Canm allah yardimcin olsum su an bebegini kucagina almis olman gerekiyorKizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
her ilde varmıdır canımBence bagimsiz ultrason merkezleri var, ona gitsen olmaz mi.. biraz pahali oluyor ama icin rahat eder..
ama bebegin yan donmus yani ters degil..
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?
Maşallah, sağlıkla gelsin canım doğumdan sonra irileşir :):)Kızlar oglusum 3050 grmis. Minyon oğlum benim. Nstde sancim çıktı ama ben hissetmiyorum. Suyumuz iyi. Çarşamba çatı muayenesi var. EEğer normal doğum olmazsa pazartesi yani 4 Mayıs oğlum sezeryanla geliyor nasip. Ama hala hhazır hissetmiyorum kendimi
Geçmiş olsun hiç fikrim yokKızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?
Ne oldu?kontrolden geldim moralim çok bozuk
bu özel hastaneler sezeryanı bu kadar destekliyoradam ne kilomu tarttı ne tansiyonumu ölçtü ne de ntsye aldı. sadece ultrasonda bebeğin kilosuna baktı
Hayirlisi canim ins yarin yekrar gidicem bakalim ne diceklerHmm o zaman bekleyebilirsin değil mi? Hayırlısıyla sancıların bağışlasa da istediğin gibi doğumunu yapsan.inşallah çok bekletmez bebişin canım.
Canım vücut ve saç şampuanı sebamed. Pişik kremi desitin mor olanı. Ben bebe yapı kullanmıcam sanırım. Zaten kendim için olan var gerek olursa ondan kullanırım. Göğüs için de lansinoh.Kizlar benim bebisimin bakim urunleri kaldi sampuan falan hangi marka alicaz?. Bi de baska ne alicaz, bebe yagi falan aliniyor mu hic bilmiyorum bu konuyu. . Bi de gogus ucu yatasi icin krem alicam hangi marka tavsiye edersiniz?. Ne cok soru sordum ne kadar cahilim..
İnşallah uygulamada da başarılı olurum, ben de hiç korkmuyorum basenlerim de geniş artık rahat olabilirimMaşallah cesaretine hayran kaldım,benim gibisin.İki doğumumda suni sancıyla oldu.Evet zordu ama tekrar hamile olsaydım yine normal doğumu tercih ederdim(tabi herşey yolundaysa).İkinci doğumumdaki doktorumdan,ilkinin de normal olğunu duyunca kocaman bir AFERİN aldım.Çünkü minyon bir bayanım ve çok basenli de değilim.Benden beklemiyordu herhalde.Normal doğumdan hiç korkmadım nedense.Başkalarının doğum hikayelerine kulağımı tıkadım.Sizlerde öyle yapın.Herkesin doğumu kendine özel.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel.Yarinn baska bir dr bakacak canim kendi calismiyor cumartesi kontrole cagirip yonlendirdi bakalim ne dicek yarinki dr
korkma canım ben de 36 da öyle bir serum aldım yorgunluktan oluyor sanırım. Bol bol dinlen geçiyor bbu arada benim de her uyandığımda oluyor, arkadaşların da oluyorKızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?
Hani olcumlerine gore usg yasi veriyolar ve satla uyumuna bskiyorlar ya ondan bahsediyorum0bebeğin durumuna göre hesaplıyorlar. ama genelde son adet tarihini baz alıyorlar. nadir de olsa yanılma payı var
Amin ins canimCanım vücut ve saç şampuanı sebamed. Pişik kremi desitin mor olanı. Ben bebe yapı kullanmıcam sanırım. Zaten kendim için olan var gerek olursa ondan kullanırım. Göğüs için de lansinoh.
İnşallah uygulamada da başarılı olurum, ben de hiç korkmuyorum basenlerim de geniş artık rahat olabilirimçok teşekkürler siz de Allaha emanet olun :)
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel.
