günaydın canım inşallah biraz daha bekler.ben ve eşim sabah kalktık o işe gitmeden yerleri sildirdim. saat 6 buçukta.benim de kasık ve kalça ağrım var zor yürüyom.iş yaparken zorlanıyom.daha dogrusu bacağıma basamıyom.yoksa turp gibi işimi iki dakikada bitiririm.senin bebeğin kız mı erkek mi.benim erkek komşular erkek 9 ay 10 günü doldurur diyo.ben de bunun arkasına sığınıyom.henüz halılarım yıkamadan gelmedi evi sercem dahaGünaydın kızlar. Bu aralar artik her gece sancilaniyorum ve sabah olsun sancilar yalanci olsun diye dua edip duruyorum. Hayirlisiyla bir 38.haftami doldursaydim başka hiçbirşey istemiyorumHergün bir hafta gibi geçmek bilmiyor. Çati ağrisi çok kötü birşeymiş gerçekten adım atamıyorum bazen ağrılardan. İkinci hamilelik zordur derlerdi de inanmazdim. Bu gece herhalde daha fazla beklemiycek geliyor dedim kendi kendime çok şükür sabah oldu yine:) Doğum yapan arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın, darısı başımıza inş
Doktorum da öyle dedi. Sen istediğin van sezeryana döneriz dedi. Baktin yapamiyorsun 5 dk içinde aliriz ameliyata dedi.Canim dr um bana bu cuma için catı muayenesi yapacagini söyledi yani 39 un sonu olacak. Cati muayenesi biraz da dr larin sezeryana yonlendirmek istedikleri için erkenden yaptıklarını dusunuyorum. Yoksa cati uygun değilse doğum aninda da sezaryene alınabilir.
ooo masallah.ben de geceleri sık ıyanmaya başladım.bebek 5. ayına girene kadar gece lavaboya kalkmaktan bıkmıştım.tam düzelmişti sadece sabaha karşı birkez gidiyordum.şimdi yine başladı 3 defa uyanıyom gecede.ve kasıklarda sancıyla.hep de şu nişan olayı aklıma geliyo her seferinde:)günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın hastanede olanlara acil şifalar bir an önce sağlıkla sıhhatle evlerine dönerler inşallah darısı bize beni de doğum heyecanı korkusu sardı sabah 6 da kalktım gece de 1 de ancak uyudum bugün kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ben de inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum ayrıca sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor ilk kızımda da böyleydi 38+0 da normal doğum yapmıştım bakalım bu nasıl olacak hepimiz için hayırlısı inşallah.
Senin kontrolün ne zaman canim?İyi akşamlar arkadaşlar ben de hala çatı için kontrol olmadım aynen bence erken yapıp sezeryan içşn bahaneye bakıyor gibiler
aynen canım bende 10 tane gece olan hijyenik pedden koydum, 4 adet göğüs pedi vs. kalkanda dursun dediğin gibi; eşim diyo ki ne gerek var bu kadar çok şeye??? ama eksik bişey çıksa haberi yok kendi koşturacak oradan orayaaltili paket gogus pedi cnm.kalkani almissin madem koy cnm ben ihtiyac olursa esime aldiracagim.normal pedi de onlu paket koydum
Günaydın canım, Allah yardımcın olsuun. Ben de çatı ağrısı falan hiç yok sıfır yani. Bi ara ağrıyordu tamamen geçti. Senin ilk hamileliğinde de olmamıştı değil mi ağrınGünaydın kızlar. Bu aralar artik her gece sancilaniyorum ve sabah olsun sancilar yalanci olsun diye dua edip duruyorum. Hayirlisiyla bir 38.haftami doldursaydim başka hiçbirşey istemiyorumHergün bir hafta gibi geçmek bilmiyor. Çati ağrisi çok kötü birşeymiş gerçekten adım atamıyorum bazen ağrılardan. İkinci hamilelik zordur derlerdi de inanmazdim. Bu gece herhalde daha fazla beklemiycek geliyor dedim kendi kendime çok şükür sabah oldu yine:) Doğum yapan arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın, darısı başımıza inş
Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın hastanede olanlara acil şifalar bir an önce sağlıkla sıhhatle evlerine dönerler inşallah darısı bize beni de doğum heyecanı korkusu sardı sabah 6 da kalktım gece de 1 de ancak uyudum bugün kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ben de inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum ayrıca sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor ilk kızımda da böyleydi 38+0 da normal doğum yapmıştım bakalım bu nasıl olacak hepimiz için hayırlısı inşallah.
