2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?
Geçmiş olsun canım Dikkat et kendine bol bol dinlen

Maşallah, sağlıkla gelsin canım doğumdan sonra irileşir :):)

Canım vücut ve saç şampuanı sebamed. Pişik kremi desitin mor olanı. Ben bebe yapı kullanmıcam sanırım. Zaten kendim için olan var gerek olursa ondan kullanırım. Göğüs için de lansinoh.

İnşallah uygulamada da başarılı olurum, ben de hiç korkmuyorum basenlerim de geniş artık rahat olabilirim çok teşekkürler siz de Allaha emanet olun :)

Yarinn baska bir dr bakacak canim kendi calismiyor cumartesi kontrole cagirip yonlendirdi bakalim ne dicek yarinki dr
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel.

Kızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?
korkma canım ben de 36 da öyle bir serum aldım yorgunluktan oluyor sanırım. Bol bol dinlen geçiyor bbu arada benim de her uyandığımda oluyor, arkadaşların da oluyor

Amin ins canim

Kilo olarakmi minyon canim diger olcumleri nasil

3 kg olmuş canım minyon değil ki. Suyun iyi nst iyi. Bemce normal olabilir. Daha da kilo alır 4 Mayıs'a kadar.

Bunun için üzülmene hiç gerek yok ki, bebeğin iyi ama doktorun değil. Demekki doktorunu değiştirmelisin.

kalbiminsahibio .!.:
bu özel hastaneler sezeryanı bu kadar destekliyor adam ne kilomu tarttı ne tansiyonumu ölçtü ne de ntsye aldı. sadece ultrasonda bebeğin kilosuna baktı
Sezeryandan kazanclari var hepsinin ve kisacik mudahale normal dogum gibi saatlerce ugrasmiyorlarki

Arkadaşlar iyi akşamlar.Bende tavsiye üzerine meme ucu için lansinoh kullanmıştım.Ben şahsen faydasını görmedim.Birde her ne kadar bebeğe zararı yoktur yazsa da insan rahat edemiyo.Çünkü bebek sık sık emdiği için her defasında temizle-tekrar sür zor oluyo .En doğalı zeytinyağı.Antiseptik olduğundan çatlak,yara v.s.çok iyi geliyo.Birde ebeler zaten size öğrecekler emzirirken memenin ucunu değil komple kahverengi olan kısmı bebeğin ağzına verin.O zaman yara olmuyo.Benim ki o kadar yara olmuştu ki kızım resmen kan emmişti.Hatta kusmuğu kıpkırmızıydı.Ayy çok korkmuştum.Böyle şeyler de olabilir korkmayın yani.

Ben de sebamedin şampuan, sabun, pişik kremi ve bebe yağını aldım. Göğüs ucu için de lansinoh aldım canım. Göğüs ucu kremini 2 haftadır sürüyorum.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ciğer geliştirici iğne 34. haftamda ben de olmuştum. Bi zararı yokmuş bebeğe. İki güne normale dönersin diye tahmin ediyorum.
kontrolden geldim moralim çok bozuk

bu özel hastaneler sezeryanı bu kadar destekliyor adam ne kilomu tarttı ne tansiyonumu ölçtü ne de ntsye aldı. sadece ultrasonda bebeğin kilosuna baktı
Eğer beğenmediysen doktorun söylediklerini başka bi doktora git canım. Önemli olan bebeğin sağlığı, stres olma boşuna. Bazı doktorlar direk sezaryen yanlısı olabiliyor malesef.
Maşallah oğluna, ne güzel 3 kilo olmuş bile :) 4 mayısa kadar da alır biraz daha. Sağlıkla gelsin inşallah.

E elf21 den henüz haber yok ama 4 de sezaryene girecekti. İnşallah sağlıkla kavuşmuştur kuzusuna. Ben de listeyi güncelleyeyim :)

AnnemizDoğum TarihiBDTBebeğimiz
lovesoon20.03.201506.05.2015Tevfik Huzeyfe
emelll530.03.201501.05.2015Efe
merve888611.04.201504.05.2015-
Mytwin14.04.201510.05.2015Yiğit&Yağız
2Bilinmeyen14.04.201531.05.2015-
biyolojik17.04.201512.05.2015-
sadem_karamel16.04.201520.05.2015Şahin
merhabahayatt21.04.201509.05.2015-
Yagzn_Annesi22.04.201505.05.2015-
ptkrdln22.04.201505.05.2015-
teacherofelt22.04.201517.05.2015-
elf2124.04.201508.05.2015-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…