Ben göğüs ucu kremi lansinoh aldım, ilk gebeliğimde de kullanip çok memnun kalmıştım. Bakım ürünlerinide unibaby aldım canım set halinde aldım, pişik kremi (ayrica pişik önleyici krem) şampuan yağ. Sebamedinde sabununu aldim.Kizlar benim bebisimin bakim urunleri kaldi sampuan falan hangi marka alicaz?. Bi de baska ne alicaz, bebe yagi falan aliniyor mu hic bilmiyorum bu konuyu. . Bi de gogus ucu yatasi icin krem alicam hangi marka tavsiye edersiniz?. Ne cok soru sordum ne kadar cahilim..
Ay Allah razı olsun, bu kasılmaları çok baz almamalıyım anladım :) yok yok hiç korkmuyorum inan canım biliyorum çok acıyacak ama yaşamak istiyorum, biliyorum vücudum müsait çünkü, dün acı çektikçe mutlu oldum anladımki normal doğurmak istiyorum. Rabbim utandırmasın. Hayırlısını yaşatsın tabiki. Amin çok sağol ya iyiki varsınız tecrübeli amneler Allah razı olsun hepinizden :))
Maşallah cesaretine hayran kaldım,benim gibisin.İki doğumumda suni sancıyla oldu.Evet zordu ama tekrar hamile olsaydım yine normal doğumu tercih ederdim(tabi herşey yolundaysa).İkinci doğumumdaki doktorumdan,ilkinin de normal olğunu duyunca kocaman bir AFERİN aldım.Çünkü minyon bir bayanım ve çok basenli de değilim.Benden beklemiyordu herhalde.Normal doğumdan hiç korkmadım nedense.Başkalarının doğum hikayelerine kulağımı tıkadım.Sizlerde öyle yapın.Herkesin doğumu kendine özel.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.
Benim artti.. hatta su mu akinti mi diye tedirgin oluyorum.. damla damla seklinde sizdirma olabiliyor cunkuKızlar son haftalar akıntılarınızda artış oldu mu?
Dualarımız senınle cnm. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Ki kavusmussundur yavruna saat 4 buçuk olmuş haberlerini bekliyorumbekliyorum :)
Ahh canım benim diğer adım mide yanması hamilelikte tek ve en büyük geçmeyen sıkıntım :)
Gaviscon surup tan başka bişey gecirmiyor o da bir süre gerçi bir kaç saat. Bazen siseyi olduğu gibi icesim geliyor.sakiz çiğnemek de rahatlatiyor beni. . Geçmiş olsun
Tesekkurler canim sanirim ben de sebamed ve lansinoh alcam herkes bunlari onermis.. Bu arada bem de sana yazacaktim geriligi hic takma kafana benim bebegim de mesela on gunde sadece 100 gram almis.. Dogduktan sonra besler buyuturuz biz onlari.. Hakkinda hayirlisi olsun insallah..Sampuanini sebamed, pisik kremini sudocrem aldim. Gogus ucu icinde lansinoh aldim ben canim.
Maşallah cesaretine hayran kaldım,benim gibisin.İki doğumumda suni sancıyla oldu.Evet zordu ama tekrar hamile olsaydım yine normal doğumu tercih ederdim(tabi herşey yolundaysa).İkinci doğumumdaki doktorumdan,ilkinin de normal olğunu duyunca kocaman bir AFERİN aldım.Çünkü minyon bir bayanım ve çok basenli de değilim.Benden beklemiyordu herhalde.Normal doğumdan hiç korkmadım nedense.Başkalarının doğum hikayelerine kulağımı tıkadım.Sizlerde öyle yapın.Herkesin doğumu kendine özel.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.Ay Allah razı olsun, bu kasılmaları çok baz almamalıyım anladım :) yok yok hiç korkmuyorum inan canım biliyorum çok acıyacak ama yaşamak istiyorum, biliyorum vücudum müsait çünkü, dün acı çektikçe mutlu oldum anladımki normal doğurmak istiyorum. Rabbim utandırmasın. Hayırlısını yaşatsın tabiki. Amin çok sağol ya iyiki varsınız tecrübeli amneler Allah razı olsun hepinizden :))
Maşallah yavrunaaa, sağlıkla doğsun inşallah :):)Bu gun kizim bizi cok mutlu etti:) on gün önce 2600 du kizim,2 hafta gerilik vardi ve suyu 5cm gözüküyordu.doktor heran alabiliriz suyu azaliyor hazirlikli ol demisti.on gündür 4 kere nst girdik.kalp atislari normal cikti ,bugun kilosuna bakildi 3200 olmus.on gunde 600 gr almis,gerilik kapanmis:)suyu artti 8 cm olmus.her seyi normal,allahin izniyle 2mayista alinacak.allahima sükürler olsun,cok korkmustuk.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, sağlıkla gelsin inşallahSlm kizlar biz doktordan geldik
Sanirim bebegim donmeyecek haftaya carsamba son lez bakicak doktorum donmezse mecbur sezeryan olacagiz 2.600 olmusuz cok saglikli gorunuyoruz ama normal olmayacak sanirim kismet diyelim artik
Oh oh wallaha rahatladım ben de, sağlıkla gelsin canım :)Kizlar ciktik kontrolden.. İyi gecti cok sukur.. Cati muayanesi oldum hic korkulacak bisey yokmus, catim da iyi cikti rahatladim cok sukur.. Nstler dw duzene girersenyizde doksan normal dogum olabilir dedi doktor..
