- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
Ne güzel canım çok az kaldı çok. . Hepimiz besık sağlıcakla yakinda. Sonra keçileri falan sayicaz. Çok zevkli ya. O minik minik bebişler kucağımızda olucak gözlerimizi onlardan alamicaz hatta belki herkesten kiskanip esimizle bile paylaşmak istemicez hehe
Canım bende 34+0da gittim doktoruma 2.350gr 45,5 cm dedi.bence iyi bu değerler.daha 5 hafta var senin.en az 1 kga yakın kilo alır o zamana kadar.3 kgdan sonrası da yeter yani.doğunca büyür zaten.Gunaydinlar herkese Recep ayimiz mübarek olsun hayirli haftalar.Benimde Dr um daha calisma dedi.o yüzden bu hafta calisacagim pazt 36 haftalık oluyorum ayrilisimi vereceğim inş.Temizlikte banyo,mutfak koltuklar bi de balkon cami kaldi.annemler gelecek inş bu hafta onlari yapacaklar.sonra besigimizi serecegiz.benim bebeğim 2 kilo 300 gr.buna canim sikiliyor biraz dusuk doğum agirlikli dogsun istemiyorum.
vaktı gelınce sokar canım onlar buluyor yontemlerını,inşALLAH yarın bakalım bızı neler beklıyor :)benmki kanalda değil galiba kafasını sol kasıgıma doğru bacaklarınıda sağ göğüs altımda hissediyorm zaten o koca kafayı nasıl sokcak orayı bilmem becerirse aferin ona doktor sokamaz buyuk ihtimalle dedi
sende sıkma canını tatlım bi arkadaasla aramız bi hafta 25. haftasından beri kanalda bebeği bişeycik olmaz allhn izniyle
aynı cnm yaa bıde sankı bebek basını bacaklarımın arasına sıkıştıryo gıbı agrı oluyo sankı cıkacakmıs gıbı bu normal mıGünaydın kizlar çatı ağrısından ölüyorum
canım ayın 16 sında gıttıgım acılde 5 haftalık alıması lazım duscek zaten gelişmemiş kalp atısının baslamıs olması lazımdı dednı ertesı gun lekelenme gecırdıım aha düşüyo dedım bari evde dussun dedım gıtmedım doktora bı sonrakı gun baktım leke azaldı bıde sabah ilk kez kusunca gece acıle gıttım bebegı 6+4 gunluk dedı doktor kalp atısını dınlettı yarında kendı doktorumla randevum var bakalım o ne dıcekCanım nasıl geçti kontrol.sanırım büyüdü bebişin.bakamadım geçmişe ama hep aklımdaydın.inşallah herşey çok güzel olucak.
Ben ilk kızımda bunu yapmıştım ve öyle huzurluydum ki.tavsiye ederim çok iyi oluyor.Iliski anlamında mesafe canım :)
Torunu oluyor ya artık kesin bebeği kucagindan indirmicek işleri de bana yigacak eltime öyle yapmıştı. .
Ne desem anlamıyor canım annem bir hafta bana bakacak diyorum ne gerek var ben bakacam o benim torunum diyor. Allah sabır versin bana ya inan doğumdan çok bunu takıyorum
Bir de beni düşün kuzum ya sabra ihtiyacım var umarım sabrimi tasirmaz kalbini kirmam.
Günaydın canım. Valla ben şimdiden 2.gunden herkes gitsin kızımla eşimle kalayim istiyorum hiç de korkmuyorum.
inşallah canım bi sıkıntı olmasında...ben de beklemek istiyorum canım tabi doktorum kabul ederse ve risk görmezse
valla kızlar erken geliyormuş diyordum daha yeni,erkekler erken gelmiş :)Ay evet erkekler sabırsız çıkmışKızlarımız da yerlerinden memnun galiba
. Allah sabir versin canim.su an bile gelip karnim acikti bilmem ne karnim burnumda skmak istiyorum bogazini. Cok acimasiz kaynanalar. Sonrada gelinlrr kotu. Onunde duran sehpadaki suyu istiyor benden dusun.Ben yapamıyorum canım nedense. . Eşim için susuyorum. Sonuçta annesi onunla sorun yasarsam eşimle de yüz göz olucam. Umarim Doğumdan sonra yanımda çok kalmaz . Ne kadar kalır ki sence. Sanki yanımda çok kalmak için 15 gün toparlanamazsin falan diyor. Ama ben gece gündüz 15 gün boyunca yanımda kalmasını istemiyorum. Kızımla eşimle yalnız kalmak istiyorum biraz
aaaa o doktoru dava etsen yeridir. Ya gidip aldirsaydin nolcakti. ???canım ayın 16 sında gıttıgım acılde 5 haftalık alıması lazım duscek zaten gelişmemiş kalp atısının baslamıs olması lazımdı dednı ertesı gun lekelenme gecırdıım aha düşüyo dedım bari evde dussun dedım gıtmedım doktora bı sonrakı gun baktım leke azaldı bıde sabah ilk kez kusunca gece acıle gıttım bebegı 6+4 gunluk dedı doktor kalp atısını dınlettı yarında kendı doktorumla randevum var bakalım o ne dıcek
Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun canım.ay daha 5 haftalıkken kalp atışı duyulamayabiliyor zaten.ne gıcık doktormuş o ilk gittiğin.şükür ki bebişin sana sinyal göndermiş annesi.ben burdayım iyiyim demiş.maşallah.canım ayın 16 sında gıttıgım acılde 5 haftalık alıması lazım duscek zaten gelişmemiş kalp atısının baslamıs olması lazımdı dednı ertesı gun lekelenme gecırdıım aha düşüyo dedım bari evde dussun dedım gıtmedım doktora bı sonrakı gun baktım leke azaldı bıde sabah ilk kez kusunca gece acıle gıttım bebegı 6+4 gunluk dedı doktor kalp atısını dınlettı yarında kendı doktorumla randevum var bakalım o ne dıcek
gelmiş 60 70 yaşına hala doktorluk yapıyo Allah nasıp ederde bu bebegımı sag saglım alırsam kucagıma gıtcem zaten yanına bunu alcaktın gelişmemiş düşcek dıye dıcemaaaa o doktoru dava etsen yeridir. Ya gidip aldirsaydin nolcakti. ???
