@ masaallah canim fistigina, vaktini bekliyor, hic sikinti yaratmayacak ins:)
@oezyy ne guzel canim ya, saglikla rahatca al ins bebisini, darisi bizlere ins:)
@junes canim ben kalkani da koydum yara falan olursa diye ufak zaten yer kaplamaz o fazla, pedi azaltabilirsin bence..
Ohh kizlar ne guzel bir cogunuz temizligi de bitirmis, ben hala bebisin kiyafetlerini utulemekle mesgulum:) bir haftada bitiremedim habire yarim kaliyor..anneminde biletini erkene aldik ben panik olunca mayis basi geliyor bizde o zaman temizligimizi yaptiririz ins, oglumu tembihliyorjm anneannen gelmeden sakin gelme ondan sonra istedigin vakit gelebilirsin diye
Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
inşaallah cnm bısey olmamıstır tatlı bişeyler yersen daha cabuk hıssedersın
Allahın izniyle bişey olmaz canım, bir dahakine Eşinden yardım alırsın. Bisüre dinlen hemen başlar bebeğin.
Allahın izniyle bişi olmaz canım meraklanma
Canım Allah kolaylık versin, hakkinda hayirlisi neyse o olsun, sağlicakla kucagina al inşallahKizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Çok geçmiş olsun, o korku yetiyor insana neyseki iyiymiş kuzucuk çok şükür:)hakus
Tatlı bişeyler yedim sol yanıma yatıp bekledim tam 3 saat hareket etmedi iyice kormaya başlamıştım kiii kıpır kıpır hareketlendi çok şükür.toist normalde eşim yardımcı oluyodu canım ama evde değildi. Kızım 23nisana hazırlanıyo çok terlemişti hemen bi duş aldırımm dedim ama az kalsın düşürecektim çocuğu Allah korudu son anda tutabildim bi daha yapmam artık. Eşimde kızdı zaten.
Maşallah yavruna canım, gözünaydın :)hanımlar bizde kontrolden geldik.
Prensesim 2880 gr ve 49 cm olmuş
olması gerektiği gibi dönmüşte çok şükür
Canım başka bir doktora gidebilsen aslında dicem ama devletteki doktorlar da suyun fazla ve bebiş kilosu fazla demişlerdi. Su fazlalığının ne gibi bi zararı var ki acaba? Açılman yoksa neden hastanede tutuyorlar gerekçeleri neKizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Hiiii sağol tatlım ya çok teşekkürler, evet galiba biraz daha zamanı var Kızımın 3.5 olunca gelir belki :)
Neyseki iyiymiş bebeğin canım, olur arada böyle aksilikler Allah korumuş çok şükür.hakus
Tatlı bişeyler yedim sol yanıma yatıp bekledim tam 3 saat hareket etmedi iyice kormaya başlamıştım kiii kıpır kıpır hareketlendi çok şükür.toist normalde eşim yardımcı oluyodu canım ama evde değildi. Kızım 23nisana hazırlanıyo çok terlemişti hemen bi duş aldırımm dedim ama az kalsın düşürecektim çocuğu Allah korudu son anda tutabildim bi daha yapmam artık. Eşimde kızdı zaten.
Sağol canım. Evet çok korktum ateş bastı yüzüm gözüm yanıyo hangisine üzülcemi şaşırdım ya kızımı tutamasaydım kafasını çarpsaydı, ya da karnımdakine bi şey olsaydı diye kendimi suçlayıp duruyorum saatlerdir.Çok geçmiş olsun, o korku yetiyor insana neyseki iyiymiş kuzucuk çok şükür:)
cnm oncelık bebegın olsun normal sezaryen hıc fark etmez uzme kendını sen ısteyerek yapmayacaksın sonucunda zorunlu ama baktın doktorun konusmaları sana celışkili geliyo baska bı hastaneye gec sen ankaradaydın demı hangı hastaneye gttın ?Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
En zoru evde sana muhtaç bir kuzun varken birde karnında olmasiymiş zaten, ilk gebeliğimde bu haftalarimda yatagimda dinlenirken simdi oturmaya bile firsatim olmuyor. Benimde oglusum hasta kac gundur hem iyilessin diye ugrasip hemde doguma bisey kalmadi banada gecmesin saglikla alayim kuzumu kollarima diye dua ediyorum. Anne yuregi iste iki parcaya bölünüyor:) Allah yavrularimizi korusun hertürlü hastaliktan, kazadan beladan inşSağol canım. Evet çok korktum ateş bastı yüzüm gözüm yanıyo hangisine üzülcemi şaşırdım ya kızımı tutamasaydım kafasını çarpsaydı, ya da karnımdakine bi şey olsaydı diye kendimi suçlayıp duruyorum saatlerdir.
Ne mutlu ve heyecanli saatler:) Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin, ağrisiz sancisiz, bol sütlü lohusalik nasip etsin inşİyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
En zoru evde sana muhtaç bir kuzun varken birde karnında olmasiymiş zaten, ilk gebeliğimde bu haftalarimda yatagimda dinlenirken simdi oturmaya bile firsatim olmuyor. Benimde oglusum hasta kac gundur hem iyilessin diye ugrasip hemde doguma bisey kalmadi banada gecmesin saglikla alayim kuzumu kollarima diye dua ediyorum. Anne yuregi iste iki parcaya bölünüyor:) Allah yavrularimizi korusun hertürlü hastaliktan, kazadan beladan inş
Aa bir bebiş daha geliyor merhababebiş :)) hayırlısıyla sağlıklı şekilde al kucağına canım inşallah dua ederiz tabi ki :) bu arada spinal mi genel mi olacaksın.İyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
Bugun sabah zor olur o zaman : ) ama güzelce uyuyup öyle girsen doğuma çok daha iyi olur tabikiİyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
Annelik işte...kelimelerle aciklanamayacak kadar özel... Allah yardımcın olsun canım inş iyileşir yavrun bebiş de ablası ya da abisi iyileşince gelir belki üzmezler seniEn zoru evde sana muhtaç bir kuzun varken birde karnında olmasiymiş zaten, ilk gebeliğimde bu haftalarimda yatagimda dinlenirken simdi oturmaya bile firsatim olmuyor. Benimde oglusum hasta kac gundur hem iyilessin diye ugrasip hemde doguma bisey kalmadi banada gecmesin saglikla alayim kuzumu kollarima diye dua ediyorum. Anne yuregi iste iki parcaya bölünüyor:) Allah yavrularimizi korusun hertürlü hastaliktan, kazadan beladan inş
zekai tahirdeyim canimcnm oncelık bebegın olsun normal sezaryen hıc fark etmez uzme kendını sen ısteyerek yapmayacaksın sonucunda zorunlu ama baktın doktorun konusmaları sana celışkili geliyo baska bı hastaneye gec sen ankaradaydın demı hangı hastaneye gttın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?