2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar burda sebeke pek cekmiyor
Canim ancak yazabildim ins saglikla en hayirli vakitte gelsin bebegin
İyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
Ins dualarimiz seninle saglikla bebegine kavusursun canin

Allah kolayligini versin canim

Gecmis olsun canim Allah saklamis sukur bisey olmamis sen cok korkmussun aman dikkat et

20 nisanda doğum yapmayı çok istemiştim özellikle koç burcu olabilmesi için ne kadar dursa iyi diyeceksiniz biliyorum ama ben artık doğum yapmak istiyorum Rabbim hayırlısıyla normal bi şekilde gelmesini bir an önce nasip etsin..

iyi geceler kızlar.Bu mübarek günlerin hürmetine herkese bir sağlıklı doğumlar huzurlu lohusalıklar diliyorum. umarım tüm doğumlarımız zamanında ve sorunsuz olur.
Çatlaklarınız ne durumda? benim karnımın altlarında ve yanlarında oluşmaya başladı bu haftalara kadar hiç yoktu canım sıkıldı

ya kızlar napcamı şaşırdım dün geceden beri yatınca kasılmalarım oluyor ilkin doğum başladı sandım ama birden kesildi şimdi yine başladı sıcak duş aldım geçti...belliki yalancı sancı ama hiç uyutmuyor oturunca hiçbişey yok ama başımı yastığa koyunca başlıyor kasılmaya...ilk bebeğimde böyle olmamıştım bu çok farklı. Sabah kontrolüm var o yüzden acile gitmek istemiyorum doğum sancısı olmadığı için ama çok yoruyor

Canim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim

Benim ilk doktorum bu bebek iri.. 4 kilo uzerinde dogar.. boynunda kordon var, senin gebelik sekerin var, zayifsin catin da dardir diye ayak yapip sezaryene yonlendirmeye calismisti.. hemen baska bir dr'a kostum..

diger ultrason cihazinda da bebek iri cikti, boynunda da kordon vardi.. dr'um boynundaki kordonun normal doguma engel olmadigini, dr'larin bu konuyu abarttigini soyledi.. 36. Haftada suyum azalmisti, 2 cm acikligim vardi, 100 ve uzeri duzensiz sancilarim vardi... iki hafta daha bekledim o halde.. daha dogrusu dr'um bekletti.. 38+3 Haftada artik suyum bitme noktasina geldigi ve 3 cm acilma oldugu icin suni sanciyla dogum baslatildi.. ustelik bebek 4 kg gozukuyordu, boynundaki kordonu da soylemeden gecemeyecegim.. yani sezaryen icin uretilen butun bahaneler bende vardi.. sanci disinda dogum zorlamadi masallah.. iki farkli hastanedeki ultrason cihazi da yanildi bebegim 4 kg degil 3.300 dogdu.. ne kordon, ne su azligi da engel oldu.. ama ikinci dr'umun agzindan bir kere bile sezaryen lafi gecmedi.. diger dr'um olsaydi biliyorum ki bunlarin hepsini bahane edip beni sezaryene alacakti..

Yine de hakkinda hayirlisi olsun insallah.

E elf aklım sende canım nasıl oldun musait olduğunda haber bekliyorz bu arada arkadaşlar kilo yanılma payi bebeğin pozisyonuyla direk alakali bebeğin karın çapı direk ultrason a dönükse kilo iyi hafif bile olsa yansa değer az çıkarmis insaallah hepimiz sağ salim hayırlısıyla kavusacaz yavrularmıza :) :)

Canim suan hadtaneden kacmayi dusunuyorum sanci duzensiz napacaklar beni bu halimle bilmiyorum kurbanlik koyun gibi hissediyorum kendimi

Canim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim
Canım en başta hayırlısı olsun

Kendini düşün arkadaşım 4 kg üzeri bebeği normal doğurdu ana hep dikiş demem oki bebeğin iyi sen iyisin en güzeli hangisi ise o olsun

Sancının olması çok iyi sancı sırasında bol dua et hayırlısını iste lütfen lütfen kendi bedenini de düşün canım helal olsun korkmuyorsun ben kendi adıma 3 3500 kg anca normal yaparım diyorum senin bu duruşun bana cesaret oldu

Senin için dua edicem sancı nasıl birşey hiç bilmiyormm ama allah acını dindirip yavrunu kucağına versin

Allah razi olsun canim suan o yuksek cikan sancilarida hissetmiyorum doktorlarda sasiriyor

Allah razi olsun canim suan o yuksek cikan sancilarida hissetmiyorum doktorlarda sasiriyor
Benimde ilk dogumumda aynisi oldu doktorum bukadar cok sanciyi hissetmemene şaşiriyorum diyordu, bana 5 gün bekleyelim eger normal dogum olmazsa sezeryan dusunuruz bebekte iri demisti ben hic orali olmadim evime gittim ertesi gun nisan geldi ve iki gun sonrada doguma gittim deli gibi sancim vardi. Eger suyunda bir azalma yoksa ve normal yapmayi istiyorsan (tabi vucudun buna elverişliyse) hastaneden çikip evine git canim. Biraz daha bekle eger sancilanmazsan ozaman doktorun seni sezeryana alir zaten

Senin açılmam olacak eve gitme demek fsrketmiyorsun varya o sancılar ın nasip olması bile çok güzel ben normal olsun olmasın o sancyı yaşamak isterdim

Gerçi sancı hissetmiyorsun pat die açılman olur ve bebişin inşallah gelir canım

Günaydın kızlar. Bu aralar artik her gece sancilaniyorum ve sabah olsun sancilar yalanci olsun diye dua edip duruyorum. Hayirlisiyla bir 38.haftami doldursaydim başka hiçbirşey istemiyorum Hergün bir hafta gibi geçmek bilmiyor. Çati ağrisi çok kötü birşeymiş gerçekten adım atamıyorum bazen ağrılardan. İkinci hamilelik zordur derlerdi de inanmazdim. Bu gece herhalde daha fazla beklemiycek geliyor dedim kendi kendime çok şükür sabah oldu yine:) Doğum yapan arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın, darısı başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…