Ben yıkadım canım.sonuçta dikişten satışa birsürü elden geçiyor.ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
İyiki yok inan olmasını istemezsin, vajinada bazen makata kadar baskı yapan yürütmeyen korkunç kötü bir ağribenim ilk gebeliğimde olmadı doğum yaptigim güne kadar hiç ağri yaşamamıştım.
Yerim sizi, saryaya da tatiiiil geliyor.Günaydınnnnnn :):) Biz yine işe geldik, son 3 bugünle birlikte
Günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah :)Yagmurlu bi sabahtan gunaydın kızlarrr tam uyku havası ama biz yine işe geldik son 10 günümüz
randevumuz war bugn 10:30 da ama erken gidicez nst ye girmek için bizmki aksamdan beri hiç durmadan oynuyor içerde canım cıktı ne kaburga kaldı ne idrar torbası oyuncak yaptı hepsini kendine resmenGelince yazarız size öpüldünüz.
internette kampanyalı denk gelmişti bana 189 lira ya almıştım, ilk geldiğinde denemiştim tabi süt yoktu ama:) acıtmadan çekiyorduavent'in çekim gücü çok az diye yorumlar okudum .. eger hatırlıyorsanız kaç liraya aldınız t
esekkurler :)
Tatlım doğurmafım daha.o ilk kızımdaki yaşadığımdı.4 hafta sonra falan inşallah doğumum.Canım senin doğum yaptığını ben atlamışım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Tek olmak en iyisi. Darısı başımıza. Bende 15 günlükken yalnız kalmak istiyorum. Kısmet bakalım.
Ben aldım canım. Göğüs pedi yapışıyormuş dediler. Avent aldım.Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
Günaydın canım bana da geçen hafta öyle oldu. Ödem atmış olabilirsin. Bebeğinin hareketleri iyiyse çok iyisin merak etme :)Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum
Ay ne güzel inşallah öyledir canım. 38 e girene kadar sancımda ağrım da çoktu. Arada çatı ağrım da oluyordu. 38 e girdim 10 gündür ağrılar azaldı çok tuhafCanım çatı ağrısı bende de yok ancak çok yorulursam ağrıyor, bazı kadınların yalancı ağrısı çok olmayabiliyormus, ona güvenerek bekliyorum bebişimi
:) Ayy aman ya bende diyorum daha çok erken nasıl bu kadar sakin konuşuyor diyeTatlım doğurmafım daha.o ilk kızımdaki yaşadığımdı.4 hafta sonra falan inşallah doğumum.
Evet canım yıkamalısın .. Bu arada kolay gelsin çok zevkliben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
Kesinlikle al derim canım. Yaralar için harika oluyor. Göğüs ucu gibi de değil bu gayet doğal şekilde bebek emiyor sonra kalkanı takıyorsun göğsüne ve göğsün hava aldığı için hemen iyileşiyor. Avent aldım ben de.Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
Ben de avent aldım canım lansinoh da iyi. Ikisi hakkında da olumlu yorumlar okudum arkadaşlarımdan avent alanlar vardı ikinci çocukta da kullanmışlar. Ben de aventi tercih ettim. Ameda da çok iyi bu aradainternette kampanyalı denk gelmişti bana 189 lira ya almıştım, ilk geldiğinde denemiştim tabi süt yoktu ama:) acıtmadan çekiyordu
Evet duydum canım ama ilk zamanlar bebişler de Konak olabiliyormuş. Ilk 1 yıl hatta. Oyuzden Konak Önleyici ya mustela ya sebamed düşün derim.kızlar bebek şampuanında otacı duyan varmı ? otacı bebek şampuanı ve bebe yağı varmış genelde eczanelerde satılıyormuş ve onu önerdi birileri bana. sizde kullanan memnun olan var mı hiç duyduğunuz yada ?
Evet göğüs pedi yapışıyor malesef canım. Dün ben çıkarırken canım yandı biraz. Ama jelli olduğu için nemli tutuyor kuruyup yara olmuyor. Pedi koyarken göğsüme de zeytinyağı sürüp öyle koymayı Denicem bakalım iyi geliyor dedilerBen aldım canım. Göğüs pedi yapışıyormuş dediler. Avent aldım.
