2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bnde simdiden onu düsünüyorum esim değilde hergelenin kucagına aldgnını düşünüp sinirlerm bozuluyor nası uyarsam acaba diye düşünüyrm sıyırdım sanırım

Canım bende 34+0da gittim doktoruma 2.350gr 45,5 cm dedi.bence iyi bu değerler.daha 5 hafta var senin.en az 1 kga yakın kilo alır o zamana kadar.3 kgdan sonrası da yeter yani.doğunca büyür zaten.

[Qİnşaallah slarut, post: 40588133, member: 635277"]Canım 2.300 az bir kilo değil. Haftada ortalama 200 gr alıyorlar. En az 3000- 3200 doğacaktır.[/QUOTE]

İnsaallah canim kendi fonksiyonlarini doğduğunda yerine getirebilsin de inşaallahcçok iri beklentim yok zaten

vaktı gelınce sokar canım onlar buluyor yontemlerını,inşALLAH yarın bakalım bızı neler beklıyor :)

[Qİnşaallah canim doğduğunda kendi fonksiyonlar ini yerine getirebilsin de duam o.Erken doğacak gobime geliyor.Hepimizin hakkındahayirlisi iinşaallah.Saglikli bi şekilde kucagimiza aliriz.e7478, post: 40588374, member: 117861"]Canım bende 34+0da gittim doktoruma 2.350gr 45,5 cm dedi.bence iyi bu değerler.daha 5 hafta var senin.en az 1 kga yakın kilo alır o zamana kadar.3 kgdan sonrası da yeter yani.doğunca büyür zaten.[/QUOTE]

İnsaallah

Canım nasıl geçti kontrol.sanırım büyüdü bebişin.bakamadım geçmişe ama hep aklımdaydın.inşallah herşey çok güzel olucak.
canım ayın 16 sında gıttıgım acılde 5 haftalık alıması lazım duscek zaten gelişmemiş kalp atısının baslamıs olması lazımdı dednı ertesı gun lekelenme gecırdıım aha düşüyo dedım bari evde dussun dedım gıtmedım doktora bı sonrakı gun baktım leke azaldı bıde sabah ilk kez kusunca gece acıle gıttım bebegı 6+4 gunluk dedı doktor kalp atısını dınlettı yarında kendı doktorumla randevum var bakalım o ne dıcek

Ben ilk kızımda bunu yapmıştım ve öyle huzurluydum ki.tavsiye ederim çok iyi oluyor.

. Allah sabir versin canim.su an bile gelip karnim acikti bilmem ne karnim burnumda skmak istiyorum bogazini. Cok acimasiz kaynanalar. Sonrada gelinlrr kotu. Onunde duran sehpadaki suyu istiyor benden dusun.

aaaa o doktoru dava etsen yeridir. Ya gidip aldirsaydin nolcakti. ???

Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun canım.ay daha 5 haftalıkken kalp atışı duyulamayabiliyor zaten.ne gıcık doktormuş o ilk gittiğin.şükür ki bebişin sana sinyal göndermiş annesi.ben burdayım iyiyim demiş.maşallah.

canım adetımle ultrason uyumuyodu adetıme gore 7 haftalık olması gerekırken ultrasonda 5 haftalık gordu anlamadıgım 3 gunde nasıl olduda o kadar buyudu 3 gun sonra 6+4 gunluk cıktı bakalım yarın kendı doktorumla randevum var o ne dıcek

canım , insallah hayırlı haberlerse donersin, dualarımız seninle.

Yaparsin tabiki neden yapamayasin.hem badin rahat olur inan bana

benımde kayinvalidem gelecek bi hafta yeter diyorum. Sezeryan yaram ağrım geçer diyorum . Hatta yalnız kalmazsam hep yapamicam düşüncesi olur. Yalnız kalmam lazım dedim esimede. Ama bi yandan evde yalnız emzirirken bebek gık dedı panik yaparmiyim. Yoksa daha mı güçlü olurum kendi cocugumda bilemedim

kızlar doğum sonrasında alacağımız raporlarda şehir dışından alınan raporlar geçerli oluyor mu biliyor musunuz?

Canım o haftalarda zaten bebeği zor görüyorlar biliyorsun.biraz da göbek falan varsa hele bende öyle oluyor alttan mı baksak diyorlar hemen.benim ilkinde 5 haftalıkken alttan görmüştü doktor ve sonra da kan gelmişti korkmuştum.bu bebeğimde taa 8 haftalıkken gittim doktora.varsa vardır büyüsün biraz diye.çünkü ölçüm aletleri de kul yapısı sonuçta.görmeyince görmüyor.kafana hiçbişey takma.sonuçta bir hamilelik geçirdin ve arkasından hormonların tam kendine gelmeden hamile kaldın.geç yumurtlamış olma ihtimalin çok yüksek.güzel haberler alıcaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…