- 26 Eylül 2014
- 109
- 92
- 53
doğum sonrasında neden rapor alıyoruz, bilmiyorum benkızlar doğum sonrasında alacağımız raporlarda şehir dışından alınan raporlar geçerli oluyor mu biliyor musunuz?
Canım ben kızımı sezaryenle doğurmuştum. Benim o zaman annem sağdı ama bana bakacak durumu yoktu zaten 2 yıl sonrada vefat etti. Eşimin annesi ise biz evlenmeden önce ölmüş. Bir ablam var oda çalışıyor ancak 7 gün izin aldı. 8. Gün iş başı yaptı. Eşim 3 gün benimle kalabildi. Ben 8 günlükken bebekle yalnız kaldım. Hiç korkma her şeyi hallediyorsun. Hatta çok daha iyi oluyor kendi istediğin kurallarla büyütüyorsun. Hatta eşim o dönem şehir dışından bir iş almıştı hafta da 4 gün şehir dışındaydı. Ben kızımla hep yalnız kaldım. Unutma o senin bebeğin kimse senden daha iyi bakamazbenımde kayinvalidem gelecek bi hafta yeter diyorum. Sezeryan yaram ağrım geçer diyorum . Hatta yalnız kalmazsam hep yapamicam düşüncesi olur. Yalnız kalmam lazım dedim esimede. Ama bi yandan evde yalnız emzirirken bebek gık dedı panik yaparmiyim. Yoksa daha mı güçlü olurum kendi cocugumda bilemedim
Aynen canım:)bnde simdiden onu düsünüyorum esim değilde hergelenin kucagına aldgnını düşünüp sinirlerm bozuluyor nası uyarsam acaba diye düşünüyrm sıyırdım sanırım
Ne yaptın canımBen ilk kızımda bunu yapmıştım ve öyle huzurluydum ki.tavsiye ederim çok iyi oluyor.
ayıp ya. Allah sabir versin canim.su an bile gelip karnim acikti bilmem ne karnim burnumda skmak istiyorum bogazini. Cok acimasiz kaynanalar. Sonrada gelinlrr kotu. Onunde duran sehpadaki suyu istiyor benden dusun.
Herkesii gönderdim evden.sizin de sprumluluklarınız var eşiniz çocuğunuz var ben iyiyim dedim yolladım hepsini.sonra da sefa sürdüm kızımla.yatmak istediğimde yattım.kalkmak istedim kalktım.hoş benim kızım çok rahat bir bebekti.ben çok şanslıydım ama genede yok bebek aç mı kalıyor ay neden hep uyuyor sen yıkayamazsın bunu çok küçük laflarına maruz kalacağıma kafam rahattı.Aynen canım:)
Ne yaptın canım
ayıp ya
Aynen esime diyorum gelmesin. Ben tek rahatim. Istemiyorum. Sigara iciyor zaten .5 dk da bir disari cikio kapi ac bilmem ne. Uzak olsun valla. Bide hasta zaten. Sizofren. Cok zor cok. Esimede kiyamiyorum annesi sonucta. Allah yardimcimiz olsun insallah. Bu arada alltan cok sancim var kizlar siz ne durumdasinizayıp ya
Tamm canim saoldecavit, gynoferon demir ilacı ve balık yağı hapı canım
ay inşallah canım yarın ıcın cok heycanlıyım ınsallah kendı doktorumda guzel seyler soylerCanım o haftalarda zaten bebeği zor görüyorlar biliyorsun.biraz da göbek falan varsa hele bende öyle oluyor alttan mı baksak diyorlar hemen.benim ilkinde 5 haftalıkken alttan görmüştü doktor ve sonra da kan gelmişti korkmuştum.bu bebeğimde taa 8 haftalıkken gittim doktora.varsa vardır büyüsün biraz diye.çünkü ölçüm aletleri de kul yapısı sonuçta.görmeyince görmüyor.kafana hiçbişey takma.sonuçta bir hamilelik geçirdin ve arkasından hormonların tam kendine gelmeden hamile kaldın.geç yumurtlamış olma ihtimalin çok yüksek.güzel haberler alıcaksın inşallah.
Teşekkür ederim fiyatı nedir acabaCanım ben bella b marka kullanıyorum.çook da memnunum.98 kiloya kadar çıktım ne kaşınma var ne çatlak
Teşekkür ederim fiyatı nedir acaba
Sorma canim eskiden sanki biliyolarmista nasi doguracaklarini...insan cevap vermeyincede uzayli gibi bakiolarGünaydın canım,
Bende bunaldım ya. Her önüne gelen soruyor. Sana ne ya sana ne yani. Artık belli değil diyip geçiyorum valla. Ben bu insanlara lohusalıkta nasıl dayanacağım bilmem. Eşimin sülalesinin gözü bizde sıkıldım.
Bu arada herkese hayırlı kontroller sağlıklı ve mutlu doğumlar olsun bugünde. İnşallah artık kuvöze giren bebeğimiz olmaz. Girenler de bir an önce çıkar. @2bilinmeyen 'i çok merak ediyorum. Kızı nasıl oldu diye. Diğerleri toparlar zaten. Güzel haftalar olsun hepimize.
. Basur derken afedersiniz kzlar ozurdileyerek soyluyorum meme gibi bise cikti bende.oylemi sizindeArkadaşlar iyi, sağlıklı haftalar diliyorum hepinize.
Hemoroid problemi olan arkadaşlar için birr önerim var.benim hiç basur sorunum olmamıştı ama hamilelikte biraz oldu. ben de turuncukasa dan belle b nin perienal sprey ini aldım.deneme boyu mu neydi çok ucuzdu. 7 lira gibi bişey.küçük bi şişe ama cidden beni çok rahatlattı.doktorum da bu markayla ilgili güzel şeyler söyledi onun için rahattım.full organik o yüzden o bölgeye sürmeye korkmayın.inşallah işinize yarar:))
ürünün adı şu
Bella B Bee Relieved Perineal Healing Spray
Merhaba canım nasılsın?bebek nasıl?Merhabalarrr
dr göre diğişir cnm.benle aynı gün doğum tarihin.bende sezaeryan olacam dr bana 12 mayır dedi..kızlar bende 35+2 oldum normal dogm tarıhı 23 mayıs ama sezeryan olucam sızce kacına verır doktr tarıh ?
sanda merhaba mikkakım...Merhabalarrr
Evet öyle bende de ama önceden de vardı. Basur derken afedersiniz kzlar ozurdileyerek soyluyorum meme gibi bise cikti bende.oylemi sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?