Bizim süreç başladı 1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
kızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
Aynen bende meraktan Çatlıyorm Gül hanim söylemese anlamıyorum neresi olduğunu neyse sağlıklı olsun da önemli değil canım sen metroda odaları gördün mü
Bizde iyiyiz canım çok şükür.bende cuma günü gördüm bebişi.Herşeyi gayet güzel dedi yeni doktorumuz.sezeryan günü sormayı unutmuşum heyecandan.onu da öğrenirsem sanırım biraz daha rahatlıycam.nst'ye de doktorum istersen sokuyum ama gerek yok dedi.bende bence de gerek yok dedim.sanırsam nst'ye girmeden doğuma gidecem ben.
Sevindim canm herseyn yolunda olmasina. Yani gerek yok o zaman sezeryan olcaksa bidahaki gidisinde de sezeryan gününu kararlastrrsiniz. hayırlı kolay dogumlar olsn ins canm hepimze
kızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
Bizim süreç başladı 1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
Tamam canım Taylan bebeğimize bol bol dua edicez inşallah gözün arkada kalmasın. Sana da Rabbim güç kuvvet versin. Azıcık sabır sonra çok güzel olacak herşey.
Isim ver kuzuna ismi ile okuyalım mübarek aylar mübarek günlere girdik rabbim yüzümüze gülsün en hayırlısını versin tabiki de duamızda yavruna yer olacak
Isim ver kuzuna ismi ile okuyalım mübarek aylar mübarek günlere girdik rabbim yüzümüze gülsün en hayırlısını versin tabiki de duamızda yavruna yer olacak