canim olcum kucyk alinmasina ragmen 4057 gr cikti ve suyumdada artis oldugu icin 3 doktorda sezeryan oneriyoruz dedi simdilik kacabildim hastaneden insaAllah normal yapabilirim yapamasamda hayirlisi dicemCanım ben zekİ Tahir'in özellikle sezeryana yönlendirdiğini hiç duymadım. Tam tersi normal doğuma teşvik ederler. Bence doktorunla Konuş
MasaAllah tosuncukbiz geldik kızlar nst de sancımız cıkmadı sükür , ultrasonda da hersey yolunda gözüküyor pek konusmadı doktorumuz ,hala 3 hafta öndeyiz 34+2 yiz ama 37 haftayla uyumluyuz kilomuz 3400 olmuş 20 günde 1 kilo almışız 800 gramı oğlmun bna 200 gram kalıyor cok mutlu oldum30 nisanda yine çalışamaz raporu almak için gidicez.
Bizde durumlar boyle darısı kontrole gidecek olanlara:))
biz geldik kızlar nst de sancımız cıkmadı sükür , ultrasonda da hersey yolunda gözüküyor pek konusmadı doktorumuz ,hala 3 hafta öndeyiz 34+2 yiz ama 37 haftayla uyumluyuz kilomuz 3400 olmuş 20 günde 1 kilo almışız 800 gramı oğlmun bna 200 gram kalıyor cok mutlu oldum30 nisanda yine çalışamaz raporu almak için gidicez.
Daha soylemedi sezaryen yapalim diye canim ama ben oyle tahmin ediyorum.. Ben normal istiyorum dedikten sonra davranislari degisti, simdiye kadar cok iyi cok iyi diyen doktor iri bebek falan demeye basladi nst sonuclarini begenmedi falan.. Persembe bi daha kontrol var o zaman soyleyecek bence.. Ben de ona gore baska doktora gidicem..Sezaryene yonlendirme sebebi ne peki? soylemeyu unuttum ilk hamileligimde oglumun kafasi 3 hafta onden gidiyordu.. sezaryenci doktorum bunu da bahanelere eklemisti..
Doktorun hakkinda suphen varsa devlet hastanesinden baska bir doktorla daha gorus.. doktora olan guven cok onemli...
benimde 3 gündür öyle. uff belirsizlik çok kötü birşey. şuan hep ikinci hamileliğimde bunların ne olacağını biliyor olacağım diye kendimi avutuyorum. eşim bile sabah işe giderken ben gelmeden doğurma sakın diyerek gitti. herkes hazırda bekliyor. uff ne zor beklemekkızlar dün geceden beri bir kaç defa sanki adet ağrısı gibi karın ağrım oldu armı böyle birşey yaşayan korktum acaba benim sıpa gelmeye niyetlimi diye..:) heyecanlandım..:)
maşallah tosuncuğuna canım 40 a kadar kaç kilo olur ki :) bende bi gidip öğrnebilseydim kilosunu hayırlısıyla :)biz geldik kızlar nst de sancımız cıkmadı sükür , ultrasonda da hersey yolunda gözüküyor pek konusmadı doktorumuz ,hala 3 hafta öndeyiz 34+2 yiz ama 37 haftayla uyumluyuz kilomuz 3400 olmuş 20 günde 1 kilo almışız 800 gramı oğlmun bna 200 gram kalıyor cok mutlu oldum30 nisanda yine çalışamaz raporu almak için gidicez.
Aldim canim. Avent aldim. Arkadasimin tavsiyesi uzerine.Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
canım benimki tuvalete gitsemde geçmiyor. oturuyorum bir süre sonra azalıyo ama sanki regl olcakmış gibi karnımda garip bir ağrı var özellikle 2 gündür. doğum sancısı mı acabaCanım bende gece oluyor sanırım uzun süre aynı tarafa yatmanın etkisiyle kalçam ve çatım,o yüzden sık sık yön değiştiriyorum eskiden genelde sola yatıyordum ama artık çok mümkün olmuyor,gece lavaboya kalkınca zorlanıyorum ağrıyı hissediyorum ama sabah kalkıp hareket edince geçiyor :) yani çok şükür bende de öyle şiddetli ağrı sızı yok,bende biara burda pek çok arkadaş çatı ağrım var yazmıştı önceki dönemlerde o zaman araştırmıştım bende neden yok acaba diye,öyle okuyup sevinmiştim inş öyledir sahiden :)valla geçen hafta doktorum da baya gaz verdi bana normal doğum konusunda,sana normal yapacağız değil mi ümitliyim ben senden yaparsın sen falan diye,iyice heveslendim güç geldi sanki inş hangisi hayırlı olacaksa o olsun da hakkımızda ama normal doğum yaparsam kendimi galip gelmiş bir savaşçı gibi hissedeceğim sanki o yüzden çok arzu ediyorum,inş hepimizin gönlüne göre olsun..ama sana da maşaallah oku kendini son haftalardasın sen,nazar değmesin canım böylede rahat tamamlansın inş :)
Canım büyükler için olanıda bitkisel katkılı ama tamamen doğal değil tabi belki bebek için olanlar farklıdır bir içeriğine baksan..ama eğer tamamen doğal ürünler düşünüyorsan ben organicare aldım tüm bakım ürünlerimi,bir de töpfer var yine tamamen doğal benim bildiğim,yine doğal olmayıp bitkisel özlü olan ama çok kullanılan bübchen güzel mesela bebekler için bunlarada bir göz at karar vermeden istersen..