Canım Allah yardımcın olsunCanim suan hadtaneden kacmayi dusunuyorumsanci duzensiz napacaklar beni bu halimle bilmiyorum kurbanlik koyun gibi hissediyorum kendimi
Erkek canım, hiç o çevrendekilere aldanma sen, bunun kızı erkeği yok ama forumdan da belli olduğu gibi erkekler çok aceleci davraniyor:) benim ilk oğlumda 38+1 de doğdu. Sen yinede tedbirli ol çok yorma kendini. Hepimiz hayirlisiyla şu 38.haftalarimizi dolduralım en azından öyle gelsin kuzucuklar:)günaydın canım inşallah biraz daha bekler.ben ve eşim sabah kalktık o işe gitmeden yerleri sildirdim. saat 6 buçukta.benim de kasık ve kalça ağrım var zor yürüyom.iş yaparken zorlanıyom.daha dogrusu bacağıma basamıyom.yoksa turp gibi işimi iki dakikada bitiririm.senin bebeğin kız mı erkek mi.benim erkek komşular erkek 9 ay 10 günü doldurur diyo.ben de bunun arkasına sığınıyom.henüz halılarım yıkamadan gelmedi evi sercem daha
İyiki yok inan olmasını istemezsin, vajinada bazen makata kadar baskı yapan yürütmeyen korkunç kötü bir ağriGünaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
Günaydın, doktor dönüşü bizede yaz canım, özellikle bu çatı ağrisi için ne diyecek merak ediyorum. Hayirli haberlerle dönersin inşgünaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın hastanede olanlara acil şifalar bir an önce sağlıkla sıhhatle evlerine dönerler inşallah darısı bize beni de doğum heyecanı korkusu sardı sabah 6 da kalktım gece de 1 de ancak uyudum bugün kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ben de inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum ayrıca sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor ilk kızımda da böyleydi 38+0 da normal doğum yapmıştım bakalım bu nasıl olacak hepimiz için hayırlısı inşallah.
Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
Maşallah yavrularınızaaa, sağlıklıca doğsunlar inşallahh :)hanımlar bizde kontrolden geldik.
Prensesim 2880 gr ve 49 cm olmuş
olması gerektiği gibi dönmüşte çok şükür
Allah yardımcın olsun, sen kimseyi takma düşünme etkilenme, kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşün, ne kadar etkilenmiyoruz desek de burdakiler etkiliyorlar bizi, rabbim hakkınızda hayırlısını versin, herşey gönlünüzce olsun, sağlıklı doğumlarrKizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Oh bak yoktur bişi dedim, şükür.. rabbim korur onu ablası için uğraştınız sonuçta :)@hakus
Tatlı bişeyler yedim sol yanıma yatıp bekledim tam 3 saat hareket etmedi iyice kormaya başlamıştım kiii kıpır kıpır hareketlendi çok şükür.toist normalde eşim yardımcı oluyodu canım ama evde değildi. Kızım 23nisana hazırlanıyo çok terlemişti hemen bi duş aldırımm dedim ama az kalsın düşürecektim çocuğu Allah korudu son anda tutabildim bi daha yapmam artık. Eşimde kızdı zaten.
Güzel, sağlıklı bir doğum olur inşallah, Allah yardımcınız olsun :)İyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
Çok güzel görünüyor, e bu sahneyi görüp ağlamamak ne mümkün :) Sağolsun ablan ve kız kardeşin :)Iyi geceler güzel anneler
bizi yine uyku tutmadı oglusum karnımda hiç rahat durmuyor.
Kızlar hafta sonu ablam ve kız kardeşim bana süpriz babyshower yaptılar cokk duygulandim ağladım hatta :) Eki Görüntüle 1502713
Bakalım kontrolun nasıl geçecek, Allah gönlüne göre versin, sağlıklı bir doğum olur inşallahya kızlar napcamı şaşırdım dün geceden beri yatınca kasılmalarım oluyor ilkin doğum başladı sandım ama birden kesildi şimdi yine başladı sıcak duş aldım geçti...belliki yalancı sancı ama hiç uyutmuyor oturunca hiçbişey yok ama başımı yastığa koyunca başlıyor kasılmaya...ilk bebeğimde böyle olmamıştım bu çok farklı. Sabah kontrolüm var o yüzden acile gitmek istemiyorum doğum sancısı olmadığı için ama çok yoruyor
Günaydın minnakım ve Kerem AlpGünaydın
Güzel haberlerle gelin inşallah, Allah gönlüne göre versin :)günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın hastanede olanlara acil şifalar bir an önce sağlıkla sıhhatle evlerine dönerler inşallah darısı bize beni de doğum heyecanı korkusu sardı sabah 6 da kalktım gece de 1 de ancak uyudum bugün kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ben de inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum ayrıca sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor ilk kızımda da böyleydi 38+0 da normal doğum yapmıştım bakalım bu nasıl olacak hepimiz için hayırlısı inşallah.
