2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy çok imrendim sana maşallah her anının tadını çıkarman dileklerimle

kızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin

Sevindim canm herseyn yolunda olmasina. Yani gerek yok o zaman sezeryan olcaksa bidahaki gidisinde de sezeryan gününu kararlastrrsiniz. hayırlı kolay dogumlar olsn ins canm hepimze

Ohh ne güzel daha da iyi olacak inşallah canım, adı ne paşamızın adına okuyalım. Rabbim acil şifa versin inşallah.

gözün aydın cnm hayrlısıyla sag salım kurtulun ınsaallah :)

okudum canım inşallah yakın zamanda çıkar evine

Isim ver kuzuna ismi ile okuyalım mübarek aylar mübarek günlere girdik rabbim yüzümüze gülsün en hayırlısını versin tabiki de duamızda yavruna yer olacak

adı taylan teyzesi kuzumun
ismiyle yaşasın inşallah, ömrü bereketli olsun, dualarımız Taylan bebekleee

Ay ne güzel canım inşallah hayırlarla gelsin yavrun, Allah tek avazda kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

Oy yerim ben Taylani. Umarim tez zamanda cikar oralardan. Ben de tum iyi dileklerimi Taylanciga gonderiyorum. Kuzucuk.
tesekkürler canım

okudum canım inşallah yakın zamanda çıkar evine
inş biran eevvel gelir evine kuzum

Isim ver kuzuna ismi ile okuyalım mübarek aylar mübarek günlere girdik rabbim yüzümüze gülsün en hayırlısını versin tabiki de duamızda yavruna yer olacak
adı taylan teyzesi rabbim tüm yavruları korusun su mübarek ayda

tesekkürler canım

inş biran eevvel gelir evine kuzum

adı taylan teyzesi rabbim tüm yavruları korusun su mübarek ayda
Canım valla inan yerinde olmak isterdim bebişime kavuşmak çok başka duygu galiba

Ben bugün bebişin dışarı yansıyan yumruklarını dalgaları videoya çektim çok çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…