Günaydınnnnnn :):) Biz yine işe geldik, son 3 bugünle birlikte
Merhaba ben aynı ürünün pijama takımını almıştım başka bir siteden,şimdi de bunu görünce takım olsun diye sipariş verdim,henüz gelmedi ama ben s beden aldım normalde de-gebelik ürünlerinde de hep s beden kullandım bunun pijamasında da aynı kalıp oldu,gebelik kıyafetlerinizi hangi bedende giyiyorsanız o bedende tercih edin derim ben..ki muhtemelen s size olacaktır.[
günaydın,
kalıpları nasıl bilginiz var mı 165 boyum 68 kiloyum s beden olur mu acaba?
Ben emzirme yastıkları da dahil olmak üzere her şeyi yıkadım hatta yastık ve yorganı ve peluş oyuncakları da bugün yıkayacağımben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
Ben aldım canım,hem sütümüz bol olursa inş akanları toplamak açısından hemde özellikle göğüs ucu yarası olursa koruması açısından faydalı olacağını düşündüm..Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
Bahsettiğiniz şey göğüs kalkanı değil,yapay göğüs ucu sanırım,kalkan göğse çamaşırın temas etmemesi ve hava alıp yaraların iyileşmesi ve akan sütleri toplama amacıyla kullanılıyor..eğer gögüs ucunuz belirginse almanıza gerek yok diye biliyorum ben ... aslında bebekler ne kadar doğal olana alışırsa o kadar iyi
Canım biz kendimize otacı kullanıyoruz ve çok memnunuz ama bebekler için olanı duymamıştım..kızlar bebek şampuanında otacı duyan varmı ? otacı bebek şampuanı ve bebe yağı varmış genelde eczanelerde satılıyormuş ve onu önerdi birileri bana. sizde kullanan memnun olan var mı hiç duyduğunuz yada ?
Güzel haberlerlee gelinnn :)Yagmurlu bi sabahtan gunaydın kızlarrr tam uyku havası ama biz yine işe geldik son 10 günümüz
randevumuz war bugn 10:30 da ama erken gidicez nst ye girmek için bizmki aksamdan beri hiç durmadan oynuyor içerde canım cıktı ne kaburga kaldı ne idrar torbası oyuncak yaptı hepsini kendine resmenGelince yazarız size öpüldünüz.
aynen ben de öyleyim tuvaletim gelmesin diye dua ediyorum resmen kalkınca uyuyamıyorum tekrar artık allah ne verdiyse sabaha kadar düşünüp duruyorum kasıklarda ağrı arada benim de oluyor ama en çok büyük tuvaletim gelmiş gibi baskı oluyor ve çatı ağrıyor penguen gibi yürüyorumooo masallah.ben de geceleri sık ıyanmaya başladım.bebek 5. ayına girene kadar gece lavaboya kalkmaktan bıkmıştım.tam düzelmişti sadece sabaha karşı birkez gidiyordum.şimdi yine başladı 3 defa uyanıyom gecede.ve kasıklarda sancıyla.hep de şu nişan olayı aklıma geliyo her seferinde:)
Bana da diyorlar hiç ama hiç etkilenmiyorum neden etkileneyim ki oğlıma kavuşacam beb başıma ne gelecekse allahtan diyorum belki böle güçlü olmam uyuz ediyor insanları bence hiç amaa hiç kimseye kulak asmasafakmeley içimden seni öpmek geldi
Günaydın kızlar. Doğuma az kaldikca beni bir korku sarıyor. Dün de eşimin arkadaşı sezeryan ı bir kotuledi bana şoka girdim. Samimi değiliz de tersleyemedim. Eşime anlattım çok sinirlendi. Salak bu çocuk dinleme dedi. Ama ben çok etkileniyorum hiç öyle değildim . Sadece kızıma kavusmaya odaklanmistim şimdi çok şey düşünüyorum. Allahım bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz oluyor ki. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?