ahahaaa sesli güldüm aynen ne çatıymış mübarek yürütmüyor evet canım sonlara doğru ilk doğumda da olmuştu hatta ben en son kontrole gittiğimde salı günüydü dra benim sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor deyince alttan bakalım demişti ve 2 cm açıklığın var 1 hafta içinde doğar dedi 1 hafta sürmedi perşembe sancılandım cuma günü ancak doğurdum.Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
tamam canım dönünce yazarım bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için hayırlısı.Günaydın, doktor dönüşü bizede yaz canım, özellikle bu çatı ağrisi için ne diyecek merak ediyorum. Hayirli haberlerle dönersin inş
bende seni merak ediyordum valla bizimkiler gelse demi yaaaa valla gelsin istiyorum delimiyim neyimherkese günaydın ben artık doğurmak istiyorum zaman çabuk geçsinde doğuralım artık tempolu günler uykusuz gecelere start verelim
Ay ne güzel canım inşallah öyledir ya, bende onla ilgili bilgi arıyorum ama bitürlü bulamadım herkes ağrımasından şikayetçi, biri de benim niye ağrımıyor acaba dememiştoist canım ben herkesin çatı ağrısı yaşadığını ama ağrı eşiğine göre kişilerin az ya da çok hissettiğini okumuştum,sanırım ağrı eşiği yüksek olan şanslı gruptasın
Evet canım ben de 36+2 de gideceğim. Testlerim falan yapılacakmış. Anestezi vb testler. Ama sana zor tabi uzak. Benim eve 15 dk hastaneKızlar sezeryan olacaklar.doğumdan önce anestezi doktoruna gittiniz mi?yada gitmeniz istendi mi?ben ayın 1i gibi gidecekmişim.ikinci sezeryanım olucak ve ilki gece ani olmuştu.Bunda planlı sezeryan olacağı için yapılması gerekiyormuş.1,5 saatlik yol yaa git gel yoruluyorum ki daha da ağırlaşıcam o zamana kadar.sizde de varmı bu durum?
O zaman dualarımız sana canım pazartesi deAynen canım çıkacaklar valla bazen hep içimde kalsa diye de düşünmüyor değilim :) :) :) :)
Aynen canım ben haftaya salı sezeryan olucam canım. . Konuştuk doktorla öyle karar verdi. Riske atmak istemiyor. Tasniyonum yükseliyor hep. Kilo çok almışım. Ödem toplamisim bebeğim ters duruyor aylardır aynı pozisyonda. .
ahahaaa sesli güldüm aynen ne çatıymış mübarek yürütmüyor evet canım sonlara doğru ilk doğumda da olmuştu hatta ben en son kontrole gittiğimde salı günüydü dra benim sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor deyince alttan bakalım demişti ve 2 cm açıklığın var 1 hafta içinde doğar dedi 1 hafta sürmedi perşembe sancılandım cuma günü ancak doğurdum.
bende bebek için olanı duyduktan sonra yetişkinler içinde olduğunu gordüm. ama işte kimisi bebekler için zararlı maddeler var dedi.kimiside çok araştırdım iyi dedi.musteladan vazgeçip onumu alsam bitkisel diyordum en azından ama aklım karıştıBahsettiğiniz şey göğüs kalkanı değil,yapay göğüs ucu sanırım,kalkan göğse çamaşırın temas etmemesi ve hava alıp yaraların iyileşmesi ve akan sütleri toplama amacıyla kullanılıyor..
Canım biz kendimize otacı kullanıyoruz ve çok memnunuz ama bebekler için olanı duymamıştım..
sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre olurMaşallah yavrularınızaaa, sağlıklıca doğsunlar inşallahh :)
Allah yardımcın olsun, sen kimseyi takma düşünme etkilenme, kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşün, ne kadar etkilenmiyoruz desek de burdakiler etkiliyorlar bizi, rabbim hakkınızda hayırlısını versin, herşey gönlünüzce olsun, sağlıklı doğumlarr
Oh bak yoktur bişi dedim, şükür.. rabbim korur onu ablası için uğraştınız sonuçta :)
Güzel, sağlıklı bir doğum olur inşallah, Allah yardımcınız olsun :)
Çok güzel görünüyor, e bu sahneyi görüp ağlamamak ne mümkün :) Sağolsun ablan ve kız kardeşin :)
Bakalım kontrolun nasıl geçecek, Allah gönlüne göre versin, sağlıklı bir doğum olur inşallah
Günaydın minnakım ve Kerem Alp
Güzel haberlerle gelin inşallah, Allah gönlüne göre versin :)
eğer gögüs ucunuz belirginse almanıza gerek yok diye biliyorum ben ... aslında bebekler ne kadar doğal olana alışırsa o kadar iyi
Ben aldım canım. Göğüs pedi yapışıyormuş dediler. Avent aldım.
