Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda kavusup koklaşirsinizkızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
canım okudum dua. allah bir an önce bebeğini sağlıkla sana ve evinize kavuşturur.amin teyzesi
cnm sorun çıkmamasına çok sevindim..az kaldı biraz daha dayansak alacaz kucağımıza..Evet canim en azindan icim rahat her fun kontrol ediliyor.. Nstyi hic sevmiyoruz biraz da yoruluyoruz ama bebis iyi olsun da ben giderim her gun.. Senin de kontrol iyi gecmis canim cok sukur.. Ayy az kaldi ya dusundukce heycanlaniyorum.. Anne olcaz biz..:)
cok saol tatlim evet bebisim iyi olsun da ben her gun giderim ne gerekirse yaparim..
Canim doktor bebisin kalp atislarini begenmedi kontrol amacli her gun nstye giriyorum bugunlerde iyi cikiyor ama doktor yine de cagiriyor.. Bakalim..
Rezene ye başlayacağım ama klasik sallama çay Var evde ilk onları bitireyim Sağol canım bilgi içinbu arada arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı ondan sütü artıracak çay tarifi aldım. doğumdan 10 gün önce başlamış hergün bir kupa içiyormuş ve çok faydasını görüyorum dedi. bir fincana 1 çay kaşığı rezene, 1 çay kaşığı tane kimyon, 1 tatlı kaşığı ısırgan. kurusu sanırım. 5 dk demlendirip içiliyormuş. hem gazı engelliyor hem sütü artırıyor dedi. bende aldım başlıycam yapmaya.
altili paket gogus pedi cnm.kalkani almissin madem koy cnm ben ihtiyac olursa esime aldiracagim.normal pedi de onlu paket koydum
benimde ileri degil cnm benim asil skntim catlak .yalanci meme yapmis.cok sknti yaratmiyor ama memelerde yok olmadi onu geciriyor mu
Allah razı olsun. Duymuştu bu Süreyi.kızlar merhaba,
az önce ararken bu dua yı buldum. sizlerde okuyun;
"Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"
"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54)
(Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!)
Resul-i Ekrem Efendimiz (asm) kızı Fâtıma (r.anha) validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir. Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.
Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.
Benim de bazı geceler öyle ama sonradan geçiyor :)kızlar dün geceden beri bir kaç defa sanki adet ağrısı gibi karın ağrım oldu armı böyle birşey yaşayan korktum acaba benim sıpa gelmeye niyetlimi diye..:) heyecanlandım..:)
anm evde olsan dediğin gibi ama kuvez beklemek çok zor daha dokunamadım bileCanım valla inan yerinde olmak isterdim bebişime kavuşmak çok başka duygu galiba
Ben bugün bebişin dışarı yansıyan yumruklarını dalgaları videoya çektim çok çok güzeldi
Olsun olsun o çok iyi oalcak sen merak etme şükür yanın da canımanm evde olsan dediğin gibi ama kuvez beklemek çok zor daha dokunamadım bile
oyyyy minik kuş rabbim en kısa zamanda evinize gitmeyi nasip etsin inş..anm evde olsan dediğin gibi ama kuvez beklemek çok zor daha dokunamadım bile
Maşallah oğluşuna canım, çok iyi :) bence geç değil, ben akıntım nedeniyle erken oldum ama genelde 37 38 haftalarda yapılıyor.Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
Oh eline sağlık canım, maşallah oğluşuna benim kızım da öyle ya sancım bile çok az çıkıyor ne zaman gelecek acaba :)Doğum yapan arkadaşlar Rabbim evlatlarınizi sağlıkla evinizde buyutmeyi nasip etsin inşallah. Ben de bugun çantamizi hazırladım,eşyalarımizı utuledim. büyük temizliği mevlude yakın yaptırcam. Ev şu an dandini destan. Üstten temizlik yapıcaz. Çok rahat geçiyor günler çok şükür. Oğlum annesini hiç uzmuyor teyzeleri
günlerimizin aynı gibi banada bu perşembe yapacaktı çatı muayenesi ama 23 nisan olduğu için cumaya kalır yani bu hafta yapacak..Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
Ettim canım, Allah acil şifalar versin biran önce kucağina alıp evine götürmeyi nasip etsin inşkızlar oglum ıyıye gidiyo en azından artık burnundan destek alıyo nefes konusunda elindeki serumu sökmüşler dualarınızı eksik etmeyın oglum için allah rızası için birer ayetelkürsi okuyun ogluşuma yollayın allah bebeişlerinize saglık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?