- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Nasıl dicem ki öyle pat diye canım kız ne cesursun :)Herkesii gönderdim evden.sizin de sprumluluklarınız var eşiniz çocuğunuz var ben iyiyim dedim yolladım hepsini.sonra da sefa sürdüm kızımla.yatmak istediğimde yattım.kalkmak istedim kalktım.hoş benim kızım çok rahat bir bebekti.ben çok şanslıydım ama genede yok bebek aç mı kalıyor ay neden hep uyuyor sen yıkayamazsın bunu çok küçük laflarına maruz kalacağıma kafam rahattı.
Günaydın canım. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Doğum şeklinin hiç bir önemi yok kuzum. Doktoruna guveniyorsan gözün kapalı onu dinle. Her şeyi bilen o canım. Biz ondan iyi bilemeyiz.Kizlar hastaneye yatirildim 100 ve üstü sanci cikti nst de simdiki nst sonucum duzensiz ama doktor sezeryan diyor ben normal istiyorum dedim eger aciklik olursa dogum olucak herhalde ama suan aciklik yok
onlar da şaşkın napalımmm idare edeceğizyaranamazsın canım yaranamazsııınn
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bakalım bi perşembeyi atlat da :)Bilmiyorum ki canin nst sonuclarim iyi cikmasina ragmen hala her gun gel diyor, sanki nstde sikinti var alalim diyecek diye lorkuyorum bi de simdiye kadar cok iyi cok normla dedigi bebege son kontrolde iri dedi.. Persembe tekrat muayane var bence o zaman soyleyecek sezaryen diye ben de ona gore giderim baska doktora.. Hayirlisi neyse o olsun insallah..
Hihi utandım ben de seni öperimmsafakmeley içimden seni öpmek geldi
Günaydın kızlar. Doğuma az kaldikca beni bir korku sarıyor. Dün de eşimin arkadaşı sezeryan ı bir kotuledi bana şoka girdim. Samimi değiliz de tersleyemedim. Eşime anlattım çok sinirlendi. Salak bu çocuk dinleme dedi. Ama ben çok etkileniyorum hiç öyle değildim . Sadece kızıma kavusmaya odaklanmistim şimdi çok şey düşünüyorum. Allahım bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz oluyor ki. .
Benimde ilk dogumumda aynisi oldu doktorum bukadar cok sanciyi hissetmemene şaşiriyorum diyordu, bana 5 gün bekleyelim eger normal dogum olmazsa sezeryan dusunuruz bebekte iri demisti ben hic orali olmadim evime gittim ertesi gun nisan geldi ve iki gun sonrada doguma gittim deli gibi sancim vardi. Eger suyunda bir azalma yoksa ve normal yapmayi istiyorsan (tabi vucudun buna elverişliyse) hastaneden çikip evine git canim. Biraz daha bekle eger sancilanmazsan ozaman doktorun seni sezeryana alir zaten
Senin açılmam olacak eve gitme demek fsrketmiyorsun varya o sancılar ın nasip olması bile çok güzel ben normal olsun olmasın o sancyı yaşamak isterdim
Gerçi sancı hissetmiyorsun pat die açılman olur ve bebişin inşallah gelir canım
Elf 21 nasılsın bugun sancıların geçti mi?
Canım Allah yardımcın olsunkeşke eve gidebilsen aslında bi zararı mı var ki acaba
Maşallah yavrularınızaaa, sağlıklıca doğsunlar inşallahh :)
Allah yardımcın olsun, sen kimseyi takma düşünme etkilenme, kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşün, ne kadar etkilenmiyoruz desek de burdakiler etkiliyorlar bizi, rabbim hakkınızda hayırlısını versin, herşey gönlünüzce olsun, sağlıklı doğumlarr
Oh bak yoktur bişi dedim, şükür.. rabbim korur onu ablası için uğraştınız sonuçta :)
Güzel, sağlıklı bir doğum olur inşallah, Allah yardımcınız olsun :)
Çok güzel görünüyor, e bu sahneyi görüp ağlamamak ne mümkün :) Sağolsun ablan ve kız kardeşin :)
Bakalım kontrolun nasıl geçecek, Allah gönlüne göre versin, sağlıklı bir doğum olur inşallah
Günaydın minnakım ve Kerem Alp
Güzel haberlerle gelin inşallah, Allah gönlüne göre versin :)
Kizlar yarim saat sonra tekrar nst ye alinacam onun sonucuna gore eve gondereceklermis insAllah gonderirlerNasıl dicem ki öyle pat diye canım kız ne cesursun :)
Günaydın canım. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Doğum şeklinin hiç bir önemi yok kuzum. Doktoruna guveniyorsan gözün kapalı onu dinle. Her şeyi bilen o canım. Biz ondan iyi bilemeyiz.safakmeley in dediği gibi dışarıdan da etkilenme ne kadar istemesek de etkileniyoruz. Sen doktorunla konuş sana her iki doğum şeklinin de risklerini ya da artilarini anlatsın. Beklersen bir zararı olup olmayacağını söylesin sem de bebek için en hayırlısı olana karar verirsin tatlım. Rabbim yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. .