Evet canım yıkamalısın .. Bu arada kolay gelsin çok zevkli
Kesinlikle al derim canım. Yaralar için harika oluyor. Göğüs ucu gibi de değil bu gayet doğal şekilde bebek emiyor sonra kalkanı takıyorsun göğsüne ve göğsün hava aldığı için hemen iyileşiyor. Avent aldım ben de.
Ben de avent aldım canım lansinoh da iyi. Ikisi hakkında da olumlu yorumlar okudum arkadaşlarımdan avent alanlar vardı ikinci çocukta da kullanmışlar. Ben de aventi tercih ettim. Ameda da çok iyi bu arada
Günaydın canımm,ohh çok az kalmış ne güzel,sende evine geçip dinlenmeye başla artık inş :)
Merhaba ben aynı ürünün pijama takımını almıştım başka bir siteden,şimdi de bunu görünce takım olsun diye sipariş verdim,henüz gelmedi ama ben s beden aldım normalde de-gebelik ürünlerinde de hep s beden kullandım bunun pijamasında da aynı kalıp oldu,gebelik kıyafetlerinizi hangi bedende giyiyorsanız o bedende tercih edin derim ben..ki muhtemelen s size olacaktır.
Ben emzirme yastıkları da dahil olmak üzere her şeyi yıkadım hatta yastık ve yorganı ve peluş oyuncakları da bugün yıkayacağım
Ben aldım canım,hem sütümüz bol olursa inş akanları toplamak açısından hemde özellikle göğüs ucu yarası olursa koruması açısından faydalı olacağını düşündüm..
Hmm rutin bişey demekki.ay yüzdük yüzdük sonuna geldik vaktimiz gelse de artık doğursak hayırlısıyla.Evet canım ben de 36+2 de gideceğim. Testlerim falan yapılacakmış. Anestezi vb testler. Ama sana zor tabi uzak. Benim eve 15 dk hastane
Canim nete bak aziz Bebe ankara Şube yaz epey yer çıktıGunaydın kızlar nasılsınız :) kızlar Ankara da olanlar yardımcı olabılırler mı azız bebenın nerde magazası var operatoru arayıp sordum kocaa Ankara da magazamız yok dedı bana sonra da tam bılmıyorum bırazdan gerı donus yapacam dedıcasual almak ıstıyorum bılenler yardımcı olursa cok sevınırım
çok şükür iyiyiz kuzum ama çok ağırlaştım artık bu hafta son inşallah bir hafta izne çıkıcam sonrada iznim başlıcak inşallah sennapıyosun iyimisin oğluşun nasıllbende seni merak ediyordum valla bizimkiler gelse demi yaaaa valla gelsin istiyorum delimiyim neyim
Günaydın kızlaaar.çok hareketliyiz biz bugün.bir ordan bir burdan vuruyoruz anneye. @Ariver tatlım napıyım kayınvalide bebeğimi yıkıyordu ama bir akrabaya gitti bir akşam gelemedi ben yıkadım eşimle.Oh mis.kayınvalideme gerek kalmadı.zaten başka bişey de yapmıyordu.1.haftada kayınpeder ve akrabalar bebeği görmeye geldi.ben de anne artık ben yıkıyorum nasılsa bebeği.toparlandım da artık dedim.senin de evde çoluk çocuk var gidebilirsin annem de var zaten yanımda dedim.o da gitti şükür.anneme de dedim anne ben artık iyiyim şükür istersen bahçe yapcaksın daha git dedim.onları da öyle yolladım çünkü benimm kızım çok küçük doğdu ve az emiyordu.annem sitres yaptırıyordu bana.doymuyor mu niye çok uyuyor falan falan.ya onlar gidecekti ya da ben psikolokluk olacaktım.gönderdim rahatladım.tavsiye ederim.
