- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Dualarin için sagol canim. Hepimiznki saglikla gelsin ins. 2 bilinmeyenden haberim yok ins iyi.olurlar kısa zamanda annelerine kavusur bebisleri. Mytwin iyi canm ogullari da yanında evlerindeler yani iyi üçü de çok şükür. Darısı bizlere...İyiler mi peki bebişler? Haberiniz var mı doğum yapan arkadaşların bebeklerinden? 2 bilinmeyenin kızıydı galiba biri ameliyat olacaktı o aklımda kaç gündür bir haber de yok galiba merak ediyorum çok. Dua ediyorum sürekli hepimiz için
Slm canım
slm canım. Ben de oğlumu çok merak ediyorum bu dr hic bakmadi renkli usgden siyah beyazdan da pek belli olmuyo. Kime benziyo nasıl çok merak ediyorum çok da özledim :)Kızım i çok merak ediyorum ya kime benziyor çok sabırsızlıkla bekliyorum doğunca da hareketlerini içimdeki kıpirtilarinı Özlermm
guzel ama kısa olması rahatsız edebilir seni canım.ben internetten almadım cnm.
bende 5li paketten koydum 4-5 tane kilot,ped koydum.1 sudyen bır atlet koyacagım.kirlenme ihtimaline karşı.göğüs kalkanı almadım süt durumuma göre karar vereceğim ona.göğüs pedi koydumkızlar merhaba, hastaneye gidecek çantamı kontrol ettim de bazı şeylerin kaçar adet olması gerektiğine karar veremiyorum... az ya da fazla eşya da bulundurmak istemiyorum; örn. ben hasta bezi almadım hastane veriyormuş, onun yerine gece için olan hijyenik ped aldım 10 tane koymuşum fazla mı sizce?
tek kullanımlık alt iç giyimden 5'li paket var bir de çantada bunların yanı sıra 3 tane de pamuklu normal iç çamaşırı koydum...
Emzirme sütyeni mi koysam yoksa emzirme atleti mi ona karar veremiyorum
Bir de göğüs kalkanı da koymuşum ayrıca birkaç tane de göğüs pedi; bunlar da fazla geliyor bana neleri azaltmalıyım sizce????
o kadın kaybettıgım kızımdada gelişmemiş kalp atısı yok 2 ayına kadar beklıycez kalbı atmazsa alcaz demıstı ondada 2 gun sonra acıle gıttıgımde kalp atısı gormustuk şimdi şikayet etsemde it itin ayagına basmıyo malesef kadın cok ün yapmıs bı doktor onun lafı yuzunden ben lekelenmem olunca doktora gıtmedım dusuyo dıye lekem gecınce gıttım ne oluyo dıye kalp atısını duyduk
Canım hayırlı haberlerle gel acaba 23 nisan bebesi mi olmayı bekliyor bebişin hade bakalımm haberlerini merakla bekliyoruzKizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
Canım hayırlı olsun demek annesini sevdi ayrılmayı istemiyor hanfendi inşallah hayırlı zaman da geli prensesinizKızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.
Sizde internetten mi aldınız. Aslında sabahlığı da olsaymış iyiymiş ama yok maalesef. Bende beğendim kumaşından tereddüt ettim ama güzelse alayım bari Teşekkürler....Ben aynısından aldım canım. Birde pijamasını aldım aynısının. Gayet güzel. Ben çok beğendim. Kalitesini zaten biliyordum bu markanın.
Ha sormayı unuttum kalıpları nasıl acaba kaç beden almak lazım bilgi verirseniz sevinirim...Sizde internetten mi aldınız. Aslında sabahlığı da olsaymış iyiymiş ama yok maalesef. Bende beğendim kumaşından tereddüt ettim ama güzelse alayım bari Teşekkürler....
hemen hemen aynı şeyleri koymuşuzbende 5li paketten koydum 4-5 tane kilot,ped koydum.1 sudyen bır atlet koyacagım.kirlenme ihtimaline karşı.göğüs kalkanı almadım süt durumuma göre karar vereceğim ona.göğüs pedi koydum
amin canım ınsallah inşallah zaman hızla gecerde bıan once kavusurum sag saglımIste Rabbim ıslah etsin böyle lerini de.. doktor olmuş insanlığa yazardan çok zarar .. ama gozunaydin canım senin adına çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...
