2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben göğüs ucu kremi lansinoh aldım, ilk gebeliğimde de kullanip çok memnun kalmıştım. Bakım ürünlerinide unibaby aldım canım set halinde aldım, pişik kremi (ayrica pişik önleyici krem) şampuan yağ. Sebamedinde sabununu aldim.

Soguk sut de iyi geliyor.. tabi cok icmemek lazim, karin agrisi yapabiliyor..

Sampuanini sebamed, pisik kremini sudocrem aldim. Gogus ucu icinde lansinoh aldim ben canim.
Tesekkurler canim sanirim ben de sebamed ve lansinoh alcam herkes bunlari onermis.. Bu arada bem de sana yazacaktim geriligi hic takma kafana benim bebegim de mesela on gunde sadece 100 gram almis.. Dogduktan sonra besler buyuturuz biz onlari.. Hakkinda hayirlisi olsun insallah..

Maşallah cesaretine hayran kaldım,benim gibisin.İki doğumumda suni sancıyla oldu.Evet zordu ama tekrar hamile olsaydım yine normal doğumu tercih ederdim(tabi herşey yolundaysa).İkinci doğumumdaki doktorumdan,ilkinin de normal olğunu duyunca kocaman bir AFERİN aldım.Çünkü minyon bir bayanım ve çok basenli de değilim.Benden beklemiyordu herhalde.Normal doğumdan hiç korkmadım nedense.Başkalarının doğum hikayelerine kulağımı tıkadım.Sizlerde öyle yapın.Herkesin doğumu kendine özel.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.

Maşallah yavrunaaa, sağlıkla doğsun inşallah :):)

Slm kizlar biz doktordan geldik
Sanirim bebegim donmeyecek haftaya carsamba son lez bakicak doktorum donmezse mecbur sezeryan olacagiz 2.600 olmusuz cok saglikli gorunuyoruz ama normal olmayacak sanirim kismet diyelim artik
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar ciktik kontrolden.. İyi gecti cok sukur.. Cati muayanesi oldum hic korkulacak bisey yokmus, catim da iyi cikti rahatladim cok sukur.. Nstler dw duzene girersenyizde doksan normal dogum olabilir dedi doktor..
Oh oh wallaha rahatladım ben de, sağlıkla gelsin canım :)

Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Dualarımız seninleeeeeee :*

Maşallah yavruna :*

Geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin :*
Kızlar biz daha isim bulamadık da Cihangir mi güzel Arhan mı
Bence Arhan :)

Maşallah yavruna, korkma kordondan bişi olmaz :):):) Kız biz tosunuz bizimkiler minyon o nolcek :):) Neyse doğunca tosun yaparız biz de

yussem Teşekkürler canım, aynen şimdi sıra bizde :):)

Canim 34 ten beri bizim kafamizda bir hafta geri geliyor,doktor genetik dedi,kafa sekli kucukmus bir de kafasi yerlestigi icin cok buyumeyebilirmis.karin cevresindeki kucukluk önemliymis,orada sorun yoksa korkma canim
Cok sukur orda yok canim orasi ileriden gidior :) zaten tam haftasimda olan yeri yok bpd geri ac ve fl ileri hayirlisi bakalim

Bikaç gündür jel gibi akıntılarım var ve arttı, su mu başka bişey mi bilemedim, sizlerede bir sorayim dedim
Canım bende de arttı ama kötü bişey olsa yani suyumuz azalsa bebeğin de hareketleri azalır dimi anlarız herhalde.

Allah şifa versin, Arhan bence

Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
Elifim yatisin yapılmış...
Büyük ihtimalle oğlun kucaginda su an...
Haberdar et olur mu bitanem.. seni merak ederim:)

Hayir boyle kritik degilmis canim sadece tedbi icin mudahale istiyorlar.buna engel olamiyorlarmis belli haftadan sonra kirecleme normalmis sadece takip gerekiyormus kanamam yok sanci yok plasentada ayrilmada yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…