2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dualarin için sagol canim. Hepimiznki saglikla gelsin ins. 2 bilinmeyenden haberim yok ins iyi.olurlar kısa zamanda annelerine kavusur bebisleri. Mytwin iyi canm ogullari da yanında evlerindeler yani iyi üçü de çok şükür. Darısı bizlere...

Kızım i çok merak ediyorum ya kime benziyor çok sabırsızlıkla bekliyorum doğunca da hareketlerini içimdeki kıpirtilarinı Özlermm
slm canım. Ben de oğlumu çok merak ediyorum bu dr hic bakmadi renkli usgden siyah beyazdan da pek belli olmuyo. Kime benziyo nasıl çok merak ediyorum çok da özledim :)

Arkadaşlar ben henüz gecelik alamadım. Resimdeki nasıl sizce 39 tl. Siz nerden aldınız acaba. Moje den çanta alan var mı baktım ama emin olamadım.
guzel ama kısa olması rahatsız edebilir seni canım.ben internetten almadım cnm.

bende 5li paketten koydum 4-5 tane kilot,ped koydum.1 sudyen bır atlet koyacagım.kirlenme ihtimaline karşı.göğüs kalkanı almadım süt durumuma göre karar vereceğim ona.göğüs pedi koydum

Arkadaşlar ben henüz gecelik alamadım. Resimdeki nasıl sizce 39 tl. Siz nerden aldınız acaba. Moje den çanta alan var mı baktım ama emin olamadım.
Ben aynısından aldım canım. Birde pijamasını aldım aynısının. Gayet güzel. Ben çok beğendim. Kalitesini zaten biliyordum bu markanın.

Iste Rabbim ıslah etsin böyle lerini de.. doktor olmuş insanlığa yazardan çok zarar .. ama gozunaydin canım senin adına çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Kizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
Canım hayırlı haberlerle gel acaba 23 nisan bebesi mi olmayı bekliyor bebişin hade bakalımm haberlerini merakla bekliyoruz

Canım hayırlı olsun demek annesini sevdi ayrılmayı istemiyor hanfendi inşallah hayırlı zaman da geli prensesiniz

Ben aynısından aldım canım. Birde pijamasını aldım aynısının. Gayet güzel. Ben çok beğendim. Kalitesini zaten biliyordum bu markanın.
Sizde internetten mi aldınız. Aslında sabahlığı da olsaymış iyiymiş ama yok maalesef. Bende beğendim kumaşından tereddüt ettim ama güzelse alayım bari Teşekkürler....

Sizde internetten mi aldınız. Aslında sabahlığı da olsaymış iyiymiş ama yok maalesef. Bende beğendim kumaşından tereddüt ettim ama güzelse alayım bari Teşekkürler....
Ha sormayı unuttum kalıpları nasıl acaba kaç beden almak lazım bilgi verirseniz sevinirim...

bende 5li paketten koydum 4-5 tane kilot,ped koydum.1 sudyen bır atlet koyacagım.kirlenme ihtimaline karşı.göğüs kalkanı almadım süt durumuma göre karar vereceğim ona.göğüs pedi koydum
hemen hemen aynı şeyleri koymuşuz
bende o zaman sadece göğüs kalkanını çıkartsam mı çantadan, göğüs pedi de koydum; sen göğüs pedi kaçar tane koydun canım, bir de hijyenik pedden?

Iste Rabbim ıslah etsin böyle lerini de.. doktor olmuş insanlığa yazardan çok zarar .. ama gozunaydin canım senin adına çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...
amin canım ınsallah inşallah zaman hızla gecerde bıan once kavusurum sag saglım

Kızlar hsahanete giden arkadaslardan güzel haberler alıyoruz ne güzel bebekleri şükür iyi

Bide bende çantamı hazırladım dolabı mızı hazırladık

Çantamda böyle şeffaf englısh home poşetlerine sarıp notlar yazdım herhal de eksik kalmadı artık

Eklentiler

• 20150420_162605.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 167
  • 20150420_162556.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 176
Ya ben o taze bebeklerin ısrarla kucağa alınmasını opulmesini anlayamıyorum bi türlü, ben hiç kimsenin bebeğini kucağıma alıp sevmem, sanki bebek rahatsız oluyormus gibi geliyor bana, yattığı yerden sevin işte, hele öpmek o kadar yanlt geliyor ki, benim bildiğim bebek opulmez koklanir, kimse bebekli eve girince önce bi elimizi yikayalim falan demiyor direk daliyolar çocuğa, bakalım kendiminkine napcam

Allahın izniyle bişey olmaz canım, bir dahakine Eşinden yardım alırsın. Bisüre dinlen hemen başlar bebeğin.

Canım hayırlı olsun demek annesini sevdi ayrılmayı istemiyor hanfendi inşallah hayırlı zaman da geli prensesiniz
Teşekkürler evet sevdi yerini sanırım :)

Canım kontrol altında olması daha iyi, biraz zor geçiyodur senin içim ama sonu güzel olacak inşallah öyle düşün.
Evet canim en azindan icim rahat her fun kontrol ediliyor.. Nstyi hic sevmiyoruz biraz da yoruluyoruz ama bebis iyi olsun da ben giderim her gun.. Senin de kontrol iyi gecmis canim cok sukur.. Ayy az kaldi ya dusundukce heycanlaniyorum.. Anne olcaz biz..:)

Aman iyi ciksinda canim hergun git cok sevindim iyi cikmasina gozun aydin
cok saol tatlim evet bebisim iyi olsun da ben her gun giderim ne gerekirse yaparim..

Canim doktor bebisin kalp atislarini begenmedi kontrol amacli her gun nstye giriyorum bugunlerde iyi cikiyor ama doktor yine de cagiriyor.. Bakalim..

Mrb canım. Ben iyiyim bebek de iyi cuma günü kontrolumz var sabirszlanmaya başladım ne zaman gelecek diye zaman geçmiyo sanki Sen nasilsn bebis nasl
Bizde iyiyiz canım çok şükür.bende cuma günü gördüm bebişi.Herşeyi gayet güzel dedi yeni doktorumuz.sezeryan günü sormayı unutmuşum heyecandan.onu da öğrenirsem sanırım biraz daha rahatlıycam.nst'ye de doktorum istersen sokuyum ama gerek yok dedi.bende bence de gerek yok dedim.sanırsam nst'ye girmeden doğuma gidecem ben.

Biz de hiç sevmiyoruz :))) amin canım evet inşallah anne olucaz hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…