Sen de gez Öğren bişeyler bana söylersin :) inşallah duyarsın merak etme :)bak bende buzluk varmı dıye merak edıyordum alcagım ıcecekler ıcın arkadasa sorcaktım hatta ıyı oldu soylemen bende yarın gezmeyı dusunuyorum hastaneyı cocuk bolumunu muhasebeye fln ugrayım dıyorum bakalım, inşallah cnm guzel seyler duyarım
Kiz ben cok korkmaya basladimTatlım ozaman sorun yok, demekki bebeğin erken gelmek istiyor. Senin de hazırlıkların tamamdı kavuşacaksın bebeğine inşallahbir sorun olmasın da. Evin yakın mı belki hazırlanıp gelmene izin verirler
Sagol canim benimde hafif sanci bide asagiya dogru baski oluyr ama leke faln yok. Dogumu kizimi sabirsizlikla bekliyrmCanım sancım vardı o gün zaten bi de aşağı doğru bi baskı sonra lavaboya gittim hafif kanlı bir akıntı gelmişti garip bişı. Bir müddet devam etti. Sonra durdu.
aaaaa siz 39 olmuşsunuz canım yaaa eliniz kulağınızda :))Kızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.
tamam canım :)Sen de gez Öğren bişeyler bana söylersin :) inşallah duyarsın merak etme :)
Aa neden korkuyorsun ya. Vesvese onlar hemen rahatla, oğlun çok sağlıklı ve sana kavuşmak için çabalıyor. Sen de Karşılık ver ona aç kollarını bekle. Sezeryandan da hiç korkma. Abartıldığı kadar kötü geçmiyor. Hastanede çok rahat olacaksın inşallah zaten. Sonrasında da ağrın sızım olmaz. Hemen ara yanına gelecek kişiyi çıksın yola o bakar zaten. Oğlun Gelişimini tamamlamış maşallah ona canım. Ayetel kürsi felak nas oku Leyla moduna geç. Hiçbişey düşünme çok güzel olacak herşeyKiz ben cok korkmaya basladimoyle bisey olsa zaten yarin gelirim dicem gidip dusumu felan alirim cantalarimi getiririm enazindan
Ben de Pazartesi günü çalışamaz raporumu alıp vericem iş yerine son 4 gün çok şükür.Kızlar günaydınnn :):) Biz dün temizlik yaptık çok mutluyum, çok yoruldum ama :):) Bugüne sadece mutfak dolapları ve ütü kaldı yavaş yavaş yapıcam onu da üst rafları eşim yapıcak :):) 4 İş günü de çalışmam kaldı kızım önemüzdeki Pazartesiden sonra gelebilir hazırız hihi :):):
cnm senın kız süsüne cok düşkün kokoş olacak fıstığımız :) bu arada cnmKızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.
cnm hayrlısı olur ınsaallah dualarımız senınle bizi habersız bırakma olur muKizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
Aynen canım gayet rahat valla napcaz bilmiyorumaaaaa siz 39 olmuşsunuz canım yaaa eliniz kulağınızda :))
Maşaallah zeynebe keyfi yerindeyse sorun yok :)))
Gelisiminden dolayi canim bakalim nst sonrasi ne diyecekhayrola cnm neden ki ...
Evet cadı Süslü olacakcnm senın kız süsüne cok düşkün kokoş olacak fıstığımız :) bu arada cnmMytwin den haber var mı nasıllar gorusursen cok slmlarımızı ıletrsın :) :)
cnm hayrlısı olur ınsaallah dualarımız senınle bizi habersız bırakma olur mu
evet canım öyle. Basur derken afedersiniz kzlar ozurdileyerek soyluyorum meme gibi bise cikti bende.oylemi sizinde
benım de doktorum ıkı uc kremın karısımını verdi.2 haftadır sürüyorum acı azaldı ama gecmedi hala.memeler de yok olmadı.krem bitmek üzere tekrar gideceğimBende de yeni çıktı öyle bişey. Bugün doktoruma merhem yazdırdım ilerlemesin diye.
gözün aydın cnm kordonda nazar boncugu olsun :)Kızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
kim söyledi sana canım bu spreyın ıyı geleceğini ve tamamen kayıp mı oldu sıkıntıların? baya araştırdım bu konuyu bu spreyi duymamıstımArkadaşlar iyi, sağlıklı haftalar diliyorum hepinize.
Hemoroid problemi olan arkadaşlar için birr önerim var.benim hiç basur sorunum olmamıştı ama hamilelikte biraz oldu. ben de turuncukasa dan belle b nin perienal sprey ini aldım.deneme boyu mu neydi çok ucuzdu. 7 lira gibi bişey.küçük bi şişe ama cidden beni çok rahatlattı.doktorum da bu markayla ilgili güzel şeyler söyledi onun için rahattım.full organik o yüzden o bölgeye sürmeye korkmayın.inşallah işinize yarar:))
ürünün adı şu
Bella B Bee Relieved Perineal Healing Spray
Gözünaydın canım, ne güzel iyiymiş herşey :) Kordonu da artık takmıyoruz kafamıza, nasılsa sorun yokmuş önemli olan o :)Kızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Çok teşekkür ederim canım. Aminn sıra bebeklerimize geliyor :) Büyük buluşma o zaman olacak inşallah.Gözün Aydın canım kardeşin ve annen için inş bebeklerimiz de sağlıkla gelir hepimizin inş:)
Hakkında hayırlısı olsun canım, haberdar et bizi :)Kizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
canım ultrason cihazına göre de değişiyo olabilir. benim geç döllenme olmuş 2 hafta ilk gittiğim doktor anlamadı. hatta kalp atışına bile bakmamıştı. 3 gün sonrasında şuanki doktoruma gittim ve kalp atışını dinletti. geç döllenme olduğunu söyledi.canım adetımle ultrason uyumuyodu adetıme gore 7 haftalık olması gerekırken ultrasonda 5 haftalık gordu anlamadıgım 3 gunde nasıl olduda o kadar buyudu 3 gun sonra 6+4 gunluk cıktı bakalım yarın kendı doktorumla randevum var o ne dıcek
ınsallah benımde oyledır canım yoksa korkuyorum acaba sorunmu var dıyecanım ultrason cihazına göre de değişiyo olabilir. benim geç döllenme olmuş 2 hafta ilk gittiğim doktor anlamadı. hatta kalp atışına bile bakmamıştı. 3 gün sonrasında şuanki doktoruma gittim ve kalp atışını dinletti. geç döllenme olduğunu söyledi.
