hayırlısı olsun canımKiz ben cok korkmaya basladimoyle bisey olsa zaten yarin gelirim dicem gidip dusumu felan alirim cantalarimi getiririm enazindan
gözün aydın canımKızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.
Hayırlı haberlerle gel canımKizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
Ben de aynı şey için evham yapıyorum kimselere veremicekmisim gibi geliyorbnde simdiden onu düsünüyorum esim değilde hergelenin kucagına aldgnını düşünüp sinirlerm bozuluyor nası uyarsam acaba diye düşünüyrm sıyırdım sanırım
HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA CANIM INSALLAH GUZEL HABERLER VERIR DR SIZE:)Gelisiminden dolayi canim bakalim nst sonrasi ne diyecek
maşallah canım sağlıklı olması daha önemli, kordonla ilgili kafana takma bence :)Kızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.
Çok sağol canım, evet artık hayırlısı diyorum. Kızım nasıl ve ne zaman gelmek isterse ben razıyım yeterki sağlıklı ve hayırlı bir zamanda gelsin :)Gözünaydın canım, ne güzel iyiymiş herşey :) Kordonu da artık takmıyoruz kafamıza, nasılsa sorun yokmuş önemli olan o :)
Çok teşekkür ederim canım. Aminn sıra bebeklerimize geliyor :) Büyük buluşma o zaman olacak inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun canım, haberdar et bizi :)
Sağol tatlım inşallah cümlemizinki :)gözün aydın canım
Hazirsin ne guzel. Istedigi zamab saglikla gelsin kuzu .
Hayırlı haberlerle gel canım
Aynen canım takılmıyorum her şerde vardır bir hayır napalım :)) teşekkür ederiz teyzesi :)maşallah canım sağlıklı olması daha önemli, kordonla ilgili kafana takma bence :)
cnm ne zamandr yazacam fırsat olmadı bı turlu ınsaallah sana umut olur satım31 temmuzdu ve bız bebgımızı 15 eylulde ogrendık 1 hafta 10 gun sonra anca goruldu bebış ve 4+2 ve sadece alttan gorebıldı kalp atısı daha gec bellı oldu doktorum hep moral verdı gun asırı gıttık geldık devlete gtseydım kalp atısı yok dıye kesın moral bozarlardı megerse gec dollenmeymıs inşaallah senınde hersey guzel olacak dualarımız bırbırımız ıcınınsallah benımde oyledır canım yoksa korkuyorum acaba sorunmu var dıye
inşaallah cnm bısey olmamıstır tatlı bişeyler yersen daha cabuk hıssedersınOffbiraz önce kızıma banyo yaptırırken ayağı kaydı kuzumun onu tutcam diye ani harekt ettim kollarından yakaladım düşmedi şükür de şimdi de karnımdakine bi şey oldumu acaba endişesi başladı. doktor her seferinde sıkı sıkı tembihliyo beni kordondaki varis yüzünden asla sırt üstü yatmayacaksın ve ani hareket etmeyeceksin diye. .şimdi uzandım bebişin hareket etmesini bekliyorum inşallah bir şey olmamıştır.
Allah razı olsun canım Allah hayırlı dogum nasıp etsın ıns umarım benmıkıde oyle olmustur bakalım yarın doktorumun ne dıycegını dusunuyorum ınsallah gec dollenmedır benımdecnm ne zamandr yazacam fırsat olmadı bı turlu ınsaallah sana umut olur satım31 temmuzdu ve bız bebgımızı 15 eylulde ogrendık 1 hafta 10 gun sonra anca goruldu bebış ve 4+2 ve sadece alttan gorebıldı kalp atısı daha gec bellı oldu doktorum hep moral verdı gun asırı gıttık geldık devlete gtseydım kalp atısı yok dıye kesın moral bozarlardı megerse gec dollenmeymıs inşaallah senınde hersey guzel olacak dualarımız bırbırımız ıcın
Canım hayırlısi olsun inşallah ikiniz için deKizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
düşündükce bile kıskanıyorm sanki , dedğin gibi cnm sonrada laf yaparlar hmen kimseye elletmiyo diye.Ben de aynı şey için evham yapıyorum kimselere veremicekmisim gibi geliyorhele opmelerine asla izin veremem hiç istemem ama nasıl denir ki sonra laf çıkar hemen bak bak gelin kıskanıyor çocuğu falan derler Kardeşim e bebekten bi yastık almış hediye, reflu yastığı diye geçiyor hem boğulma önleyici hem yan korumaları falan var yan yarısı falan destekliyor, emzirirken de kullanılabiliyormus, hem bana iyi olur ilk zamanlar tutmaya alisirirm hem de gelen misafirlere onunla vericem direkt kucaakalarina almasınlar, öpmeye kalkan olursa da alerjisi var falan var derim artık napiyim
canım bnide korkuttun smdi bizimkide 3 hafta önden gidiyor suyla ilgili bişey soylememişti ama bakalım kontrolümz yarın.Canim nerdeyse 3 hafta ileri gidiyormus doktor bi kac defa bakti suyunda hala artis var suan gelisim 40+5 gorunuyor hakkimizda hayirlisi nst de sanci cikacaginida sanmiyorum cunku hicbisey hissetmiyorum
Aynen canım bazen iyi diyorsun ama bazende sinir oluyoruz. Eşlerimizde zevk alıyor kızdırmaktan. Sen bebeğine koruma kalkanı yapNe güzel canım çok az kaldı çok. . Hepimiz besık sağlıcakla yakinda. Sonra keçileri falan sayicaz. Çok zevkli ya. O minik minik bebişler kucağımızda olucak gözlerimizi onlardan alamicaz hatta belki herkesten kiskanip esimizle bile paylaşmak istemicez hehe
Iyi olsalar annemiz kadar sevevez canım ama çok kıskaniyor lar ya. Çok kinciler. Meselâ bana ben seni hiç yalnız bırakmam korkma doğumdan ben sana yardimci olurum diyor içimden iyi bu kadın ya Allah razı olsun diyorum sonra o cümleleri kurunca deli oluyorum. Dün eşime de dedim annen her şeye müdahale etmek isteyecek umarım sorun yasamayiz dedim eşim de edecek tabi deyip güldü. Ona da çakasim geldine alaka canı balık cekenin çocuğunun ağzı büyük mu oluyormuş ona deseydin ya senin ağzın fazlasıyla büyük tüm sulalye yeter diye
Çok şükür ayni canım hic bi değişiklik yok bende. Cuma kontrolumuz var bakalm ne dicek doktor. Siz nasılsınizsanda merhaba mikkakım...
durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?