hadi az kaldı ne güzel maşallah dayandınız ben 32 de ayrıldım buradan yazmıştım bazı nedenlerden dolayı hergün kalkıp şükrediyorum iyi ki ayrılmışım çalışamazmışım bu çatı ağrısylaGünaydınnnnnn :):) Biz yine işe geldik, son 3 bugünle birlikte
ay gizem benim kızda iki aydır her sabah namazda kalkıyor güzel güzel dualar edip yatıyorum dinli imanlı olacaklar inşallahIyim canım ya benim göbeğim hep aşağıda olduğu halde kalkarken zorlanıyorum bilmiyormm ne olacak doktora en son 30 martta gittik şimdi 23 nisan da acaba varmıdır randevu diyorum
Herhal de mayıs ortası gelir bizim miniler keza anca o kadar beden gücüm kaldı yorgunum
Oğlum her sabah sabah ezanı ile uyanıyor onu sabahları uyandırıp namaz kıldırcam bu gidişle
Canim bu yazdiklarin cok faydali oldu suanda benim doktorumun da beni sezaryene yonlendirmeye valistigini dusunuyorum.. Olmazsa ben de baska bir doktora daha gidicem.. Tabiki sezaryen gerekiyorsa yaptircam ama bunu doktorin keyfi icin yaptirmiycam..
Ay keşke olsa öyle yaa.dur bakalım bir sorayım onu illa gelipte ne olucaksa ama tahlil falan da yapıyorlarmış.neyse sorarım bir de ona göre artık.Bence telefonla halletmeye bak sezeryan doktoru birkaç soru soruyor bir form dolduruyor, hatta ameliyata girmeden öncede yapılabilecek birşey, rutin birşey yani, tüm ameliyatlardan önce yapılıyor. Gidip 5 dakika için yorma kendini bu halde.
Canım benim ilk doğumumda epidural sezeryandi ki ondan sonrada 3 kere ameliyat masasına yattım sadece safra kesesi ameliyatı öncesinde karaciğer filmi ve kan testleri yapıldı doğumla ilgili olanlar da test yapılmıyorki. Sezeryan doktoru soru sorar formu doldurur. Sen sezeryan doktorunla görüşmeye çalış illaki gel derse gidersin hiç olmazsa.Ay keşke olsa öyle yaa.dur bakalım bir sorayım onu illa gelipte ne olucaksa ama tahlil falan da yapıyorlarmış.neyse sorarım bir de ona göre artık.
Canım benim ilk doğumumda epidural sezeryandi ki ondan sonrada 3 kere ameliyat masasına yattım sadece safra kesesi ameliyatı öncesinde karaciğer filmi ve kan testleri yapıldı doğumla ilgili olanlar da test yapılmıyorki. Sezeryan doktoru soru sorar formu doldurur. Sen sezeryan doktorunla görüşmeye çalış illaki gel derse gidersin hiç olmazsa.
Gozunaydin canım, ben bugün 36+6 yim henüz olmadım çatı muayenesiBen kontrolden geldim canlar. 3200 olmuş oğlum. Haftaya perşembe cati muayenesi yapacakmis.daha kanala girmemiş bebisim. Cati muayenesi için geç gibi geldi ama. Sizler oldunuz mu?
am tersi sezaryan daha kapsamlı ve riskli yazacaktım. Pardon.Yok canım, yanlış bilgi olmasın. Sezeyanda da tüm bu testler yapılıyor ve mutlaka yapılmalı. Safra kesesi ameliyatı cerrahi olarak, sezaryandan daha kapsamlı ve riskli.
