2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Unutulabiliyor canim.Bende cok

Kizlar nasilsiniz.. Biz hala her gun nstye giriyoruz son bir kac tanesi iyi cikti ama yine de her gun gel diyor doktor.. Neyse iyi ciksin da ben giderim her gun..
Canım kontrol altında olması daha iyi, biraz zor geçiyodur senin içim ama sonu güzel olacak inşallah öyle düşün.

Kızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.

[QUOTEçok unutoyorumylittlesunshine, post: 40590593, member: 330026"]Çok sağol canım ben de hastaneye gidimce sorayım diyorum aptal olup çıkıyorım bi şey soramadan. Anestezistle görüştüm mesela hiç sormadım genel mi spinal mi napıcan diye. Üf hayırlısıyla bi doğursaydık artık sıkıldım hastanelere taşınmaktan[/QUOTE]
Bende cok unutuyorum canim .esime tembihliyorum.gidene kadar tekrar yapiyoruz.inşaallah hayirlisiyla dogururuz.

arkadaşlar ben ilk defa nst ye girdim.15 dakika kalp atışı nabız vs. dinlediler.sancı çıkmadı.ama şu anda evde uzanmışım kasıklarımdan vajina içine ceyran veriliyormuşçasına sızı oluyor.acaba bu sancı mı.yoksa bebek kanala dogru ilerlediği için mi diğer gunlerde de oluyordu.dr un yanına gidince dilsiz oluyom:)soracağım şeyleri de unutuyom.kadın o kadar moral veriyo ki herşey yolunda diye sesim çıkmıyo mutluluktan.

Ayy canım ya çok az kalmış valla. Minnoş kızımız kolaylıkla ve sağlıkla gelir inş :) Sizi gördükçe vakit hiç geçmiyor

sımdıden kızın takıya meraklı canım :))) saka bı yana dr sıkıntı gormedıgı surece kordonun orda olması onemlı degıl bu arada gecen hafta orda bır arkadasım dogum yaptı 504 nolu oda da kaldı oda gayet buyuk bos olursa ben orayı rıca edıcem hastaneden, ne gzl butun eksıkler tamamlanıyor guzel kızında hayırlı vakıtte gelır ınsallah :))

masaAllah kizina

Âmin canım inş prenses annesini üzmez güEl haberlerle gelirsin dualarımız seninle

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım mis kokulu oğlun ile evine dönersin bi an önce inş

Gözün Aydın canım kardeşin ve annen için inş bebeklerimiz de sağlıkla gelir hepimizin inş:)

Maşallah prensesine canım . Oh mis gibi olmuştur ev benimde halılarım kaldı yarın kontrolden sonra halletcem inş daha vakit erken derken sonlara yaklaşıyoruz heycan bastı Rabim en doğru vakitte hepimize hayırlı Doğumlar nasip etsin inş

Ayy canım ya çok az kalmış valla. Minnoş kızımız kolaylıkla ve sağlıkla gelir inş :) Sizi gördükçe vakit hiç geçmiyor

Evet tatlım 39 a girdik bile ama inan son zamanlar hiç geçmiyor derlerdi gerçekten geçmiyor birtürlü :)) amin canım darısı size güzel haberlerle gelin inşallah :) şu son Zaman'ların en sıkıcı yanı nst. Hiç sevmedik biz :))

)))))) ay evet şimdiden dolamış cadı
Canım inan doktor hiç önemsemiyor. Ben de rahatlıyorum. Suya daha öok önem veriyor doktorum. Onu farkettim.
Odalar harika gerçekten canım Buzluk da var limonatalaro doldurucam içine :)) hemşireler çok tatlı. Kapı süsü de veriyorlarmış istersen. Çok huzurlu geldi bana. Giydirdikleri yeri de gördüm bebiş vardı izledim biraz. Çok duygulandım. Aa aklımda olsun ozaman benim de 504 :)
Bu arada sen de yarın hayırlı haberlerle gel canım :)

masaAllah kizina
Sağol Elif'cim sen ne yaptım kontrolünü? Ben de yazacaktım şimdi. Ne dedi doktorun.

İnşallah tatlım çok sağol, cümlemizin bebişleri üzmesin annelerini inşallah

Yeni gördüm. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Acil şifalar ikinize de.

bak bende buzluk varmı dıye merak edıyordum alcagım ıcecekler ıcın arkadasa sorcaktım hatta ıyı oldu soylemen bende yarın gezmeyı dusunuyorum hastaneyı cocuk bolumunu muhasebeye fln ugrayım dıyorum bakalım, inşallah cnm guzel seyler duyarım

Aaa neden canım sıkıntı mı var yoksa doğum mu başlamış. Ultrasonda muayene oldun mu
Canim nerdeyse 3 hafta ileri gidiyormus doktor bi kac defa bakti suyunda hala artis var suan gelisim 40+5 gorunuyor hakkimizda hayirlisi nst de sanci cikacaginida sanmiyorum cunku hicbisey hissetmiyorum

Canim nerdeyse 3 hafta ileri gidiyormus doktor bi kac defa bakti suyunda hala artis var suan gelisim 40+5 gorunuyor hakkimizda hayirlisi nst de sanci cikacaginida sanmiyorum cunku hicbisey hissetmiyorum
Tatlım ozaman sorun yok, demekki bebeğin erken gelmek istiyor. Senin de hazırlıkların tamamdı kavuşacaksın bebeğine inşallah bir sorun olmasın da. Evin yakın mı belki hazırlanıp gelmene izin verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…