2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben zekİ Tahir'in özellikle sezeryana yönlendirdiğini hiç duymadım. Tam tersi normal doğuma teşvik ederler. Bence doktorunla Konuş
canim olcum kucyk alinmasina ragmen 4057 gr cikti ve suyumdada artis oldugu icin 3 doktorda sezeryan oneriyoruz dedi simdilik kacabildim hastaneden insaAllah normal yapabilirim yapamasamda hayirlisi dicem

MasaAllah tosuncuk

Oyy maşaallah tosuncuğa,güzel haberler gelmiş ne güzel canım,gözünaydın :)

Daha soylemedi sezaryen yapalim diye canim ama ben oyle tahmin ediyorum.. Ben normal istiyorum dedikten sonra davranislari degisti, simdiye kadar cok iyi cok iyi diyen doktor iri bebek falan demeye basladi nst sonuclarini begenmedi falan.. Persembe bi daha kontrol var o zaman soyleyecek bence.. Ben de ona gore baska doktora gidicem..

kızlar dün geceden beri bir kaç defa sanki adet ağrısı gibi karın ağrım oldu armı böyle birşey yaşayan korktum acaba benim sıpa gelmeye niyetlimi diye..:) heyecanlandım..:)
benimde 3 gündür öyle. uff belirsizlik çok kötü birşey. şuan hep ikinci hamileliğimde bunların ne olacağını biliyor olacağım diye kendimi avutuyorum. eşim bile sabah işe giderken ben gelmeden doğurma sakın diyerek gitti. herkes hazırda bekliyor. uff ne zor beklemek

maşallah tosuncuğuna canım 40 a kadar kaç kilo olur ki :) bende bi gidip öğrnebilseydim kilosunu hayırlısıyla :)

canım benimki tuvalete gitsemde geçmiyor. oturuyorum bir süre sonra azalıyo ama sanki regl olcakmış gibi karnımda garip bir ağrı var özellikle 2 gündür. doğum sancısı mı acaba

gelsin cumaaa ben de oğlumu göreyim bi bakalım ne yapıyor doktor çatı muayenesini 38 de yapacağım dedi ama belki cuma günü yapar ben de bi rahatlarım bu ağrıları çekiyorum madem normal yapayım da anlamı olsun valla ben hep yatyrum bana gülüyorlar şimdi yatarsın ama doğuramazsın sen diyorlar göreceğiz artık hangisi hayrlıysa o olsun ama ben normalden yanayım bakalım cumaaa günü ne olacak

edosss burcukck ben de tam bunu sormuştum. regl olacak gibi karnım ağrıyor benim de

Hehe aynı ben :):) Ya Zekai Tahir iyi bi hastanedir, şanslısınız :):) Arkadaşlarım orda staj yapmışlardı güzel hikayeler duyardım :) Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin :)

Maşallah sizeeeee :)

MasaAllah tosuncuk

Oyy maşaallah tosuncuğa,güzel haberler gelmiş ne güzel canım,gözünaydın :)
tesekkur ederiz kızlarr
maşallah tosuncuğuna canım 40 a kadar kaç kilo olur ki :) bende bi gidip öğrnebilseydim kilosunu hayırlısıyla :)
doktorda aynı senin gibi soyledi canım kaç kilo olucak bu doğana kadar ya dedi , haftada ortalama 250 gram alıyor zaten boyle giderse 40 ı göremeyiz acaip ağırlaştı, 38. haftada 4.5 civarı olucak 500 gram yanılma payı olsa 4 kilo bide baş çevresi geniş sezeryan olabilir yani hakkımızda hayırlısı :))

amin canım inşallah hepimizin öyle gülerek geçer.

evet canım hepimizin ayrı bir mecburiyeti var benim 4 yaşında bir kızım var olduğumuz yere bu sene geldik bakıcı kreş sorunu fala yaşadık o yüzden 2. çocuğu burada düşündük sonrasında ücretsiz izin alayım buradan gidene kadar ikisine de ben bakarım diye eşimde diyor zaten bir daha çocuk düşünmüyoruz böyle fırsatın olmayacak ücretsiz ayrıl dinlen çocuklarla vakit geçir batıya gidince bi çare bulunur diyor bir de maddi olarak çok kaybımız olmuyor eşimin maaşı burada biraz daha fazla onunda etkisi var.

maşallah canım tosuncuk olmuş sahiden bizim de 3,5 ta randevu bakalım ne kadar en son 34+5 de 2900 dü bugün 36+0 bakalım neler diyecek çok heyecanlıyım.

edosss burcukck ben de tam bunu sormuştum. regl olacak gibi karnım ağrıyor benim de
annem bunlar çok normal son günlerin artık. olucak bunlar çok pimpiriklisin diyor. şimdi bilmeyince her ağrı her sancıda panik yapıyorum. sonra nişan gelmedi daha diyorum. ama her doğumda nişan olmuyormuş. ayyy bekle bekle ne zorrr pifff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…