Bunlar aynı demek çok ilginçtir ki hep böyle bizim bebeay gizem benim kızda iki aydır her sabah namazda kalkıyor güzel güzel dualar edip yatıyorum dinli imanlı olacaklar inşallahbenimde 22 nisanda randevum benimde göbek aşağıda oturunca göbeği bacak arasından sarkan teyzeler gibi duruyorum bende 40 ı beklesin istemiyorum canım inşallah sağlıcakla gelsinler tabikide ama 38 39 gibi gelir hem bir iki hafta daha yanında durmuş olurum
Canım ben zekİ Tahir'in özellikle sezeryana yönlendirdiğini hiç duymadım. Tam tersi normal doğuma teşvik ederler. Bence doktorunla Konuşzekai tahirdeyim canim
Az kaldı gerçekten, ben de mecburiyetten dayandım canım, ücretsiz izin alma gibi bi şansım yok maalesef :):) Hayırlısıyla bi de doğursaydık tam olacak :):)hadi az kaldı ne güzel maşallah dayandınız ben 32 de ayrıldım buradan yazmıştım bazı nedenlerden dolayı hergün kalkıp şükrediyorum iyi ki ayrılmışım çalışamazmışım bu çatı ağrısyla
Uf yaaa aynen Meltoş :):) Masa üstü takvimi bi görsen cezaevindeki mahkumlar gibi :) Geçen günü karalıyom :)
Oh oh maşallahhh :)Kizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi2 den sonra godebilirmisim
Kaçış yapıyorsun şükür istediğin oldu canım iyi dinlemeler evinde oh misKizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi2 den sonra godebilirmisim
Hadi hayırlı olsun canım sağ salim kucağında getirirsiniz inşallah bebeğiniİyi geceler kızlar, nasilsiniz? Bizde durum şafak doğan güneş, yarin bize çok dua edin. Olur mu, sabah 7 de hastanede olacagiz inşallah oglumla kavuşmak için :)
ben çok şükür hala kıçımı kaldırıp işe gelebiliyorum :) ama iki gün evde kalıyım ağrılarım artıyor bir an önce gelsin artık valla şu ağrılarım gitsin kilom gitsin bebişimi içime alıp koklayımBunlar aynı demek çok ilginçtir ki hep böyle bizim bebe
Ya ben anca yürüyüş yapıyorum oturduğum an bel ağrım oluyor misafirliğe bile gidemiyorum kötü olacağım diye
Inşallah 40 a kadar gelir bebeler
gözün aydın canım evde olmak daha iyi oluyorKizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi2 den sonra godebilirmisim
bende zekai tahire gidiyorum valla bağırta bağırta normal yaptırıyolarmış :) sezeryana pek yanaşmıyorlarCanım ben zekİ Tahir'in özellikle sezeryana yönlendirdiğini hiç duymadım. Tam tersi normal doğuma teşvik ederler. Bence doktorunla Konuş
aynen valla artık kurumda arkamdan dombili diye bağırıyolarburda doğuracaksın diyenler var artık bu lafları duymak istemiyorum tebbessüm edip geçiyorum ama artık çekilmiyor zaten penguen gibi yürüyorum binanın diğer ucundan benim geldiğimi anlarsın yaniAz kaldı gerçekten, ben de mecburiyetten dayandım canım, ücretsiz izin alma gibi bi şansım yok maalesef :):) Hayırlısıyla bi de doğursaydık tam olacak :):)
Uf yaaa aynen Meltoş :):) Masa üstü takvimi bi görsen cezaevindeki mahkumlar gibi :) Geçen günü karalıyom :)
Canım bende gece oluyor sanırım uzun süre aynı tarafa yatmanın etkisiyle kalçam ve çatım,o yüzden sık sık yön değiştiriyorum eskiden genelde sola yatıyordum ama artık çok mümkün olmuyor,gece lavaboya kalkınca zorlanıyorum ağrıyı hissediyorum ama sabah kalkıp hareket edince geçiyor :) yani çok şükür bende de öyle şiddetli ağrı sızı yok,bende biara burda pek çok arkadaş çatı ağrım var yazmıştı önceki dönemlerde o zaman araştırmıştım bende neden yok acaba diye,öyle okuyup sevinmiştim inş öyledir sahiden :)valla geçen hafta doktorum da baya gaz verdi bana normal doğum konusunda,sana normal yapacağız değil mi ümitliyim ben senden yaparsın sen falan diye,iyice heveslendim güç geldi sanki inş hangisi hayırlı olacaksa o olsun da hakkımızda ama normal doğum yaparsam kendimi galip gelmiş bir savaşçı gibi hissedeceğim sanki o yüzden çok arzu ediyorum,inş hepimizin gönlüne göre olsun..ama sana da maşaallah oku kendini son haftalardasın sen,nazar değmesin canım böylede rahat tamamlansın inş :)Ay ne güzel canım inşallah öyledir ya, bende onla ilgili bilgi arıyorum ama bitürlü bulamadım herkes ağrımasından şikayetçi, biri de benim niye ağrımıyor acaba dememişyani tabiki ağrı var oramda, belim de ağrıyor kasıklarım da ama çok hafif geliyor bana. Sen de var mı ağrılar peki :)
Canım büyükler için olanıda bitkisel katkılı ama tamamen doğal değil tabi belki bebek için olanlar farklıdır bir içeriğine baksan..ama eğer tamamen doğal ürünler düşünüyorsan ben organicare aldım tüm bakım ürünlerimi,bir de töpfer var yine tamamen doğal benim bildiğim,yine doğal olmayıp bitkisel özlü olan ama çok kullanılan bübchen güzel mesela bebekler için bunlarada bir göz at karar vermeden istersen..bende bebek için olanı duyduktan sonra yetişkinler içinde olduğunu gordüm. ama işte kimisi bebekler için zararlı maddeler var dedi.kimiside çok araştırdım iyi dedi.musteladan vazgeçip onumu alsam bitkisel diyordum en azından ama aklım karıştı
Canım benim ablamında ilki zor oldu ama ikincisinde doğuma girmesiyle çıkması bir oldu gayette gülerek çıktı ben doğurdum bile diye :)inş seninde öyle olur..ilki zordu canım inşallah bu kolay olur zira annem öyle diyor ilkinde yol açılıyor ikinci kolay olur diye
kızlar 1 haftadır sabahları regl olcak gibi karnım ve bacaklarım ağrıyor. normal mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?