2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasıl dicem ki öyle pat diye canım kız ne cesursun :)
Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
Günaydın canım. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Doğum şeklinin hiç bir önemi yok kuzum. Doktoruna guveniyorsan gözün kapalı onu dinle. Her şeyi bilen o canım. Biz ondan iyi bilemeyiz. safakmeley in dediği gibi dışarıdan da etkilenme ne kadar istemesek de etkileniyoruz. Sen doktorunla konuş sana her iki doğum şeklinin de risklerini ya da artilarini anlatsın. Beklersen bir zararı olup olmayacağını söylesin sem de bebek için en hayırlısı olana karar verirsin tatlım. Rabbim yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. .

safakmeley içimden seni öpmek geldi
Günaydın kızlar. Doğuma az kaldikca beni bir korku sarıyor. Dün de eşimin arkadaşı sezeryan ı bir kotuledi bana şoka girdim. Samimi değiliz de tersleyemedim. Eşime anlattım çok sinirlendi. Salak bu çocuk dinleme dedi. Ama ben çok etkileniyorum hiç öyle değildim . Sadece kızıma kavusmaya odaklanmistim şimdi çok şey düşünüyorum. Allahım bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz oluyor ki. .

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bakalım bi perşembeyi atlat da :)

Hihi utandım ben de seni öperimm Canım hiç dinleme gerekiyorsa ben bu konuda konuşmak istemiyorum de, ben pozitif doğum hikayeleri okuyorum internetten. Akışına bırak canım, Allah hakkımızda hayırlısını versin, bugüne kadar bebeği içerde kalan kimse yok hihi :):) Öyle ya da böyle çıkacaklar :):)

Yagmurlu bi sabahtan gunaydın kızlarrr tam uyku havası ama biz yine işe geldik son 10 günümüz
randevumuz war bugn 10:30 da ama erken gidicez nst ye girmek için bizmki aksamdan beri hiç durmadan oynuyor içerde canım cıktı ne kaburga kaldı ne idrar torbası oyuncak yaptı hepsini kendine resmen Gelince yazarız size öpüldünüz.

Elf 21 nasılsın bugun sancıların geçti mi?

Canım Allah yardımcın olsun keşke eve gidebilsen aslında bi zararı mı var ki acaba

Kizlar yarim saat sonra tekrar nst ye alinacam onun sonucuna gore eve gondereceklermis insAllah gonderirler

Ooo canim herkes neler neler soyluyo, normali kotuleyenler de vat sezaryeni de onlara kalsa hic dogurmayacaz icimizde.kalacak bebislerimiz.. Sen kendini dinle icinden ne yapmak gerekiyorsa doktorunla beraber ona karar ver.. Hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun insallah.. Onemli olan bebislerimize sagsalim kavusmamiz..

Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum

Aynen canım çıkacaklar valla bazen hep içimde kalsa diye de düşünmüyor değilim :) :) :) :)
Aynen canım ben haftaya salı sezeryan olucam canım. . Konuştuk doktorla öyle karar verdi. Riske atmak istemiyor. Tasniyonum yükseliyor hep. Kilo çok almışım. Ödem toplamisim bebeğim ters duruyor aylardır aynı pozisyonda. .

Canım son ayda normalmis. Istahimiz kapanıyor. Ama doktoruna gittiğinde söyle yine
Doktorum kilomu itinayla takip ediyordu her seferinde cok aldım diye azarlıyordu toplamda 18 kilo almıstım simdi diycem sizin korkunuzdan kilo kaybediyorum diye :) umarım bebisle ilgili bi sıkıntı degildir

ohh ne guzel canim sen kararini vermissin, keske benimki de belli olsa da rahat etsem.. Artik kapa kulagini herkese bebisini kucagina alacagin gunu dusun.. Ayy cok az kalmis kizzzz sen de anne.oluyorsun.. Buradaki yazismalarimiz kaygilarimiz sorularimiz hep film seridi gibi geciyor gozumun onunden.. İnsan duygulaniyor..

hadi insalah canim.. Sezaryen yapalim gibi bisey demediler mi?.. Benim bebegime de iri olabilir dediler ondan soruyorum..
Canim bebek iriliginden cok suyun artisindan dolayi yatirildim iride olunca doktor sezeryan oneriyorum dedi

Günaydın kızlaaar.çok hareketliyiz biz bugün.bir ordan bir burdan vuruyoruz anneye. AdaisyLove tatlım napıyım kayınvalide bebeğimi yıkıyordu ama bir akrabaya gitti bir akşam gelemedi ben yıkadım eşimle.Oh mis.kayınvalideme gerek kalmadı.zaten başka bişey de yapmıyordu.1.haftada kayınpeder ve akrabalar bebeği görmeye geldi.ben de anne artık ben yıkıyorum nasılsa bebeği.toparlandım da artık dedim.senin de evde çoluk çocuk var gidebilirsin annem de var zaten yanımda dedim.o da gitti şükür.anneme de dedim anne ben artık iyiyim şükür istersen bahçe yapcaksın daha git dedim.onları da öyle yolladım çünkü benimm kızım çok küçük doğdu ve az emiyordu.annem sitres yaptırıyordu bana.doymuyor mu niye çok uyuyor falan falan.ya onlar gidecekti ya da ben psikolokluk olacaktım.gönderdim rahatladım.tavsiye ederim.
E elf21 canım benim kızıma doktor sabah 3 kg olmuş dedi akşam 2.500 Gr doğdu.ben çok iri dediklerine çok inanamıyorum.ama gene de hayırlı şekli hangisiyse öyle doğsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…