2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
ahahaaa sesli güldüm aynen ne çatıymış mübarek yürütmüyor evet canım sonlara doğru ilk doğumda da olmuştu hatta ben en son kontrole gittiğimde salı günüydü dra benim sürekli büyük tuvaletim var gibi baskı oluyor deyince alttan bakalım demişti ve 2 cm açıklığın var 1 hafta içinde doğar dedi 1 hafta sürmedi perşembe sancılandım cuma günü ancak doğurdum.

Günaydın, doktor dönüşü bizede yaz canım, özellikle bu çatı ağrisi için ne diyecek merak ediyorum. Hayirli haberlerle dönersin inş
tamam canım dönünce yazarım bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için hayırlısı.

Ay ne güzel canım inşallah öyledir ya, bende onla ilgili bilgi arıyorum ama bitürlü bulamadım herkes ağrımasından şikayetçi, biri de benim niye ağrımıyor acaba dememiş yani tabiki ağrı var oramda, belim de ağrıyor kasıklarım da ama çok hafif geliyor bana. Sen de var mı ağrılar peki :)

Evet canım ben de 36+2 de gideceğim. Testlerim falan yapılacakmış. Anestezi vb testler. Ama sana zor tabi uzak. Benim eve 15 dk hastane

O zaman dualarımız sana canım pazartesi de mylittlesunshine arkadaşımız sezeryan olacak ay inşallah sağlıcakla geşir bebeler iniz darısı bizlere

Haksızmıym ama ya merak ediyorum ne çatıymış mübarek. Benim son 12 gün acaba başlar mı yakınlarda ağrımaya. Ay ne güzelmiş peki kolay mı oldu doğumun çatı ağrısıyla orantılı mı oluyor acaba :)

bende bebek için olanı duyduktan sonra yetişkinler içinde olduğunu gordüm. ama işte kimisi bebekler için zararlı maddeler var dedi.kimiside çok araştırdım iyi dedi.musteladan vazgeçip onumu alsam bitkisel diyordum en azından ama aklım karıştı

sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur

eğer gögüs ucunuz belirginse almanıza gerek yok diye biliyorum ben ... aslında bebekler ne kadar doğal olana alışırsa o kadar iyi

Canim emzirirken degilde emzirdikten sonra ped yapisiyormus sut akarsa. Bu kalkan yapismayi ve tahrisi engelliyormus. Yani emzirdikteb sonra takiyormusuz.

Ben aldım canım. Göğüs pedi yapışıyormuş dediler. Avent aldım.

Evet canim bende alayim

Avent arastrdin biraz dedigin gibi canim. Alayim bende sonradan aglayip sizlanmayayim:)

Bir gogusu emzirirken digerinde birikenleri toplayabiliyormusuz canim bu cok iyi. Bende alayim

Canim nete bak aziz Bebe ankara Şube yaz epey yer çıktı

bende seni merak ediyordum valla bizimkiler gelse demi yaaaa valla gelsin istiyorum delimiyim neyim
çok şükür iyiyiz kuzum ama çok ağırlaştım artık bu hafta son inşallah bir hafta izne çıkıcam sonrada iznim başlıcak inşallah sennapıyosun iyimisin oğluşun nasıll

Ayyy maşallah darısı bizlere kendi kendimize idare edelim inşallah
i
Gebelikte huysuz biri oldum herkese kızıyorum lohusa da ağlar dururum kesin arkadaşıma kayınvalidesinden tutta annesine eşinin babannesine kadar herkes yok süt yetmiyor mu yok mama mı vercez daha zamanı değil diyip diyip bilir kişi olmuşlar

Ben asla asla tahammül edemem benden korkar lar inşallah yada duygusal olup ben yetemiyorum diyip depresyona gieermiyim orasını kestiremiyorum

evet haklısın sanırım ama bence şu an bu acıyı yaşamıyor olman daha iyi zaten ağırlaştık bir de bu ağrı olunca yürümek çok zor oluyor çatı ağrısıyla belki şöyle orantılıdır bebek aşağı indiği için artık ondan olabilir diyorum. canım benim doğumum çok zor olmuştu biz o zaman kıbrıstaydık devlet hastanesinde doğum yaptım benim doğumun başladığı gün orada dr lar grevdeydi ve hiç bir dr beni kontrol etmedi ebeler doğum yaptırdı perşembe akşamı 9 gibi sancılarım başladı cuma günü akşam 5 gibi kızım doğdu çok zor bir doğumdu yalnızlık da cabası ben herkese diyorum ben doğurmadım beni zorla doğurttular diye ebeler karnıma bastırarak zorla çıkardılar bebeği çünkü sancılarım o kadar fazlaydı ki artık dayanacak halim kalmamıştı doğumdan sonra kaburgamdaki ağrılar yüzünden kendim yatıp kalkamıyordum elimden tutup kaldırıyordu eşim üstüne dikişlerim iltihaplandı düşmedi ilaç kullanmak zorunda kaldım neyse şimdi benim böyle oldu diye herkesin öyle olacak değil sonuçta herkesin bünyesi farklı içinde bulunduğu şartlar farklı kimseyi olumsuzluğa sürüklemek istemem öyle düşünsem en başta kendim 2. bebeği düşünmezdim aksine çok olumlu düşünüyorum inşallah bunda herşey güzel olacak diye

çok şükür iyiyiz kuzum ama çok ağırlaştım artık bu hafta son inşallah bir hafta izne çıkıcam sonrada iznim başlıcak inşallah sennapıyosun iyimisin oğluşun nasıll
Iyim canım ya benim göbeğim hep aşağıda olduğu halde kalkarken zorlanıyorum bilmiyormm ne olacak doktora en son 30 martta gittik şimdi 23 nisan da acaba varmıdır randevu diyorum

Herhal de mayıs ortası gelir bizim miniler keza anca o kadar beden gücüm kaldı yorgunum

Oğlum her sabah sabah ezanı ile uyanıyor onu sabahları uyandırıp namaz kıldırcam bu gidişle

ilki zordu canım inşallah bu kolay olur zira annem öyle diyor ilkinde yol açılıyor ikinci kolay olur diye

Canım valla eğer ağlak olursan sütün de azalır herşey de olur.bence istemediğin bişeyi söyliyceksin.çok arkadaştan duyuyorum psikoloğa gittim lohusalıkta kaynanam ya da annem yüzünden diye.

Canım valla eğer ağlak olursan sütün de azalır herşey de olur.bence istemediğin bişeyi söyliyceksin.çok arkadaştan duyuyorum psikoloğa gittim lohusalıkta kaynanam ya da annem yüzünden diye.
Benim Annem doğruca Davuttur kayınvalide sesi z ama annem çok sesli inşallah çat çat söylemez yoksa ben kimseye acımam gönderirim geldikleri yere cidden eşimle de anneme kızarsam sorun olur oda bana kızar o zaman seyireyle şenliği

Bence telefonla halletmeye bak sezeryan doktoru birkaç soru soruyor bir form dolduruyor, hatta ameliyata girmeden öncede yapılabilecek birşey, rutin birşey yani, tüm ameliyatlardan önce yapılıyor. Gidip 5 dakika için yorma kendini bu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…