Ya ben o taze bebeklerin ısrarla kucağa alınmasını opulmesini anlayamıyorum bi türlü, ben hiç kimsenin bebeğini kucağıma alıp sevmem, sanki bebek rahatsız oluyormus gibi geliyor bana, yattığı yerden sevin işte, hele öpmek o kadar yanlt geliyor ki, benim bildiğim bebek opulmez koklanir, kimse bebekli eve girince önce bi elimizi yikayalim falan demiyor direk daliyolar çocuğa, bakalım kendiminkine napcamdüşündükce bile kıskanıyorm sanki , dedğin gibi cnm sonrada laf yaparlar hmen kimseye elletmiyo diye.
hele bi gorumcem var 13-14 yaşlarında cok hırpalayarak seviyor cocukları bnmde bi bahane uydurmam lazım bakalım
Mrb canım. Ben iyiyim bebek de iyi cuma günü kontrolumz var sabirszlanmaya başladım ne zaman gelecek diye zaman geçmiyo sankiMerhaba canım nasılsın?bebek nasıl?
Allahın izniyle bişey olmaz canım, bir dahakine Eşinden yardım alırsın. Bisüre dinlen hemen başlar bebeğin.Offbiraz önce kızıma banyo yaptırırken ayağı kaydı kuzumun onu tutcam diye ani harekt ettim kollarından yakaladım düşmedi şükür de şimdi de karnımdakine bi şey oldumu acaba endişesi başladı. doktor her seferinde sıkı sıkı tembihliyo beni kordondaki varis yüzünden asla sırt üstü yatmayacaksın ve ani hareket etmeyeceksin diye. .şimdi uzandım bebişin hareket etmesini bekliyorum inşallah bir şey olmamıştır.
Teşekkürler evet sevdi yerini sanırım :)Canım hayırlı olsun demek annesini sevdi ayrılmayı istemiyor hanfendi inşallah hayırlı zaman da geli prensesiniz
Evet canim en azindan icim rahat her fun kontrol ediliyor.. Nstyi hic sevmiyoruz biraz da yoruluyoruz ama bebis iyi olsun da ben giderim her gun.. Senin de kontrol iyi gecmis canim cok sukur.. Ayy az kaldi ya dusundukce heycanlaniyorum.. Anne olcaz biz..:)Canım kontrol altında olması daha iyi, biraz zor geçiyodur senin içim ama sonu güzel olacak inşallah öyle düşün.
cok saol tatlim evet bebisim iyi olsun da ben her gun giderim ne gerekirse yaparim..Aman iyi ciksinda canim hergun git cok sevindim iyi cikmasina gozun aydin
Canim doktor bebisin kalp atislarini begenmedi kontrol amacli her gun nstye giriyorum bugunlerde iyi cikiyor ama doktor yine de cagiriyor.. Bakalim..Geçmiş olsn eski yazılarınıza bakmadım ama acaba neden hergün girmeniz gerekiyor Nst ye?
Belki nst sırasında karnınız üşümüştür yada yemekle ilgili olabilir artık bu haftalarda böyle kasılmalar normal, akşam yemeginden sonra bende günde 1 yada 2 defa sancı oluyor.
Bizde iyiyiz canım çok şükür.bende cuma günü gördüm bebişi.Herşeyi gayet güzel dedi yeni doktorumuz.sezeryan günü sormayı unutmuşum heyecandan.onu da öğrenirsem sanırım biraz daha rahatlıycam.nst'ye de doktorum istersen sokuyum ama gerek yok dedi.bende bence de gerek yok dedim.sanırsam nst'ye girmeden doğuma gidecem ben.Mrb canım. Ben iyiyim bebek de iyi cuma günü kontrolumz var sabirszlanmaya başladım ne zaman gelecek diye zaman geçmiyo sankiSen nasilsn bebis nasl
Biz de hiç sevmiyoruz :))) amin canım evet inşallah anne olucaz hayırlısıyla :)Evet canim en azindan icim rahat her fun kontrol ediliyor.. Nstyi hic sevmiyoruz biraz da yoruluyoruz ama bebis iyi olsun da ben giderim her gun.. Senin de kontrol iyi gecmis canim cok sukur.. Ayy az kaldi ya dusundukce heycanlaniyorum.. Anne olcaz biz..:)
cok saol tatlim evet bebisim iyi olsun da ben her gun giderim ne gerekirse yaparim..
Canim doktor bebisin kalp atislarini begenmedi kontrol amacli her gun nstye giriyorum bugunlerde iyi cikiyor ama doktor yine de cagiriyor.. Bakalim..
Toistcim en önde sensin galiba 13 günün kalmış görünüyor ne zaman gelecek acaba piremsesBiz de hiç sevmiyoruz :))) amin canım evet inşallah anne olucaz hayırlısıyla :)
Canım seninde az kalmış maşallah cuma günü kontrolünde inşallah herşey yolunda olurMrb canım. Ben iyiyim bebek de iyi cuma günü kontrolumz var sabirszlanmaya başladım ne zaman gelecek diye zaman geçmiyo sankiSen nasilsn bebis nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?