Ooo canim herkes neler neler soyluyo, normali kotuleyenler de vat sezaryeni de onlara kalsa hic dogurmayacaz icimizde.kalacak bebislerimiz.. Sen kendini dinle icinden ne yapmak gerekiyorsa doktorunla beraber ona karar ver.. Hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun insallah.. Onemli olan bebislerimize sagsalim kavusmamiz..safakmeley içimden seni öpmek geldi
Günaydın kızlar. Doğuma az kaldikca beni bir korku sarıyor. Dün de eşimin arkadaşı sezeryan ı bir kotuledi bana şoka girdim. Samimi değiliz de tersleyemedim. Eşime anlattım çok sinirlendi. Salak bu çocuk dinleme dedi. Ama ben çok etkileniyorum hiç öyle değildim . Sadece kızıma kavusmaya odaklanmistim şimdi çok şey düşünüyorum. Allahım bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz oluyor ki. .
Kizlar yarim saat sonra tekrar nst ye alinacam onun sonucuna gore eve gondereceklermis insAllah gonderirler
günaydın,http://www.tozlu.com/penye-hamile-gecelik_306383_u
ben bu geceliği çok beğendim ama bedeni yok ben 96 kilo olduğum için S beden olmaz
hem fiyatıda iyi
Aynen canım çıkacaklar valla bazen hep içimde kalsa diye de düşünmüyor değilim :) :) :) :)Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bakalım bi perşembeyi atlat da :)
Hihi utandım ben de seni öperimmCanım hiç dinleme gerekiyorsa ben bu konuda konuşmak istemiyorum de, ben pozitif doğum hikayeleri okuyorum internetten. Akışına bırak canım, Allah hakkımızda hayırlısını versin, bugüne kadar bebeği içerde kalan kimse yok hihi :):) Öyle ya da böyle çıkacaklar :):)
Aynen canım ben haftaya salı sezeryan olucam canım. . Konuştuk doktorla öyle karar verdi. Riske atmak istemiyor. Tasniyonum yükseliyor hep. Kilo çok almışım. Ödem toplamisim bebeğim ters duruyor aylardır aynı pozisyonda. .Ooo canim herkes neler neler soyluyo, normali kotuleyenler de vat sezaryeni de onlara kalsa hic dogurmayacaz icimizde.kalacak bebislerimiz.. Sen kendini dinle icinden ne yapmak gerekiyorsa doktorunla beraber ona karar ver.. Hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun insallah.. Onemli olan bebislerimize sagsalim kavusmamiz..
hadi insalah canim.. Sezaryen yapalim gibi bisey demediler mi?.. Benim bebegime de iri olabilir dediler ondan soruyorum..Kizlar yarim saat sonra tekrar nst ye alinacam onun sonucuna gore eve gondereceklermis insAllah gonderirler
Canım son ayda normalmis. Istahimiz kapanıyor. Ama doktoruna gittiğinde söyle yineGünaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum
Doktorum kilomu itinayla takip ediyordu her seferinde cok aldım diye azarlıyordu toplamda 18 kilo almıstım simdi diycem sizin korkunuzdan kilo kaybediyorum diye :) umarım bebisle ilgili bi sıkıntı degildirCanım son ayda normalmis. Istahimiz kapanıyor. Ama doktoruna gittiğinde söyle yine
ohh ne guzel canim sen kararini vermissin, keske benimki de belli olsa da rahat etsem.. Artik kapa kulagini herkese bebisini kucagina alacagin gunu dusun.. Ayy cok az kalmis kizzzz sen de anne.oluyorsun.. Buradaki yazismalarimiz kaygilarimiz sorularimiz hep film seridi gibi geciyor gozumun onunden.. İnsan duygulaniyor..Aynen canım çıkacaklar valla bazen hep içimde kalsa diye de düşünmüyor değilim :) :) :) :)
Aynen canım ben haftaya salı sezeryan olucam canım. . Konuştuk doktorla öyle karar verdi. Riske atmak istemiyor. Tasniyonum yükseliyor hep. Kilo çok almışım. Ödem toplamisim bebeğim ters duruyor aylardır aynı pozisyonda. .
Canim bebek iriliginden cok suyun artisindan dolayi yatirildim iride olunca doktor sezeryan oneriyorum dedihadi insalah canim.. Sezaryen yapalim gibi bisey demediler mi?.. Benim bebegime de iri olabilir dediler ondan soruyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre ve sağlıkla kavuşursun bebeğine.Canim bebek 4 kilo ustu suan ve suyumda gitgide artis fazlalasiyor o yuzden ama ben normal istiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?