Canim bu yazdiklarin cok faydali oldu suanda benim doktorumun da beni sezaryene yonlendirmeye valistigini dusunuyorum.. Olmazsa ben de baska bir doktora daha gidicem.. Tabiki sezaryen gerekiyorsa yaptircam ama bunu doktorin keyfi icin yaptirmiycam..Benim ilk doktorum bu bebek iri.. 4 kilo uzerinde dogar.. boynunda kordon var, senin gebelik sekerin var, zayifsin catin da dardir diye ayak yapip sezaryene yonlendirmeye calismisti.. hemen baska bir dr'a kostum..
diger ultrason cihazinda da bebek iri cikti, boynunda da kordon vardi.. dr'um boynundaki kordonun normal doguma engel olmadigini, dr'larin bu konuyu abarttigini soyledi.. 36. Haftada suyum azalmisti, 2 cm acikligim vardi, 100 ve uzeri duzensiz sancilarim vardi... iki hafta daha bekledim o halde.. daha dogrusu dr'um bekletti.. 38+3 Haftada artik suyum bitme noktasina geldigi ve 3 cm acilma oldugu icin suni sanciyla dogum baslatildi.. ustelik bebek 4 kg gozukuyordu, boynundaki kordonu da soylemeden gecemeyecegim.. yani sezaryen icin uretilen butun bahaneler bende vardi.. sanci disinda dogum zorlamadi masallah.. iki farkli hastanedeki ultrason cihazi da yanildi bebegim 4 kg degil 3.300 dogdu.. ne kordon, ne su azligi da engel oldu.. ama ikinci dr'umun agzindan bir kere bile sezaryen lafi gecmedi.. diger dr'um olsaydi biliyorum ki bunlarin hepsini bahane edip beni sezaryene alacakti..
Yine de hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Canım inşallah tez zamanda çıkıcak küvözden de hastaneden de.Allahım sabır versin canım sana az kaldı inşallah.anm evde olsan dediğin gibi ama kuvez beklemek çok zor daha dokunamadım bile
Geçen kontrolümde bi tane 100 2 tane 80'lik sancı çıktı ama doktorum süper 2 hafta sonra gel dedi :) Daha hiç doğum şekli konuşmadık ama beni rahatlatan bi yanı var bunun, başka bi hekime danış eğer aklında soru işareti varsa, iyi edersinCanim bu yazdiklarin cok faydali oldu suanda benim doktorumun da beni sezaryene yonlendirmeye valistigini dusunuyorum.. Olmazsa ben de baska bir doktora daha gidicem.. Tabiki sezaryen gerekiyorsa yaptircam ama bunu doktorin keyfi icin yaptirmiycam..
benimkide 37-38. haftada yapacağını söyledi ben de daha önce yapsın istiyorum merak ediyorum çatımı :)Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
nasıl özeniyorum kendisi karar verememiş olup normale yönlendiren doktorlara :) ben de benim doktoru normale yönlendirmeye çalışıyorum :)Valla ben normal mi sezeyan mi karar veremedim. Doktorum normal taraftarı. Bana cati muayeneni yapalim sonra karar verirsin dedi.
su nasıl fazla oluyor canım zararı neCanim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim
ilk doğumun nasıl geçti canımgünaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın hastanede olanlara acil şifalar bir an önce sağlıkla sıhhatle evlerine dönerler inşallah darısı bize beni de doğum heyecanı korkusu sardı sabah 6 da kalktım gece de 1 de ancak uyudum bugün kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ben de inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum ayrıca sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor ilk kızımda da böyleydi 38+0 da normal doğum yapmıştım bakalım bu nasıl olacak hepimiz için hayırlısı inşallah.
yaranamazsın canım yaranamazsııınnaynen canım bende 10 tane gece olan hijyenik pedden koydum, 4 adet göğüs pedi vs. kalkanda dursun dediğin gibi; eşim diyo ki ne gerek var bu kadar çok şeye??? ama eksik bişey çıksa haberi yok kendi koşturacak oradan oraya
kendimden çok onu düşünüyorum halbuki
Bilmiyorum ki canin nst sonuclarim iyi cikmasina ragmen hala her gun gel diyor, sanki nstde sikinti var alalim diyecek diye lorkuyorum bi de simdiye kadar cok iyi cok normla dedigi bebege son kontrolde iri dedi.. Persembe tekrat muayane var bence o zaman soyleyecek sezaryen diye ben de ona gore giderim baska doktora.. Hayirlisi neyse o olsun insallah..Geçen kontrolümde bi tane 100 2 tane 80'lik sancı çıktı ama doktorum süper 2 hafta sonra gel dedi :) Daha hiç doğum şekli konuşmadık ama beni rahatlatan bi yanı var bunun, başka bi hekime danış eğer aklında soru işareti varsa, iyi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?