2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyiki yok inan olmasını istemezsin, vajinada bazen makata kadar baskı yapan yürütmeyen korkunç kötü bir ağri benim ilk gebeliğimde olmadı doğum yaptigim güne kadar hiç ağri yaşamamıştım.

Anladım geçmiş olsun, demekki çatı darlığıyla alakalı bir ağrı değil sonuçta bir kez normal doğum yaptın, ya da onla mı alakalı. Gerçi 2. Gebelikler hep daha zor oluyor gerçekten daha stresli daha sorunlu. Az kaldı ha gayret :)

Günaydınnnnnn :):) Biz yine işe geldik, son 3 bugünle birlikte
Yerim sizi, saryaya da tatiiiil geliyor. Yaşasııın hergün gezip tozacak fıstık

Günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah :)

Tatlım doğurmafım daha.o ilk kızımdaki yaşadığımdı.4 hafta sonra falan inşallah doğumum.

Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum
Günaydın canım bana da geçen hafta öyle oldu. Ödem atmış olabilirsin. Bebeğinin hareketleri iyiyse çok iyisin merak etme :)

Canım çatı ağrısı bende de yok ancak çok yorulursam ağrıyor, bazı kadınların yalancı ağrısı çok olmayabiliyormus, ona güvenerek bekliyorum bebişimi
Ay ne güzel inşallah öyledir canım. 38 e girene kadar sancımda ağrım da çoktu. Arada çatı ağrım da oluyordu. 38 e girdim 10 gündür ağrılar azaldı çok tuhaf

kızlar bebek şampuanında otacı duyan varmı ? otacı bebek şampuanı ve bebe yağı varmış genelde eczanelerde satılıyormuş ve onu önerdi birileri bana. sizde kullanan memnun olan var mı hiç duyduğunuz yada ?

ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
Evet canım yıkamalısın .. Bu arada kolay gelsin çok zevkli

Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
Kesinlikle al derim canım. Yaralar için harika oluyor. Göğüs ucu gibi de değil bu gayet doğal şekilde bebek emiyor sonra kalkanı takıyorsun göğsüne ve göğsün hava aldığı için hemen iyileşiyor. Avent aldım ben de.

internette kampanyalı denk gelmişti bana 189 lira ya almıştım, ilk geldiğinde denemiştim tabi süt yoktu ama:) acıtmadan çekiyordu
Ben de avent aldım canım lansinoh da iyi. Ikisi hakkında da olumlu yorumlar okudum arkadaşlarımdan avent alanlar vardı ikinci çocukta da kullanmışlar. Ben de aventi tercih ettim. Ameda da çok iyi bu arada

Evet duydum canım ama ilk zamanlar bebişler de Konak olabiliyormuş. Ilk 1 yıl hatta. Oyuzden Konak Önleyici ya mustela ya sebamed düşün derim.

Ben aldım canım. Göğüs pedi yapışıyormuş dediler. Avent aldım.
Evet göğüs pedi yapışıyor malesef canım. Dün ben çıkarırken canım yandı biraz. Ama jelli olduğu için nemli tutuyor kuruyup yara olmuyor. Pedi koyarken göğsüme de zeytinyağı sürüp öyle koymayı Denicem bakalım iyi geliyor dediler

Günaydınnnnnn :):) Biz yine işe geldik, son 3 bugünle birlikte

Günaydın canımm,ohh çok az kalmış ne güzel,sende evine geçip dinlenmeye başla artık inş :)

[

günaydın,
kalıpları nasıl bilginiz var mı 165 boyum 68 kiloyum s beden olur mu acaba?
Merhaba ben aynı ürünün pijama takımını almıştım başka bir siteden,şimdi de bunu görünce takım olsun diye sipariş verdim,henüz gelmedi ama ben s beden aldım normalde de-gebelik ürünlerinde de hep s beden kullandım bunun pijamasında da aynı kalıp oldu,gebelik kıyafetlerinizi hangi bedende giyiyorsanız o bedende tercih edin derim ben..ki muhtemelen s size olacaktır.

ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
Ben emzirme yastıkları da dahil olmak üzere her şeyi yıkadım hatta yastık ve yorganı ve peluş oyuncakları da bugün yıkayacağım

Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
Ben aldım canım,hem sütümüz bol olursa inş akanları toplamak açısından hemde özellikle göğüs ucu yarası olursa koruması açısından faydalı olacağını düşündüm..

eğer gögüs ucunuz belirginse almanıza gerek yok diye biliyorum ben ... aslında bebekler ne kadar doğal olana alışırsa o kadar iyi
Bahsettiğiniz şey göğüs kalkanı değil,yapay göğüs ucu sanırım,kalkan göğse çamaşırın temas etmemesi ve hava alıp yaraların iyileşmesi ve akan sütleri toplama amacıyla kullanılıyor..

Canım biz kendimize otacı kullanıyoruz ve çok memnunuz ama bebekler için olanı duymamıştım..

Kızlar sezeryan olacaklar.doğumdan önce anestezi doktoruna gittiniz mi?yada gitmeniz istendi mi?ben ayın 1i gibi gidecekmişim.ikinci sezeryanım olucak ve ilki gece ani olmuştu.Bunda planlı sezeryan olacağı için yapılması gerekiyormuş.1,5 saatlik yol yaa git gel yoruluyorum ki daha da ağırlaşıcam o zamana kadar.sizde de varmı bu durum?

Güzel haberlerlee gelinnn :)

aynen ben de öyleyim tuvaletim gelmesin diye dua ediyorum resmen kalkınca uyuyamıyorum tekrar artık allah ne verdiyse sabaha kadar düşünüp duruyorum kasıklarda ağrı arada benim de oluyor ama en çok büyük tuvaletim gelmiş gibi baskı oluyor ve çatı ağrıyor penguen gibi yürüyorum

toist canım ben herkesin çatı ağrısı yaşadığını ama ağrı eşiğine göre kişilerin az ya da çok hissettiğini okumuştum,sanırım ağrı eşiği yüksek olan şanslı gruptasın

Bana da diyorlar hiç ama hiç etkilenmiyorum neden etkileneyim ki oğlıma kavuşacam beb başıma ne gelecekse allahtan diyorum belki böle güçlü olmam uyuz ediyor insanları bence hiç amaa hiç kimseye kulak asma

Tek istediğim her iki doğum şeklinde olsa da oğluma sağlıkla kavuşmak ve ona yeterli olmak gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…