Dualarımız seninleeeeeee :*Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Maşallah yavruna :*Bu arada hastaneden geldik kilosu 2600mus kizimin ellerimde ve ayaklarimda sisme var ve elim kasiniyordu onlari sordum doktora hemen kan tahlili istedi yaptirdim ki cok sukur temiz cikti gebelikle alakasi yokmus.devlet hastanesi olunca pek bisi demiyorlar bebek hakkinda kanala girip girmedigi hakkinda bisi demedi iki hafta sonra cagirdi yine ama ben haftaya ozele de gidecem tam baksinlar diye hos oda kiloyu fazla soyluyor ama kime inanacam sasirdim :)
Geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin :*Ayy doğumlar artmış topik artık çok hareketli Rabbim yardımcımız olsunbenim uyuşmalarım devam edince ve dilimde başlayınca beyin emarı çekildim çok şükür felç ve pıhtı yok ama hipofiz tümörü varmış iyi huyluymuş hamilelikten artmış baş ağrılarım çok fena ve bazen görmekte zorlanıyorum doğumdan sonra tedaviye başlıycaz inşallah Allah hepimizi sağsalim kavuştursun bebişlerine
Bence Arhan :)Kızlar biz daha isim bulamadık da Cihangir mi güzel Arhan mı
Maşallah yavruna, korkma kordondan bişi olmaz :):):) Kız biz tosunuz bizimkiler minyon o nolcek :):) Neyse doğunca tosun yaparız biz deselamlar kontrolden geldim 3166 gram olmuş bebek , kanala falan girmemiş henuz gelesi yokmuş , kordonu boynundaymış ama kötü bişey soylemedi , dediği gibi tosun bir bebek olmayacak ama en azından normal doğum için kolayca çıkar
Bikaç gündür jel gibi akıntılarım var ve arttı, su mu başka bişey mi bilemedim, sizlerede bir sorayim dedimBenim artti.. hatta su mu akinti mi diye tedirgin oluyorum.. damla damla seklinde sizdirma olabiliyor cunku
Sormak aklima gelmedi ama israrla tuzlu yemiyceksin maden suyu soda içmeyeceksin demişti.
Canım soğuk süt 10 dk iyi geliyor on dk sonra yanma 2 katına çıkıyor fena bisey oluyorSoguk sut de iyi geliyor.. tabi cok icmemek lazim, karin agrisi yapabiliyor..
Yeni gördüm Allah yardımcın olsun tez zamanda ayağa kalkarsın inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Suan kizimla tek hedefimiz 38.haftaOhh kilosu da gayet iyi gözünaydın canım. Ben de öyleydim 38 oldum geçti o sabırsızlıkŞuan rahatım diye beklemek güzel geliyor sanırım :)
Temizlik eksikler falan hallolur biran önce sizin de sonra kuş gibi hafifliyorsun
Cok sukur orda yok canim orasi ileriden gidior :) zaten tam haftasimda olan yeri yok bpd geri ac ve fl ileri hayirlisi bakalimCanim 34 ten beri bizim kafamizda bir hafta geri geliyor,doktor genetik dedi,kafa sekli kucukmus bir de kafasi yerlestigi icin cok buyumeyebilirmis.karin cevresindeki kucukluk önemliymis,orada sorun yoksa korkma canim
hadi ya.nasıl bişey bu ya insan doktora güvenip kendini teslim edemiyor.
Canım bende de arttı ama kötü bişey olsa yani suyumuz azalsa bebeğin de hareketleri azalır dimi anlarız herhalde.Bikaç gündür jel gibi akıntılarım var ve arttı, su mu başka bişey mi bilemedim, sizlerede bir sorayim dedim
Allah şifa versin, Arhan benceAyy doğumlar artmış topik artık çok hareketli Rabbim yardımcımız olsunbenim uyuşmalarım devam edince ve dilimde başlayınca beyin emarı çekildim çok şükür felç ve pıhtı yok ama hipofiz tümörü varmış iyi huyluymuş hamilelikten artmış baş ağrılarım çok fena ve bazen görmekte zorlanıyorum doğumdan sonra tedaviye başlıycaz inşallah Allah hepimizi sağsalim kavuştursun bebişlerine
Akintim hic azalmadi ki benimKızlar son haftalar akıntılarınızda artış oldu mu?
Elifim yatisin yapılmış...Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
Hayir boyle kritik degilmis canim sadece tedbi icin mudahale istiyorlar.buna engel olamiyorlarmis belli haftadan sonra kirecleme normalmis sadece takip gerekiyormus kanamam yok sanci yok plasentada ayrilmada yok canimPlesantada ne sıkıntı varmış canım?kanaman ya da bir farklılığın var mı peki?plasantanın yaşlanması kireçlenme falan sıkıntılı şeyler gerçekten ama ne yapman gerekiyormuş bunu engelliyemiyorlar mı?ya da normal doğumu başlatıcak birşey yapamazlar mı?bebek ters falan mı?çok sordum cabım kusura bakma ama benim küçük kızımda da plasanta Deformasyonu oluştu.kanama başladı ve plasanta bebeğin kordonundan ayrılmaya başladı.Doktorumuz sezeryana almasaydı bebeğim nefes alamayacaktı ve kaybedecektik.senin durumun inşallah bu kadar ağır değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?