2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sağlıcakla kavuşalım inşallah bebelere benim bebe gece üzmüyo ama sabah 5 6 gbi ZIP ZIP vuruyor canım acıyor bazen

Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
Ay maşallah canım yok daha çatıya bakılmadı canım inşallah herşeyin iyi gider

Ettim canım, Allah acil şifalar versin inş biran önce kucağina alıp evinize gitmeyi nasip etsin

Ya arkadaşlar benim ellerimin uyuşukluğu hiç geçmiyor parmaklarimda hep hissizlik var, 4 gündür magnezyum da kullanıyorum ama hafiflemedi, bi öneriniz var mi

Benimki haftaya olacak canim. İnşallah geç değildir.
yani sadece normal doğuma müsaitmi diye bakmıyolarmı doğum sırasında bile bakılır uygun değilse sezeryane alınır yani bence bunun vakti yok sadece eğer sezeryan olacaksa beklememek için bakıyolar bazı doktorlar doğum başlayana kadar hiç bakmıyolarmış bile..

Valla ben normal mi sezeyan mi karar veremedim. Doktorum normal taraftarı. Bana cati muayeneni yapalim sonra karar verirsin dedi.

Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?

Canim dr um bana bu cuma için catı muayenesi yapacagini söyledi yani 39 un sonu olacak. Cati muayenesi biraz da dr larin sezeryana yonlendirmek istedikleri için erkenden yaptıklarını dusunuyorum. Yoksa cati uygun değilse doğum aninda da sezaryene alınabilir.

İyi akşamlar arkadaşlar ben de hala çatı için kontrol olmadım aynen bence erken yapıp sezeryan içşn bahaneye bakıyor gibiler

Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine :)

Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Hakkında hayırlısı olsun canım biz aynı dönemlerdetiz benim de ufaktan sancılarım var gönlüne göre olsun umarım hayırlısı ne ise o olur

Sancin var diye mi aldılar canım bebişin durumu nasıl o iyiyse açılmayı beklemeleri lazım, hayırlısıyla istediğin gibi olur inş

Sancıların düzensiz ise neden sezaryan diyor? Benimde 8-mayıs doğum tarihim gözüküyor ve kasılmalarım arttı bende gitsem bana da aynı şeyi söyleyebilirler. Bence hastaneden çık ve sancıların düzene girerse yeniden git o zaman açılmada olabilir. Tabi normal doğum istiyorsan,

Şimdi burada Normal Doğumla ilgili bişey yazdım ama bilmem suç olur mu?

Canim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim

Canim hayırlısı neyse o olsun bebeğini sağlıkla al önemli olan o

Canim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim

Benimde ilk bebeğimde 4 kilo üzeri demişti dr 3.700 doğdu.

Sen normal istiyorum dediğinde ne diyorlar göndermeyi kabul ediyorlar mı? o kadar çok bahane üretiyorlar ki artık insan güvenemiyor. Hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…