacak o kadar annesine tutunacaktır. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. Tekrara hayırlı olsun.
cok saol canım süreklı yatıyorum nıye bılmıyorum içimde hıc kotu hıs yok bu bebekte

O nedir yaa nasıl bi kadın öyle bu arivercim ay sinir doldum bi anda

Kızlar bu arada, Cumartesi doktoruma sordum. Bebeğin bir yerde toplanıp kasılması olayını. Normal dedi. Braxton Hicks kasılmalarıymış.

ınsallah canım ama sıkıntı yoksa hıc strese gerek yok ben en sonkı randevuya kadar cok cok rahattım ama ne zmn duydumkı kanalda artık tırsıom
benmki kanalda değil galiba kafasını sol kasıgıma doğru bacaklarınıda sağ göğüs altımda hissediyorm zaten o koca kafayı nasıl sokcak orayı bilmem becerirse aferin ona doktor sokamaz buyuk ihtimalle dedi
sende sıkma canını tatlım bi arkadaasla aramız bi hafta 25. haftasından beri kanalda bebeği bişeycik olmaz allhn izniyle

Günaydın kızlar nasılsınız . Ya heyecan sardı beni. Hani bebek doğdu bi süre yanimizda birileri olucak. Sonra gidicekelr ya. Iste yalnız bebekle kalıcaz . Basarabilcekmiyim korkmadan yapabilecekmiyim. Annelik duygusuyla o güç gelecekmi offffoffff

Gunaydinlar herkese Recep ayimiz mübarek olsun hayirli haftalar.Benimde Dr um daha calisma dedi.o yüzden bu hafta calisacagim pazt 36 haftalık oluyorum ayrilisimi vereceğim inş.Temizlikte banyo,mutfak koltuklar bi de balkon cami kaldi.annemler gelecek inş bu hafta onlari yapacaklar.sonra besigimizi serecegiz.benim bebeğim 2 kilo 300 gr.buna canim sikiliyor biraz dusuk doğum agirlikli dogsun istemiyorum.

Yaparsin tabiki neden yapamayasin.hem badin rahat olur inan bana

Canım 2.300 az bir kilo değil. Haftada ortalama 200 gr alıyorlar. En az 3000- 3200 doğacaktır.

İşin aslı o zaman sanki kimse senin kadar iyi bakamazmış canını acıtacakmış gibi geliyor.bir saniye biriyle yanlız bırakasın gelmez.ben yıkıyım ben her işini yapayım istersin.işin aslı anne oluyorsun canım.gerçek bir anne.

Kız ne mesafesi 10 dk ötemde oturuyor yürüyerek :)))
Iliski anlamında mesafe canım :)
Torunu oluyor ya artık kesin bebeği kucagindan indirmicek işleri de bana yigacak eltime öyle yapmıştı. .
Ne değişik bir insanmış yaa.Allah sana kolaylık versin canım ama işin zor gibi.bbence tavrını koy.baştan anlasın ki sonradan önünü alamazsın.
Ne desem anlamıyor canım annem bir hafta bana bakacak diyorum ne gerek var ben bakacam o benim torunum diyor. Allah sabır versin bana ya inan doğumdan çok bunu takıyorum
O nedir yaa nasıl bi kadın öyle bu arivercim ay sinir doldum bi anda
Bir de beni düşün kuzum ya sabra ihtiyacım var umarım sabrimi tasirmaz kalbini kirmam.
Günaydın canım. Valla ben şimdiden 2.gunden herkes gitsin kızımla eşimle kalayim istiyorum hiç de korkmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…