2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok iyi yapmissin canim.. Ben de oyle dusunuyorum.. Annem de kayinvalidem de cok iyi insanlar ama o psikolojiyle soyledikleri hee sey bana.batacak gibi hissediyorum.. Kocamla bebisimle basbasa kalmak bana daha iyi gelecek sanki.. Evleri de yakin ikisinin de arada gelip gitsinler ama surekli basimda beklemesinler istiyorum, emzirmeme falan karismasinlar..

Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
Canım çatı ağrısı bende de yok ancak çok yorulursam ağrıyor, bazı kadınların yalancı ağrısı çok olmayabiliyormus, ona güvenerek bekliyorum bebişimi

Doktorum kilomu itinayla takip ediyordu her seferinde cok aldım diye azarlıyordu toplamda 18 kilo almıstım simdi diycem sizin korkunuzdan kilo kaybediyorum diye :) umarım bebisle ilgili bi sıkıntı degildir
Senin doktor benim aldigim kiloyu duysa canım valla adam şoka girer bir daha çıkamaz
Aynen canım benim de öyle. Daha dün keseleri görmek için kalp atışını duymak için gün sayiyorduk. Düşük risklerimiz kanamalarimiz kaybetme korkularimizdan. Onları hissettiğimiz ilk an. Heyecanlarimiz uzuntulerimiz korkularimiz sevinclerimiz. . Çok şükür bugünlere canim. Hepimiz yakında anne oluyoruz inşallah az kaldı :)
ah nu iştah kapanması (
Kıyamam

GÜNAYDIN herkese :9
arkadaşlar süt pompası arastırıyorum. Lansinoh ikili alacak gıbıyım siz neler aldınız :)

buarada benim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ve sanki bisiklete binmişimde saatlerce vajinamda ağrı olmuş gibi ağrıyor oralarım

Öyle tabi canım.gelsinler iki kap yemeğini yapıversinler bebeği görsünler gitsinler.inan o kadar rahat oluyor ki.sürekli tepende onu öyle yap bunu böyle yap.ayyyy çok gıcııık.gelsin yardım edecekse etsin sonra herkes evine.evi yakın olanlar en çok 1 hafta sonra yollayın anneleri gitsin.

ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?

Canım senin doğum yaptığını ben atlamışım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Tek olmak en iyisi. Darısı başımıza. Bende 15 günlükken yalnız kalmak istiyorum. Kısmet bakalım.

Gunaydın kızlar nasılsınız :) kızlar Ankara da olanlar yardımcı olabılırler mı azız bebenın nerde magazası var operatoru arayıp sordum kocaa Ankara da magazamız yok dedı bana sonra da tam bılmıyorum bırazdan gerı donus yapacam dedı casual almak ıstıyorum bılenler yardımcı olursa cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…