2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sağol canım ben de hastaneye gidimce sorayım diyorum aptal olup çıkıyorım bi şey soramadan. Anestezistle görüştüm mesela hiç sormadım genel mi spinal mi napıcan diye. Üf hayırlısıyla bi doğursaydık artık sıkıldım hastanelere taşınmaktan

gelmiş 60 70 yaşına hala doktorluk yapıyo Allah nasıp ederde bu bebegımı sag saglım alırsam kucagıma gıtcem zaten yanına bunu alcaktın gelişmemiş düşcek dıye dıcem

bence şimdi bile durup beklemem hata böyle doktorları meslekten men etmeleri lazım. Benim ilk düşüğümde tam tersi oldu bana hafif leke var dedim 2 hafta sonraya kontrole gel bakalım dedi bana. Bende dinlemedim gittim korkudan bir gün sonra duruma baksın diye. Hiç beklemiyordum pat diye yüzüme bu bebegin kalp atışı yok eşini cagir çık yukarı yarısını yapsınlar hemen almam lazim dedi. Ilk bebeğim ilk hevesim mutluluğum öyle bir oldum ki bir daha hamile olmak falan kabusa dönmüştü benim psikolojisi altüst etmişti. Rabbime şükürler olsun bu bebeğim iyi oldu yoksa ben hiçbir zaman psikolojimi duzeltemeyecekti. Bence git o doktora tepkiyi göster sen zaten kolay şeyler yasamadin ne kadar oldu daha. Biraz insan olsunlar ya.

doğum yapanlar hep erkek anneleri gibi :)
Evet benim de dikkatimi çekti :)

Çok güzel yazmışsın canım, ben de lohusalık dönemini çok merak ediyordum. Dediğin taktikleri uygulayabiliriz umarım. Hem kendimizin hem bebeğimizin huzuru ve mutluluğu için :)

o kadın kaybettıgım kızımdada gelişmemiş kalp atısı yok 2 ayına kadar beklıycez kalbı atmazsa alcaz demıstı ondada 2 gun sonra acıle gıttıgımde kalp atısı gormustuk şimdi şikayet etsemde it itin ayagına basmıyo malesef kadın cok ün yapmıs bı doktor onun lafı yuzunden ben lekelenmem olunca doktora gıtmedım dusuyo dıye lekem gecınce gıttım ne oluyo dıye kalp atısını duyduk

Aynen bende öyle canım normal çok istiyorum ama bu konuda inad edip oğlumu riske atmak da hiç istemem.

doktorla konuşmanın zamanı gelmiş o zaman,riskli bi durum varsa sezeryan için gün verecektir tahminen,tarih konusundada belli bi aralıkta anlaşırsınız diye düşünüyorum,hayırlısı olsun inşaallah
ıns cnm ay sonu gıdıcem bakalım konusucam

. Bende kullansam iyi gelir mi acaba? Neydi acaba ilacin ismi??
Proctolog ismi, hemoroid için yazıyor zaten. Kadın doğum uzmanı onayladığı için kullanıcam ben de. Çünkü normal doğum istiyorum ilerlemesin daha fazla. Yine de sen de sor doktoruna tlfnla istersen.

Maşallah bebeğine:) Çatı muayenesinden korkma bence. Çok uzun sürmüyomuş zaten.

Proctolog ismi, hemoroid için yazıyor zaten. Kadın doğum uzmanı onayladığı için kullanıcam ben de. Çünkü normal doğum istiyorum ilerlemesin daha fazla. Yine de sen de sor doktoruna tlfnla istersen.
. Sagol canim. Sorarim ben yinede. Umarim gecer benimde

Ne güzel yazmışsınız ya içim açıldı okurken çok rahatladım, teşekkür ederiz. :)

Oh maşallah aferin oğluşuna :) çatı muayenesi de çok rahat geçiyor sakın tırsma canım, gerekli bir kontrol bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…