canım adetımle ultrason uyumuyodu adetıme gore 7 haftalık olması gerekırken ultrasonda 5 haftalık gordu anlamadıgım 3 gunde nasıl olduda o kadar buyudu 3 gun sonra 6+4 gunluk cıktı bakalım yarın kendı doktorumla randevum var o ne dıcekAy çok sevindim hadi hayırlı olsun canım.ay daha 5 haftalıkken kalp atışı duyulamayabiliyor zaten.ne gıcık doktormuş o ilk gittiğin.şükür ki bebişin sana sinyal göndermiş annesi.ben burdayım iyiyim demiş.maşallah.
canım adetımle ultrason uyumuyodu adetıme gore 7 haftalık olması gerekırken ultrasonda 5 haftalık gordu anlamadıgım 3 gunde nasıl olduda o kadar buyudu 3 gun sonra 6+4 gunluk cıktı bakalım yarın kendı doktorumla randevum var o ne dıcek
amin inş canım Allah razı olsuncanım , insallah hayırlı haberlerse donersin, dualarımız seninle.
Yaparsin tabiki neden yapamayasin.hem badin rahat olur inan bana
İşin aslı o zaman sanki kimse senin kadar iyi bakamazmış canını acıtacakmış gibi geliyor.bir saniye biriyle yanlız bırakasın gelmez.ben yıkıyım ben her işini yapayım istersin.işin aslı anne oluyorsun canım.gerçek bir anne.
benımde kayinvalidem gelecek bi hafta yeter diyorum. Sezeryan yaram ağrım geçer diyorum . Hatta yalnız kalmazsam hep yapamicam düşüncesi olur. Yalnız kalmam lazım dedim esimede. Ama bi yandan evde yalnız emzirirken bebek gık dedı panik yaparmiyim. Yoksa daha mı güçlü olurum kendi cocugumda bilemedimIliski anlamında mesafe canım :)
Torunu oluyor ya artık kesin bebeği kucagindan indirmicek işleri de bana yigacak eltime öyle yapmıştı. .
Ne desem anlamıyor canım annem bir hafta bana bakacak diyorum ne gerek var ben bakacam o benim torunum diyor. Allah sabır versin bana ya inan doğumdan çok bunu takıyorum
Bir de beni düşün kuzum ya sabra ihtiyacım var umarım sabrimi tasirmaz kalbini kirmam.
Günaydın canım. Valla ben şimdiden 2.gunden herkes gitsin kızımla eşimle kalayim istiyorum hiç de korkmuyorum.
Canım o haftalarda zaten bebeği zor görüyorlar biliyorsun.biraz da göbek falan varsa hele bende öyle oluyor alttan mı baksak diyorlar hemen.benim ilkinde 5 haftalıkken alttan görmüştü doktor ve sonra da kan gelmişti korkmuştum.bu bebeğimde taa 8 haftalıkken gittim doktora.varsa vardır büyüsün biraz diye.çünkü ölçüm aletleri de kul yapısı sonuçta.görmeyince görmüyor.kafana hiçbişey takma.sonuçta bir hamilelik geçirdin ve arkasından hormonların tam kendine gelmeden hamile kaldın.geç yumurtlamış olma ihtimalin çok yüksek.güzel haberler alıcaksın inşallah.canım adetımle ultrason uyumuyodu adetıme gore 7 haftalık olması gerekırken ultrasonda 5 haftalık gordu anlamadıgım 3 gunde nasıl olduda o kadar buyudu 3 gun sonra 6+4 gunluk cıktı bakalım yarın kendı doktorumla randevum var o ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?