Canım benim ablamında ilki zor oldu ama ikincisinde doğuma girmesiyle çıkması bir oldu gayette gülerek çıktı ben doğurdum bile diye :)inş seninde öyle olur..
Canım sabah kalktığımda ve gece bende de bacak kalça ağrısı oluyor,sanırım gece hareketsiz kaldığımızda tek yöne uzanıp uzun süre durduğumuzdan çünkü ben uyanıp hareketlendikten sonra kalmıyor hiç,bir de idrara sıkışmışsan o da sancı ve baskı yapıyor..öyle bir durum mu seninki de?
canım bişey söylemediler mi sana ciddi bi risk olsa bence söylerlerdiO zaman gerckten risk gordulerde o yuzden sezeryan diyorlar
benimde 3 gündür öyle. uff belirsizlik çok kötü birşey. şuan hep ikinci hamileliğimde bunların ne olacağını biliyor olacağım diye kendimi avutuyorum. eşim bile sabah işe giderken ben gelmeden doğurma sakın diyerek gitti. herkes hazırda bekliyor. uff ne zor beklemek
Hehe aynı ben :):) Ya Zekai Tahir iyi bi hastanedir, şanslısınız :):) Arkadaşlarım orda staj yapmışlardı güzel hikayeler duyardım :) Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin :)ben çok şükür hala kıçımı kaldırıp işe gelebiliyorum :) ama iki gün evde kalıyım ağrılarım artıyor bir an önce gelsin artık valla şu ağrılarım gitsin kilom gitsin bebişimi içime alıp koklayım
gözün aydın canım evde olmak daha iyi oluyor
bende zekai tahire gidiyorum valla bağırta bağırta normal yaptırıyolarmış :) sezeryana pek yanaşmıyorlar
aynen valla artık kurumda arkamdan dombili diye bağırıyolarburda doğuracaksın diyenler var artık bu lafları duymak istemiyorum tebbessüm edip geçiyorum ama artık çekilmiyor zaten penguen gibi yürüyorum binanın diğer ucundan benim geldiğimi anlarsın yanivalla bi doğursaydık hayırlısıyla
Maşallah sizeeeee :)biz geldik kızlar nst de sancımız cıkmadı sükür , ultrasonda da hersey yolunda gözüküyor pek konusmadı doktorumuz ,hala 3 hafta öndeyiz 34+2 yiz ama 37 haftayla uyumluyuz kilomuz 3400 olmuş 20 günde 1 kilo almışız 800 gramı oğlmun bna 200 gram kalıyor cok mutlu oldum30 nisanda yine çalışamaz raporu almak için gidicez.
