2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda kavusup koklaşirsiniz

cnm sorun çıkmamasına çok sevindim..az kaldı biraz daha dayansak alacaz kucağımıza..
gözün aydın

kızlar merhaba,
az önce ararken bu dua yı buldum. sizlerde okuyun;

"Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54)

(Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!)

Resul-i Ekrem Efendimiz (asm) kızı Fâtıma (r.anha) validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir. Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

bu arada arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı ondan sütü artıracak çay tarifi aldım. doğumdan 10 gün önce başlamış hergün bir kupa içiyormuş ve çok faydasını görüyorum dedi. bir fincana 1 çay kaşığı rezene, 1 çay kaşığı tane kimyon, 1 tatlı kaşığı ısırgan. kurusu sanırım. 5 dk demlendirip içiliyormuş. hem gazı engelliyor hem sütü artırıyor dedi. bende aldım başlıycam yapmaya.

Rezene ye başlayacağım ama klasik sallama çay Var evde ilk onları bitireyim Sağol canım bilgi için

walla yalan olmasın çok iyi bilemedim.geçirmek değil de daha çok rahatlatıyo diyebiliirim.

Merhaba arkadaşlar Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
ben eylül anneleri grubunda yim bi haftadır bu gruba bakıyorum ilerde bizi neler bekliyor diye.
Bende büyüyen yataklı çocuk odası takımı aldım pembe ye boyayacağız inşallah odamıZi.
Ben bir şey soracağım ankara da oturuyorum ama doğum à istanbul düşünüyorum ailemin yanına.
Esenler bağcılar güngörende normal doğum destekleyen bayan dr tavsiye niz var mı, ilk gebeligim 70 ile hamile kaldım 80 kiloyum boyum 1 75.
bu hafta ist. Gideceğim bi dr gidip görüşmek istiyorum doğum ü orda düşündüğüm ü belirtip

Allah razı olsun. Duymuştu bu Süreyi.
Bu arada kimyonu şimdiden yemeklerine kat dediler bana. Bir de kimyon yağı alıp bebeğe masaj yapmak da gazı önlemede çok faydalıymış :)

kızlar dün geceden beri bir kaç defa sanki adet ağrısı gibi karın ağrım oldu armı böyle birşey yaşayan korktum acaba benim sıpa gelmeye niyetlimi diye..:) heyecanlandım..:)

@ masaallah canim fistigina, vaktini bekliyor, hic sikinti yaratmayacak ins:)
oezyy ne guzel canim ya, saglikla rahatca al ins bebisini, darisi bizlere ins:)
junes canim ben kalkani da koydum yara falan olursa diye ufak zaten yer kaplamaz o fazla, pedi azaltabilirsin bence..
Ohh kizlar ne guzel bir cogunuz temizligi de bitirmis, ben hala bebisin kiyafetlerini utulemekle mesgulum:) bir haftada bitiremedim habire yarim kaliyor..anneminde biletini erkene aldik ben panik olunca mayis basi geliyor bizde o zaman temizligimizi yaptiririz ins, oglumu tembihliyorjm anneannen gelmeden sakin gelme ondan sonra istedigin vakit gelebilirsin diye

kızlar dün geceden beri bir kaç defa sanki adet ağrısı gibi karın ağrım oldu armı böyle birşey yaşayan korktum acaba benim sıpa gelmeye niyetlimi diye..:) heyecanlandım..:)
Benim de bazı geceler öyle ama sonradan geçiyor :)

Canım valla inan yerinde olmak isterdim bebişime kavuşmak çok başka duygu galiba

Ben bugün bebişin dışarı yansıyan yumruklarını dalgaları videoya çektim çok çok güzeldi
anm evde olsan dediğin gibi ama kuvez beklemek çok zor daha dokunamadım bile

Doğum yapan arkadaşlar Rabbim evlatlarınizi sağlıkla evinizde buyutmeyi nasip etsin inşallah. Ben de bugun çantamizi hazırladım,eşyalarımizı utuledim. büyük temizliği mevlude yakın yaptırcam. Ev şu an dandini destan. Üstten temizlik yapıcaz. Çok rahat geçiyor günler çok şükür. Oğlum annesini hiç uzmuyor teyzeleri

Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
Maşallah oğluşuna canım, çok iyi :) bence geç değil, ben akıntım nedeniyle erken oldum ama genelde 37 38 haftalarda yapılıyor.

Oh eline sağlık canım, maşallah oğluşuna benim kızım da öyle ya sancım bile çok az çıkıyor ne zaman gelecek acaba :)

Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
günlerimizin aynı gibi banada bu perşembe yapacaktı çatı muayenesi ama 23 nisan olduğu için cumaya kalır yani bu hafta yapacak..

Ettim canım, Allah acil şifalar versin biran önce kucağina alıp evine götürmeyi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…