2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sizde internetten mi aldınız. Aslında sabahlığı da olsaymış iyiymiş ama yok maalesef. Bende beğendim kumaşından tereddüt ettim ama güzelse alayım bari Teşekkürler....
Evet internetten aldım. Ama sabahlığı olsaymış dediğin gibi süper olurmuş.

slm canım. Ben de oğlumu çok merak ediyorum bu dr hic bakmadi renkli usgden siyah beyazdan da pek belli olmuyo. Kime benziyo nasıl çok merak ediyorum çok da özledim :)
Aynen bende meraktan Çatlıyorm Gül hanim söylemese anlamıyorum neresi olduğunu neyse sağlıklı olsun da önemli değil canım sen metroda odaları gördün mü

Pazartesi bende nst ye girdim bebek çok halsiz bidaha nst ye girelim dedi girdim dr un biir sezeryan bir normal dogumu çıktı sonucu ayaküstü gösterdik iyi dedi ama bende bi şüphe oluştu, sizin şuan iyi ise sevindim :) Allah bozmasın Allahım tüm bebişleri korusun

kim söyledi sana canım bu spreyın ıyı geleceğini ve tamamen kayıp mı oldu sıkıntıların? baya araştırdım bu konuyu bu spreyi duymamıstım

canım benim basur ileri düzeyde değil.
hamileliğimin başında çatlak kremi alırken eczacı bahsetmişti.basur olursa al diye. daha sonra yabancı internet sitelerinde okudum.aerikan markası o yüzden heralde.
ama sprey öyle ileri düzey için değil gibi geldi bana.zaten geçirmiyor da rahatlatıyor.bütün basur ürünleri gibi.

hemen hemen aynı şeyleri koymuşuz
bende o zaman sadece göğüs kalkanını çıkartsam mı çantadan, göğüs pedi de koydum; sen göğüs pedi kaçar tane koydun canım, bir de hijyenik pedden?
altili paket gogus pedi cnm.kalkani almissin madem koy cnm ben ihtiyac olursa esime aldiracagim.normal pedi de onlu paket koydum

benimde ileri degil cnm benim asil skntim catlak .yalanci meme yapmis.cok sknti yaratmiyor ama memelerde yok olmadi onu geciriyor mu

Oyyy ne guzel, insallah saglikla alirsin kucagina bebisini :) darisi da zamani gelince bize olsun

Maşallah oğluna koca delikanlı olmuş :):)

Kizlar nasilsiniz.. Biz hala her gun nstye giriyoruz son bir kac tanesi iyi cikti ama yine de her gun gel diyor doktor.. Neyse iyi ciksin da ben giderim her gun..
İyi bakalım canım siz iyi olun da her gün gidin, allah gönlüne göre versin canım benim, hayırlı sağlıklı doğumlar olsun

Zeynebimi yerim hem de happur huppurrrrrr, teyzesinin piyensesiiii

Ayy ne güzel, doğal, tam hayal ettiğim gibi:)Allah sağlıkla kavuştursun canım kolay bir dogum olsun inşallah, bir sancida kurtarsın

Canım şimdiden hayırlı olsun kolay ve rahat bi doğum dilerim. Sağlıkla kavuşun birbirinize

Canım saglikla kucağına alırsın insallahhh

hayırlı doğumlar canım :)
kızla doğum yapan topiğe ugramaz oluyor yakında buralar iyice ıssızlaşacak

member: 522221"]Bizim süreç başladı 1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi [/QUOTE]
Ayy ne güzel yaa bizde görelim o günleri inş canim doğumun hayırlı kolay geçer inş dualarım seninle

Kizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
Güzel haberler al inşallahhh

Ben de Pazartesi günü çalışamaz raporumu alıp vericem iş yerine son 4 gün çok şükür.
oooohhh ne güzel aynı zamanda ayrılıyoruz :):)

Allahın izniyle bişi olmaz canım meraklanma

hey maşallah, allah bi avazda kurtarsın inşallah, ama seni taktir ettim çok rahatsın hadi arkadaşım hayırlı olsun :):)

Toistcim en önde sensin galiba 13 günün kalmış görünüyor ne zaman gelecek acaba piremses
Ay hiç bilemiyorum canım ya baksana forum başladı bende de bir heyecan başladı :))benden önde bir kaç kişi daha var tatlım bakalım ses çıkmadı onlardan belki de doğurmuşlardır :))

Maşallah ya hayırlısıyla al kucağına canım, ağrın var mı nasıl anladın anlatır mısın bize o Süreci :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…