2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen de gez Öğren bişeyler bana söylersin :) inşallah duyarsın merak etme :)

kızlarrr canım cok sıkkın yaaa doguma az kaldı 1 aydr annem calısıyor 4 yasında kız kardesım var hersabah anneme gıdıyorum kardesıme bakmak ıcın 2 gun ewdeym bıtek dogum oluncada 10 gun kalck annem yanmda snra ıse tkrr gıdıcek kardesıme yıne ben bakıcam ılk cocugum kardesm yaramaz ne yapcm bılmıyorum zorlnıyorm artık bsyde dıyemıyorum bı yndan kmseyı ıstemıyorm bı yndanda kalabalık olsn ıstyrm dogmmda offf napıcm bı yndan kndımlemı ılgılenıcem oglumlamı kardesımlemı ((

Tatlım ozaman sorun yok, demekki bebeğin erken gelmek istiyor. Senin de hazırlıkların tamamdı kavuşacaksın bebeğine inşallah bir sorun olmasın da. Evin yakın mı belki hazırlanıp gelmene izin verirler
Kiz ben cok korkmaya basladim oyle bisey olsa zaten yarin gelirim dicem gidip dusumu felan alirim cantalarimi getiririm enazindan

Canım sancım vardı o gün zaten bi de aşağı doğru bi baskı sonra lavaboya gittim hafif kanlı bir akıntı gelmişti garip bişı. Bir müddet devam etti. Sonra durdu.
Sagol canim benimde hafif sanci bide asagiya dogru baski oluyr ama leke faln yok. Dogumu kizimi sabirsizlikla bekliyrm

aaaaa siz 39 olmuşsunuz canım yaaa eliniz kulağınızda :))
Maşaallah zeynebe keyfi yerindeyse sorun yok :)))

Kiz ben cok korkmaya basladim oyle bisey olsa zaten yarin gelirim dicem gidip dusumu felan alirim cantalarimi getiririm enazindan
Aa neden korkuyorsun ya. Vesvese onlar hemen rahatla, oğlun çok sağlıklı ve sana kavuşmak için çabalıyor. Sen de Karşılık ver ona aç kollarını bekle. Sezeryandan da hiç korkma. Abartıldığı kadar kötü geçmiyor. Hastanede çok rahat olacaksın inşallah zaten. Sonrasında da ağrın sızım olmaz. Hemen ara yanına gelecek kişiyi çıksın yola o bakar zaten. Oğlun Gelişimini tamamlamış maşallah ona canım. Ayetel kürsi felak nas oku Leyla moduna geç. Hiçbişey düşünme çok güzel olacak herşey

Ben de Pazartesi günü çalışamaz raporumu alıp vericem iş yerine son 4 gün çok şükür.

cnm senın kız süsüne cok düşkün kokoş olacak fıstığımız :) bu arada cnm Mytwin den haber var mı nasıllar gorusursen cok slmlarımızı ıletrsın :) :)
Kizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
cnm hayrlısı olur ınsaallah dualarımız senınle bizi habersız bırakma olur mu

Evet cadı Süslü olacak çok iyiler canım evlerine geçtiler, iki oğlu da iyi çok şükür tamam iletirim sağol :)

. Basur derken afedersiniz kzlar ozurdileyerek soyluyorum meme gibi bise cikti bende.oylemi sizinde
evet canım öyle

Bende de yeni çıktı öyle bişey. Bugün doktoruma merhem yazdırdım ilerlemesin diye.
benım de doktorum ıkı uc kremın karısımını verdi.2 haftadır sürüyorum acı azaldı ama gecmedi hala.memeler de yok olmadı.krem bitmek üzere tekrar gideceğim

gözün aydın cnm kordonda nazar boncugu olsun :)

kim söyledi sana canım bu spreyın ıyı geleceğini ve tamamen kayıp mı oldu sıkıntıların? baya araştırdım bu konuyu bu spreyi duymamıstım

Gözünaydın canım, ne güzel iyiymiş herşey :) Kordonu da artık takmıyoruz kafamıza, nasılsa sorun yokmuş önemli olan o :)
Gözün Aydın canım kardeşin ve annen için inş bebeklerimiz de sağlıkla gelir hepimizin inş:)
Çok teşekkür ederim canım. Aminn sıra bebeklerimize geliyor :) Büyük buluşma o zaman olacak inşallah.
Kizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım, haberdar et bizi :)

canım ultrason cihazına göre de değişiyo olabilir. benim geç döllenme olmuş 2 hafta ilk gittiğim doktor anlamadı. hatta kalp atışına bile bakmamıştı. 3 gün sonrasında şuanki doktoruma gittim ve kalp atışını dinletti. geç döllenme olduğunu söyledi.

ınsallah benımde oyledır canım yoksa korkuyorum acaba sorunmu var dıye

Allah razı olsun canım güzel tavsiyelerin için. Normalde benim kv ile aram iyidir 5 Aylık hamileyken bi hafta gelip kaldılar ve biran önce gitmesini istedim her yaptığı gözüme battı kendi kendime hayret ettim kadın iyi niyetli biri ama şu bizim hormonlar yok mu
Eşimle konuştum lohusalıkla ilgili onu bilgilendirdim bana destek ol, çok farklı olabilirim güzelce sakinleştir, annemleri kırmak istemem ama kötü bi dönemde geçirmek istemem, o zaman psikolojim nasıl olur bilmiyorum diye sonuçta bize yardım için geliyorlar vs.
Dua edip Allah'a sığınıyorum, O bize sahip çıksın inş

Kizlar nasilsiniz.. Biz hala her gun nstye giriyoruz son bir kac tanesi iyi cikti ama yine de her gun gel diyor doktor.. Neyse iyi ciksin da ben giderim her gun..
Geçmiş olsn eski yazılarınıza bakmadım ama acaba neden hergün girmeniz gerekiyor Nst ye?

Belki nst sırasında karnınız üşümüştür yada yemekle ilgili olabilir artık bu haftalarda böyle kasılmalar normal, akşam yemeginden sonra bende günde 1 yada 2 defa sancı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…