@elf21 canım benim kızıma doktor sabah 3 kg olmuş dedi akşam 2.500 Gr doğdu.ben çok iri dediklerine çok inanamıyorum.ama gene de hayırlı şekli hangisiyse öyle doğsun inşallah.
evet haklısın sanırım ama bence şu an bu acıyı yaşamıyor olman daha iyi zaten ağırlaştık bir de bu ağrı olunca yürümek çok zor oluyor çatı ağrısıyla belki şöyle orantılıdır bebek aşağı indiği için artık ondan olabilir diyorum. canım benim doğumum çok zor olmuştu biz o zaman kıbrıstaydık devlet hastanesinde doğum yaptım benim doğumun başladığı gün orada dr lar grevdeydi ve hiç bir dr beni kontrol etmedi ebeler doğum yaptırdı perşembe akşamı 9 gibi sancılarım başladı cuma günü akşam 5 gibi kızım doğdu çok zor bir doğumdu yalnızlık da cabası ben herkese diyorum ben doğurmadım beni zorla doğurttular diye ebeler karnıma bastırarak zorla çıkardılar bebeği çünkü sancılarım o kadar fazlaydı ki artık dayanacak halim kalmamıştı doğumdan sonra kaburgamdaki ağrılar yüzünden kendim yatıp kalkamıyordum elimden tutup kaldırıyordu eşim üstüne dikişlerim iltihaplandı düşmedi ilaç kullanmak zorunda kaldım neyse şimdi benim böyle oldu diye herkesin öyle olacak değil sonuçta herkesin bünyesi farklı içinde bulunduğu şartlar farklı kimseyi olumsuzluğa sürüklemek istemem öyle düşünsem en başta kendim 2. bebeği düşünmezdim aksine çok olumlu düşünüyorum inşallah bunda herşey güzel olacak diyeHaksızmıym ama ya merak ediyorum ne çatıymış mübarek. Benim son 12 gün acaba başlar mı yakınlarda ağrımaya. Ay ne güzelmiş peki kolay mı oldu doğumun çatı ağrısıyla orantılı mı oluyor acaba :)
Iyim canım ya benim göbeğim hep aşağıda olduğu halde kalkarken zorlanıyorum bilmiyormm ne olacak doktora en son 30 martta gittik şimdi 23 nisan da acaba varmıdır randevu diyorumçok şükür iyiyiz kuzum ama çok ağırlaştım artık bu hafta son inşallah bir hafta izne çıkıcam sonrada iznim başlıcak inşallah sennapıyosun iyimisin oğluşun nasıll
ilki zordu canım inşallah bu kolay olur zira annem öyle diyor ilkinde yol açılıyor ikinci kolay olur diyebenimkide 37-38. haftada yapacağını söyledi ben de daha önce yapsın istiyorum merak ediyorum çatımı :)
nasıl özeniyorum kendisi karar verememiş olup normale yönlendiren doktorlara :) ben de benim doktoru normale yönlendirmeye çalışıyorum :)
su nasıl fazla oluyor canım zararı ne
ilk doğumun nasıl geçti canım
yaranamazsın canım yaranamazsııınn
Canım valla eğer ağlak olursan sütün de azalır herşey de olur.bence istemediğin bişeyi söyliyceksin.çok arkadaştan duyuyorum psikoloğa gittim lohusalıkta kaynanam ya da annem yüzünden diye.Ayyy maşallah darısı bizlere kendi kendimize idare edelim inşallah
i
Gebelikte huysuz biri oldum herkese kızıyorum lohusa da ağlar dururum kesin arkadaşıma kayınvalidesinden tutta annesine eşinin babannesine kadar herkes yok süt yetmiyor mu yok mama mı vercez daha zamanı değil diyip diyip bilir kişi olmuşlar
Ben asla asla tahammül edemem benden korkar lar inşallah yada duygusal olup ben yetemiyorum diyip depresyona gieermiyim orasını kestiremiyorum
Benim Annem doğruca Davuttur kayınvalide sesi z ama annem çok sesli inşallah çat çat söylemez yoksa ben kimseye acımam gönderirim geldikleri yere cidden eşimle de anneme kızarsam sorun olur oda bana kızar o zaman seyireyle şenliğiCanım valla eğer ağlak olursan sütün de azalır herşey de olur.bence istemediğin bişeyi söyliyceksin.çok arkadaştan duyuyorum psikoloğa gittim lohusalıkta kaynanam ya da annem yüzünden diye.
Bence telefonla halletmeye bak sezeryan doktoru birkaç soru soruyor bir form dolduruyor, hatta ameliyata girmeden öncede yapılabilecek birşey, rutin birşey yani, tüm ameliyatlardan önce yapılıyor. Gidip 5 dakika için yorma kendini bu halde.Kızlar sezeryan olacaklar.doğumdan önce anestezi doktoruna gittiniz mi?yada gitmeniz istendi mi?ben ayın 1i gibi gidecekmişim.ikinci sezeryanım olucak ve ilki gece ani olmuştu.Bunda planlı sezeryan olacağı için yapılması gerekiyormuş.1,5 saatlik yol yaa git gel yoruluyorum ki daha da ağırlaşıcam o zamana kadar.sizde de varmı bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?