2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın hastanede olanlara acil şifalar bir an önce sağlıkla sıhhatle evlerine dönerler inşallah darısı bize beni de doğum heyecanı korkusu sardı sabah 6 da kalktım gece de 1 de ancak uyudum bugün kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ben de inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum ayrıca sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor ilk kızımda da böyleydi 38+0 da normal doğum yapmıştım bakalım bu nasıl olacak hepimiz için hayırlısı inşallah.

günaydın canım inşallah biraz daha bekler.ben ve eşim sabah kalktık o işe gitmeden yerleri sildirdim. saat 6 buçukta.benim de kasık ve kalça ağrım var zor yürüyom.iş yaparken zorlanıyom.daha dogrusu bacağıma basamıyom.yoksa turp gibi işimi iki dakikada bitiririm.senin bebeğin kız mı erkek mi.benim erkek komşular erkek 9 ay 10 günü doldurur diyo.ben de bunun arkasına sığınıyom.henüz halılarım yıkamadan gelmedi evi sercem daha

Doktorum da öyle dedi. Sen istediğin van sezeryana döneriz dedi. Baktin yapamiyorsun 5 dk içinde aliriz ameliyata dedi.

ooo masallah.ben de geceleri sık ıyanmaya başladım.bebek 5. ayına girene kadar gece lavaboya kalkmaktan bıkmıştım.tam düzelmişti sadece sabaha karşı birkez gidiyordum.şimdi yine başladı 3 defa uyanıyom gecede.ve kasıklarda sancıyla.hep de şu nişan olayı aklıma geliyo her seferinde:)

altili paket gogus pedi cnm.kalkani almissin madem koy cnm ben ihtiyac olursa esime aldiracagim.normal pedi de onlu paket koydum
aynen canım bende 10 tane gece olan hijyenik pedden koydum, 4 adet göğüs pedi vs. kalkanda dursun dediğin gibi; eşim diyo ki ne gerek var bu kadar çok şeye??? ama eksik bişey çıksa haberi yok kendi koşturacak oradan oraya
kendimden çok onu düşünüyorum halbuki

Günaydın canım, Allah yardımcın olsuun. Ben de çatı ağrısı falan hiç yok sıfır yani. Bi ara ağrıyordu tamamen geçti. Senin ilk hamileliğinde de olmamıştı değil mi ağrın

Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)

Canim suan hadtaneden kacmayi dusunuyorum sanci duzensiz napacaklar beni bu halimle bilmiyorum kurbanlik koyun gibi hissediyorum kendimi
Canım Allah yardımcın olsun keşke eve gidebilsen aslında bi zararı mı var ki acaba

Erkek canım, hiç o çevrendekilere aldanma sen, bunun kızı erkeği yok ama forumdan da belli olduğu gibi erkekler çok aceleci davraniyor:) benim ilk oğlumda 38+1 de doğdu. Sen yinede tedbirli ol çok yorma kendini. Hepimiz hayirlisiyla şu 38.haftalarimizi dolduralım en azından öyle gelsin kuzucuklar:)

Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
İyiki yok inan olmasını istemezsin, vajinada bazen makata kadar baskı yapan yürütmeyen korkunç kötü bir ağri benim ilk gebeliğimde olmadı doğum yaptigim güne kadar hiç ağri yaşamamıştım.

Günaydın, doktor dönüşü bizede yaz canım, özellikle bu çatı ağrisi için ne diyecek merak ediyorum. Hayirli haberlerle dönersin inş

Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?

hanımlar bizde kontrolden geldik.
Prensesim 2880 gr ve 49 cm olmuş

olması gerektiği gibi dönmüşte çok şükür
Maşallah yavrularınızaaa, sağlıklıca doğsunlar inşallahh :)

Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Allah yardımcın olsun, sen kimseyi takma düşünme etkilenme, kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşün, ne kadar etkilenmiyoruz desek de burdakiler etkiliyorlar bizi, rabbim hakkınızda hayırlısını versin, herşey gönlünüzce olsun, sağlıklı doğumlarr

Oh bak yoktur bişi dedim, şükür.. rabbim korur onu ablası için uğraştınız sonuçta :)

İyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
Güzel, sağlıklı bir doğum olur inşallah, Allah yardımcınız olsun :)

Çok güzel görünüyor, e bu sahneyi görüp ağlamamak ne mümkün :) Sağolsun ablan ve kız kardeşin :)

Bakalım kontrolun nasıl geçecek, Allah gönlüne göre versin, sağlıklı bir doğum olur inşallah

Günaydın minnakım ve Kerem Alp

Güzel haberlerle gelin inşallah, Allah gönlüne göre versin :)

Canim bu yazdiklarin cok faydali oldu suanda benim doktorumun da beni sezaryene yonlendirmeye valistigini dusunuyorum.. Olmazsa ben de baska bir doktora daha gidicem.. Tabiki sezaryen gerekiyorsa yaptircam ama bunu doktorin keyfi icin yaptirmiycam..

Canim bu yazdiklarin cok faydali oldu suanda benim doktorumun da beni sezaryene yonlendirmeye valistigini dusunuyorum.. Olmazsa ben de baska bir doktora daha gidicem.. Tabiki sezaryen gerekiyorsa yaptircam ama bunu doktorin keyfi icin yaptirmiycam..
Geçen kontrolümde bi tane 100 2 tane 80'lik sancı çıktı ama doktorum süper 2 hafta sonra gel dedi :) Daha hiç doğum şekli konuşmadık ama beni rahatlatan bi yanı var bunun, başka bi hekime danış eğer aklında soru işareti varsa, iyi edersin

Ben kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
benimkide 37-38. haftada yapacağını söyledi ben de daha önce yapsın istiyorum merak ediyorum çatımı :)

Valla ben normal mi sezeyan mi karar veremedim. Doktorum normal taraftarı. Bana cati muayeneni yapalim sonra karar verirsin dedi.
nasıl özeniyorum kendisi karar verememiş olup normale yönlendiren doktorlara :) ben de benim doktoru normale yönlendirmeye çalışıyorum :)
Canim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim
su nasıl fazla oluyor canım zararı ne

ilk doğumun nasıl geçti canım

yaranamazsın canım yaranamazsııınn

Bilmiyorum ki canin nst sonuclarim iyi cikmasina ragmen hala her gun gel diyor, sanki nstde sikinti var alalim diyecek diye lorkuyorum bi de simdiye kadar cok iyi cok normla dedigi bebege son kontrolde iri dedi.. Persembe tekrat muayane var bence o zaman soyleyecek sezaryen diye ben de ona gore giderim baska doktora.. Hayirlisi neyse o olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…