MasaAllah tosuncuk
tesekkur ederiz kızlarrOyy maşaallah tosuncuğa,güzel haberler gelmiş ne güzel canım,gözünaydın :)
doktorda aynı senin gibi soyledi canım kaç kilo olucak bu doğana kadar ya dedi , haftada ortalama 250 gram alıyor zaten boyle giderse 40 ı göremeyiz acaip ağırlaştı, 38. haftada 4.5 civarı olucak 500 gram yanılma payı olsa 4 kilo bide baş çevresi geniş sezeryan olabilir yani hakkımızda hayırlısı :))maşallah tosuncuğuna canım 40 a kadar kaç kilo olur ki :) bende bi gidip öğrnebilseydim kilosunu hayırlısıyla :)
amin canım inşallah hepimizin öyle gülerek geçer.Canım bende gece oluyor sanırım uzun süre aynı tarafa yatmanın etkisiyle kalçam ve çatım,o yüzden sık sık yön değiştiriyorum eskiden genelde sola yatıyordum ama artık çok mümkün olmuyor,gece lavaboya kalkınca zorlanıyorum ağrıyı hissediyorum ama sabah kalkıp hareket edince geçiyor :) yani çok şükür bende de öyle şiddetli ağrı sızı yok,bende biara burda pek çok arkadaş çatı ağrım var yazmıştı önceki dönemlerde o zaman araştırmıştım bende neden yok acaba diye,öyle okuyup sevinmiştim inş öyledir sahiden :)valla geçen hafta doktorum da baya gaz verdi bana normal doğum konusunda,sana normal yapacağız değil mi ümitliyim ben senden yaparsın sen falan diye,iyice heveslendim güç geldi sanki inş hangisi hayırlı olacaksa o olsun da hakkımızda ama normal doğum yaparsam kendimi galip gelmiş bir savaşçı gibi hissedeceğim sanki o yüzden çok arzu ediyorum,inş hepimizin gönlüne göre olsun..ama sana da maşaallah oku kendini son haftalardasın sen,nazar değmesin canım böylede rahat tamamlansın inş :)
Canım büyükler için olanıda bitkisel katkılı ama tamamen doğal değil tabi belki bebek için olanlar farklıdır bir içeriğine baksan..ama eğer tamamen doğal ürünler düşünüyorsan ben organicare aldım tüm bakım ürünlerimi,bir de töpfer var yine tamamen doğal benim bildiğim,yine doğal olmayıp bitkisel özlü olan ama çok kullanılan bübchen güzel mesela bebekler için bunlarada bir göz at karar vermeden istersen..
Canım benim ablamında ilki zor oldu ama ikincisinde doğuma girmesiyle çıkması bir oldu gayette gülerek çıktı ben doğurdum bile diye :)inş seninde öyle olur..
Canım sabah kalktığımda ve gece bende de bacak kalça ağrısı oluyor,sanırım gece hareketsiz kaldığımızda tek yöne uzanıp uzun süre durduğumuzdan çünkü ben uyanıp hareketlendikten sonra kalmıyor hiç,bir de idrara sıkışmışsan o da sancı ve baskı yapıyor..öyle bir durum mu seninki de?
evet canım hepimizin ayrı bir mecburiyeti var benim 4 yaşında bir kızım var olduğumuz yere bu sene geldik bakıcı kreş sorunu fala yaşadık o yüzden 2. çocuğu burada düşündük sonrasında ücretsiz izin alayım buradan gidene kadar ikisine de ben bakarım diye eşimde diyor zaten bir daha çocuk düşünmüyoruz böyle fırsatın olmayacak ücretsiz ayrıl dinlen çocuklarla vakit geçir batıya gidince bi çare bulunur diyor bir de maddi olarak çok kaybımız olmuyor eşimin maaşı burada biraz daha fazla onunda etkisi var.Az kaldı gerçekten, ben de mecburiyetten dayandım canım, ücretsiz izin alma gibi bi şansım yok maalesef :):) Hayırlısıyla bi de doğursaydık tam olacak :):)
Uf yaaa aynen Meltoş :):) Masa üstü takvimi bi görsen cezaevindeki mahkumlar gibi :) Geçen günü karalıyom :)
Benimde agriyor canim. Doktor normal dedi ama ben gün nede telaslaniyorumkızlar 1 haftadır sabahları regl olcak gibi karnım ve bacaklarım ağrıyor. normal mi bilemedim
İyi hadi canim. Evinde beklemek daha iyidir.Kizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi2 den sonra godebilirmisim
maşallah canım tosuncuk olmuş sahiden bizim de 3,5 ta randevu bakalım ne kadar en son 34+5 de 2900 dü bugün 36+0 bakalım neler diyecek çok heyecanlıyım.tesekkur ederiz kızlarr
doktorda aynı senin gibi soyledi canım kaç kilo olucak bu doğana kadar ya dedi , haftada ortalama 250 gram alıyor zaten boyle giderse 40 ı göremeyiz acaip ağırlaştı, 38. haftada 4.5 civarı olucak 500 gram yanılma payı olsa 4 kilo bide baş çevresi geniş sezeryan olabilir yani hakkımızda hayırlısı :))
annem bunlar çok normal son günlerin artık. olucak bunlar çok pimpiriklisin diyor. şimdi bilmeyince her ağrı her sancıda panik yapıyorum. sonra nişan gelmedi daha diyorum. ama her doğumda nişan olmuyormuş. ayyy bekle bekle ne zorrr pifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?