ayy çok imrendim sana maşallah her anının tadını çıkarman dileklerimleBizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
Evet az kaldı benm de dogum yapanlari duyunca daha da sabırsızlaniyormCanım seninde az kalmış maşallah cuma günü kontrolünde inşallah herşey yolunda olur
Aynen canm saglkli olsunlarda az kaldı gorucez ins. Odalari hic gormedim canm.Aynen bende meraktan Çatlıyorm Gül hanim söylemese anlamıyorum neresi olduğunu neyse sağlıklı olsun da önemli değil canım sen metroda odaları gördün mü
Sevindim canm herseyn yolunda olmasina. Yani gerek yok o zaman sezeryan olcaksa bidahaki gidisinde de sezeryan gününu kararlastrrsiniz. hayırlı kolay dogumlar olsn ins canm hepimzeBizde iyiyiz canım çok şükür.bende cuma günü gördüm bebişi.Herşeyi gayet güzel dedi yeni doktorumuz.sezeryan günü sormayı unutmuşum heyecandan.onu da öğrenirsem sanırım biraz daha rahatlıycam.nst'ye de doktorum istersen sokuyum ama gerek yok dedi.bende bence de gerek yok dedim.sanırsam nst'ye girmeden doğuma gidecem ben.
Ohh ne güzel daha da iyi olacak inşallah canım, adı ne paşamızın adına okuyalım. Rabbim acil şifa versin inşallah.kızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
adı taylan teyzesi kuzumunOhh ne güzel daha da iyi olacak inşallah canım, adı ne paşamızın adına okuyalım. Rabbim acil şifa versin inşallah.
gözün aydın cnm hayrlısıyla sag salım kurtulun ınsaallah :)Bizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
Tamam canım Taylan bebeğimize bol bol dua edicez inşallah gözün arkada kalmasın. Sana da Rabbim güç kuvvet versin. Azıcık sabır sonra çok güzel olacak herşey.adı taylan teyzesi kuzumun
Oy yerim ben Taylani. Umarim tez zamanda cikar oralardan. Ben de tum iyi dileklerimi Taylanciga gonderiyorum. Kuzucuk.adı taylan teyzesi kuzumun
okudum canım inşallah yakın zamanda çıkar evinekızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
Isim ver kuzuna ismi ile okuyalım mübarek aylar mübarek günlere girdik rabbim yüzümüze gülsün en hayırlısını versin tabiki de duamızda yavruna yer olacakkızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
kızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
ismiyle yaşasın inşallah, ömrü bereketli olsun, dualarımız Taylan bebekleeeadı taylan teyzesi kuzumun
Ay ne güzel canım inşallah hayırlarla gelsin yavrun, Allah tek avazda kucağına almayı nasip etsin çok sevindimBizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
tesekkürler canımOy yerim ben Taylani. Umarim tez zamanda cikar oralardan. Ben de tum iyi dileklerimi Taylanciga gonderiyorum. Kuzucuk.
inş biran eevvel gelir evine kuzumokudum canım inşallah yakın zamanda çıkar evine
adı taylan teyzesi rabbim tüm yavruları korusun su mübarek aydaIsim ver kuzuna ismi ile okuyalım mübarek aylar mübarek günlere girdik rabbim yüzümüze gülsün en hayırlısını versin tabiki de duamızda yavruna yer olacak
amin teyzesiismiyle yaşasın inşallah, ömrü bereketli olsun, dualarımız Taylan bebekleee
Canım valla inan yerinde olmak isterdim bebişime kavuşmak çok başka duygu galibatesekkürler canım
inş biran eevvel gelir evine kuzum
adı taylan teyzesi rabbim tüm yavruları korusun su mübarek ayda
http://www.tozlu.com/penye-hamile-gecelik_306383_uHa sormayı unuttum kalıpları nasıl acaba kaç beden almak lazım bilgi verirseniz sevinirim...
Tüm kuvezde yatan bebisler sagliklica annesine kavuşsun inşallah dua ediyoruz. Senin bebisine de Allah acil şifalar versinamin teyzesi
http://www.tozlu.com/cicek-desenli-...5xb&utm_medium=banner&utm_campaign=GDo2HWrAQ5Ha sormayı unuttum kalıpları nasıl acaba kaç beden almak lazım bilgi verirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?