Allah razı olsun canım güzel tavsiyelerin için. Normalde benim kv ile aram iyidir 5 Aylık hamileyken bi hafta gelip kaldılar ve biran önce gitmesini istedim her yaptığı gözüme battı kendi kendime hayret ettim kadın iyi niyetli biri ama şu bizim hormonlar yok muHerkese merhaba,
Oncelikle 3 aylarimiz hayirli, mubarek olsun, bereket, huzur getirsin cumlemize.
Bir konuda nacizane fikirlerimi paylasmak isterim. Lohusalik doneminde yanimizda olacak kisilerle ilgili..
Bu benim ikinci dogumum olacak insallah. Hem kendi tecrubelerimden hem de yakin arkadaslarimla ayni donemlerde dogum yaptigimizdan dolayi gozlemlerinden bahsedecegim.
Bi kere cok buyuk ihtimalle yaninizda olan kisi anneniz bile olsa lohusalik donemi oyle ilginc bi hal ki alinacak, kizacak bisey muhakkak bulursunuz. Az cok hamilelikte de bunu tecrube etmissinizdir zaten :) ve bebeginiz sizin icin oyle kiymetli olacak ki muhtemelen babasindan bile kiskanacaginiz anlar gelecek. Bunlarin hepsinin cok dogal oldugunu surekli kendinize hatirlatip rahatlamanin bir yolunu bulursaniz bu surec cok kolay gecer. Bi kere kimse sonusuza kadar yaninizda kalmayacak. Bunu hic unutmayin ve yaninizda olduklari surece kendilerinden maksimum fayda saglamaya bakin. Yemeginizi yapsinlar, misafiri agirlasinlar, ev islerine baksinlar.. Kontrol manyagi olmayin, birakin evinizin duzeni 10 gun 1 ay neyse bozulsun. Bardaklarinizin yeri degissin, ortalik biraz daginik kalsin. Siz tum enerjinizi bebeginize adayin. Ve vucudunuza iyilesmesi icin zaman vermeye bakin. Kendinizi iyi hissediyosunuz diye oraya buraya kosturup misafire ikramdi, onu bunu memnun etmeydi dusunmeyin. Bir dogum gecirdiniz, evet herkes de gecirmis olabilir, ama emin olun ki dinlenip, is yapacaginiz vakitte uykunuzu alirsaniz sute de bebege de size de bundan faydalisi olmaz.
herkes icin ayni sey gecerli degildir elbette, yoksa dunyada kotu insan olmazdi di mi? :) evet kayinvalidelerden bahsedicem. Muhtemelen en cok onlarin yaptigi gozumuze batacak. O ara gozleri kapatmak en iyisi :) Benim gozlemledigim cogu zaman o kadar da art niyetli olmuyolar. Herkesin bi yetisme tarzi, bi gordugu var. bunlardan kurtulmak o kadar da kolay degil. Bize dusen ne olursa olsun saygi duymak gibi geliyor bana. He deyip gecmek, alttan almak, bunlar hem kendi saglimiz hem iliskimiz icin en guzeli. Cunku emin olun onlar degismeyecek. "Ben boyle olmayacagim" diye dusunmeyin, ilerisinin ne getirecegini asla bilemezsiniz. Onlar da ne de olsa anne. Ve biz de birilerinin kayinvalidesi olacagiz. Bu dusunce hep beni dizginlemistir mesela.
Biraz uzun oldu. Dedigim gibi istisnalar elbette vardir. Allah o arkadaslarimiza ekstra sabir, kolaylik versin. Digerlerimiz de beterin beteri oldugunu hatirlayip, telkin ve dua ile rahatlamaya bakalim. Cok yakinda minik mucizelerimiz bizimle olacak insallah
Geçmiş olsn eski yazılarınıza bakmadım ama acaba neden hergün girmeniz gerekiyor Nst ye?Kizlar nasilsiniz.. Biz hala her gun nstye giriyoruz son bir kac tanesi iyi cikti ama yine de her gun gel diyor doktor.. Neyse iyi ciksin da ben giderim her gun..
Belki nst sırasında karnınız üşümüştür yada yemekle ilgili olabilir artık bu haftalarda böyle kasılmalar normal, akşam yemeginden sonra bende günde 1 yada 2 defa sancı oluyor.arkadaşlar ben ilk defa nst ye girdim.15 dakika kalp atışı nabız vs. dinlediler.sancı çıkmadı.ama şu anda evde uzanmışım kasıklarımdan vajina içine ceyran veriliyormuşçasına sızı oluyor.acaba bu sancı mı.yoksa bebek kanala dogru ilerlediği için mi diğer gunlerde de oluyordu.dr un yanına gidince dilsiz oluyom:)soracağım şeyleri de unutuyom.kadın o kadar moral veriyo ki herşey yolunda diye sesim çıkmıyo mutluluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?