2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bikaç gündür jel gibi akıntılarım var ve arttı, su mu başka bişey mi bilemedim, sizlerede bir sorayim dedim

jel gibiyse soru degil.. ama disariya cikacak kadar siviysa su olmasi muhtemel..

Canım bende de arttı ama kötü bişey olsa yani suyumuz azalsa bebeğin de hareketleri azalır dimi anlarız herhalde.

Benim ilk oglumda suyum az az gelmis.. akinti sanmistim.. bir de yazdi.. ter mi su mu ayirt edemiyordum.

Allah Allah bir sorum olsa gelişimine nst ye yansır. Noluyor bu doktorlara. Farklı bir dokto görünsn canım.
Yarinn baska bir dr bakacak canim kendi calismiyor cumartesi kontrole cagirip yonlendirdi bakalim ne dicek yarinki dr

Kızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?

Kizlar olcumler yapilduktan sonra usg ye gore gebelik yasi hepsinin ortalamasini aliyorlarvya nasil hesaplaniyor biliyormusunuz

ilk kez avcılar hospitale gittik. 38 haftamıza girdik. eşim doktora girer girmez dedi ki sonuna kadar normal doğum istiyoruz diye. tabi doktor bunu duyunca muayene edelim dedi. sadece ultrasona baktı ve bebeğin kilosundan başka bi bilgi vermedi bize. ne nts ne de tansiyon ne de kalp atışı yadasuyu ve eşi. sadece bebeğin kilosunu söyledi. nedeni de normal doğumu çok istememiz

güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım göğüs ucu için lansunah süperdir.ben niveanın kremlerini ve bebeyağını kullandım kızlarımda.şampuanı da jhonson's baby kullanıyorum hala.Bebeğe de onu kullanıcam.Pişik kremi de unibaby vazalinli kremi vardı çok iyi geliyordu pişiğe.öyle canım benim kullandıklarım.

bu özel hastaneler sezeryanı bu kadar destekliyor adam ne kilomu tarttı ne tansiyonumu ölçtü ne de ntsye aldı. sadece ultrasonda bebeğin kilosuna baktı
Canım normal doğumu destekleyen doktor ve hastaneler var biraz araştir istersen, eğer sana uzak gelmezse Şişli Kolan hastanesi Meliz hanim'a gittim ben bu hafta bana israrla normal doğumu desteklediğini söyledi. Eğer bebeğin kilosu senin catin müsaitse rahatlikla yapabilirsin canım

Son düzenleme:
Canım bende de arttı ama kötü bişey olsa yani suyumuz azalsa bebeğin de hareketleri azalır dimi anlarız herhalde.
Çok şükür hareketli bir bebek oğlum hareketlerinde azalmada olmadi ama akintilarim baya artti haftaya bir soracağim doktora canım

jel gibiyse soru degil.. ama disariya cikacak kadar siviysa su olmasi muhtemel..

Benim ilk oglumda suyum az az gelmis.. akinti sanmistim.. bir de yazdi.. ter mi su mu ayirt edemiyordum.
Her ikiside var hem jel hem çamaşırım ıslanıyor bu nişan gelmesinden sonra oldu benim. Su olmasindan endişe ediyorum haftaya kontrolüm var konuşacağim doktorumla canım. Önceden sadece beyaz akıntım oluyordu ve bukadar fazla değildi

avcılardayım uzak maalesef

Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin

Canim Allah yardimcin olsun saglikla bebegini kucagina almissindir insallah

Cok sagol canim benim hayirlisi diyelim artik haftaya carsamba karar gunumuz kizimin karar gunu daha dogrusu

canim bizimde gecen hafta dedik doner falan diye ama bugun gordugumuzde iyice yerlestirmis kendini haftaya carsamaya son kez bakicaz yoksa en gec 11-12 mayisa sezeryan randevusu alacagiz bakalim hayirlisi hepimiz icin

Sağlikla kucağina alirsin inş, hepimiz doğum konusunda endişeli ve heyecanlıyiz. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ins

Hayir boyle kritik degilmis canim sadece tedbi icin mudahale istiyorlar.buna engel olamiyorlarmis belli haftadan sonra kirecleme normalmis sadece takip gerekiyormus kanamam yok sanci yok plasentada ayrilmada yok canim
Hmm o zaman bekleyebilirsin değil mi? Hayırlısıyla sancıların bağışlasa da istediğin gibi doğumunu yapsan.inşallah çok bekletmez bebişin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…