korkma canım ben de 36 da öyle bir serum aldım yorgunluktan oluyor sanırım. Bol bol dinlen geçiyor bbu arada benim de her uyandığımda oluyor, arkadaşların da oluyor
Kilo olarakmi minyon canim diger olcumleri nasilKızlar oglusum 3050 grmis. Minyon oğlum benim. Nstde sancim çıktı ama ben hissetmiyorum. Suyumuz iyi. Çarşamba çatı muayenesi var. EEğer normal doğum olmazsa pazartesi yani 4 Mayıs oğlum sezeryanla geliyor nasip. Ama hala hhazır hissetmiyorum kendimi
3 kg olmuş canım minyon değil ki. Suyun iyi nst iyi. Bemce normal olabilir. Daha da kilo alır 4 Mayıs'a kadar.Kızlar oglusum 3050 grmis. Minyon oğlum benim. Nstde sancim çıktı ama ben hissetmiyorum. Suyumuz iyi. Çarşamba çatı muayenesi var. EEğer normal doğum olmazsa pazartesi yani 4 Mayıs oğlum sezeryanla geliyor nasip. Ama hala hhazır hissetmiyorum kendimi
Bunun için üzülmene hiç gerek yok ki, bebeğin iyi ama doktorun değil. Demekki doktorunu değiştirmelisin.ilk kez avcılar hospitale gittik. 38 haftamıza girdik. eşim doktora girer girmez dedi ki sonuna kadar normal doğum istiyoruz diye. tabi doktor bunu duyunca muayene edelim dedi. sadece ultrasona baktı ve bebeğin kilosundan başka bi bilgi vermedi bize. ne nts ne de tansiyon ne de kalp atışı yadasuyu ve eşi. sadece bebeğin kilosunu söyledi. nedeni de normal doğumu çok istememiz
Neden canim hayirdir?kontrolden geldim moralim çok bozuk
Sezeryandan kazanclari var hepsinin ve kisacik mudahale normal dogum gibi saatlerce ugrasmiyorlarkikalbiminsahibio .!.:bu özel hastaneler sezeryanı bu kadar destekliyoradam ne kilomu tarttı ne tansiyonumu ölçtü ne de ntsye aldı. sadece ultrasonda bebeğin kilosuna baktı
Canım dualarımız seninle hayırlı olsun şu an yavrun senledir bizi haverdar etBirer yasin okursaniz cok sevinirim
Ben de sebamedin şampuan, sabun, pişik kremi ve bebe yağını aldım. Göğüs ucu için de lansinoh aldım canım. Göğüs ucu kremini 2 haftadır sürüyorum.Kizlar benim bebisimin bakim urunleri kaldi sampuan falan hangi marka alicaz?. Bi de baska ne alicaz, bebe yagi falan aliniyor mu hic bilmiyorum bu konuyu. . Bi de gogus ucu yatasi icin krem alicam hangi marka tavsiye edersiniz?. Ne cok soru sordum ne kadar cahilim..
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ciğer geliştirici iğne 34. haftamda ben de olmuştum. Bi zararı yokmuş bebeğe. İki güne normale dönersin diye tahmin ediyorum.Kızlar merhaba dun gece ben de hastanedeyim sancıdan serum yedik ve ciğer geliştirici igne de olduk parmaklarında karıncalanma var bu serumdan ya da iğneden olabilir mi?
kontrolden geldim moralim çok bozuk
Eğer beğenmediysen doktorun söylediklerini başka bi doktora git canım. Önemli olan bebeğin sağlığı, stres olma boşuna. Bazı doktorlar direk sezaryen yanlısı olabiliyor malesef.bu özel hastaneler sezeryanı bu kadar destekliyoradam ne kilomu tarttı ne tansiyonumu ölçtü ne de ntsye aldı. sadece ultrasonda bebeğin kilosuna baktı
Maşallah oğluna, ne güzel 3 kilo olmuş bile :)Kızlar oglusum 3050 grmis. Minyon oğlum benim. Nstde sancim çıktı ama ben hissetmiyorum. Suyumuz iyi. Çarşamba çatı muayenesi var. EEğer normal doğum olmazsa pazartesi yani 4 Mayıs oğlum sezeryanla geliyor nasip. Ama hala hhazır hissetmiyorum kendimi
Annemiz | Doğum Tarihi | BDT | Bebeğimiz |
lovesoon | 20.03.2015 | 06.05.2015 | Tevfik Huzeyfe |
emelll5 | 30.03.2015 | 01.05.2015 | Efe |
merve8886 | 11.04.2015 | 04.05.2015 | - |
Mytwin | 14.04.2015 | 10.05.2015 | Yiğit&Yağız |
2Bilinmeyen | 14.04.2015 | 31.05.2015 | - |
biyolojik | 17.04.2015 | 12.05.2015 | - |
sadem_karamel | 16.04.2015 | 20.05.2015 | Şahin |
merhabahayatt | 21.04.2015 | 09.05.2015 | - |
Yagzn_Annesi | 22.04.2015 | 05.05.2015 | - |
ptkrdln | 22.04.2015 | 05.05.2015 | - |
teacherofelt | 22.04.2015 | 17.05.2015 | - |
elf21 | 24.04.2015 | 08.05.2015 | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?